Η Μόλυ είπε ότι δεν αντέχει τους άντρες που δεν τους σηκώνεται όταν βλέπουν τη σκιά της και μόνο. Δεν είναι διατεθειμένη να προσπαθεί να σας καβλωσει χοροπηδώντας πάνω σας και εσείς να σκεφτόσαστε τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Είναι μια αιθέρια ύπαρξη, ένας άγγελος, μια βασίλισσα, έχει αυτοκρατορική καταγωγή και μας κάνει χάρη που αναπνέει τον ίδιο αέρα με εμάς. Της ανήκει ο πλανήτης γη και το ηλιακό σύστημα. Αν δε σας αρέσει να πάτε σε άλλο γαλαξία ρε. Σιγά τις σαμπάνιες. Εγώ θα της χτίσω Ταζ Μαχάλ. Ίσως και πυραμίδες. Όπως και να έχει με ερωτεύτηκε μια Ζλάτα και θύμωσε η Μόλυ, δε ξέρω τι θα κάνω προς το παρόν. Μέχρι 9 γυναίκες είναι αίσθημα οκ, μετά είναι μαλακία, θα γίνω ΛΟΑΤΚΙ να ηρεμήσω ένα διάστημα. Αν έχει βγει κανείς ραντεβού με τη Ζλάτα, ξέρει αν της αρέσουν γαρίδες, στρείδια κτλ; η άλλη είναι άρρωστη κρεατοφαγος. Ουφ ευνουχισμενοι τσουτσουνοπαιχτες να σας τρώει ο παππούς τη Μόλυ με 3 μπουκάλια και να κάνει σελφυ. Ντροπή.
ΥΓ Δεν έβγαλα φωτογραφία τη Μόλυ, εμένα έβγαλα που ήμουν ευτυχισμένος και την έβλεπα που φόραγε μόνο το άρωμα της .
ΥΓ2 Τα παραπάνω δεν είναι βιωματικά
ΥΓ3 θα γίνει πυρηνικός όλεθρος σύντομα. Ρευστοποιειστε τις περιουσίες σας, κάντε δωρεές στο Άθενς κουην.