Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ποιά γυναίκα δεν είναι επαγγελματίας πουτάνα; Ωιμε
μαζί σου συναγωνιστη!!!όλη η φάση μπλα μπλα ... Τρέξιμο για καποτα...μουναρα τουλάχιστον στα μάτια σου και στα γούστα σου...και τελικά το έφαγες το μωρό αξίζει και με το παραπάνω...σε άλλο νήμα καμαρώνουν που έσκασαν 300 για μια τύπισσα βίζιτα γραφείου που μετά από προσωπική εμπειρία (ναι ο μαλακας τα έδωσα) δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να περάσω εγώ και άλλοι τόσοι μια καλουτσικη ώρα με μια ωραία γυναίκα... εσύ τουλάχιστον είχες και διασκέδαση ποτάκια περιβάλλον.... ΕΎΓΕ...!!!τυπε καταρχας εγώ την εμπειρία μου εγραψα που στην τελική αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του σαιτ και του παρόντος νήματος.σιγουρα δεν το χε ταμμενο η τύπισσα αλλα να γαμας μια μουναρα που δεν είναι επαγγελματιας πουτανα μετα από ψήσιμο είναι καβλα μεγαλη για μενα.εστω και με αντίτιμο.τα 100 σιγουρα δεν είναι λίγα αλλά δεν εκλαψα ούτε ευρώ γιατι η εμπειρία ηταν γαματη.και σιγουρα δεν είναι κατόρθωμα όπως λες αλλα η πορνοπεριπέτεια ηταν δυνατη.
υγ με 3,33 ουτε τα διοδια δεν περνας
αφήγηση πορνοδιαπραγμάτευσης
έχοντας κατεβάσει 3 ουισκια και παρακολουθώντας το σοου,βλέπω λίγο παραδίπλα ενα μελαχροινο μούναρο 2 μετρα να στέκεται όρθιο.. γυρίζω το κεφάλι και η χορεύτρια μου ρίχνει ένα βλέμμα απαξιωτικό και πηγαίνει στην άλλη μεριά του μαγαζιού.εκείνη την ώρα μου γάμησε το μυαλό!την ήθελα ακόμα περισσότερο..περιμένω λίγο και μολις περναει ξανα από δίπλα μου της ρίχνω κατευθείαν χούφτωμα!γυρίζει,μου σκάει χαμόγελο και την προσκαλώ να καθησει πάνω μου!ο μούναρος από τη ρωσια-τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα-ήθελε κέρασμα αλλά της εξήγησα ότι είμαι αρκετή ώρα εκει και ψήνομαι για δράση..αντιπροτείνω λοιπόν χορό,όπερ και εγένετο,για να κάνω ένα τεστ ντραιβ.βυζαρες πλαστικές αλλά πανέμορφες κορμάρα και προσωπάρα η καριόλα!πηγαίνουμε ξανα πίσω και αρχίζω ψηστήρι για πριβε και ακολουθεί ο εξης διάλογος:
-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-παμε πριβε,κανω καλό πριβε..
-τωρα μιλας σωστα
-θα ειμαι γυμνη,χορεύω καλά,θα περάσεις ωραια .
-100Ε για φουλ πακέτο οκ?
-τι φουλ?
-σεξ
-α δεν κάνω τετοια εγω,εχω ερθει λίγες μέρες ελλάδα και δε ξερω αν επιτρέπεται αυτο εδω..
-θα ειμαστε μόνοι και δε θα το μάθει κανεις
-baby i dont know..i care about my reputation..
-dont worry baby,i wont tell anyone..
πειθεται λοιπον με τα πολλα,αφου ρώτησε που δουλευω,που μενω,ποσο χρονών είμαι,αν έχω γκόμενα κτλ αλλά δεν επαιζε καπότα!!!
πωω ρε πουστη λεω κατι πρεπει να γίνει,μου λεει αν βρεις πάμε και φεύγει η μουνάρα μας!εμενα να με εχουνε ζωσει τα φίδια,δεν ειναι δυνατον μετα από τετοια προσπάθεια να μη γαμησω τον κάβλαρο!σκεφτομαι αρχικά να φυγω σφαιρα για περιπτερο και να ξαναγυρίσω,αλλα ήμουνα πολυ κομματια και σιγουρα δεν επαιζε περιπτερο κοντα ανοιχτο εκεινη την ωρα..σκεφτομαι μετά να ζητησω από καμια αλλη χορεύτρια..αρχιζω και τις σταμπαρω για να δω ποια είναι ξεκωλιαρα για να αυξήσω τις πιθανότητες να έχει καπότες μαζί της.Μολις περναει δίπλα μου ενα καθαροαιμο βρωμόσκυλο τη βουταω και της λεω:εχεις καπότα?ναι μου λεει..bingo λεω από μεσα μου..και της προτείνω να παμε για χορο για να μου τη δώσει..οπως και εγινε..επιστεφω στο τραπέζι και μετά από λίγο σκαει μύτη ο βασικός μου στόχος και μου λέει τι γίνεται εσυ?της αναγγέλω λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα,πληρώνω το αντίτυμο και περνάω στον ιερό χώρο του πριβε..το γαμησι που ακολούθησε ηταν ανευ προηγουμένου
συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
2.δεν εχει σημασια ο προορισμός αλλά το ταξίδι
3.ο επιμένων νικά!
[/quote
Σε πιο μαγαζί φιλέ
Ναι, όντως την έκαψε...
1) Η ψηλή το είχε ταμμένο και φορούσε και ζώνη αγνότητας ο συναγωνιστής ξέχασε να το αναφέρει.
2) Η μεγαλύτερη αμαρτία για έναν άντρα τελικά δεν είναι αυτό που έγραψε ο Καζαντζάκης ( Να αδιαφορείς για τον έρωτα μια ελεηνίδας κτλ κτλ κτλ) αλλά να δανείζεσαι καπότα για να πηδήξεις άλλη.
3)Ρε τύπε το θεωρρείς κατόρθωμα ότι πήδηξες με 100 ευρώ μια στρίπερ; Εγω το έκαμα με 3,33 ευρώ.
ΥΓ Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.
Πωωωωω μαλακια παιχτηκε,δεν το σκεφτηκα...αλλα τελικα με τον τροπο που το εκανες το εμαθαν ολες
las vegas πλευραΕίχα ρωτήσει κ παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αναζητώ κάποιο Στριτ μπαρ να πάω με την σύντροφο μου κ απλώς να παρακολουθήσουμε κάποιους χορούς στην πίστα ακόμη κ κάποιο σόου αλλά οι κοπέλες να τα βγάζουν ΟΛΑ (φυσικά κ το κάτω τους εσώρουχο)!!!! Ξέρετε κανένα;;;
μάλλον alcatraz είναι η καλύτερη επιλογή για σέναΕίχα ρωτήσει κ παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αναζητώ κάποιο Στριτ μπαρ να πάω με την σύντροφο μου κ απλώς να παρακολουθήσουμε κάποιους χορούς στην πίστα ακόμη κ κάποιο σόου αλλά οι κοπέλες να τα βγάζουν ΟΛΑ (φυσικά κ το κάτω τους εσώρουχο)!!!! Ξέρετε κανένα;;;
αφήγηση πορνοδιαπραγμάτευσης
έχοντας κατεβάσει 3 ουισκια και παρακολουθώντας το σοου,βλέπω λίγο παραδίπλα ενα μελαχροινο μούναρο 2 μετρα να στέκεται όρθιο.. γυρίζω το κεφάλι και η χορεύτρια μου ρίχνει ένα βλέμμα απαξιωτικό και πηγαίνει στην άλλη μεριά του μαγαζιού.εκείνη την ώρα μου γάμησε το μυαλό!την ήθελα ακόμα περισσότερο..περιμένω λίγο και μολις περναει ξανα από δίπλα μου της ρίχνω κατευθείαν χούφτωμα!γυρίζει,μου σκάει χαμόγελο και την προσκαλώ να καθησει πάνω μου!ο μούναρος από τη ρωσια-τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα-ήθελε κέρασμα αλλά της εξήγησα ότι είμαι αρκετή ώρα εκει και ψήνομαι για δράση..αντιπροτείνω λοιπόν χορό,όπερ και εγένετο,για να κάνω ένα τεστ ντραιβ.βυζαρες πλαστικές αλλά πανέμορφες κορμάρα και προσωπάρα η καριόλα!πηγαίνουμε ξανα πίσω και αρχίζω ψηστήρι για πριβε και ακολουθεί ο εξης διάλογος:
-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-τωρα μιλας σωστα
-τι φουλ?
-σεξ
-α δεν κάνω τετοια εγω,εχω ερθει λίγες μέρες ελλάδα και δε ξερω αν επιτρέπεται αυτο εδω..
πειθεται λοιπον με τα πολλα,αφου ρώτησε που δουλευω,που μενω,ποσο χρονών είμαι,αν έχω γκόμενα κτλ αλλά δεν επαιζε καπότα!!!
πωω ρε πουστη λεω κατι πρεπει να γίνει,μου λεει αν βρεις πάμε και φεύγει η μουνάρα μας!εμενα να με εχουνε ζωσει τα φίδια,δεν ειναι δυνατον μετα από τετοια προσπάθεια να μη γαμησω τον κάβλαρο!σκεφτομαι αρχικά να φυγω σφαιρα για περιπτερο και να ξαναγυρίσω,αλλα ήμουνα πολυ κομματια και σιγουρα δεν επαιζε περιπτερο κοντα ανοιχτο εκεινη την ωρα..σκεφτομαι μετά να ζητησω από καμια αλλη χορεύτρια..αρχιζω και τις σταμπαρω για να δω ποια είναι ξεκωλιαρα για να αυξήσω τις πιθανότητες να έχει καπότες μαζί της.Μολις περναει δίπλα μου ενα καθαροαιμο βρωμόσκυλο τη βουταω και της λεω:εχεις καπότα?ναι μου λεει..bingo λεω από μεσα μου..και της προτείνω να παμε για χορο για να μου τη δώσει..οπως και εγινε..επιστεφω στο τραπέζι και μετά από λίγο σκαει μύτη ο βασικός μου στόχος και μου λέει τι γίνεται εσυ?της αναγγέλω λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα,πληρώνω το αντίτυμο και περνάω στον ιερό χώρο του πριβε..το γαμησι που ακολούθησε ηταν ανευ προηγουμένου
συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
3.ο επιμένων νικά!
[/quoΣε πιο στριπ ρε φιλεαφήγηση πορνοδιαπραγμάτευσης
-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-τωρα μιλας σωστα
-τι φουλ?
-σεξ
συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
3.ο επιμένων νικά!
Δε συγκράτησα κανένα όνομα, γιατί είμαι ερωτευμένος πάλι. Δε σας τη λεω γιατί θα μου την πηδήξετε και αυτή.
χαχαχχ καλη η ιδεα "ντεν εχω λεφτα καρντια μου"Δε θέλεις να εκπαιδευτείς στο να ρίχνεις χυλόπιτες και άκυρα; Να τις βάζεις σε friend zone; Μα τι περίεργος άντρας είσαι;
ΥΓ Πάντως γίνεται αυτό που λες, πήγαινε χωρίς χρήματα, καμία δε θα σε πλησιάζει.
Ουφ, άντε πάλι φροντιστήριο...
Τα θηλυκά δεν ερωτεύονται για αυτό τα γαμάμε. Άνθρωπο που σέβεσαι δεν τον γαμάς.