Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ποιά γυναίκα δεν είναι επαγγελματίας πουτάνα; Ωιμε

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576
τυπε καταρχας εγώ την εμπειρία μου εγραψα που στην τελική αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του σαιτ και του παρόντος νήματος.σιγουρα δεν το χε ταμμενο η τύπισσα αλλα να γαμας μια μουναρα που δεν είναι επαγγελματιας πουτανα μετα από ψήσιμο είναι καβλα μεγαλη για μενα.εστω και με αντίτιμο.τα 100 σιγουρα δεν είναι λίγα αλλά δεν εκλαψα ούτε ευρώ γιατι η εμπειρία ηταν γαματη.και σιγουρα δεν είναι κατόρθωμα όπως λες αλλα η πορνοπεριπέτεια ηταν δυνατη.
υγ με 3,33 ουτε τα διοδια δεν περνας
μαζί σου συναγωνιστη!!!όλη η φάση μπλα μπλα ... Τρέξιμο για καποτα...μουναρα τουλάχιστον στα μάτια σου και στα γούστα σου...και τελικά το έφαγες το μωρό αξίζει και με το παραπάνω...σε άλλο νήμα καμαρώνουν που έσκασαν 300 για μια τύπισσα βίζιτα γραφείου που μετά από προσωπική εμπειρία (ναι ο μαλακας τα έδωσα) δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να περάσω εγώ και άλλοι τόσοι μια καλουτσικη ώρα με μια ωραία γυναίκα... εσύ τουλάχιστον είχες και διασκέδαση ποτάκια περιβάλλον.... ΕΎΓΕ...!!!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Άμα μάθω pole dance θα σας μαδήσω.
Αχ Μπαντέρα, τα γατάκια
:)

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
34
Πόντοι
0
αφήγηση πορνοδιαπραγμάτευσης :rockon:

έχοντας κατεβάσει 3 ουισκια και παρακολουθώντας το σοου,βλέπω λίγο παραδίπλα ενα μελαχροινο μούναρο 2 μετρα να στέκεται όρθιο.. :smitten:γυρίζω το κεφάλι και η χορεύτρια μου ρίχνει ένα βλέμμα απαξιωτικό και πηγαίνει στην άλλη μεριά του μαγαζιού.εκείνη την ώρα μου γάμησε το μυαλό!την ήθελα ακόμα περισσότερο..περιμένω λίγο και μολις περναει ξανα από δίπλα μου της ρίχνω κατευθείαν χούφτωμα!γυρίζει,μου σκάει χαμόγελο και την προσκαλώ να καθησει πάνω μου!ο μούναρος από τη ρωσια-τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα-ήθελε κέρασμα αλλά της εξήγησα ότι είμαι αρκετή ώρα εκει και ψήνομαι για δράση..αντιπροτείνω λοιπόν χορό,όπερ και εγένετο,για να κάνω ένα τεστ ντραιβ.βυζαρες πλαστικές αλλά πανέμορφες κορμάρα και προσωπάρα η καριόλα!πηγαίνουμε ξανα πίσω και αρχίζω ψηστήρι για πριβε και ακολουθεί ο εξης διάλογος:
-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-παμε πριβε,κανω καλό πριβε..
-τωρα μιλας σωστα
-θα ειμαι γυμνη,χορεύω καλά,θα περάσεις ωραια :jerking:.
-100Ε για φουλ πακέτο οκ?
-τι φουλ?
-σεξ
-α δεν κάνω τετοια εγω,εχω ερθει λίγες μέρες ελλάδα και δε ξερω αν επιτρέπεται αυτο εδω..
-θα ειμαστε μόνοι και δε θα το μάθει κανεις
-baby i dont know..i care about my reputation..
-dont worry baby,i wont tell anyone..

