Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Την προηγούμενη Παρασκευή πήγα golden μου είπαν ότι Παρασκευή Σάββατο κόψανε τα παιδιά που μοιράζουν και πρέπει να στείλεις μνμ για να πάρεις την προσφορά.Παω μέσα και λέει ο σερβιτόρος ότι τα παιδιά μοιράζουν πρωί για ψέμα το κόβω δεύτερον ενώ είχα στείλει μνμ λέει ο ίδιος πρέπει λέει να στείλεις την προηγούμενη μέρα χάθηκε η μπάλα στο golden η κάτι άλλο συμβαίνει με κάποιους σερβιτόρους Κώστα για δες το καλύτερα .Από υλικό καλό αλλά είναι κάποιες εντελώς στον κόσμο τους διαλέγουν που θα πάνε και δεν εννοώ πελάτες μεγαλύτερους σε ηλικία με χρήμα αλλά πάνε σε πιτσιρικάδες μάλλον κοιτάνε εμφάνιση .Αν συνεχίσετε έτσι βλέπω στο τέλος να βουλιαζεαι.
Όπως τις επιλέγουμε μας επιλέγουν κ αυτές πρώτα από το πορτοφόλι μετά απο εμφάνιση κ τελευταία από ηλικία,με 50 κ 100e δεν μπορείς να ψαρέψεις για παραπάνω ,πρέπει να επενδύσεις ,αλλά αξίζει?είναι όλες χίμαιρες,για να περάσεις καλά πρέπει να γίνεις χορηγός κ αν είσαι τυχερός θα περάσεις καλά κ έξω ,αλλά πίστεψε με μεγάλο το ταξίδι κ κουραστικό,η κάθεμια εκεί έχει χορηγούς όχι χορηγό

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Δε πιστεύω ότι κοιτάνε αυτό που λες. Απλώς πραγματικά ρε φίλε το Γκόλντεν έχει μέσα γερά πορτοφόλια;; Δεν νομίζω.
Και όταν λέμε γερά πορτοφόλια?
Πόσα να ξοδέψουμε περίπου?

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Φίλε δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω έχω και εγώ αυτή την απορία. Αλλά από την εικόνα που έχω το Γκόλντεν Κουίνς σίγουρα δεν είναι η επιλογή του λεφτά γιατί αν δεις το 80% των πελατών είναι πιτσιρικάδες που πάνε για πλάκα καθαρά. Ο πελάτης που θα κάνει χρήση μια κοπέλα έστω αν αυτό είναι και αναλογικα με κάθε μαγαζί δεν είναι συχνη περίπτωση εκεί Η και οι καλοί πελάτες εκεί δεν ξοδεύουν αρκετά ώστε να προσελκύουν συνεχώς κοπέλες. Αυτή την εικόνα έχω εγώ τουλάχιστον

Τελευταία τροποποίηση:

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Και όταν λέμε γερά πορτοφόλια?
Πόσα να ξοδέψουμε περίπου?
Το στριπ ειναι δυσκολο αθλημα , δεν συμφερει. Εχω χαλασει χιλιαδες για το χαβαλε μου ομως, αν τα εχεις και δεν σε νοιαζουν κομπλε , αλλιως μην ...μακρια.
Προσφατα σε μαγαζι που με πηγαν φιλοι μετα απο καιρο (το εκοψα γενικα το αθλημα) , επεσε η αλλη (σιγουρα της ειπαν) με τη μια στο ψητο να βγουμε κλπ, χωρις να βγαλει φραγκα, βεβαια της εβαλα λιγο παγο..

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Φίλε δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω έχω και εγώ αυτή την απορία. Αλλά από την εικόνα που έχω το Γκόλντεν Κουίνς σίγουρα δεν είναι η επιλογή του λεφτά γιατί αν δεις το 80% των πελατών είναι πιτσιρικάδες που πάνε για πλάκα καθαρά. Ο πελάτης που θα κάνει χρήση μια κοπέλα έστω αν αυτό είναι και αναλογικα με κάθε μαγαζί δεν είναι συχνη περίπτωση εκεί Η και οι καλοί πελάτες εκεί δεν ξοδεύουν αρκετά ώστε να προσελκύουν συνεχώς κοπέλες. Αυτή την εικόνα έχω εγώ τουλάχιστον
Τυπους με λεφτα θα βρεις παντου σε αυτα, συνηθως ακολουθανε συγκεκριμενες κοπελες.

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Όχι με τα ίδια. Αυτός που πάει στα βιπ του κινκι δεν θα πάει στο Γκόλντεν. Αν έχει βητσιο με μια κοπέλα να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεται να τραβιέται μέχρι εκεί αν εχει τόσα λεφτά. Τώρα πελάτες με λεφτά ναι προφανώς θα βρείς πάντυ αλλά δε νομίζω το Γκόλντεν αναλογικά με αλλα μαγαζιά να έχει λεφταδες γενικά

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Όπως τις επιλέγουμε μας επιλέγουν κ αυτές πρώτα από το πορτοφόλι μετά απο εμφάνιση κ τελευταία από ηλικία,με 50 κ 100e δεν μπορείς να ψαρέψεις για παραπάνω ,πρέπει να επενδύσεις ,αλλά αξίζει?είναι όλες χίμαιρες,για να περάσεις καλά πρέπει να γίνεις χορηγός κ αν είσαι τυχερός θα περάσεις καλά κ έξω ,αλλά πίστεψε με μεγάλο το ταξίδι κ κουραστικό,η κάθεμια εκεί έχει χορηγούς όχι χορηγό
Λες να μην ξέρω τι γίνεται φιλαράκι σε στριπ δούλευα κάποτε.

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Δε πιστεύω ότι κοιτάνε αυτό που λες. Απλώς πραγματικά ρε φίλε το Γκόλντεν έχει μέσα γερά πορτοφόλια;; Δεν νομίζω.
Και γιατί κάποιες δεν περνάνε και πάνε μόνο σε πιτσιρικάδες

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ξαναλέω ότι απλώς υποθέτω. Αν δεν περιμένει να βγάλει πολλά λεφτά από κάπου μετά το κριτήριο ίσως ειναι άλλο. Αλλά αν περιμένει οτι θα βγάλει λεφτά δεν υπολογίζονται αλλα. Δουλειά είναι. Απλώς αν κάποιος ήταν λεφτας δύσκολα θα ήταν στο Γκόλντεν φαντάζομαι και αυτές το ξέρουν

Chalkideos19

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, Σακιρα από γκολντεν έχει δοκιμάσει κανείς; επίσης Βικτωρία από κινκυ έχεις κάνεις φώτο;

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ξαναλέω ότι απλώς υποθέτω. Αν δεν περιμένει να βγάλει πολλά λεφτά από κάπου μετά το κριτήριο ίσως ειναι άλλο. Αλλά αν περιμένει οτι θα βγάλει λεφτά δεν υπολογίζονται αλλα. Δουλειά είναι. Απλώς αν κάποιος ήταν λεφτας δύσκολα θα ήταν στο Γκόλντεν φαντάζομαι και αυτές το ξέρουν
Πολυ σωστα φιλε μονο λεφταδες δεν εχει εκει η εχει τους "μαξευωτρειςμηνεςγιαεναβραδυ"λεφταδες που ξεσκιζονται στη δουλεια τρεις μηνες για να πεταξουνε τα λεφτα και να λενε ἑχω προσωπο"στο Golden

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Την προηγούμενη Παρασκευή πήγα golden μου είπαν ότι Παρασκευή Σάββατο κόψανε τα παιδιά που μοιράζουν και πρέπει να στείλεις μνμ για να πάρεις την προσφορά.Παω μέσα και λέει ο σερβιτόρος ότι τα παιδιά μοιράζουν πρωί για ψέμα το κόβω δεύτερον ενώ είχα στείλει μνμ λέει ο ίδιος πρέπει λέει να στείλεις την προηγούμενη μέρα χάθηκε η μπάλα στο golden η κάτι άλλο συμβαίνει με κάποιους σερβιτόρους Κώστα για δες το καλύτερα .Από υλικό καλό αλλά είναι κάποιες εντελώς στον κόσμο τους διαλέγουν που θα πάνε και δεν εννοώ πελάτες μεγαλύτερους σε ηλικία με χρήμα αλλά πάνε σε πιτσιρικάδες μάλλον κοιτάνε εμφάνιση .Αν συνεχίσετε έτσι βλέπω στο τέλος να βουλιαζεται.
Αρχηγε μου ποτε θα πεθανω δεν ξερω που λεει και ο Γεωργιου. Πολυ προσφατα ειχα γραψει για τα γκαρσονια-τσουτσεκια που δεν θα τους παιρνανε ουτε σε παρυ στις γνωριμιες Λουης. Για πεταμα το κωλομαγαζο και οποιος γουσταρει κοροιδιλικια ας παει να τα πεταει.

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Πολυ σωστα φιλε μονο λεφταδες δεν εχει εκει η εχει τους "μαξευωτρειςμηνεςγιαεναβραδυ"λεφταδες που ξεσκιζονται στη δουλεια τρεις μηνες για να πεταξουνε τα λεφτα και να λενε ἑχω προσωπο"στο Golden
Ναι φίλε είναι αυτό μου λέμε φτηνομαγαζο και έχω ξανά γράφει στο νήμα ότι δεν το αναγνωρίζω καν σα στριπ κλαμπ. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό και διακριτό από τα υπόλοιπα για της τιμές του για αυτό και μαζεύει μόνο πολύ πιτσιρίκια και αβγαλτα και όπως είπες σωστά κάποιοι που το παίζουν ποιο πολύ πάρα είναι όντως λεφταδες. Κατά τη γνώμη μου κανένα γέρο πορτοφόλι δε πατάει εκεί. Τώρα όσο για το αν εινσι για πέταμα η όχι, είναι καθαρά υποκειμενική σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Τώρα για το ρόστερ μη συζητήσω... Γιατί για εμένα είναι αστείο αυτές πέρα από το ότι δεν είναι στρίπερς ούτε σε όνειρο δεν είναι καν ωραίες. Αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ναι φίλε είναι αυτό μου λέμε φτηνομαγαζο και έχω ξανά γράφει στο νήμα ότι δεν το αναγνωρίζω καν σα στριπ κλαμπ. Αν μη τι άλλο είναι γνωστό και διακριτό από τα υπόλοιπα για της τιμές του για αυτό και μαζεύει μόνο πολύ πιτσιρίκια και αβγαλτα και όπως είπες σωστά κάποιοι που το παίζουν ποιο πολύ πάρα είναι όντως λεφταδες. Κατά τη γνώμη μου κανένα γέρο πορτοφόλι δε πατάει εκεί. Τώρα όσο για το αν εινσι για πέταμα η όχι, είναι καθαρά υποκειμενική σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Τώρα για το ρόστερ μη συζητήσω... Γιατί για εμένα είναι αστείο αυτές πέρα από το ότι δεν είναι στρίπερς ούτε σε όνειρο δεν είναι καν ωραίες. Αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό
Πολυ σωστη η αναλυση αλλα υπαρχουν μαγαζια που ειναι για πεταμα παρα το προσωπικο γουστο. Οι κουραδες ειναι κουραδες οτι προσωπικο γουστο και να εχει ο καθενας. Και το Γκολντεν ειναι για πεταμα σα μαγαζι οτι προσωπικο γουστο και να εχει καποιος

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Πολυ σωστη η αναλυση αλλα υπαρχουν μαγαζια που ειναι για πεταμα παρα το προσωπικο γουστο. Οι κουραδες ειναι κουραδες οτι προσωπικο γουστο και να εχει ο καθενας. Και το Γκολντεν ειναι για πεταμα σα μαγαζι οτι προσωπικο γουστο και να εχει καποιος
Εμένα πρωσοπικα δε με τρελενει σα μαγαζί... Τώρα το για πέταμα κάποιος θα σου πει ότι του αρέσει. Γενικά μαζεύει κόσμο πολύ από όσο ξέρω. Αλλα όχι εμένα δε μου αρέσει

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Like
182
Πόντοι
1
Ξανά λέω εγώ οριακά το αναγνωρίζω σαν στριπ κλαμπ

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
104
Πόντοι
1
Δια μαγείας εκείνοι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους μαγαζιά έχουν πάντα χρήματα για ξόδεμα, ενώ ο μισθός τους σπάνια κυμαίνεται πάνω από τον μέσο όρο των εισοδημάτων...

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Δια μαγείας εκείνοι που συχνάζουν σε τέτοιου είδους μαγαζιά έχουν πάντα χρήματα για ξόδεμα, ενώ ο μισθός τους σπάνια κυμαίνεται πάνω από τον μέσο όρο των εισοδημάτων...
Φιλε το να εισαι λεφτας και να χαλας το καταλαβαινω γουστο τους καπελο τους και καπελαδουρα τους που λεγανε κατι παλιοι πυρφοροι στα στριπ. Στο κατω-κατω τα εχουνε και δε θα πανε ποτε σε Αλκα και Γκολντεν σε τραπεζι. Φωναζουνε το μαιτρ (αρχιγκαρσονι που ξερει να γραφει και να διαβαζει δηλαδη) μπαινει τραπεζι στο πριβε ερχεται το μπουκαλι ερχεται η διαλεγμενη στριπερ που εχει συμφωνησει οτι θα τα κανει ολα και τελος. Δε με ενοχλουνε γιατι δεν τους βλεπω καν. Ο Πεοντιρας δεν εχει παει ποτε τραπεζι με τη γενικη σειρα. Τραπεζια θα πανε κατι πιτσιρικαδες να φανε το χαρτζιλικι κανας παππους πυρφορος τιποτα "ταχωνωολακοροιδιλικιγιαναδειξωοτιεχω" μπινεδοβλακες κλπ. Δεν υπαρχει πιο αισχρο πραγμα απο το να βλεπεις λαχαναγοριτες να πετανε τα 20 ευρα στην πιστα και μετα να μετρανε κερματα εξω απο το μαγαζι να φανε κανα βρωμικο. Λιγες φορες το εχετε δει αυτο με τα ματια σας? Καλα τους κανουνε οι δικες σου και τους γραφουνε. Ο μαλακοπιτουρας οσα και να χαλασει μαλακοπιτουρας θα ειναι.

Σημερα θα γραψω σεντονι Λιντο Παλας. Λοιπον εχω παέι οχι πολυ παλια με παρεα 3 ατομα συναγωνιστες απο κωλομπαρα. Εχουμε φυγει απο Μυστηριο στο Περιστερι (πριν κλεισει με Παναγιωτη στα χαι του) και εχουμε παει Λιντο. Ο ενας απο εμας εχει εταιρεια και αρκετο χρημα και παμε να χαλασουμε. Μπαινουμε Λιντο Τεταρτη κατα τις 3:30 το πρωι αδειο και καμια δεκαρια γκομενες στα τραπεζια να παιζουνε με τα κινητα αγνοωντας τις 2-3 πιτσιρικοπαρεες και 2 πυρφορογερους που τα ειχανε φαει ολα και πινανε την τελευται μπομπα να φυγουνε. Μπαινουμε μεσα εγω ο φιλος Δημητρης (ο λεφτας της παρεας) και Κυρ-Βαγγελης. Και εμεις εχουμε φραγκα στην τσεπη αλλα οχι Δημητρης. Με το που μπαινουμε παει ο φιλος Δημητρης στον και καλα μαιτρ του χωνει 50 ευρω στην τσεπη και λεει: Μαιτρ τραπεζι στο λοξο πριβε (οσοι πηγαινατε Λιντο καταλαβαινετε πιο λεω) η Λιουμπα ειναι εδω (απαντηση μαιτρ εδω ειναι) ετοιμασε τη και τις ξανθιες διπλα της για τα παιδια (εδω εριξε πολυ γελιο ο Κυρ-Βαγγελης). Με το που τελειωνει ο φιλος ριχνει τρεξιμο ο μαιτρ κατι λεει τεσσερα γκαρσονια αρπανε τραπεζι και καρεκλες και τα πανε στο πριβε. Ερχονται οι δικες σου τρεχοντας και αυτες αγκαλιες φιλια μωρο μου κλπ. Ρωταει ο Κυρ-Βαγγελης κοριτσια τι θα πιουμε βοτκα η τεκιλα? (διοτι οπως ξερει και ο μυστης Πεοντιρας οταν κανεις νταραβερι τετοιο δεν εχει να κερνας ποτα θα πινουνε απο το μπουκαλι. Ειναι βοτκα παραγγελνουμε πρωτο μπουκαλι αρχιζουν οι χοροι (απο δω και περα ολα πληρωνονται αμεσως) αγκαλιες γλωσσοφιλα μουνοδαχτυλα παρε κοσμε. Σε μια στιγμη φωναζει το μαιτρ του λεει :παω διπλα πριβε πηγε διπλα εριξε τον πουτσο της ζωης του. Συνεχιζει ο Κυρ-Βαγγελης εμενα μου ειχε πεσει φολα αναφτρα τη διωχνω και δε μου πηρε ουτε 50. Γινεται καυγας φευγει και την ακουω να βριζει γαμησε τα. Βλεπω ενα καλο μωρο εχω λεφτα στην τσεπη φωναζω το μαιτρ λεω φωναξε μου την μιλφαρα με τις βυζαρες αλλα αμα ειναι σαν την αλλη θα φυγουμε οπως ειμαστε. Ερχεται η Μιλενα Ουκρανικο προ-μιλφ αλλα να χυνεις με το που τη βλεπεις απο κοντα. καθεται της εξηγω μου λεει κοιτα γουσταρω τη φαση σας εδω 70 ολα. Της λεω "ειναι δυνατον τετοιο πλασμα 70? Παρε 100 και παμε. Με διελυσε η Μιλενα παραμιλαγα μετα το γαμησι που επεσε.

Συνολικος λογαριασμος 620 ευρω 2 μπουκαλια γαμησια χοροι.

Καλη συνεχεια

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Φιλε το να εισαι λεφτας και να χαλας το καταλαβαινω γουστο τους καπελο τους και καπελαδουρα τους που λεγανε κατι παλιοι πυρφοροι στα στριπ. Στο κατω-κατω τα εχουνε και δε θα πανε ποτε σε Αλκα και Γκολντεν σε τραπεζι. Φωναζουνε το μαιτρ (αρχιγκαρσονι που ξερει να γραφει και να διαβαζει δηλαδη) μπαινει τραπεζι στο πριβε ερχεται το μπουκαλι ερχεται η διαλεγμενη στριπερ που εχει συμφωνησει οτι θα τα κανει ολα και τελος. Δε με ενοχλουνε γιατι δεν τους βλεπω καν. Ο Πεοντιρας δεν εχει παει ποτε τραπεζι με τη γενικη σειρα. Τραπεζια θα πανε κατι πιτσιρικαδες να φανε το χαρτζιλικι κανας παππους πυρφορος τιποτα "ταχωνωολακοροιδιλικιγιαναδειξωοτιεχω" μπινεδοβλακες κλπ. Δεν υπαρχει πιο αισχρο πραγμα απο το να βλεπεις λαχαναγοριτες να πετανε τα 20 ευρα στην πιστα και μετα να μετρανε κερματα εξω απο το μαγαζι να φανε κανα βρωμικο. Λιγες φορες το εχετε δει αυτο με τα ματια σας? Καλα τους κανουνε οι δικες σου και τους γραφουνε. Ο μαλακοπιτουρας οσα και να χαλασει μαλακοπιτουρας θα ειναι.

Σημερα θα γραψω σεντονι Λιντο Παλας. Λοιπον εχω παέι οχι πολυ παλια με παρεα 3 ατομα συναγωνιστες απο κωλομπαρα. Εχουμε φυγει απο Μυστηριο στο Περιστερι (πριν κλεισει με Παναγιωτη στα χαι του) και εχουμε παει Λιντο. Ο ενας απο εμας εχει εταιρεια και αρκετο χρημα και παμε να χαλασουμε. Μπαινουμε Λιντο Τεταρτη κατα τις 3:30 το πρωι αδειο και καμια δεκαρια γκομενες στα τραπεζια να παιζουνε με τα κινητα αγνοωντας τις 2-3 πιτσιρικοπαρεες και 2 πυρφορογερους που τα ειχανε φαει ολα και πινανε την τελευται μπομπα να φυγουνε. Μπαινουμε μεσα εγω ο φιλος Δημητρης (ο λεφτας της παρεας) και Κυρ-Βαγγελης. Και εμεις εχουμε φραγκα στην τσεπη αλλα οχι Δημητρης. Με το που μπαινουμε παει ο φιλος Δημητρης στον και καλα μαιτρ του χωνει 50 ευρω στην τσεπη και λεει: Μαιτρ τραπεζι στο λοξο πριβε (οσοι πηγαινατε Λιντο καταλαβαινετε πιο λεω) η Λιουμπα ειναι εδω (απαντηση μαιτρ εδω ειναι) ετοιμασε τη και τις ξανθιες διπλα της για τα παιδια (εδω εριξε πολυ γελιο ο Κυρ-Βαγγελης). Με το που τελειωνει ο φιλος ριχνει τρεξιμο ο μαιτρ κατι λεει τεσσερα γκαρσονια αρπανε τραπεζι και καρεκλες και τα πανε στο πριβε. Ερχονται οι δικες σου τρεχοντας και αυτες αγκαλιες φιλια μωρο μου κλπ. Ρωταει ο Κυρ-Βαγγελης κοριτσια τι θα πιουμε βοτκα η τεκιλα? (διοτι οπως ξερει και ο μυστης Πεοντιρας οταν κανεις νταραβερι τετοιο δεν εχει να κερνας ποτα θα πινουνε απο το μπουκαλι. Ειναι βοτκα παραγγελνουμε πρωτο μπουκαλι αρχιζουν οι χοροι (απο δω και περα ολα πληρωνονται αμεσως) αγκαλιες γλωσσοφιλα μουνοδαχτυλα παρε κοσμε. Σε μια στιγμη φωναζει το μαιτρ του λεει :παω διπλα πριβε πηγε διπλα εριξε τον πουτσο της ζωης του. Συνεχιζει ο Κυρ-Βαγγελης εμενα μου ειχε πεσει φολα αναφτρα τη διωχνω και δε μου πηρε ουτε 50. Γινεται καυγας φευγει και την ακουω να βριζει γαμησε τα. Βλεπω ενα καλο μωρο εχω λεφτα στην τσεπη φωναζω το μαιτρ λεω φωναξε μου την μιλφαρα με τις βυζαρες αλλα αμα ειναι σαν την αλλη θα φυγουμε οπως ειμαστε. Ερχεται η Μιλενα Ουκρανικο προ-μιλφ αλλα να χυνεις με το που τη βλεπεις απο κοντα. καθεται της εξηγω μου λεει κοιτα γουσταρω τη φαση σας εδω 70 ολα. Της λεω "ειναι δυνατον τετοιο πλασμα 70? Παρε 100 και παμε. Με διελυσε η Μιλενα παραμιλαγα μετα το γαμησι που επεσε.

Συνολικος λογαριασμος 620 ευρω 2 μπουκαλια γαμησια χοροι.

Καλη συνεχεια
Ο κοσμος δεν κατανοει οτι αυτες οι γυναικες ειναι εδω για λεφτα, το μαγαζι θελει να βγαλει λεφτα.
Δεν πιστευουν οτι εαν τα σκας χοντρα θα σε εχουν θεο, φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις, δεν καθονται ολες για σεξ με λεφτα κλπ αλλα οι πολλες δεν θα πουν οχι.
Οταν τα παλικαρια ξερουν οτι τα εχεις, οταν ξερουν οτι δεν φοβασαι να τα χωσεις και δεν τα κλαις τεμεναδες θα σου κανουν προφανως.
Εγω το παρατησω το αθλημα για διαφορους λογους πριν 1,5 χρονο, αν και πριν 2 βδομαδες με πηγαν 2 φιλοι στο Golden.Παρεα πηγα να τους κανω , παρολα αυτα ηρθαν να μου προμοταρουν ενα θηλυκο που ηρθε Ελλαδα προσφατα, να βγουμε να κανουμε , τις ειπα να βγει με τις φιλες της.
Ισχυουν οσα λεει , εγω και μονος που πηγαινα, σε καναπε καθομουν , δεν με εβλεπες καν , κρυμμενος στην ουσια, να τρεχουν να φερνουν φρουτα, να στελνουν τις "καλες γκομενες" , βασικα οτι ηθελα εκανα δεν θα ελεγαν οχι. Τα λεφτα ειναι ο θεος.
Εχει αρκετο κοσμο με λεφτα που τα σκαει, δεν ειναι ολοι φτωχοι που πανε, ισως και να εκπλαγεις με το ποσοι ειναι.Προσωπικα με ξερουν σε πολλα μαγαζι με το μικρο μου ονομα και οποιον φιλο στελνω και λεει το ονομα μου περναει καλα.

Golden Queens

Strip Club
Εγγρ.
19 Νοε 2019
Like
84
301A4D10-2C6D-4F46-906A-2D1523C0660F.jpeg
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Golden Queens!

Επειδή δεχόμαστε αρκετά μηνύματα στα Social Media, κάνουμε ένα reminder για τα δυνατά μας Online Deals, τις Πέμπτες.

Κάθε Πέμπτη:

-Προσφορά «GOLDEN»:
1 ΠΟΤΟ + 1 ΧΟΡΟΣ με μόλις 10€

-Προσφορά «PLATINUM»:
1 ΦΙΑΛΗ + 10 ΧΟΡΟΙ με μόλις 50€

Μην ξεχνάτε να μας ακολουθήσετε και στη σελίδα μας στο Instagram:

golden_queens_mpournazi

• Like
Αντιδράσεις: p21za

Stories

Νέο!

Stories