You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Και στα καπάκια στριπτηζάδικο πήγα...δε στά 'πανε οι φίλοι σου;
κατι μου ειπαν, οτι συστηνοσουν με αλλο ονομα, γιατι ειχες ξεχασει το κανονικο σου..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
κατι μου ειπαν, οτι συστηνοσουν με αλλο ονομα, γιατι ειχες ξεχασει το κανονικο σου..
Για το επάγγελμα σου είπαν τίποτα; Αυτό κι αν είχα ξεχάσει!!!
το ρασπουτιν χθες ηταν κλειστο και ειχε και χαρτι-ανακοινωση στην πορτα οτι θα ειναι κλειστο μεχρι την ερχομενη πεμπτη λογω ανακαινισης.
ο πορτιερης?-φυλακας? εδινε σε καθε πελατη που εσκαγε απο δυο καρτες, λεγοντας οτι τα κοριτσια του ρας μοιραστηκαν σ αυτα τα δυο μαγαζια, λολιτα και πρινσες..
θεε μου συγχωρα με που επεσα εκει κατω, στα στριπ..
Αυτά είναι επικύνδυνα πράγματα δέσποτα. Ξεκίνα μόνο με χορούς τα ποτά μετά τις 15 της Παναγίας, βοήθειά σου
vasilis1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Παιδια γνωριζει κανεις ποτε ανοίγει το amazon?
edit savalas
Γραφε σε παρακαλώ με μικρά Ελληνικα οπως ειναι και οι κανόνες του φόρουμ
μιας και ειναι το 1ο σου μυνημα στα μετετρεψα εγω σε Ελληνικα
την επομενη φορα θα σου διαγράψω το μύνημα
edit savalas
Γραφε σε παρακαλώ με μικρά Ελληνικα οπως ειναι και οι κανόνες του φόρουμ
μιας και ειναι το 1ο σου μυνημα στα μετετρεψα εγω σε Ελληνικα
την επομενη φορα θα σου διαγράψω το μύνημα
φιλοι συναθλητες σημερα και εγω μετα απο 3 χρονια απουσιας απο τα strip λεω να ξαναπαω απλα θα ηθελα καμια πληροφορια για φραπε και ποιο μαγαζι ειναι τωρα τοπ?
ΥΓ.θελω σχετικα ησυχο μαγαζακι οχι πχ το χαμο του gold...
ευχαριστω!!
ευχαριστω!!
Πηγαινε Princes!!!φιλοι συναθλητες σημερα και εγω μετα απο 3 χρονια απουσιας απο τα strip λεω να ξαναπαω απλα θα ηθελα καμια πληροφορια για φραπε και ποιο μαγαζι ειναι τωρα τοπ?
ευχαριστω!!
Επισκέπτης
ευχαριστω!!
Ασχετο..γινεται ακομα χαμος στο Gold ?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ασχετο..γινεται ακομα χαμος στο Gold ?
μπα.......χθες περασα απο κει και βαρουσαν οι μυγες τα κουνουπια....τελικο σκορ 0-2 σε συνολο τεσσαρων μαχομενων πετουμενων!τα μπουρδελα τα κουνουπια τα θεριζουν ολα!
Χθες Star. To μαγαζί έχει πολύ ωραίο κόσμο - συν αυτόν με τις τράμπες με Sadist. Κάνει παραεισαγωγή μεταχειρισμένα από διάφορες χώρες όπως Πορτογαλία, Βενεζουέλα και special από βόρειες χώρες. SHOW ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ χώσιμο μετά ++++
Pistonizer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Καλά μιλάμε έριξα το απίστευτο γέλιο χθες βράδυ κατεβαίνοντας τη Συγγρού από Αθήνα.
Γύρω στο 230 νούμερο παίζει ένα Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο poster nescafe frappe που καλύπτει την πρόσοψη σε ένα κτίριο ολόκληρο το οποίο νομίζω επίτηδες το έχουν βάλει στο πιο κεντρικό σημείο έτσι ώστε να γνωρίζει ο καθένας ότι η Συγγρού είναι Φραπεδότοπος.
Ρε τους άτιμους...πολύ γέλιο μιλάμε.
Γύρω στο 230 νούμερο παίζει ένα Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο poster nescafe frappe που καλύπτει την πρόσοψη σε ένα κτίριο ολόκληρο το οποίο νομίζω επίτηδες το έχουν βάλει στο πιο κεντρικό σημείο έτσι ώστε να γνωρίζει ο καθένας ότι η Συγγρού είναι Φραπεδότοπος.
Ρε τους άτιμους...πολύ γέλιο μιλάμε.
Ξανά χθες Star. Λοιπόν ο τύπος είναι μαζόχας και όχι sadist . Έχουμε και λέμε
1. Έχει φέρει τα ωραιότερα newcomer κορίτσια
2. Έχει φτιάξει τα καθαρότερα και πλην του Tessera, ακριβότερα μαγαζιά(Sadist)
3. Τα show είναι για ΠΟΛΛΑ φ
4. Τα μαγαζιά είναι fuel μπράβος
ΚΑΙ
το μόνο που σερβίρεται είναι φασκόμηλο στέππας
(περιποιημένο μεν αλλά φασκόμηλο)
ΚΑΙ
Ουτε απλο χορο δεν εχει??Ξανά χθες Star. Λοιπόν ο τύπος είναι μαζόχας και όχι sadist . Έχουμε και λέμε
ΚΑΙ
Επισκέπτης
απ οσο ξερουμε ολοι... τζου
οι τυπισες ειναι στο ταβανι και γενικα το ολο μερος ειναι ενα sex-themed club πιο προσανατολισμενο για couples
πες το απλα στον ανθρωπο....ειναι ενα ΝΟΜΙΜΟ κλαμπ(φυσικα για τα ελληνικα δεδομενα....),χωρις καμια φανερη παρατυπια!!!
χωρις ΙΚΑ,ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ κ.τ.λπες το απλα στον ανθρωπο....ειναι ενα ΝΟΜΙΜΟ κλαμπ(φυσικα για τα ελληνικα δεδομενα....),χωρις καμια φανερη παρατυπια!!!
Επισκέπτης
και βαλε....και βαλε....και ξαναβαλε....χωρις ΙΚΑ,ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ κ.τ.λ
πολεμικη ανταποκριση απο χτες βραδυ
λοιπον να πω 2 πραγματα παραπανω γιατι ολοι λεμε αλα ολοι με αποριες εχουνε μεινει
πολυ καλος καθαρος χωρος.μαλακια η διαταξη των τραπεζιων.αν γεμισουν τα μπροστινα οι παραπισω δεν βλεπουν τιποτα.ωραιο stage.καθαρα ποτα.σχετικα αλλά οχι καιπολυ προθυμα γκαρσονια.οχι οτι αλλου ειναι καλυτερα.(και αυτα θενε λαδωμα αραγε?)
τα σοου που κανει πολυ καλα.χτες ειχε ωραιοτατο λεσβιακο.πολυ καλο.μετα γαμησι και μπουκιτσι απο ενα ζευγαρι.κατι αλλα με μπιλιαρδα και στεκεσ που βαζαν στα μουνια τους.μετα ειχε και κατι ευτραπελα με γκολφω και τασο.ειχε και σοου με ντραγκ κουιν.αρκετο γελιο.
στο πιο ψητα
φραπες γιοκ μαγκες.απλοσ χουρος 10 ευροσ.η εισοδος 20 ευρο.
ποτο 20 το σφηνακι
απο χουρους σχετικα καλους.πηρα αουριτα καλη αλλα λιγο αγαρμπη, μου χτυπαγε πολυ ταρχιδια με τον κωλο της, η χριστινα καλη στην κινηση αλλα θελη σακουλα στη μαπα της.η αγκνες σκατα κινηση αλα εχει νωχελκικη και πιανι ρωγες πελατη που εμενα με υπερκαβλωνει.πηρα και καμελια που ο χουρος της ηταν ιδιος με χουρου της μαρτας στο γκολντ.ηταν και μια με περιεγο ονομα ξανθια, καπως αγγελιανα που επεφτε με ολη της τη δυναμη στο πουτσο μου και καταφερε να μξε ξεκαβλωσει....δηλαδη απο απλους χουρους σχετικα καλα.σχετικα ομως.
λεονορο ησουν χτες μεσα ρε?δεν πιστευω να σουν στη παρεα με το μπατσελορ παρτυ...?ειχαν παρει ολες τις ομορφες απο ενα σημειο και μετα και δεν ειχαν μεινει για τους αλλους..στο διαολο...
αφτα μαγγες!
λοιπον να πω 2 πραγματα παραπανω γιατι ολοι λεμε αλα ολοι με αποριες εχουνε μεινει
πολυ καλος καθαρος χωρος.μαλακια η διαταξη των τραπεζιων.αν γεμισουν τα μπροστινα οι παραπισω δεν βλεπουν τιποτα.ωραιο stage.καθαρα ποτα.σχετικα αλλά οχι καιπολυ προθυμα γκαρσονια.οχι οτι αλλου ειναι καλυτερα.(και αυτα θενε λαδωμα αραγε?)
τα σοου που κανει πολυ καλα.χτες ειχε ωραιοτατο λεσβιακο.πολυ καλο.μετα γαμησι και μπουκιτσι απο ενα ζευγαρι.κατι αλλα με μπιλιαρδα και στεκεσ που βαζαν στα μουνια τους.μετα ειχε και κατι ευτραπελα με γκολφω και τασο.ειχε και σοου με ντραγκ κουιν.αρκετο γελιο.
στο πιο ψητα
φραπες γιοκ μαγκες.απλοσ χουρος 10 ευροσ.η εισοδος 20 ευρο.
ποτο 20 το σφηνακι
απο χουρους σχετικα καλους.πηρα αουριτα καλη αλλα λιγο αγαρμπη, μου χτυπαγε πολυ ταρχιδια με τον κωλο της, η χριστινα καλη στην κινηση αλλα θελη σακουλα στη μαπα της.η αγκνες σκατα κινηση αλα εχει νωχελκικη και πιανι ρωγες πελατη που εμενα με υπερκαβλωνει.πηρα και καμελια που ο χουρος της ηταν ιδιος με χουρου της μαρτας στο γκολντ.ηταν και μια με περιεγο ονομα ξανθια, καπως αγγελιανα που επεφτε με ολη της τη δυναμη στο πουτσο μου και καταφερε να μξε ξεκαβλωσει....δηλαδη απο απλους χουρους σχετικα καλα.σχετικα ομως.
λεονορο ησουν χτες μεσα ρε?δεν πιστευω να σουν στη παρεα με το μπατσελορ παρτυ...?ειχαν παρει ολες τις ομορφες απο ενα σημειο και μετα και δεν ειχαν μεινει για τους αλλους..στο διαολο...
αφτα μαγγες!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27