πειθεται λοιπον με τα πολλα,αφου ρώτησε που δουλευω,που μενω,ποσο χρονών είμαι,αν έχω γκόμενα κτλ αλλά δεν επαιζε καπότα!!!
πωω ρε πουστη λεω κατι πρεπει να γίνει,μου λεει αν βρεις πάμε και φεύγει η μουνάρα μας!εμενα να με εχουνε ζωσει τα φίδια,δεν ειναι δυνατον μετα από τετοια προσπάθεια να μη γαμησω τον κάβλαρο!σκεφτομαι αρχικά να φυγω σφαιρα για περιπτερο και να ξαναγυρίσω,αλλα ήμουνα πολυ κομματια και σιγουρα δεν επαιζε περιπτερο κοντα ανοιχτο εκεινη την ωρα..σκεφτομαι μετά να ζητησω από καμια αλλη χορεύτρια..αρχιζω και τις σταμπαρω για να δω ποια είναι ξεκωλιαρα για να αυξήσω τις πιθανότητες να έχει καπότες μαζί της.Μολις περναει δίπλα μου ενα καθαροαιμο βρωμόσκυλο τη βουταω και της λεω:εχεις καπότα?ναι μου λεει..bingo λεω από μεσα μου..και της προτείνω να παμε για χορο για να μου τη δώσει..οπως και εγινε..επιστεφω στο τραπέζι και μετά από λίγο σκαει μύτη ο βασικός μου στόχος και μου λέει τι γίνεται εσυ?της αναγγέλω λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα,πληρώνω το αντίτυμο και περνάω στον ιερό χώρο του πριβε..το γαμησι που ακολούθησε ηταν ανευ προηγουμένου :rockon:

συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
2.δεν εχει σημασια ο προορισμός αλλά το ταξίδι
3.ο επιμένων νικά! :hi:
[/quote
Σε πιο μαγαζί  φιλέ

Patrick Jo

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Ναι, όντως την έκαψε...
1) Η ψηλή το είχε ταμμένο και φορούσε και ζώνη αγνότητας ο συναγωνιστής ξέχασε να το αναφέρει.
2) Η μεγαλύτερη αμαρτία για έναν άντρα τελικά δεν είναι αυτό που έγραψε ο Καζαντζάκης ( Να αδιαφορείς για τον έρωτα μια ελεηνίδας κτλ κτλ κτλ) αλλά να δανείζεσαι καπότα για να πηδήξεις άλλη.
3)Ρε τύπε το θεωρρείς κατόρθωμα ότι πήδηξες με 100 ευρώ μια στρίπερ; :) Εγω το έκαμα με 3,33 ευρώ.

ΥΓ Λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

εγω δεν ειπα το ειχε ταμμενο κλπ.
απλα στα στριπ οι γκομενες που (υποστηριζουν οτι) δεν γαμιουνται συνηθως ειναι στα μαχαιρια με αυτες που γαμιουνται και αυτος της ανοιξε καρτελα τωρα

και οπως αναφερει
"-baby i dont know..i care about my reputation..
-dont worry baby,i wont tell anyone.."

αλλα τελικα με τον τροπο που το εκανες το εμαθαν ολες

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

1kost11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
0
Είχα ρωτήσει κ παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αναζητώ κάποιο Στριτ μπαρ να πάω με την σύντροφο μου κ απλώς να παρακολουθήσουμε κάποιους χορούς στην πίστα ακόμη κ κάποιο σόου αλλά οι κοπέλες να τα βγάζουν ΟΛΑ (φυσικά κ το κάτω τους εσώρουχο)!!!! Ξέρετε κανένα;;; :tits2:

Πεοντιρας

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2018
Like
187
Πόντοι
1
Είχα ρωτήσει κ παλιότερα αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αναζητώ κάποιο Στριτ μπαρ να πάω με την σύντροφο μου κ απλώς να παρακολουθήσουμε κάποιους χορούς στην πίστα ακόμη κ κάποιο σόου αλλά οι κοπέλες να τα βγάζουν ΟΛΑ (φυσικά κ το κάτω τους εσώρουχο)!!!! Ξέρετε κανένα;;; :tits2:
las vegas πλευρα

senioritoz

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
2
Πόντοι
0
μάλλον alcatraz είναι η καλύτερη επιλογή για σένα :)

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
34
Πόντοι
0

έχοντας κατεβάσει 3 ουισκια και παρακολουθώντας το σοου,βλέπω λίγο παραδίπλα ενα μελαχροινο μούναρο 2 μετρα να στέκεται όρθιο.. :smitten:γυρίζω το κεφάλι και η χορεύτρια μου ρίχνει ένα βλέμμα απαξιωτικό και πηγαίνει στην άλλη μεριά του μαγαζιού.εκείνη την ώρα μου γάμησε το μυαλό!την ήθελα ακόμα περισσότερο..περιμένω λίγο και μολις περναει ξανα από δίπλα μου της ρίχνω κατευθείαν χούφτωμα!γυρίζει,μου σκάει χαμόγελο και την προσκαλώ να καθησει πάνω μου!ο μούναρος από τη ρωσια-τον οποίο πρώτη φορά έβλεπα-ήθελε κέρασμα αλλά της εξήγησα ότι είμαι αρκετή ώρα εκει και ψήνομαι για δράση..αντιπροτείνω λοιπόν χορό,όπερ και εγένετο,για να κάνω ένα τεστ ντραιβ.βυζαρες πλαστικές αλλά πανέμορφες κορμάρα και προσωπάρα η καριόλα!πηγαίνουμε ξανα πίσω και αρχίζω ψηστήρι για πριβε και ακολουθεί ο εξης διάλογος:
-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-τωρα μιλας σωστα
-τι φουλ?
-σεξ
-α δεν κάνω τετοια εγω,εχω ερθει λίγες μέρες ελλάδα και δε ξερω αν επιτρέπεται αυτο εδω..

πειθεται λοιπον με τα πολλα,αφου ρώτησε που δουλευω,που μενω,ποσο χρονών είμαι,αν έχω γκόμενα κτλ αλλά δεν επαιζε καπότα!!!
πωω ρε πουστη λεω κατι πρεπει να γίνει,μου λεει αν βρεις πάμε και φεύγει η μουνάρα μας!εμενα να με εχουνε ζωσει τα φίδια,δεν ειναι δυνατον μετα από τετοια προσπάθεια να μη γαμησω τον κάβλαρο!σκεφτομαι αρχικά να φυγω σφαιρα για περιπτερο και να ξαναγυρίσω,αλλα ήμουνα πολυ κομματια και σιγουρα δεν επαιζε περιπτερο κοντα ανοιχτο εκεινη την ωρα..σκεφτομαι μετά να ζητησω από καμια αλλη χορεύτρια..αρχιζω και τις σταμπαρω για να δω ποια είναι ξεκωλιαρα για να αυξήσω τις πιθανότητες να έχει καπότες μαζί της.Μολις περναει δίπλα μου ενα καθαροαιμο βρωμόσκυλο τη βουταω και της λεω:εχεις καπότα?ναι μου λεει..bingo λεω από μεσα μου..και της προτείνω να παμε για χορο για να μου τη δώσει..οπως και εγινε..επιστεφω στο τραπέζι και μετά από λίγο σκαει μύτη ο βασικός μου στόχος και μου λέει τι γίνεται εσυ?της αναγγέλω λοιπόν τα χαρμόσυνα νέα,πληρώνω το αντίτυμο και περνάω στον ιερό χώρο του πριβε..το γαμησι που ακολούθησε ηταν ανευ προηγουμένου :rockon:

συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
[/quo

-θα με κερασεις ποτό?
-οχι δε γίνεται
-τωρα μιλας σωστα
-τι φουλ?
-σεξ

συμπεράσματα βραδιας:
1.οποιος ψάχνει βρίσκει
Σε πιο στριπ ρε φιλε

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

alexrs21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Πηγε καποιος τωρα τελευταια στο athens queens στο χαιδαρι?Φερανε καμια καινουρια?

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ναι, ναι. Σπεύσατε.
Την Ειρήνη/Ιρίνα μια ξανθιά οπτασία με υπέροχο σώμα και ξυλάγκουρο στο χορό, αλλά αξίζει να την νυμφευτείτε, είναι καλή για σπίτι, χωρίς πλάκα.
Μια Καζακστανή που μοιάζει με Ταυλανδέζα, σοκομπανάνα,κοντούλα. Μύριζε υπέροχα κάτι ανάμεσα σε υλανγκ υλανγκ και λαιμ λεμονανθό.
Ήταν μια Μόνικα, ήταν 2-3 πιτσιρίκες καινούργιες, οι οποίες είχαν καταρεύσει. Γενικά πάντως βαριεστημένες είναι το τελευταίο καιρό. Προφανώς έχετε σταματήσει να χρηματοδοτείτε και έχουν πάθει κατάθλιψη.
Δε συγκράτησα κανένα όνομα, γιατί είμαι ερωτευμένος πάλι. Δε σας τη λεω γιατί θα μου την πηδήξετε και αυτή.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Δε συγκράτησα κανένα όνομα, γιατί είμαι ερωτευμένος πάλι. Δε σας τη λεω γιατί θα μου την πηδήξετε και αυτή.

Είναι αμοιβαίος ο έρωτας? Αν ναι μην φοβάσαι τύπε δεν θα πηδηχτεί

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ουφ, άντε πάλι φροντιστήριο...

Τα θηλυκά δεν ερωτεύονται για αυτό τα γαμάμε. Άνθρωπο που σέβεσαι δεν τον γαμάς.

Πάντως έχουν γίνει μεταγραφές ε; Μερικές εξαφανίστηκαν, άλλες πήγαν σε άλλα ιδρύματα. Δεν τις προλαβαίνω όλες. Έλειπε και ο παππούς με τις σαμπάνιες και η άλλη είχε ξεσαλώσει με νεαρούδια.

Η Ντάσια εξακολουθεί να μη με αγαπάει. Αν και νομίζω ότι τελικά ζηλεύει για αυτό μου κρατάει μούτρα.
Η Μαρίνα των βράχων εκεί κλασσικά με το μπλέ κορμάκι. Το καλό είναι ότι κάποιος συναγωνιστής της μαθαίνει ελληνικά. Θα της μάθω και εγω ψυχολογία να γίνει καλή στο κονσουμασιόν.
Η Εβελίνα θέλει να παντρευτεί, μου το εκμυστηρεύτηκε. Ψάχνουμε γαμπρό κάτι ανάμεσα στον Σαββίδη και στον Σαντμαν, οσοι ξεπερνούν αυτά τα όρια απορρίπτονται σας το λεω.

Υπάρχουν δυο παρατηρήσεις τελικά. Μερικές σπάνια αλλάζουν φορεσιές και αυτό δε μου αρέσει. Και το άλλο καταπληκτικό είναι ότι διαπίστωσα συγχρονισμό εμμήνου ρύσεως (menstrual synchrony) ή φαινόμενο ΜακΚλίντοκ (McClintock effect).

Κοίτα κάτι χόμπυ.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
-dance?
- Σε κοιτάω και σκέφτομαι: να πιώ κι άλλο; ή ήδη μου αρέσεις...
- I don't speak Greek.
- Δεσποινίς είστε πολύ όμορφη και τις όμορφες κοπέλες πρέπει να τις πολλαπλασιάζουμε.
- Prive dance?
- θέλω να σε διώξω και ο μόνος λόγος είναι ότι είσαι πιο ωραία όταν φεύγεις, παρά όταν έρχεσαι... (κώλος καλλιγραφία έτσι )
- what do you drink?
- Bombs
- Drink for me?
Και εκεί αρχίσαν όλα...
Μια γυναίκα με μαύρα μαλλιά και μόνιμη θλίψη στα μάτια. Δυναμική παρουσία χωρίς να προκαλεί. Ήρεμη δύναμη , με υπερηφάνεια. Της άρεσαν τα σύννεφα και ο σκοτεινός ουρανός και οχι οι ηλιόλουστες μέρες. ( Παίζει να είναι γκοθού, σκοταδόψυχη κα )
Ψηλή, γεροδεμένη, λυγερή με απαλότητα και χάρη στις κινήσεις της. Πρόσωπο που έλαμπε από υγεία και φρεσκάδα. Το στόμα της μικρό και το κάτω χειλάκι πεταγόταν προς τα μπρός κατακόκκινο. ( Αχ Ντοστογιέφσκυ )

Ουκ έστιν ούτε τείχος ούτε χρήματα ούτ’ άλλο δυσφύλακτον ουδέν ως γυνή.

Δεν υπάρχει τείχος ούτε απόκτημα που να φυλάγεται πιο δύσκολα από τη γυναίκα. Δε πειράζει ας τη πηδήξετε. Θα βρω άλλες.

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
επειδη εχω παρα πολυ καιρο να περασω απο τετοιου ειδους ιδρυματα, παιζει καποιο σχετικο μαγαζι που να μπορεις να αραξεις να πιεις το ποτο σου χαζευοντας το σοου και να μη στα σπανε καθε 2 λεπτα "τελει χουρο κερασει ποτο"?

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Δε θέλεις να εκπαιδευτείς στο να ρίχνεις χυλόπιτες και άκυρα; Να τις βάζεις σε friend zone; Μα τι περίεργος άντρας είσαι;

ΥΓ Πάντως γίνεται αυτό που λες, πήγαινε χωρίς χρήματα, καμία δε θα σε πλησιάζει.

• Like
Αντιδράσεις: zardoz

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
Δε θέλεις να εκπαιδευτείς στο να ρίχνεις χυλόπιτες και άκυρα; Να τις βάζεις σε friend zone; Μα τι περίεργος άντρας είσαι;

ΥΓ Πάντως γίνεται αυτό που λες, πήγαινε χωρίς χρήματα, καμία δε θα σε πλησιάζει.
χαχαχχ καλη η ιδεα "ντεν εχω λεφτα καρντια μου"
αν ειμαι μονος μου αρεσει να πινω τα ποτακια μου και να χαζευω τα μουνια, αν κανει κλικ καποιο θα το παρω. αλλα δε μπορω καθε 2 λεπτα να με πρηζουν..αλλα οκ, αν ειναι ολα ετσι τι να κανουμε, θα ριξουμε ακυρα..

btw οι πιο ενθουσιωδεις του χομπυ, πηγαινετε μονοι η με παρεα συνηθως?

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εγω προσωπικά διοργανώνω ομαδικές εκδρομές, κάτι σαν σαφάρι.

Α ξέχασα να αναφέρω πριν. Τι μαλακία έχουν κάνει στο athens queen... Έχουν βάλει δυο μεγάλες τηλεοράσεις να παίζουν μαλακισμένα βίντεα με μοτοκρος, πατίνια, τοπία στη θάλασσα, ποδόσφαιρα και κάτι ασυναρτησίες.

Ρε γίδια;;; που κολλάνε αυτά στο ιερό της Αφροδίτης; Πόσο θα ξεφτυλίσετε τα χρήματα που σας έχουμε επενδύσει πια;

Μα να παίζουν ανοησίες με δυνατά κοντράστ, παει ο αισθησιακός φωτισμός με τα λεντάκια και τα λειζερ. Νομίζεις οτι είσαι σε καφετέρια.

ΟΥΣΤ ΑΘΛΙΟΙ.

• Like
Αντιδράσεις: zardoz

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.274
Πόντοι
206
Ουφ, άντε πάλι φροντιστήριο...

Τα θηλυκά δεν ερωτεύονται για αυτό τα γαμάμε. Άνθρωπο που σέβεσαι δεν τον γαμάς.

Κάνε λίγο φροντιστήριο γιατί το χρειάζομαι νομίζω. Είμαι σε περίεργο μονοπάτι :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom