Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

hitto

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
Είναι μαλακια να σκάσω μόνος μου ;;

Johny323

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Καλησπερα

Εχω πολλά χρόνια να σε στριπ. Επειδή θα τελειώσω αργά το βράδυ ένα meeting στην σύγγρου κολάζομαι να έπινα ένα ποτό στο μπαρ. Θα είμαι μόνος και ήθελα μια μουναρα να πιουμε 2 ποτά να σβήσω την ημέρα και ίσως πριβέ. Ποιο προτείνετε ;
Το καισσα είναι σχετικά καλή επιλογή. Και το fbi που είναι μιχαλακοπούλου είναι στο ίδιο στυλ.
Καλή επιλογή είναι και το αθενς και το golden, αλλά σου πέφτουν λίγο μακριά.

hitto

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
80
Πόντοι
0
Το καισσα είναι σχετικά καλή επιλογή. Και το fbi που είναι μιχαλακοπούλου είναι στο ίδιο στυλ.
Καλή επιλογή είναι και το αθενς και το golden, αλλά σου πέφτουν λίγο μακριά.
Δηλαδή λες μόνο το Caisa να δοκίμαζα; Πάντως νωρίτερα σταμάτησα επίτηδες να παρω ένα καφέ εκεί και είδα που πήγαιναν κάποιες για δουλειά και ήταν όλες μετριότητες προς κακές…..

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.614
Πόντοι
3.246
Απλά ρωτάω…. Αν έχει μόνο παρέες μην Νοιώθω άβολα
Πας και μονος σου σιγα, διαλεξε ενα απ τα γνωστα της συγγρου caissa, kinky, babylon, alcatraz που ειναι ολα κοντα μεταξυ τους οποτε εαν δεν σ αρεσει το ενα πας στο αλλο,

• Like
Αντιδράσεις: hitto

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
Το ανατολή έκλεισε που ήταν χαμηλά στην Συγγρού;; όπως επίσης κ το afrodite το υπόγειο;;; γνωρίζει κανείς;;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.066
Πόντοι
1.056
Το ανατολή έκλεισε που ήταν χαμηλά στην Συγγρού;; όπως επίσης κ το afrodite το υπόγειο;;; γνωρίζει κανείς;;
Το Afrodite μας έχει χαιρετήσει εδώ και χρόνια. Για το Ανατολή δεν γνωρίζω.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φίλε ποιο μαγαζί είναι νέο;;;
Το Αλκατραζ;; :grin::2funny::kneel:
Κάνεις πλάκα έτσι;
Πόσο καιρό πας σε στριπ και δεν ξέρεις ότι το μαγαζί αυτό είναι από τα λίγα που είναι σταθερή αξία τόσα χρόνια στην αγορά;

Επίσης ποιο χειμώνα λες ότι θα περιμένει να δει;
Εδώ έβγαλε εποχές covid με αρκετό κόσμο μέσα και επιβίωσε ενώ άλλα έκλεισαν για πολύ καιρό.

Επίσης τα λεγόμενα σου δε στέκουν.
Σάββατο στις 12 είναι πάντα γεμάτα όλα τα τραπέζια. Δεν είναι νωρίς, είναι τότε που πάνε όλοι για να πιάσουν τις κρατήσεις τους.
Τέλος τι σόου να δεις τυπε στις 12??
Τότε ξεκινάει το μαγαζί και πάει μέχρι τις 6 το πρωί.
Άμα βγάλει όλα τα σόου σε μια ώρα, τι θα κάνει τις υπόλοιπες ώρες;;

Εντυπωσιακό που άτομα που δεν έχουν ιδέα από την αγορά βγαίνουν και κράζουν σαν ξερόλες. Έλεος...
Ενω εχεις εσυ ε? Ρε γιγαντα αμα θες να το προμοταρεις το καταγωγειο πες το ανοιχτα. Δε σε προβληματιζει οτι οτι ολοι λενε οτι το σερβις με τους γκαρσονομαλακες ειναι για πεταμα? Ποιος δεν εχει ιδεα?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ενω εχεις εσυ ε? Ρε γιγαντα αμα θες να το προμοταρεις το καταγωγειο πες το ανοιχτα. Δε σε προβληματιζει οτι οτι ολοι λενε οτι το σερβις με τους γκαρσονομαλακες ειναι για πεταμα? Ποιος δεν εχει ιδεα?
Τυπε λέγε ότι θες.
Εγώ μιλάω για αυτά που βλέπω και επίσης μάλλον δε βλέπεις ότι οι περισσότεροι λένε θετικά για το μαγαζί.

Όσο για τα γκαρσόνια δεν ξέρω τι ζόρι τραβάτε μερικοί. Πάντως για μένα τη δουλειά τους μια χαρά την κάνουν.
Μου φέρνουν τις κοπέλες που ζητάω, μου φέρνουν τα ποτά γρήγορα και άρα δεν έχω λόγο να πω κάτι αρνητικό για αυτούς.
Άμα εσύ περιμένεις να πέσουν τα παιδιά στο πάτωμα και να σου κάνουν προσκυνήματα είναι άλλη ιστορία.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Ενταξει αρχηγε μου πες την αληθεια ομως οτι εισαι του μαγαζιου. Δεν ειναι ντροπη πολλοι που δουλευουν σε τετοια μαγαζια τους βαζουν τα αφεντικα να προμοταρουν. Το μαγαζι ειναι για πεταμα και τα εχουνε πει εδω ατομα με χιλιομετρα στη νυχτα. Οτι και να λες υπαλληλε το μαγαζι δε φτιαχνει. Θελει Ριχτο Ηλια και ξαναχτισιμο

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Εμένα Δευτέρα βράδυ με βάλανε στο Kinky Opera να καθίσω στο bar με αποτέλεσμα να μην βλέπω καθόλου την πίστα, πλήρωσα 10 ευρώ είσοδο με ποτό και έπρεπε να κεράσω 35 ευρώ ποτό και άλλα 100 ευρώ κάποια από όλες εκείνες που μου την πέφτανε σαν καρχαρίες η μία πίσω από την άλλη, με άλλα λόγια να με ξεπετάξουν στα πολύ γρήγορα γιατί τα 150 ή τα 200 ευρώ τους πέφτουν λίγα. Προσέξτε, ημέρα επίσκεψης Δευτέρα όλα αυτά. Οπότε κι εγώ θα πηγαίνω στο Caissa που είναι χαλαρά και ανθρώπινα τα πράγματα και αναλόγως τσέπης θα ξοδεύω είτε 150 ευρώ είτε για Ρωσίδα πιο ψηλή και όμορφη πολύ περισσότερα για να περάσω ωραία νύχτα. Έληξε το θέμα... Λες και είμαι κανένας τζογαδόρος στο καζίνο που πήγε με ψιλικοκο πάνω του δηλαδή 200-250 ευρώ και κοιτάζουν να τον ξεφορτωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Εμένα Δευτέρα βράδυ με βάλανε στο Kinky Opera να καθίσω στο bar με αποτέλεσμα να μην βλέπω καθόλου την πίστα
περίεργο, έχω κάτσει κάνα δυό φορές στο μπαρ... και την έβλεπα την πίστα... επίσης έβλεπα το υπέρμουνο την μελαχρινή μπάργουμαν... θυμίστε μου το όνομά της...

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Κατ' αρχήν την πίστα από εκεί που βρίσκεται το πάσο του bar την βλέπεις τελείως από το πλάι και δεύτερον η barwoman είναι εκεί για άλλη δουλειά όπως π.χ. μπορεί να είναι και μια κοπέλα που την έχουν βάλει στην πόρτα. Πήγα Δευτέρα και με βάλανε να κάτσω και στην άκρη να μην τους πιάνω χώρο. Παλιότερα που πήγαινα εκεί και καθόμουνα σε τραπέζι ήταν διαφορετικά τα πράγματα ή μήπως τώρα είναι καλύτερα που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει να φάει; Σε πληροφορώ ότι σε άλλο strip της Συγγρού με ευχαριστήσανε κιόλας πριν φύγω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ενταξει αρχηγε μου πες την αληθεια ομως οτι εισαι του μαγαζιου. Δεν ειναι ντροπη πολλοι που δουλευουν σε τετοια μαγαζια τους βαζουν τα αφεντικα να προμοταρουν. Το μαγαζι ειναι για πεταμα και τα εχουνε πει εδω ατομα με χιλιομετρα στη νυχτα. Οτι και να λες υπαλληλε το μαγαζι δε φτιαχνει. Θελει Ριχτο Ηλια και ξαναχτισιμο
Είσαι μάλλον καθυστερημένος, δεν πειράζει.
Γιατί αν είχες λίγο μυαλό θα έβλεπες πόσες μαλακιες λες.
Το μαγαζί από τις 12 είναι τίγκα γεμάτο, δεν προλαβαίνουν τα τραπέζια να γεμίζουν, και επειδή κάποιοι γράφουμε αυτά που βλέπουμε, μας κάνεις υπαλλήλους.

Στο μεταξύ είσαι τόσο χαζουλης που λες κάποιον υπάλληλο μαγαζιού που βρίσκεται σε άλλη χώρα από τη χώρα διαμονής του.
Άντε περαστικά μικρέ. :jerking:

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
21
Fbi πολυ καλο ζεστο μαγαζι με καλη μουσικη και αρκετες ωραιες υπαρξεις.καθαρα ποτα χρονος παραπονης στο χορο πολυ καλος.ενημερωθηκα οτι εχει show και θα ερθουνε συντομα καινουγιες νεαρες κοπελες εν αναμονη λοιπον.
Φιλε εγω που πηγα τις προαλλες F.B.I δεν μου αρεσε...
Το 95 τα εκατο μετροιες κοπελες(για τα δικα μου γουστα)
Ο χωρος που γινονται οι χοροι ειναι πολυ μικρος και ειναι
ο ενας πανω στον αλλον.

Johny323

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Μάλλον έκλεισε και το ανατολή. Σάββατο βράδυ που πέρασα ήταν κλειστό.
Το περίεργο δεν είναι ότι έκλεισε, αλλά το πως κατάφερε να μείνει ανοιχτό τα τελευταία χρόνια.

Johny323

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2017
Κριτικές
3
Like
243
Πόντοι
280
Κλειστό πρέπει να είναι επίσης και το Star στην Μεταμόρφωση. Μάλλον "αντικαταστάθηκε" από το queens of north που είναι στο Ν. Ηράκλειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom