Επισκέπτης
φιλε septic αξιζει να παμε ή οχι,σαν συνολο στο μαγαζι,θα ξαναπηγαινες ? Βασικα λεω να περασω ν'ανοιξω ενα μπουκαλακι για το καλο...αλλα το σκεπτομαι...
Εσενα θα σαρεσει πιστευω ;)
ωχχχχχχχχχχ............σe κολλησε ο βασος τα χουνερια του κ εμαθες αυτα που αρεσουν σ'εμενα ???
)
εκλεισε ομως...αφου το λες....
2)Lydia(τρελλο καυλετο και τελευταια ολο και χορευει προς πριβε μερια...)
Αξιοσημειωτο οτι καθονται στα ποτα αρκετη ωρα...τουλαχιστον 10'=1_ποτο=20?....
παρολο που κ οι χοροι διαρκουν αρκετη ωρα...
δν παω Σταρ....εχω προβλημα με κατι παιδια απο εκει...δν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε στις εξοδους κ να χαλιωμαστε....Και στο Star
1)Espera(Μονιμα ξενερωτη και απομακρη)
2)Lydia(τρελλο καυλετο και τελευταια ολο και χορευει προς πριβε μερια...)
16)Vicky(και αυτη πολυ στο πριβε τελευταια)
1.ειναι για περιεργα γουστα....κ ποτοθεραπεια excellent...
2.οταν λες πριβε...εννοεις κ φραπεδια ?
16.αγχωμενη φραπεδια....παντα!!!
Τα σεβη μου φιλε vaso.Υποκλινομαι στην αστειρευτη γνωση σου!
ρε αρχοντα η λυδια δν σερβιρε...τουλαχιστον τοτε που πηγαινα φανατικα στο μαγαζι απειχε δογματικα....Η βικυ παντως σερβιρε...κ εχω την εντυπωση απο κατι πληροφοριες που εχω...οτι ακομη σερβιρει...εστω κ μεσα/πανω απ'τ παντελονι!!!μπα!τα εχουν κοψει αυτα εδω και καιρο!αλλα σιγουρα πολλοι τις γουσταρουν και θελουν να χορευουν μαζι τους...για την λυδια και την βικυ μιλαω!
ρε αρχοντα η λυδια δν σερβιρε...τουλαχιστον τοτε που πηγαινα φανατικα στο μαγαζι απειχε δογματικα....Η βικυ παντως σερβιρε...κ εχω την εντυπωση απο κατι πληροφοριες που εχω...οτι ακομη σερβιρει...εστω κ μεσα/πανω απ'τ παντελονι!!!
πασο...παντως προσφορα απ'την κοπελα υπαρχει...τωρα αν το μαγαζι εχει πλεον αλλα στανταρ ειναι αλλο θεμα..συγγνωμη αλλα φραπε πανω απο το παντελονι πινουν οι αφραποι και εγω δεν ειμαι αφραπος οποτε και δεν θεωρω φραπε την πεοπαικτουριαση πανω απο το νιλοντεπα!
27)στελλα(νεα κοντοπουτανη...αλλα υπερβολικα κοντοπουτανη κατασταση ανευ λογου και αιτιας να ασχοληθει καποιος.)