Πεοντιρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2018
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Εγω στα 28 μου πηγαινα παντως μονος μου και αραζα, κυριολεκτικαΕγω είμαι πιτσιρικάς ρε φίλε και θα φενεται περίεργο να πάω μόνος για αυτό δε πάω
Εγω στα 28 μου πηγαινα παντως μονος μου και αραζα, κυριολεκτικαΕγω είμαι πιτσιρικάς ρε φίλε και θα φενεται περίεργο να πάω μόνος για αυτό δε πάω
Ίσως είναι έτσι όπως τα λες αλλά εγώ μπορώ να σ πω πράγματα στα σίγουρα
1)Εβελίνα γαμιοτενε με 70
2)Σαμπινα γαμιοτανε με 70 και πολλές φορές μ όσους ήθελε εάν δεν είχε δουλειά μ όλους
3) μεγάλο ποσοστο γυναικών κάνουν άτυπες συμφωνίες παρενθεσουλες με πελάτες έλα πριβέ και θα παίξει φραπές η πίπα κ γίνεται και ίσως δε τα γνωρίζει όλα η διεύθυνση η κάνει τα στραβά μάτια
Αυτά που σου γράφω είναι πιο σίγουρα απ ότι η γη είναι στρογγυλή.
Τέλος το αναφέρω ξανά δεν ξέρω εάν ισχύουν τώρα πριν τη μεγάλη καραντίνα ίσχυαν πιο πολύ απ ότι οι άνθρωποι γεννούνται από γυναίκες
Να είσαι καλά μυστη
Αυτο το 250 δεν το πιστευω ουτε για χαβαλε.
Επειδη ο Κωστας ξερει τη παιζει και ειδικα με καραντινες κλπ δεν θα ελεγε 250 ευρω.
Εδω και τα 5 ευρω χορος να ξερετε γινετε με τις γυναικες να μην το θελουν και με τσακωμο, βγαζουν 2 ευρω στο χορο, αλλα προκειμενου να πανε τα πιτσιρικια το εχει κανει.
Οποια θελει γαμιεται με οποιον θελει με οτι ποσο θελει.
Προφανως μιλανε μεταξυ τους οι ιδιες και η τιμη "δεν σπαει" , γιατι οσοι ξερουν και απο παλαιοτερα , οποια κανει τα εξτρα της φτηνα δεν θα την αφησουν οι υπολοιπες γιατι χαλαει την αγορα.
Εκτος αν νομιζετε οτι ολες οι γκομενες εκει γουσταρουν να γαμιουνται με το καθε ενα για 5-10 ευρω. Αν
Stella τι παιζει στο prive?κανει τιποτα η παραμυθια ?Αυτο το 250 δεν το πιστευω ουτε για χαβαλε.
Επειδη ο Κωστας ξερει τη παιζει και ειδικα με καραντινες κλπ δεν θα ελεγε 250 ευρω.
Εδω και τα 5 ευρω χορος να ξερετε γινετε με τις γυναικες να μην το θελουν και με τσακωμο, βγαζουν 2 ευρω στο χορο, αλλα προκειμενου να πανε τα πιτσιρικια το εχει κανει.
Οποια θελει γαμιεται με οποιον θελει με οτι ποσο θελει.
Προφανως μιλανε μεταξυ τους οι ιδιες και η τιμη "δεν σπαει" , γιατι οσοι ξερουν και απο παλαιοτερα , οποια κανει τα εξτρα της φτηνα δεν θα την αφησουν οι υπολοιπες γιατι χαλαει την αγορα.
Εκτος αν νομιζετε οτι ολες οι γκομενες εκει γουσταρουν να γαμιουνται με το καθε ενα για 5-10 ευρω. Αν το πιστευετε κανετε λαθος.Εχει και τετοιες αλλα ειναι η εξαιρεση οχι ο κανονας.
Θα μπορουσα να μαθω με ενα τηλεφωνο στο αφεντικο , αλλα δεν εχει νοημα. Ειχα για αρκετα χρονια απο στενες εως καθημερινες επαφες με το "ειδος".Stella τι παιζει στο prive?κανει τιποτα η παραμυθια ?
Εγω προσωπικα εχω κανει κατι μονο εξω ακομα κ αν ξερω οτι μπορω κ μεσα ,προσωπικα εχω δωσει πολυ χρημα σε συγκεκριμενη κ δεν εχω κανει τιποτα ,εννοω εξω παντα απλα δεν κανω ποτε πισω επιμενω για καιροΝα προσθεσω οτι ποτε δεν εχω κανει κατι εντος μαγαζιου/στριπ (και οχι μονο στο golden σε πολλα), ουτε για χορο δεν πηγαινα.
Οτι εκανα το εκανα εκτος μαγαζιων.
Και οχι
Ειχα κανονικες σχεσεις με στριπερς. Μου εχει συμβει και εμενα να κυνηγαω μια κοπελα για πολυυυυυ καιρο (εχει δουλεψει και Athens και Golden), και να μην γινει τιποτα περαν "παιχνιδιων".Εγω προσωπικα εχω κανει κατι μονο εξω ακομα κ αν ξερω οτι μπορω κ μεσα ,προσωπικα εχω δωσει πολυ χρημα σε συγκεκριμενη κ δεν εχω κανει τιποτα ,εννοω εξω παντα απλα δεν κανω ποτε πισω επιμενω για καιρο
Το θέμα είναι όταν γίνεται σχέση να παιχτεί και το κάτι παραπάνω.Αλλιως είναι άκυρο όπως λες από την αρχήΕιχα κανονικες σχεσεις με στριπερς. Μου εχει συμβει και εμενα να κυνηγαω μια κοπελα για πολυυυυυ καιρο (εχει δουλεψει και Athens και Golden), και να μην γινει τιποτα περαν "παιχνιδιων".
Μαλιστα τη συγκεκριμενη τη γουσταρα και πολυ. Αλλα στο τελος το ακυρο ηταν και πανηγυρικο
Σχεση "κανονικη" δεν μπορω να εχω με στριπερ, απλα θα χαλαστω.Εννοω αισθηματικη.Το θέμα είναι όταν γίνεται σχέση να παιχτεί και το κάτι παραπάνω.Αλλιως είναι άκυρο όπως λες από την αρχή
Πιστευω οτι υπαρχουν πολλα κοριτσια που αξιζουν τη προσοχη μας αρκει να παιζεις καθαρα,εγω βρηκα μια κ παιρναω καλα κ μεσα κ εξω .Σχεση "κανονικη" δεν μπορω να εχω με στριπερ, απλα θα χαλαστω.Εννοω αισθηματικη.
Το να κοιμομαστε μαζι σπιτι της/σπιτι μου, να φτιαχνει φαγητο για να φαμε, να βγαινουμε μαζι μερα/βραδυ κλπ εχει συμβει με 3 κοπελες του χωρου τα τελευταια 8 περιπου χρονια.Η μεγαλυτερη διαρκεια ηταν περιπου 6-7 μηνες.
Με καμια δεν ειχα καποια ιδιαιτερα αισθηματα απο αυτες.
Με τη κοπελα που κυνηγησα πολυ και ειχα αισθηματα οντως (και ειναι και το πιο προσφατο) , ηταν και αυτο που εφαγα το χοντρο Ακυρο, στην ουσια γυρισε στη χωρα της και δεν ξανα γυρισε ποτε , γιατι δεν θελει (το στριπ το εχει παρατησει απο περυσι).
Μετα απο αυτο ειναι που σταματησα και το "σπορ" γιατι αυτο πονεσε.
Με 70 πληρες μανίκι;καλησπερες. επειδη ειμαι φαν τ γκολντεν και διαβασα τ παραπανω περι πριβε τα 250 δεν ισχυουν. 70 γιουρια ειναι το γαμισι στο πριβε με οποια τ κανει. δεν τ κανουν ολες και δεν εχει σχεση αν ειναι νεα η παλια εχει ν κανει καθαρα με την καθε μια προσωπικα. ουτε ισχυει προ καραντινας και τωρα αλλαγη τιμης γιατι πριβεδιασα πριν 2 εβδομαδες π πηγα και η τιμη ηταν στα 70.
Πιο καθαρα απο οσο συμπεριφερομαι δεν γινετε. Πραγματικα τους συμπεριφερομαι σαν γυναικες παρα σαν στριπερ/κρεας. Δεν πηγαινα για να βρω μουνι αν ηταν αυτο βρισκω πολλα πουτανακια, ευκολα.Δεν με πηραν τα χρονια 35 ειμαι.
Εδω εχω μια αραβονιασμενη που μου ερχεται στη δουλεια (δεν δουλευει εδω) και τη πηδαω κυριολεκτικα εδω, μια φορα ηταν κατω απο το γραφειο και μπουκωνε και μπηκε κοσμος
Το θεμα ειναι εχω κανει 100 prive +κ δεν μου εχει κατσει η μια τι να τις κανω τις αλλες ,γελανε μαζι μου κ τα τραπεζια???Με 70 πληρες μανίκι;
Πρέπει να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Δυστυχώς αν έχεις παραδοθεί στην κοπέλα δεν θα σού δώσει ποτέ σημασία και θα ενδιαφερθεί μόνο να σε εκμεταλλευθεί.Το θεμα ειναι εχω κανει 100 prive +κ δεν μου εχει κατσει η μια τι να τις κανω τις αλλες ,γελανε μαζι μου κ τα τραπεζια???
Συνήθως ότι λεφτά έχω πάνω μου τα τρώω με το που μπω...ει να ξέρεις πότε να σταματήσεις. Δυστυχώς αν έχεις παραδοθεί στην κοπέλα δεν θα σού δώσει ποτέ σημασία και θα ενδιαφερθεί μόνο να σε εκμεταλλευθεί.