Φιλε το να εισαι λεφτας και να χαλας το καταλαβαινω γουστο τους καπελο τους και καπελαδουρα τους που λεγανε κατι παλιοι πυρφοροι στα στριπ. Στο κατω-κατω τα εχουνε και δε θα πανε ποτε σε Αλκα και Γκολντεν σε τραπεζι. Φωναζουνε το μαιτρ (αρχιγκαρσονι που ξερει να γραφει και να διαβαζει δηλαδη) μπαινει τραπεζι στο πριβε ερχεται το μπουκαλι ερχεται η διαλεγμενη στριπερ που εχει συμφωνησει οτι θα τα κανει ολα και τελος. Δε με ενοχλουνε γιατι δεν τους βλεπω καν. Ο Πεοντιρας δεν εχει παει ποτε τραπεζι με τη γενικη σειρα. Τραπεζια θα πανε κατι πιτσιρικαδες να φανε το χαρτζιλικι κανας παππους πυρφορος τιποτα "ταχωνωολακοροιδιλικιγιαναδειξωοτιεχω" μπινεδοβλακες κλπ. Δεν υπαρχει πιο αισχρο πραγμα απο το να βλεπεις λαχαναγοριτες να πετανε τα 20 ευρα στην πιστα και μετα να μετρανε κερματα εξω απο το μαγαζι να φανε κανα βρωμικο. Λιγες φορες το εχετε δει αυτο με τα ματια σας? Καλα τους κανουνε οι δικες σου και τους γραφουνε. Ο μαλακοπιτουρας οσα και να χαλασει μαλακοπιτουρας θα ειναι.
Σημερα θα γραψω σεντονι Λιντο Παλας. Λοιπον εχω παέι οχι πολυ παλια με παρεα 3 ατομα συναγωνιστες απο κωλομπαρα. Εχουμε φυγει απο Μυστηριο στο Περιστερι (πριν κλεισει με Παναγιωτη στα χαι του) και εχουμε παει Λιντο. Ο ενας απο εμας εχει εταιρεια και αρκετο χρημα και παμε να χαλασουμε. Μπαινουμε Λιντο Τεταρτη κατα τις 3:30 το πρωι αδειο και καμια δεκαρια γκομενες στα τραπεζια να παιζουνε με τα κινητα αγνοωντας τις 2-3 πιτσιρικοπαρεες και 2 πυρφορογερους που τα ειχανε φαει ολα και πινανε την τελευται μπομπα να φυγουνε. Μπαινουμε μεσα εγω ο φιλος Δημητρης (ο λεφτας της παρεας) και Κυρ-Βαγγελης. Και εμεις εχουμε φραγκα στην τσεπη αλλα οχι Δημητρης. Με το που μπαινουμε παει ο φιλος Δημητρης στον και καλα μαιτρ του χωνει 50 ευρω στην τσεπη και λεει: Μαιτρ τραπεζι στο λοξο πριβε (οσοι πηγαινατε Λιντο καταλαβαινετε πιο λεω) η Λιουμπα ειναι εδω (απαντηση μαιτρ εδω ειναι) ετοιμασε τη και τις ξανθιες διπλα της για τα παιδια (εδω εριξε πολυ γελιο ο Κυρ-Βαγγελης). Με το που τελειωνει ο φιλος ριχνει τρεξιμο ο μαιτρ κατι λεει τεσσερα γκαρσονια αρπανε τραπεζι και καρεκλες και τα πανε στο πριβε. Ερχονται οι δικες σου τρεχοντας και αυτες αγκαλιες φιλια μωρο μου κλπ. Ρωταει ο Κυρ-Βαγγελης κοριτσια τι θα πιουμε βοτκα η τεκιλα? (διοτι οπως ξερει και ο μυστης Πεοντιρας οταν κανεις νταραβερι τετοιο δεν εχει να κερνας ποτα θα πινουνε απο το μπουκαλι. Ειναι βοτκα παραγγελνουμε πρωτο μπουκαλι αρχιζουν οι χοροι (απο δω και περα ολα πληρωνονται αμεσως) αγκαλιες γλωσσοφιλα μουνοδαχτυλα παρε κοσμε. Σε μια στιγμη φωναζει το μαιτρ του λεει :παω διπλα πριβε πηγε διπλα εριξε τον πουτσο της ζωης του. Συνεχιζει ο Κυρ-Βαγγελης εμενα μου ειχε πεσει φολα αναφτρα τη διωχνω και δε μου πηρε ουτε 50. Γινεται καυγας φευγει και την ακουω να βριζει γαμησε τα. Βλεπω ενα καλο μωρο εχω λεφτα στην τσεπη φωναζω το μαιτρ λεω φωναξε μου την μιλφαρα με τις βυζαρες αλλα αμα ειναι σαν την αλλη θα φυγουμε οπως ειμαστε. Ερχεται η Μιλενα Ουκρανικο προ-μιλφ αλλα να χυνεις με το που τη βλεπεις απο κοντα. καθεται της εξηγω μου λεει κοιτα γουσταρω τη φαση σας εδω 70 ολα. Της λεω "ειναι δυνατον τετοιο πλασμα 70? Παρε 100 και παμε. Με διελυσε η Μιλενα παραμιλαγα μετα το γαμησι που επεσε.
Συνολικος λογαριασμος 620 ευρω 2 μπουκαλια γαμησια χοροι.
Καλη συνεχεια
Ο κοσμος δεν κατανοει οτι αυτες οι γυναικες ειναι εδω για λεφτα, το μαγαζι θελει να βγαλει λεφτα.
Δεν πιστευουν οτι εαν τα σκας χοντρα θα σε εχουν θεο, φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις, δεν καθονται ολες για σεξ με λεφτα κλπ αλλα οι πολλες δεν θα πουν οχι.
Οταν τα παλικαρια ξερουν οτι τα εχεις, οταν ξερουν οτι δεν φοβασαι να τα χωσεις και δεν τα κλαις τεμεναδες θα σου κανουν προφανως.
Εγω το παρατησω το αθλημα για διαφορους λογους πριν 1,5 χρονο, αν και πριν 2 βδομαδες με πηγαν 2 φιλοι στο Golden.Παρεα πηγα να τους κανω , παρολα αυτα ηρθαν να μου προμοταρουν ενα θηλυκο που ηρθε Ελλαδα προσφατα, να βγουμε να κανουμε , τις ειπα να βγει με τις φιλες της.
Ισχυουν οσα λεει , εγω και μονος που πηγαινα, σε καναπε καθομουν , δεν με εβλεπες καν , κρυμμενος στην ουσια, να τρεχουν να φερνουν φρουτα, να στελνουν τις "καλες γκομενες" , βασικα οτι ηθελα εκανα δεν θα ελεγαν οχι. Τα λεφτα ειναι ο θεος.
Δια μαγείας εκείνοι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους μαγαζιά έχουν πάντα χρήματα για ξόδεμα, ενώ ο μισθός τους σπάνια κυμαίνεται πάνω από τον μέσο όρο των εισοδημάτων...
Εχει αρκετο κοσμο με λεφτα που τα σκαει, δεν ειναι ολοι φτωχοι που πανε, ισως και να εκπλαγεις με το ποσοι ειναι.Προσωπικα με ξερουν σε πολλα μαγαζι με το μικρο μου ονομα και οποιον φιλο στελνω και λεει το ονομα μου περναει καλα.