Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
Πιστευω οτι υπαρχουν πολλα κοριτσια που αξιζουν τη προσοχη μας αρκει να παιζεις καθαρα,εγω βρηκα μια κ παιρναω καλα κ μεσα κ εξω .
Ότι υπάρχουν, υπάρχουν. Το πολλά είναι μεγάλη υπερβολή (κατ΄ εμέ). Αφου περνάς καλά έξω το μέσα τι το θέλεις? Τόσο πολύ σου αρέσει το περιβάλλον? Δεν το λέω ειρωνικά μην παρεξηγηθώ. Απλή απορία

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Ότι υπάρχουν, υπάρχουν. Το πολλά είναι μεγάλη υπερβολή (κατ΄ εμέ). Αφου περνάς καλά έξω το μέσα τι το θέλεις? Τόσο πολύ σου αρέσει το περιβάλλον? Δεν το λέω ειρωνικά μην παρεξηγηθώ. Απλή απορία
Εμ αυτό είναι το ζητούμενο...
Ότι μολις μπαινεις σε αυτά τα μαγαζιά χαλάς λεφτά χωρίς να το καταλάβεις...Ειδικά αν ένα έχει πολλές μέσα και εμφανίσιμες χαμουλης...
Τι μέσα τι έξω μεταμορφωνεσαι και σπαταλάς...

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
Εμ αυτό είναι το ζητούμενο...
Ότι μολις μπαινεις σε αυτά τα μαγαζιά χαλάς λεφτά χωρίς να το καταλάβεις...Ειδικά αν ένα έχει πολλές μέσα και εμφανίσιμες χαμουλης...
Τι μέσα τι έξω μεταμορφωνεσαι και σπαταλάς...
Ε γι αυτό καλύτερα κάποιος που έχει τη δυνατότητα, να "περιορίσει" τη σπατάλη στο έξω αποκλειστικά. Έκτος αν παίζεις μπάλα μέσα με άλλη και έξω με άλλη και τη βρίσκεις έτσι. Ρώτησα, γιατί από τα γραφόμενα του μέλους που παρέθεσα κατάλαβα ότι εννοεί την ίδια μέσα, έξω

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Ότι υπάρχουν, υπάρχουν. Το πολλά είναι μεγάλη υπερβολή (κατ΄ εμέ). Αφου περνάς καλά έξω το μέσα τι το θέλεις? Τόσο πολύ σου αρέσει το περιβάλλον? Δεν το λέω ειρωνικά μην παρεξηγηθώ. Απλή απ

Ε γι αυτό καλύτερα κάποιος που έχει τη δυνατότητα, να "περιορίσει" τη σπατάλη στο έξω αποκλειστικά. Έκτος αν παίζεις μπάλα μέσα με άλλη και έξω με άλλη και τη βρίσκεις έτσι. Ρώτησα, γιατί από τα γραφόμενα του μέλους που παρέθεσα κατάλαβα ότι εννοεί την ίδια μέσα, έξω
Εγω παιζω μπαλα με την ιδια μεσα εξω ,στο εξω δεν ξοδευω τιποτα μονο για αυτην,στο μεσα ενα prive που με φτιαχνει κ χωρις sex κ 3 ποτα ,συνολο 100 ,στο εξω φαγητο κ μετα ξενοδοχειο,απλα θελω να δινω το παρων μου στο χωρο που δουλευει χωρις να το ζηταει η ιδια

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
απλα θελω να δινω το παρων μου στο χωρο που δουλευει χωρις να το ζηταει η ιδια
Ο λόγος που θέλεις κάτι τέτοιο, αν επιτρέπεται? Σκέφτεσαι υποσυνείδητα μη χάσεις το έξω ή γουστάρεις?

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Ο λόγος που θέλεις κάτι τέτοιο, αν επιτρέπεται? Σκέφτεσαι υποσυνείδητα μη χάσεις το έξω ή γουστάρεις?
Γουστάρω αλλα την εχω τεσταρει οταν για μεγαλο διαστημα σταματησα να πηγαινω στο golden κ παλι βγαιναμε εξω,γνωριζουμε ο ενας για τον αλλο τα παντα .ξερω το σπιτι της κ αυτη το δικο μου.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
Γουστάρω αλλα την εχω τεσταρει οταν για μεγαλο διαστημα σταματησα να πηγαινω στο golden κ παλι βγαιναμε εξω,γνωριζουμε ο ενας για τον αλλο τα παντα .ξερω το σπιτι της κ αυτη το δικο μου.
Καλά να περνάτε!

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Ελευθερη σχεση , μια χαρα .
Απλα μην τη δαγκωσεις οπως εγω, ακομα κουδουνιζουν τα αυτια μου απο τη σφαλιαρα και τη σκεφτομαι τη κοπελα. Και δεν τη δαγκωσα λογο εμφανισεις.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Και γιατί να την πληρώνουμε και στο κλαμπ και έξω;;;
Άμα είναι σε ένα από τα δύο.

kot_21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
195
Πόντοι
0
αξιζει στο πριβε? την εχει παρει κανενας?
chriss_tinnee_234184755_1528649570811270_6503259941454970143_n.jpg

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
αξιζει στο πριβε? την εχει παρει κανενας?
chriss_tinnee_234184755_1528649570811270_6503259941454970143_n.jpg

Απλα μην τη δαγκωσεις οπως εγω, ακομα κουδουνιζουν τα αυτια μου απο τη σφαλιαρα και τη σκεφτομαι τη κοπελα. Και δεν τη δαγκωσα λογο εμφανισεις.
Τη δαγκωσα φιλε μου κ δεν ξερω τι να κανω αληθεια,αλλα σιγουρα σταματαω τα πολλα περα δωθε στο golden,διοτι τωρα που ειμαι διακοπες ειμαι μονος μου εννοω χωρις αυτην,της το προτεινα κ μου ειπε οτι δουλευει κ δεν μπορει,ενω ενα αλλο μωρο που δουλευει στο καβο κανει σαν τρελο να ερθει μαζι μου απλα εγω ειμαι κολλημενος με αυτη στο golden,ισως θα κανω ενα πειραμα κ θα παω με την αλλη

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Δυστυχως τη δαγκωσα,κ το σποτελεσμα ειναι εγω διακοπες μονος κ αυτη να δουλευει,δεν μου φτανει να τη βλεπω 2 φορες την εβδομαδα,θελω περισσοτερα,σιγουρα αν κ μου αρεσει ο χωρος θα σταματησω να πηγαινω για ενα διαστημα, η αληθεια ειναι οτι κολλας σε αυτα τα μαγαζια

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.560
Πόντοι
5.646
Δυστυχως τη δαγκωσα,κ το σποτελεσμα ειναι εγω διακοπες μονος κ αυτη να δουλευει,δεν μου φτανει να τη βλεπω 2 φορες την εβδομαδα,θελω περισσοτερα,σιγουρα αν κ μου αρεσει ο χωρος θα σταματησω να πηγαινω για ενα διαστημα, η αληθεια ειναι οτι κολλας σε αυτα τα μαγαζια

Ρε συ δεν το πιστεύω. Γιατί την δάγκωσες; Σε αυτά τα μαγαζιά πάμε για να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε όχι για να κάνουμε σχέση. Επαγγελματίες είναι οι κοπέλες και παίζουν μαζί μας για το μεροκάματο

Τελευταία τροποποίηση:

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Ρε συ δεν το πιστεύω. Γιατί την δάγκωσες. Σε αυτά τα μαγαζιά πάμε για να περάσουμε καλά και να ξεσκάσουμε όχι για να κάνουμε σχέση. Επαγγελματίες είναι οι κοπέλες και παίζουν μαζί μας για το μεροκάματο
Εχω ιστοριες με striper ασε μην το ψαχνεις,2χρονια σχεση με Jordan μαυρη απο Afrodite συγγρου,1 χρονο με Valeria κ μετα 3 χρονια με Αλλινα απο glamour κ συνεχιζω με αλλες απο καβο,τωρα κολλησα με αυτη .

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Ξερω πως ειναι δυστυχως η φαση. Σε νοιωθω.Αν οντως ειναι αληθινο αυτο που νοιωθεις και οχι καβλες δεν ξεπερνιεται ευκολα.
Εγω συνηθως για χαβαλε πηγαινα κανα ΣΚ οταν δεν ειχα παρεα μονος.
Δεν πηγαινα ουτε για χωρους ουτε τιποτα, απλα να περασω λιγο ηρεμα και καλα.
Μου ζητησε τηλεφωνο μεσω του αφεντικου, ουτε καν η ιδια, οκ το εδωσα.
Μου μιλαγε συνεχως σε φαση 50 μηνυματα καθε μερα, μεχρι καλημερα,καληνυχτα απο το κρεβατι(και δεν μιλαμε για λιγο καιρο), και μετα απο καποιους μηνες καταλαβα οτι θελω να την βλεπω γιατι μου λειπει.... ξανα λεω χωρις κατι σεξουαλικο στη μεση για να πω οτι κολλησα εκει.
Μου γαμησε το μυαλο ομως.
Επειδη δεν μασαω λογια καποια στιγμη της το ειπα, εγιναν διαφορα, υποσχεθηκε θεους και αστρα και οταν εφυγε δεν ξανα γυρισε .
Και επειδη δεν ειναι και πολυ παλιο (δεν φανταζεσαι πως ειμαι) ... σκεψου ειναι μια κοπελα που μου την εχει μπει με χιλια απο φβ μεσω γνωστων και παλι δεν ψηνω, δεν μου βγαινει. Αμα γυρισει και μου πει σχεση και μαλακιες , δεν παιζει

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Εχω ιστοριες με striper ασε μην το ψαχνεις,2χρονια σχεση με Jordan μαυρη απο Afrodite συγγρου,1 χρονο με Valeria κ μετα 3 χρονια με Αλλινα απο glamour κ συνεχιζω με αλλες απο καβο,τωρα κολλησα με

Ξερω πως ειναι δυστυχως η φαση. Σε νοιωθω.Αν οντως ειναι αληθινο αυτο που νοιωθεις και οχι καβλες δεν ξεπερνιεται ευκολα.
Εγω συνηθως για χαβαλε πηγαινα κανα ΣΚ οταν δεν ειχα παρεα μονος.
Δεν πηγαινα ουτε για χωρους ουτε τιποτα, απλα να περασω λιγο ηρεμα και καλα.
Μου ζητησε τηλεφωνο μεσω του αφεντικου, ουτε καν η ιδια, οκ το εδωσα.
Μου μιλαγε συνεχως σε φαση 50 μηνυματα καθε μερα, μεχρι καλημερα,καληνυχτα απο το κρεβατι(και δεν μιλαμε για λιγο καιρο), και μετα απο καποιους μηνες καταλαβα οτι θελω να την βλεπω γιατι μου λειπει.... ξανα λεω χωρις κατι σεξουαλικο στη μεση για να πω οτι κολλησα εκει.
Μου γαμησε το μυαλο ομως.
Επειδη δεν μασαω λογια καποια στιγμη της το ειπα, εγιναν διαφορα, υποσχεθηκε θεους και αστρα και οταν εφυγε δεν ξανα γυρισε .
Και επειδη δεν ειναι και πολυ παλιο (δεν φανταζεσαι πως ειμαι) ... σκεψου ειναι μια κοπελα που μου την εχει μπει με χιλια απο φβ μεσω γνωστων και παλι δεν ψηνω, δεν μου βγαινει. Αμα γυρισει και μου πει σχεση και μαλακιες , δεν παιζει
Ακριβως την ιδια φαση περναω εδω κ 2 χρονια εγω,μηνυματα καθε μερα,καθε εβδομαδα στο μαγαζι ,κ 1 με 2 φορες καθε εβδομαδα για φαγητο η καφε.Το θεμα ειναι οτι παιρναω τελεια μαζι της αλλα της ζηταω διακοπες η να παμε για κανενα 2ημερο καπου μαζι αλλα αυτη μου λεει οτι δεν μπορει γιατι δουλευει,εγω εχω χρονο γιατι ειμαι αδεσμευτος .

pantso1970

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
7
Like
196
Πόντοι
280
Ακριβως την ιδια φαση περναω εδω κ 2 χρονια εγω,μηνυματα καθε μερα,καθε εβδομαδα στο μαγαζι ,κ 1 με 2 φορες καθε εβδομαδα για φαγητο η καφε.Το θεμα ειναι οτι παιρναω τελεια μαζι της αλλα της ζηταω διακοπες η να παμε για κανενα 2ημερο καπου μαζι αλλα αυτη μου λεει οτι δεν μπορει γιατι δουλευει,εγω εχω χρονο γιατι ειμαι αδεσμευτος .
Μου λεει οταν θα παρει τα χαρτια της τον Οκτωβριο θα παμε διακοπες στη χωρα της,γιατι τωρα φοβαται

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.273
Πόντοι
206
της ζηταω διακοπες η να παμε για κανενα 2ημερο καπου μαζι αλλα αυτη μου λεει οτι δεν μπορει γιατι δουλευει,εγω εχω χρονο γιατι ειμαι αδεσμευτος .
Τόσο καιρό που ήταν κλειστά τα μαγαζιά λόγο covid δεν ήταν διαθέσιμη ας πούμε να πάτε κάποιο 2ήμερο/3ήμερο? Κάπου κοντά, δεν μιλάω για μακρινές αποστάσεις. Ήταν εκτός Ελλάδας η κοπέλα? Ακόμα και τώρα που άρχισε ξανά η δουλειά, φαντάζομαι θα πάρει κάποια μέρα ρεπό (αν δεν έχει πάρει ήδη) (καταλαβαίνω ότι λόγο της αδράνειας των μαγαζιών τόσο καιρό ίσως να είναι δύσκολο να πάρει ακόμα ρεπό, αν και σίγουρα γίνετε).
Δεν θέλω να βάζω "φιτιλιές", απλά λόγο της εμπειρίας μου (που είναι μεγάλη στο συγκεκριμένο θέμα), θέλω να σκεφτείς ότι οι δικαιολογίες είναι κάτι πολύ πολύ εύκολο. Προσοχή δεν σου λέω ότι σίγουρα η κοπέλα σου λέει παπαριές, απλά να το έχεις σαν ενδεχόμενο. Φιλικά πάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom