You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σάββατο βράδυ Star
1 φορά πήγα, μπορώ να πω αρκετά καλός χώρος, πολλοί ωραία μουνιά, εκεί εργάζετε κ η Ms Stripper 2007 Κλειώ, που μαζί με άλλη μια μουνάρα τη Νίκη, αν δε κάνω λάθος κάνουν sex shows, αλλά δεν κάνουν prive χορούς, παρά μόνο σε λίγους θαμώνες του μαγαζιού, αλλά γενικώς ωραία μουνάκια, κάθονται αρκετά στους prive χορούς, το μόνο - οτι σάββατο γίνετε της πουτάνας, δεν μπορείς να κουνηθείς!
1 φορά πήγα, μπορώ να πω αρκετά καλός χώρος, πολλοί ωραία μουνιά, εκεί εργάζετε κ η Ms Stripper 2007 Κλειώ, που μαζί με άλλη μια μουνάρα τη Νίκη, αν δε κάνω λάθος κάνουν sex shows, αλλά δεν κάνουν prive χορούς, παρά μόνο σε λίγους θαμώνες του μαγαζιού, αλλά γενικώς ωραία μουνάκια, κάθονται αρκετά στους prive χορούς, το μόνο - οτι σάββατο γίνετε της πουτάνας, δεν μπορείς να κουνηθείς!
Τι λες ρε μεγάλε, σοβαρά; Που την είδες τη βρώμα στο Star; Ποιο μαγαζί δεν έχει μπόμπες; Τη Bety (και τη φιλη της τη Mona :-* ) τη ξέρω καλύτερα από εσένα.
Αν μπορείς να πεις ΠΟΥ κάνει prive χορούς η Κλειώ και ΤΙ κάνουν γενικώς στα prive εκεί θα ήταν καλά. Εκτός αν prive εννοούμε το τσαγάκι
Σάββατο βράδυ Star
Αν μπορείς να πεις ΠΟΥ κάνει prive χορούς η Κλειώ και ΤΙ κάνουν γενικώς στα prive εκεί θα ήταν καλά. Εκτός αν prive εννοούμε το τσαγάκι
Επισκέπτης
Σάββατο βράδυ Star..1 φορά πήγα, μπορώ να πω αρκετά καλός χώρος...
Μακρύα απο star παίζει πολύ βρώμα και μπόμπα ποτό....
Επισκέπτης
απο βρωμα τι εννοεις ??? καν'το πιο ξεκαθαρο κ το συζηταμε αν θελεις....Μακρύα απο star παίζει πολύ βρώμα και μπόμπα ποτό.
οσο για τα ποτα-πυραυλους....απαντησε ο λεο....
Επισκέπτης
χθες βραδυ...ξημερωμα για την ακριβεια...περασα μια βολτα απ'το Μουσσες....
Οχι ιδιαιτερος κοσμος....κυριως πιτσιρικαδες....ειχε κ 2 μεγαλους (ηλικιακα) αγαπουληδες καναπεδατους....
Απο κοπελες τιποτα τρομερο...14 κοπελες...απ'τις γνωστες που αναφερονται στις λιστες...
Τιποτα καινουριο...σχεδον αδιαφορη νυχτα....
Υ/Γ---> Το παραμυθι παει συννεφο ρε κοριτσια....κοψτε τις μαλακιες πλεον....το οτι ειμαστε καλα παιδια κ φευγουμε απ'το μαγαζι κ νομιζετε οτι ΟΛΟΙ ειμαστε αγαπουληδες δν σημαινει οτι ισχυει κιολας...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ....
χαλαρωστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.................
Οχι ιδιαιτερος κοσμος....κυριως πιτσιρικαδες....ειχε κ 2 μεγαλους (ηλικιακα) αγαπουληδες καναπεδατους....
Απο κοπελες τιποτα τρομερο...14 κοπελες...απ'τις γνωστες που αναφερονται στις λιστες...
Τιποτα καινουριο...σχεδον αδιαφορη νυχτα....
Υ/Γ---> Το παραμυθι παει συννεφο ρε κοριτσια....κοψτε τις μαλακιες πλεον....το οτι ειμαστε καλα παιδια κ φευγουμε απ'το μαγαζι κ νομιζετε οτι ΟΛΟΙ ειμαστε αγαπουληδες δν σημαινει οτι ισχυει κιολας...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ....
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ειδες που στα λεγα mclein / οχι οτι δεν εχουμε νεες παρουσιες ( ισα - ισα που μερικες μεταγραφες ειναι πολυ δυνατες ) αλλα η βασικη ενδεκαδα εχει μεινει η ιδια και ξενερωνω / εμενα μου αρεσουν τα παραμυθια και οι ερωτες - για πες μας ποιες σου ειπαν παραμυθια ψυθυριστα στο αυτι ????
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
[size=12pt]ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΙΠ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΓΚΟΜΕΝΑ....[/size]
Πώς να το καταλάβουνε αυτό ρεεεεεε; Αφού με το που μπαίνεις μέσα χάνεις τη μπάλλα...και είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία των πελατών ψάχνει τα ...τετριμμένα Το μάθανε λοιπόν το παραμύθι οι κοπελιές, κι όλοι αντιμετωπίζονται έτσι, σαν ... θύματα, μην αναλύουμε το παραμύθι, όλοι το ξέρουμε...
Επισκέπτης
Ειδες που στα λεγα mclein / οχι οτι δεν εχουμε νεες παρουσιες ( ισα - ισα που μερικες μεταγραφες ειναι πολυ δυνατες ) αλλα η βασικη ενδεκαδα εχει μεινει η ιδια και ξενερωνω / εμενα μου αρεσουν τα παραμυθια και οι ερωτες - για πες μας ποιες σου ειπαν παραμυθια ψυθυριστα στο αυτι ????
ενταξει δν εχω προβλημα με τις κοπελες κ γενικα με μεταγραφες κλπ....απλα για μενα δν ηταν ενδιαφερουσα νυχτα....δν προεκυψε κατι τρομερα συνταρακτικο ή αξιολογο ωστε να γουσταρω οπως το χειμωνα....μπορει να φταιει το κλιμα....σιγουρα φταιει η ψυχολογια μου που ειναι διαφορετικη λογω καλοκαιριου....κλπ κλπ...
το μαγαζι μια χαρα εν τελει...κανενα προβλημα με τις κοπελες...ολες ευγενεστατες κ οχι ενοχλητικες....υπηρχαν κ 2-3 που το παιζαν βαρυπεπονατες.....ηταν κ 1 που μου ειπε τα παραμυθακια της...αλλα θα τη στρωσω....νεξτ ταιμ....
Δν ηταν παραμυθι περι ερωτα κ μαλακιες....απλα παραμυθι επι του γενικοτερου...δν θα μπω σε λεπτομερειες δυστυχως....ειναι η κοπελα που φοραει παντα ενα μπικινι που γυρω γυρω ειναι ασπρο κ στα επιμαχα σημεια εχει κατι λουλουδια...καστανο μαλλι,σχετικα μακρυ...στηθος μεσαιου μεγεθους...καλο κωλαρακι...αυτα....ονομα δν λεγω...
Επισκέπτης
δν χανω την μπαλα....πρεπει να βγουμε καμια φορα να δεις το στυλ μου κ γενικα τις αντιδρασεις μου μεσα στο μαγαζι για να καταλαβεις....ουτε γαμαω κ δερνω...αλλα ουτε κ κοτα κ αγαπουλης....νορμαλ....κυριλε κ παντα μετρημενος αρχικα.....σιγα σιγα γινεται αναλαφρο το κλιμα...Πώς να το καταλάβουνε αυτό ρεεεεεε; Αφού με το που μπαίνεις μέσα χάνεις τη μπάλλα...και είναι ξεκάθαρο ότι η πλειοψηφία των πελατών ψάχνει τα ...τετριμμένα Το μάθανε λοιπόν το παραμύθι οι κοπελιές, κι όλοι αντιμετωπίζονται έτσι, σαν ... θύματα, μην αναλύουμε το παραμύθι, όλοι το ξέρουμε...
Παραυτα...μπερδεψες κ εσυ ή μαλλον παρερμηνευσες τα λεγομενα μου....δν μου εριξε παραμυθι για ερωτα...αγαπες κ λουλουδια...ηταν περι δικου μου/μας θεματος παπαρολογια...κ δν καταλαβαινω ακομη το λογο...αλλα θα τα πουμε εν καιρο...θα καταλαβει εκεινη!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
δν χανω την μπαλα....πρεπει να βγουμε καμια φορα να δεις το στυλ μου κ γενικα τις αντιδρασεις μου μεσα στο μαγαζι για να καταλαβεις....ουτε γαμαω κ δερνω...αλλα ουτε κ κοτα κ αγαπουλης....νορμαλ....κυριλε κ παντα μετρημενος αρχικα.....σιγα σιγα γινεται αναλαφρο το κλιμα...
Παραυτα...μπερδεψες κ εσυ ή μαλλον παρερμηνευσες τα λεγομενα μου....δν μου εριξε παραμυθι για ερωτα...αγαπες κ λουλουδια...ηταν περι δικου μου/μας θεματος παπαρολογια...κ δν καταλαβαινω ακομη το λογο...αλλα θα τα πουμε εν καιρο...θα καταλαβει εκεινη!!!
Το ξέρω ότι δε χάνεις τη μπάλλα!!!Η πλειοψηφία, όμως, του 99.9% που δεν έχει και συχνή σχέση με το στριπ, δεν την χάνει όταν με το που θα περάσει την είσοδο, θα φάει στη μούρη τη μ@@@θύελλα; Δύσκολο είναι να βάλει ιστορίες στο μυαλουδάκι του κάποιος; Δύσκολο είναι οι κοπελιές, να διαχειριστούνε και να ΘΡΕΨΟΥΝ αυτές τις ιστορίες;
Τώρα που διάβασα ξανά το ποστ, ναι, ομολογώ μπερδεύτηκα...Πάντως, η παραμύθα καλά κρατεί...
Επισκέπτης
δν μιλαω γιατι παλι φωτιες θ'αναψω κ δν γουσταρω....Το ξέρω ότι δε χάνεις τη μπάλλα!!!Η πλειοψηφία, όμως, του 99.9% που δεν έχει και συχνή σχέση με το στριπ, δεν την χάνει όταν με το που θα περάσει την είσοδο, θα φάει στη μούρη τη μ@@@θύελλα; Δύσκολο είναι να βάλει ιστορίες στο μυαλουδάκι του κάποιος; Δύσκολο είναι οι κοπελιές, να διαχειριστούνε και να ΘΡΕΨΟΥΝ αυτές τις ιστορίες;
Μια γκόμενα που δουλέυει εκεί αντιλαμβάνεται αμέσως τι θέλεις. Μπορεί να το κρύβεις, μπορεί να θέλεις να το κρύψεις, αλλά θα το καταλάβει και αναλόγως θα φερθεί. Τώρα αν πάνω στην δράση αντίδραση, στο παραμύθι αλλά - ναι - και στο αυθόρμητο, πετάξει και κανένα χιλιοειπομένο για τα ευήκοα ώτα, αναλόγως.
Περί μουνοθύελας . Χθες Star. To μαγαζί έχει 3-4 καλά κορίτσια. Τοπ Cleo, Milena. Show Cleo, η οποία πράγματι είναι από τις καλύτερες στην Αθήνα, για να παρατήσει ο flesh τη σκουπιδιάρα και να σπουδάσει μπας και βγάλει κάνα φράγκο .
Milena επίσης εκ Μόσχας, μόνο αυτό φτάνει . Το καλό είναι ότι τα κορίτσια κάθονται δυσανάλογα πολύ ακόμα και με απλό ποτό.
Milena επίσης εκ Μόσχας, μόνο αυτό φτάνει . Το καλό είναι ότι τα κορίτσια κάθονται δυσανάλογα πολύ ακόμα και με απλό ποτό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις