Ρε τύποι, χωρίς παρεξήγηση αλλά έχει καταντήσει η ημερήσια ενημέρωση να είναι ζήτημα αντιπαράθεσης για το ποιος είναι ο πιο έμπειρος στον χώρο, ποιος ξέρει τις πιο πολλές στριπερ κτλ κτλ. Λες και είναι μαγκιά να χαλάς τρελά λεφτά για να κοιτάς δύο χορούς στην πίστα, να παίρνεις πριβέ και να σου ρίχνουν ΤΟ δούλεμα για να βγεις για έναν καφέ γκόμενες κοινής χρήσεως.
Καταγράφω την εμπειρία μου από Caissa, που παραμένει αμφιλεγόμενο μαγαζί για μένα:
Επίσκεψη τον προηγούμενο μήνα αρκετές φορές, καθώς δαγκώσαμε την λαμαρίνα.
Αν και δεν είναι στην πρώτη πεντάδα των επιλογών μου, νομίζω πως μάλλον αδικείται από την τοποθεσία.
Ικανοποιητικός χώρος μέσα, μεγάλη πίστα και τον τελευταίο καιρό πολύ ανεβασμένο από όμορφες παρουσίες.
10€ ο χορός (εάν γινόταν 5€ θα ήταν νούμερο 1 στην Συγγρού). Υποθέτω πως είναι ζήτημα μαρκετινγκ (αποτυχημένο θα προσθέσω).
Το μαγαζί έχει μεγάλες προοπτικές, αλλά κάτι με χαλάει.
Ίσως είναι το στήσιμο του, ίσως είναι οι περίεργες φάτσες του προσωπικού και σίγουρα είναι οι ακόμα πιο περίεργες φάτσες εμποροπλοιάρχων και υπόκοσμου που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών του.
4/4 τον προηγούμενο μήνα και μόνο νυχτόβιους θα συναντήσει κάποιος.
Σου χαλάει την αισθητική, σε ξενερώνει.
Στα θετικά η σχετικά καλή διάρκεια χορών, ενώ δεόντως τιμώνται τα πριβέ.
Τα ποτά τζόνι μολότοφ.
Εάν δεν δίνετε σημασία σε ζητήματα αισθητικής αξίζει μια επίσκεψη.
Ειδάλλως όποιος την νύχτα περπατεί...
Καταγράφω την εμπειρία μου από Caissa, που παραμένει αμφιλεγόμενο μαγαζί για μένα:
Επίσκεψη τον προηγούμενο μήνα αρκετές φορές, καθώς δαγκώσαμε την λαμαρίνα.
Αν και δεν είναι στην πρώτη πεντάδα των επιλογών μου, νομίζω πως μάλλον αδικείται από την τοποθεσία.
Ικανοποιητικός χώρος μέσα, μεγάλη πίστα και τον τελευταίο καιρό πολύ ανεβασμένο από όμορφες παρουσίες.
10€ ο χορός (εάν γινόταν 5€ θα ήταν νούμερο 1 στην Συγγρού). Υποθέτω πως είναι ζήτημα μαρκετινγκ (αποτυχημένο θα προσθέσω).
Το μαγαζί έχει μεγάλες προοπτικές, αλλά κάτι με χαλάει.
Ίσως είναι το στήσιμο του, ίσως είναι οι περίεργες φάτσες του προσωπικού και σίγουρα είναι οι ακόμα πιο περίεργες φάτσες εμποροπλοιάρχων και υπόκοσμου που αποτελεί το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών του.
4/4 τον προηγούμενο μήνα και μόνο νυχτόβιους θα συναντήσει κάποιος.
Σου χαλάει την αισθητική, σε ξενερώνει.
Στα θετικά η σχετικά καλή διάρκεια χορών, ενώ δεόντως τιμώνται τα πριβέ.
Τα ποτά τζόνι μολότοφ.
Εάν δεν δίνετε σημασία σε ζητήματα αισθητικής αξίζει μια επίσκεψη.
Ειδάλλως όποιος την νύχτα περπατεί...
Τελευταία τροποποίηση: