Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
έκλεισε,ε??
:2funny:  :2funny:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
λεω να παω για ενα φραπεδακι αποπσε κατα που να κινηθω προσ κινκυ η αλκα?η που λετε εσεισ?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λεω να παω για ενα φραπεδακι αποπσε κατα που να κινηθω προσ κινκυ η αλκα?η που λετε εσεισ?

μεγάλε εκεί που θές να πάς μόνο ουισκάκι πίνεις και αυτό ολίγον νερωμένο!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
μεγάλε εκεί που θές να πάς μόνο ουισκάκι πίνεις και αυτό ολίγον νερωμένο!
γι'αυτό είσαι μεγάλος ρε pathos....λακωνικός αλλά συνάμα και τόσο περιεκτικός(ξέρω ξέρω πολύ γλείψιμο αλλά αυτό μου ρθε να γράψω) :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι'αυτό είσαι μεγάλος ρε pathos....λακωνικός αλλά συνάμα και τόσο περιεκτικός(ξέρω ξέρω πολύ γλείψιμο αλλά αυτό μου ρθε να γράψω) :rockon:

εσυ τώρα που ο σκόκος θα πάει γαβρο με τι νικ θα μπαίνεις;
gavro_scocco?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
στ αρχίδια μου.
σε κουβέντα να βρισκόμεθα
Υ.Γ.
τι αν ρε παπάρα;
το δήλωσε μόνος του.
πίστευε ότι θες...εγώ σου είπα τί παίζει και δεν έχει νόημα να γράφουμε άσχετα στο συγκεκριμένο θρεντ
υ.γ:καλό του ταξίζι τότε

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τι διαολο..Κανενας καυλιαρης δεν βγηκε εγω σημερα ? :think:

Αυτα..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Τι διαολο..Κανενας καυλιαρης δεν βγηκε εγω σημερα ? :think:

Αυτα..
ε και που βγηκε τί εγινε ?

πονεσανε τα ματια μας.. ξεπεσμενο επαρχιακο κωλομπαρο στις 6 το πρωι, εμοιαζε το ανατολη στις 1:30-2:30 το βραδυ.

τα μισα τραπεζια καθονταν παρεα με τις καρεκλες (και μαλιστα δεν τις κερνουσαν και πουτό) και κυριολεκτικα προσπαθουσες να βρεις τροπο να χαλασεις κανενα γιούρο, αλλα ολοι και ολα συνωμοτουσαν να μην το κανεις..

μιλαμε για τεραστια καταντια. τελειωνουν τα λογια..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

πονεσανε τα ματια μας.. ξεπεσμενο επαρχιακο κωλομπαρο στις 6 το πρωι, εμοιαζε το ανατολη στις 1:30-2:30 το βραδυ.

τα μισα τραπεζια καθονταν παρεα με τις καρεκλες (και μαλιστα δεν τις κερνουσαν και πουτό) και κυριολεκτικα προσπαθουσες να βρεις τροπο να χαλασεις κανενα γιούρο, αλλα ολοι και ολα συνωμοτουσαν να μην το κανεις..

τα χώνεις τα χώνεις αλλά όλο εκεί πηγαίνεις.. :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:  :cheesy: 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

άσε που έλειπε και η ολίβια-βερόνικα γιατί έφυγε πολωνία.Και εκεί γκαντέμηδες.....αυτήν θα έπρεπε να της επιτρέπουν να φεύγει μόνο δεκαπενταύγουστο και ανήμερα των γενεθλίων της,όχι στα μέσα μάρτη!10 άτομα για αυτήν ήρθαμε(μπάς και χαλάσουμε κανά 200ευρο και πήραμε τα παπάρια μου).Πάντως τέτοια κυτταρίτιδα και τέτοια πάχη ούτε σε κυριακάτικα πασχαλινά συμπόσια δε βλέπεις...

υ.γ.επέστρεψε η πρωτοδιδάξασα του φραπέ  ;)με αρκετά κιλά παραπάνω στην περιφέρεια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Περίεργο...
Το ίδιο ακριβώς θα έγραγα και εγώ για το bg  το προηγούμενο σάββατο βράδυ...
Πήγα μετά από καιρό και νόμιζα ότι είχα μπει σε λάθος μαγαζί- ήπιαμε ένα ποτό βιαστικά και φύγαμε τρέχοντας....
Κατηφορίσαμε στο Κίνκυ Όπερα όπου τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα αλλά μας είχε στεναχωρήσει ο ξεπεσμός του bg...5-6 χρόνια ήταν λίρα εκατό (σαν του τρίκαρδου ένα πράμα χωρίς τους τενεκέδες λάδι)...

Κρίμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom