nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
αλοίμονο....τί ρωτάω ε?.....ήταν από τα καλά μαγαζιά παλιά....τώρα κατηφόρησε και αυτόαμέ αμέ..
αλοίμονο....τί ρωτάω ε?.....ήταν από τα καλά μαγαζιά παλιά....τώρα κατηφόρησε και αυτόαμέ αμέ..
υπαρχει ακομη αυτο ?? και σε βαζει να κατσεις και όπου θελει ο μαλακας ??
λεω να παω για ενα φραπεδακι αποπσε κατα που να κινηθω προσ κινκυ η αλκα?η που λετε εσεισ?
??προς τα που να κινηθω τοτε?μεγάλε εκεί που θές να πάς μόνο ουισκάκι πίνεις και αυτό ολίγον νερωμένο!
γι'αυτό είσαι μεγάλος ρε pathos....λακωνικός αλλά συνάμα και τόσο περιεκτικός(ξέρω ξέρω πολύ γλείψιμο αλλά αυτό μου ρθε να γράψω)μεγάλε εκεί που θές να πάς μόνο ουισκάκι πίνεις και αυτό ολίγον νερωμένο!
γι'αυτό είσαι μεγάλος ρε pathos....λακωνικός αλλά συνάμα και τόσο περιεκτικός(ξέρω ξέρω πολύ γλείψιμο αλλά αυτό μου ρθε να γράψω)
τόσο πολύ σε απασχολεί με τι νικ θα μπαίνω ΑΝ γίνει αυτό που λες?εσυ τώρα που ο σκόκος θα πάει γαβρο με τι νικ θα μπαίνεις;
gavro_scocco?
τόσο πολύ σε απασχολεί με τι νικ θα μπαίνω ΑΝ γίνει αυτό που λες?
πίστευε ότι θες...εγώ σου είπα τί παίζει και δεν έχει νόημα να γράφουμε άσχετα στο συγκεκριμένο θρεντστ αρχίδια μου.
σε κουβέντα να βρισκόμεθα
Υ.Γ.
τι αν ρε παπάρα;
το δήλωσε μόνος του.
ε και που βγηκε τί εγινε ?Τι διαολο..Κανενας καυλιαρης δεν βγηκε εγω σημερα ?
Αυτα..
τα χώνεις τα χώνεις αλλά όλο εκεί πηγαίνεις..ε και που βγηκε τί εγινε ?
πονεσανε τα ματια μας.. ξεπεσμενο επαρχιακο κωλομπαρο στις 6 το πρωι, εμοιαζε το ανατολη στις 1:30-2:30 το βραδυ.
τα μισα τραπεζια καθονταν παρεα με τις καρεκλες (και μαλιστα δεν τις κερνουσαν και πουτό) και κυριολεκτικα προσπαθουσες να βρεις τροπο να χαλασεις κανενα γιούρο, αλλα ολοι και ολα συνωμοτουσαν να μην το κανεις..
μιλαμε για τεραστια καταντια. τελειωνουν τα λογια..
και γραφω και καμια ενημερωση..τα χώνεις τα χώνεις αλλά όλο εκεί πηγαίνεις..
σωστόςςςς ο παππούλης!και γραφω και καμια ενημερωση..
(bi the way, με πηγαν-δεν πηγα, εχω και μαρτυρες, οχι του ιεχωβά)
??προς τα που να κινηθω τοτε?
ε και που βγηκε τί εγινε ?
πονεσανε τα ματια μας.. ξεπεσμενο επαρχιακο κωλομπαρο στις 6 το πρωι, εμοιαζε το ανατολη στις 1:30-2:30 το βραδυ.
τα μισα τραπεζια καθονταν παρεα με τις καρεκλες (και μαλιστα δεν τις κερνουσαν και πουτό) και κυριολεκτικα προσπαθουσες να βρεις τροπο να χαλασεις κανενα γιούρο, αλλα ολοι και ολα συνωμοτουσαν να μην το κανεις..
ε και που βγηκε τί εγινε ?