Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εγω συνήθως κλείνω 5ωρο στο μαγαζί και πολλές φορές ξοδεύω 9,99 ευρώ. Απλά μεταμφιέζομαι και τις μπερδεύω. Ελάχιστες με αναγνωρίζουν εκεί μέσα στα σκοτεινά. Αν με αναγνωρίσουν, τρέχω γρήγορα στο ΑΤΜ κάτω στο σουπερμάρκετ και κάνω οριακή ανάληψη χρημάτων. Θυμάμαι εκείνες τις νύχτες με το χαλασμένο ΑΤΜ που βρήκα τράπεζα στο Αιγάλεω, το θεώρησα οιωνό και πήγα Μπουρνάζι Αλκατραζ Καισσα και αλλου.
Άμα ανεφοδιαστώ ανεβαίνω επάνω και κάνω στάση στα πρώτα σκαλιά στον κουπονοδώτη Ιάσωνα. Τον κοιτάω περιφρονητικά και του αναγγέλλω την άφιξη μου. Εκείνος με νυσταλέο βλέμμα και φωνή αργή, βασανιστική και χαμηλόφωνη μου ρίχνει δυο φάσκελα και λέει γαλλικές εκφράσεις για ξεμάτιασμα, αρρενωπότητα, μακροζωία και κάτι για χρήματα στο τέλος και τρίβει τα χέρια του.
Εγω με ηθικό ακμαιότατο ανεβαίνω τις δεύτερες σκάλες και κοιτάω τον χοντρό στο τραπεζάκι που αυτή τη φορά έχει κάτι άλλα κουπόνια για ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, πουλμανάκιες, καμαριέρες, καμαρότους, καπετάνιους, ναύτες και λοιπούς κράχτες. Όσους δύναται να συνδράμουν στον ερχομό του στόλου.  Για εμάς τους στρατιωτικούς ρε θείο γιατί δε βάζεις τίποτα στη κλήρωση; Τόσους φαντάρους έχω στείλει από το Χαϊδάρι για αναγνώριση στόχων και επιδρομές. Δε ξέρω πάντως αυτά τα κουπόνια της κλήρωσης τα λιγουρεύτηκα. Σκεφτόμουν τη Μικαέλα ( αλήθεια που χάθηκε πάλι αυτή; Τελικά θα τραβήξει τη τσόντα με την Ινα και το Τεο; Πρέπει να μάθουμε ) Στη Μικαέλα αρέσουν οι κληρώσεις και οι κληρωτοί. Και έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είναι λίγο γκνώχ.
Μετά τον χοντρούλη λοιπόν ανοίγεις τη σκοτεινή πόρτα και αυτό πρέπει να είναι φοβερός συγχρονισμός, πάντα σχεδόν ακούω τον εκφωνητή να αναγγέλλει κάτι. Η ιδιαιτερότητα της φωνής του σε κάνει να μη καταλαβαίνεις τι λέει στην αρχή. Μετά τη μια ώρα νομίζω τον συνηθίζεις και καταλαβαίνεις τι λέει. Καλός άνθρωπος φαίνεται και κάτι μου λέει ότι πρέπει να της έχει πηδήξει όλες εκεί μέσα. Χαλάλι του. Είναι ένας σερβιτόρος που δεν έχει πηδήξει καμία και το προσπαθεί ο φουκαράς και σπάω πλάκα μαζί του, γιατί ξέρω ότι δε θα πηδήξει ποτέ. Το Σοφάκι κάθεται κοντά στη πόρτα, κάτι σαν υποδοχή. Αμα της αρέσει κανένας νέοεισερχόμενος πετάει διακριτικά το τσαντάκι της και το θύμα σκύβει να το πιάσει. Εκεί πιάνεται στη φάκα. Τον τσάκωσε το φουκαρά και τον κάνει για πάντα δικό της. Παλιά είχε και την αρχηγό στα κορίτσια, τώρα δε τη βλέπω. Είχαν και εκπαιδεύτρια. Είχε και καλά ειδικές ικανότητες στην αναγνώριση και ανίχνευση εύπορων καυλιάρηδων μουνοζητιάνων. Εγω περνούσα πολύ ωραία με αυτή, τη ξεγελούσα συνέχεια με τις μεταμφιεστικές μου ικανότητες. Την κερνούσα και κρυφά ποτό και αυτή ξεδίπλωνε τη γυναικεία ματαιοδοξία της. Χοντρή ήταν θα άρεσε και στον Αλεξ.
Γενικά πάντως μην γίνεστε καρμίρηδες. Το Αθενς Κουιν πρέπει να το αγαπάμε.  Κάποια στιγμή σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έκλεινε, θα έπρεπε να απομακρύνομαι από την υπηρεσία μου, πολλά χιλιόμετρα, τώρα είμαι σε εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Να δείτε τη Ρεβέκκα με κράνος ή μπερεδάκι, εξάρτηση και μπότες, να πάθετε εμπλοκή ρε. Η εξάρτηση να πλακουτσώνει  το υπέροχο στήθος της, το δικτυωτό της καλτσόν με τη γυαλισμένη αρβύλα. Όπλο δε της έδωσα, για λίγο μια ξιφολόγχη αλλά και αυτό με φόβο. Δε μπορώ να την εμπιστευτώ γαμώτο.

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Φίλε ο συγκεκριμένος που της αφήνει τόσο λεφτά έχει μαγαζί στ Μπουρνάζι και αυτή το ξέρει κ αράζει μαζί του όλο το βράδυ ούτε χορούς ούτε ν παρακαλάει την βγάζει καθαρή ο γέρος ούτε πιάνει μόνο ν μιλάει θελει..όταν ρώτησα να την πάρω γ ένα χορό σε έναν σερβιτόρο μου είπε η κοπέλα είναι κλεισμένη από τον κύριο για την επόμενη 1 ώρα ο τύπος της άνοιγε σαμπάνιες τι να πεις δεν έχουμε όλοι το ίδιο πορτοφόλι..

Φιλε χιλια δικια εχεις. Το ειπε και ο αρχηγος 70 χρονια πριν

Golemis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Κριτικές
9
Like
1.787
Πόντοι
216
Εγω συνήθως κλείνω 5ωρο στο μαγαζί και πολλές φορές ξοδεύω 9,99 ευρώ. Απλά μεταμφιέζομαι και τις μπερδεύω. Ελάχιστες με αναγνωρίζουν εκεί μέσα στα σκοτεινά. Αν με αναγνωρίσουν, τρέχω γρήγορα στο ΑΤΜ κάτω στο σουπερμάρκετ και κάνω οριακή ανάληψη χρημάτων. Θυμάμαι εκείνες τις νύχτες με το χαλασμένο ΑΤΜ που βρήκα τράπεζα στο Αιγάλεω, το θεώρησα οιωνό και πήγα Μπουρνάζι Αλκατραζ Καισσα και αλλου.
Άμα ανεφοδιαστώ ανεβαίνω επάνω και κάνω στάση στα πρώτα σκαλιά στον κουπονοδώτη Ιάσωνα. Τον κοιτάω περιφρονητικά και του αναγγέλλω την άφιξη μου. Εκείνος με νυσταλέο βλέμμα και φωνή αργή, βασανιστική και χαμηλόφωνη μου ρίχνει δυο φάσκελα και λέει γαλλικές εκφράσεις για ξεμάτιασμα, αρρενωπότητα, μακροζωία και κάτι για χρήματα στο τέλος και τρίβει τα χέρια του.
Εγω με ηθικό ακμαιότατο ανεβαίνω τις δεύτερες σκάλες και κοιτάω τον χοντρό στο τραπεζάκι που αυτή τη φορά έχει κάτι άλλα κουπόνια για ταξιτζήδες, φορτηγατζήδες, πουλμανάκιες, καμαριέρες, καμαρότους, καπετάνιους, ναύτες και λοιπούς κράχτες. Όσους δύναται να συνδράμουν στον ερχομό του στόλου.  Για εμάς τους στρατιωτικούς ρε θείο γιατί δε βάζεις τίποτα στη κλήρωση; Τόσους φαντάρους έχω στείλει από το Χαϊδάρι για αναγνώριση στόχων και επιδρομές. Δε ξέρω πάντως αυτά τα κουπόνια της κλήρωσης τα λιγουρεύτηκα. Σκεφτόμουν τη Μικαέλα ( αλήθεια που χάθηκε πάλι αυτή; Τελικά θα τραβήξει τη τσόντα με την Ινα και το Τεο; Πρέπει να μάθουμε ) Στη Μικαέλα αρέσουν οι κληρώσεις και οι κληρωτοί. Και έχει και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που είναι λίγο γκνώχ.
Μετά τον χοντρούλη λοιπόν ανοίγεις τη σκοτεινή πόρτα και αυτό πρέπει να είναι φοβερός συγχρονισμός, πάντα σχεδόν ακούω τον εκφωνητή να αναγγέλλει κάτι. Η ιδιαιτερότητα της φωνής του σε κάνει να μη καταλαβαίνεις τι λέει στην αρχή. Μετά τη μια ώρα νομίζω τον συνηθίζεις και καταλαβαίνεις τι λέει. Καλός άνθρωπος φαίνεται και κάτι μου λέει ότι πρέπει να της έχει πηδήξει όλες εκεί μέσα. Χαλάλι του. Είναι ένας σερβιτόρος που δεν έχει πηδήξει καμία και το προσπαθεί ο φουκαράς και σπάω πλάκα μαζί του, γιατί ξέρω ότι δε θα πηδήξει ποτέ. Το Σοφάκι κάθεται κοντά στη πόρτα, κάτι σαν υποδοχή. Αμα της αρέσει κανένας νέοεισερχόμενος πετάει διακριτικά το τσαντάκι της και το θύμα σκύβει να το πιάσει. Εκεί πιάνεται στη φάκα. Τον τσάκωσε το φουκαρά και τον κάνει για πάντα δικό της. Παλιά είχε και την αρχηγό στα κορίτσια, τώρα δε τη βλέπω. Είχαν και εκπαιδεύτρια. Είχε και καλά ειδικές ικανότητες στην αναγνώριση και ανίχνευση εύπορων καυλιάρηδων μουνοζητιάνων. Εγω περνούσα πολύ ωραία με αυτή, τη ξεγελούσα συνέχεια με τις μεταμφιεστικές μου ικανότητες. Την κερνούσα και κρυφά ποτό και αυτή ξεδίπλωνε τη γυναικεία ματαιοδοξία της. Χοντρή ήταν θα άρεσε και στον Αλεξ.
Γενικά πάντως μην γίνεστε καρμίρηδες. Το Αθενς Κουιν πρέπει να το αγαπάμε.  Κάποια στιγμή σκέφτηκα τι θα γινόταν αν έκλεινε, θα έπρεπε να απομακρύνομαι από την υπηρεσία μου, πολλά χιλιόμετρα, τώρα είμαι σε εγρήγορση και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Να δείτε τη Ρεβέκκα με κράνος ή μπερεδάκι, εξάρτηση και μπότες, να πάθετε εμπλοκή ρε. Η εξάρτηση να πλακουτσώνει  το υπέροχο στήθος της, το δικτυωτό της καλτσόν με τη γυαλισμένη αρβύλα. Όπλο δε της έδωσα, για λίγο μια ξιφολόγχη αλλά και αυτό με φόβο. Δε μπορώ να την εμπιστευτώ γαμώτο.

Τελεια και γλαφυροτατη περιγραφη. Δεν επρεπε να λεγεσαι Ροκαωλονε αλλα Τολστοιονε. Κατανοω βαθυτατα την αναλυση καθως ημουνα εφεδρος λοχιας στα ΤΘ με το μαυρο το μπερε εμπαινα στα μαγαζια αρχες δεκαετιας 90 213 σειρα. Η Ρεβεκκα σε Μ48-Α3 εκπαιδευσης μου κανει πολυ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.275
Πόντοι
206
Γενικά πάντως μην γίνεστε καρμίρηδες. Το Αθενς Κουιν πρέπει να το αγαπάμε.

Έχει δίκαιο το παλικάρι. Οι κοπέλες κλαίγονται ότι δεν έχει δουλειά. Κάντε κάτι γιατί έχουν και υποχρεώσεις

odessa2009

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
ΕΠΙΒΑΙΩΣΗ ΠΛΗΡΗΣ των προηγουμενων..
επισκεψη σαβατο βραδυ σε athens queen , κοσμος νεος αρκετος , οι γκομενες βαριουντουσαν τρελα... :idiot:
σχεδον 3 ωρες στο μαγαζι ελαχιστες περασανε απο το τραπεζι και πλεον η νεα μοδα ειναι οτι αρκετες δεν κανουν χορο αλλα
θελουν μονο ποτο...ενταξει παμε και για ποτο μονοι μας δεν χρειαζεται μην το ζοριζουνε το θεμα..η αν θελουν να περασουν κ σε αλλο level ας βγαλουν και φαγητα delicatessen να πινεις και να τις κερνας και φαγητο κιολας...γιατι οχι :jerking:
τα κουπονακια χορων αρχιζουν να μην εχουν νοημα περα απο το μπρελοκ σας , γιατι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δεν μπορεις να τα καταναλωσεις ..
τεσπα για εναν newfish μπορει να εχει νοημα για τους υπολοιπους βαλε λιγο  καμια τσοντα να παιζει και ερχεσαι (πανω-κατω) στα ιδια.. :headbaning2:
ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
901
Πόντοι
81
Πέρασμα πριν λίγο από αθενς  λίγος κόσμος λογικό είναι για Δευτέρα βράδυ κορίτσια γύρω στ 15 μέχρι τις 2 τις κολοβαραγαν κ ερχόντουσαν μόνο λέγοντας θέλουμε ποτό ειδικά αυτή η Τόνια η ντίβα ήρθε στ τραπεζι μας κάτσαμε σε καναπέ που περνάνε τ κορίτσια για Να σε πάμε στο χώρο του χορού πάνω από τ κάγκελο κάτι σαν vip είναι αυτά ξέρουμε τον σερβιτόρο κ μας έφτιαξε κ νόμιζε η τύπισσα θ την κερναγαμε ποτό 20 ευρώ Σόνι κ καλά δεν γουσταρε χορό γιατί έλεγε ότι είναι η πιο όμορφη εκεί μέσα κ άλλες μλκιες τελικά έφυγε μετά από ωρα δεν την κερασαμε κάτι κ όταν πέρασε η ώρα έπαιρνε τις καρτουλες που τόσο δεν ήθελε στην αρχή από τους άλλους στον αγώνα τώρα από τις 15 κοπέλες οι περισσότερες ήταν εμφανίσιμες πήρα χορό την Εβελίνα και την Μόνικα πολύ καλές κ οι δυο αλλά μου έκανε  εντύπωση μια καινούργια ψηλη ξανθιά ουκρανεζα με γαλάζια μάτια έκανε πολύ ωραίο χορό κ γενικά τ ένιωθε πέρναγε πολύ καλά δεν θυμάμαι όνομα μου είπε ότι δουλεύει μόνο 10 μέρες στο μαγαζί δυστυχώς τα 2 στάνταρ μου η Λίλι και η Μολυ είχαν ρεπό ...

• Like

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Κάνα νέο από κανά στριπ?Τι θα παιχτεί τώρα με όλα αυτά που ακούγονται...?Άραγε θα αντέξουν?

• Like

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Τελικά κλείσανε όλα? Παίζει κανένα ανοιχτό?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Μην παιζετε με την τυχη σας

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
352
Πόντοι
21
kalhspera σε ολους. τον προηγουμενο μηνα επισκεφθηκα 2 φορες το γκολντενακι. μπολικος κοσμος και αρκετες γκομενιτσες αναμεσα. εχει εμπλουτιστει το ροστερ με νεες κορασιδες. σε γενικες γραμμες καλα περασα. πλεον εχει ντιλντο σοου και λεσβιακο λαιβ σοου με την ντιζη και ενα καστανο νεο καυλακι ονοματι αλισα. πολυ καλο το σοου και στην πιστα αλλα και μετα οπου κατεβεναν και πηγαιναν στα τραπεζια. ετιμιθηκε με απλο χορο η αλισα οπου ηταν αρκετα δοτικη και εν συνεχεια πηγαμε στα ιδιαιτερα για ενα πριβε απου αποδειχτηκε αρκετα καλη και εδειξε να γουσταρει. προτιμηστε την ειναι τιμια και δεν νομιζω να χασετε. επισης ετιμηθκε και η ερρικα με πριβε αλλα εδειξε να ειναι με το ρολοι στο χερι. γενικα καλη ηταν μεσα στο πριβε εκτος απο αυτο το θεμα με το ρολοι. προσωπικα δεν θα την ξαναπροτιμησω για πριβε καθως υπαρχουν πιο καλες επιλογες. κοριτσια αρκετα για ολα τ γουστα οποτε επιλογες για χορους ποτα και λοιπα υπαρχουν. βεβαια να τονισω πως κλεινει για 15 μερες το μαγαζι λογω του κορονοιου οποτε οι βολτες μετατιθενται. υγιενεται ευτυχειτε και γαμειται κυριοι...

• Like

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Τύποι τα μπουρδέλα κλείνουν..για τα στριπ δεν ειπώθηκε κάτι ομως..γνωρίζει κανείς κάτι?να σπεύσω για ενα πριβεδάκι σήμερα που προλαβαίνω?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
Τύποι τα μπουρδέλα κλείνουν..για τα στριπ δεν ειπώθηκε κάτι ομως..γνωρίζει κανείς κάτι?να σπεύσω για ενα πριβεδάκι σήμερα που προλαβαίνω?

εμπιπτουν στην κατηγορια μπαρ/κλαμπ επομενως,κλειστα..

• Like
Αντιδράσεις: xlm

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.226
Πόντοι
3.820
[twitter]] ... :- :grin:

• Like
Αντιδράσεις: xlm

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.624
Πόντοι
17.436
Λογικά κλείσανε όλα.
Δε ξέρω αν στη συγγρού έχει μείνει κάποιο open?

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.624
Πόντοι
17.436
Και άγνωστη η έναρξη...μη παει έτσι μέχρι Πάσχα...αυτό προβλέπεται...

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Έκλεισαν όλα τα πουταναδικα

visitarxos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2015
Like
402
Πόντοι
21
Καλησπερα σε όλους και καλή δύναμη .Όταν ανοίξουν τα μαγαζιά και οποία ανοίξουν γιατί έγινε μεγάλη καταστροφή δεν πρέπει να κάνουνε προσφορές γιατί ναι μεν θα θέλουν όλοι να πάνε να ξελαμπικαρουν και από την άλλη δεν υπάρχουν χρήματα αφού δεν υπάρχει δουλειά όσο για τους τουρίστες που ελπίζαμε να το ξεχάσουν μετά από αυτά που έχουν γίνει ούτε οι μισοί δ θα έρθουν τι λέτε εσείς?Επισεις πιστεύω ότι θα ανοίξουν πολύ λίγα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom