Ματαιοδοξία μεγάλη το επιχείρημα πήδηξα κάποια στριπτιζού που δε το δίνει στον καθένα. Ακόμα μεγαλύτερη βέβαια το ότι μου έκατσε το τάδε γκομενάκι και τι γαμιάς είμαι εγω ( βλέπε τα χάλια κμαν και λοιπών ). Δεν είναι έπαθλο οι θηλυκές ρε, μη γινόσαστε πιρφορομουνοζητιάνοι. Εγω δε γελάω και δε κοροιδεύω τόσο τους χορηγούς, όσο αυτούς που καμαρώνουν και ψάχνουν επιβεβαίωση από το κάθε σπερματοδοχείο εκεί έξω. Αμα έχεις αξιοπρέπεια, επιβιώνεις και στα Αλκατράζ και στα Βάβυλων και στα κουινς… Τα κοριτσάκια παντού και πάντα να απομυζήσουν θέλουν. Τι πιο λογικό να θέλουν το εύκολο κέρδος σε ποτάκια και σαχλαμαρίτσες. Να φοράτε παντελόνια ρεεε. Τι παζάρια και διακανονισμοί και αηδίες. Πηγαίνουμε στο στριπτιζάδικο να περάσουμε καλά με όλη τη σημασία της λέξης. Μη γινόσαστε πελατάκια-θύματα. Προσωπικά λατρεύω να βλέπω pole dance. Με φτιάχνει η καλή αισθησιακή μουσική και τα κωλαράκια βεβαίως-βεβαίως. Και δεν έχει σημασία ούτε η ηλικία για αυτούς τους χώρους, ούτε η εμπειρία ( πήγα μια φορά είδα τέλος). Απλά όταν βλέπετε ότι θυματοποιείστε σε κάθε εν δυνάμη σατανιασμένη, προχωράτε στην επόμενη, ευτυχώς ανανεώνονται συνεχώς ( έστω σε αργούς ρυθμούς ). Και ούτε καν στούντιο. Το σωστό πρόγραμμα είναι το εξής: πέρασμα από
Μεταξουργείο, καφέ με φίλους, φαγητό με φίλους, φλωρομάγαζο για ποτό και χυλόπιτες από γλυκές Ελεηνίδες, Στριπτιζάδικο, Κωλάδικο, φυλής, στούντιο και μετά ένα call girl με ένα ξενοδοχείο ( με τζακούζι φίλε ) . Είναι σκληρό πρόγραμμα για ΟΥΚάδες ξέρω. Πρέπει να είσαι γερός χύστης. Αλλά πόσο χαίρομαι όταν έχω στόχο να τα προλάβω και να επιβιώσω από όλο αυτό και μου συμβεί το απρόοπτο… Σκηνικά γίνονται σχεδόν πάντα από εκεί που δε το περιμένεις. Αρκεί να έχεις αρχίδια και να τα τιμάς. Ε αν Ελεηνίδα, στριπτιζού, πουτάνα ,σάρα, μάρα. Δεν είναι κάτι θεόσταλτο, αν είναι δυνατό. Το λογικό είναι να γαμάμε και να τρώμε. Το παράλογο και μη φυσιολογικό είναι αν δε τρώμε και δε γαμάμε.
Πάμε και στο θέμα των εκφωνητών στα στριπτιζάδικα. Ρε μιλάμε για χάλι μαύρο. Σκέφτομαι να ανοίξω μια σχολή. Ο μόνος που κάπως το προσπαθεί αλλά και πάλι είναι εξωγήινος τις περισσότερες φορές, δε καταλαβαίνεις τι λέει και τι εννοεί είναι στο Αθενς κουηνς. Όλοι οι άλλοι χάλια μαύρα. Στο γκόλντεν ο παππούς είναι για πανηγύρι, μπλακ χιούμορ ανόητο και ατάκες ηλίθιες. Αν πεις στο Αλκατράζ ο τύπος δε σταματάει να αποκαλεί τους πελάτες μαλάκες και μαλάκες.
Και μια συμβουλή για τους ιδιοκτήτες. Ρε όταν προσλαμβάνετε σερβιτόρους, κάντε τους ένα σεμινάριο, εκτός του να φέρονται όμορφα στους πελάτες που αυτό είναι αυτονόητο. Αλλά αυτό που πουλάτε εκεί μέσα είναι τα κοριτσάκια. Δε κάνω πλάκα τώρα, μιλάω σοβαρά και με όλη τη σημασία αυτών που γράφω. Κοροϊδεύουν και κακολογούν τις κοπέλες στους πελάτες. Πόσα απωθημένα μπορούν να κουβαλούν; Είναι κρυφογκεϋ; Ζηλεύουν; Δε τους κάθονται οι κοπέλες; Είναι κακοπληρωμένοι και θέλουν να κλείσουν τα μαγαζιά; Τι να πω;
Λοιπόν υποχρεωτική προϋπηρεσία στους σερβιτόρους με τον κυρ Βασίλη στη Φυλής. Θα εκτελούν χρέη υπηρεσίας με τον κυρ Βασίλη και τη Σόνια και μετά θα προσλαμβάνονται.
Αυτά.