Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Που  ναι  τα  παλιά  κουρίτσα  που άμα  δε  σου παίρνανε  το  παντελόνι  δεν  σε  αφήνανε  να  φύγεις ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φαντάσου  δάσκαλε  να  μυριζότανε  το παλαιό μου «αίσθημα » το ποσό  με  το οποίο κυκλοφορούσα  χτες .

Μέχρι  και  ζυγιά  με  νταούλι  και  ζουρνά , και  γύφος  με  ντέφι  και  αρκούδα  θα  είχανε  μετακληθεί  εάν υπήρχε λόγος

Πας  με  φράγκα .
Μη  τα  φας  ρε  μαλάκα  σου  λένε . Μή  τα  φας !

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
407
Πόντοι
26
χθες ξεκιναω απο αλκα ηαπολυτη ξενερα συνεχιζω βαβυ γκολντ καπως καλυτερα περναω διπλα κινκυ τα ιδια με αλκα και καταλυγω λιντο οπου ηταν σαφως το καλυτερο απο ολα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Φαντάσου  δάσκαλε  να  μυριζότανε  το παλαιό μου «αίσθημα » το ποσό  με  το οποίο κυκλοφορούσα  χτες .

Μέχρι  και  ζυγιά  με  νταούλι  και  ζουρνά , και  γύφος  με  ντέφι  και  αρκούδα  θα  είχανε  μετακληθεί  εάν υπήρχε λόγος

Πας  με  φράγκα .
Μη  τα  φας  ρε  μαλάκα  σου  λένε . Μή  τα  φας !
και μετα μου λες για τις αβγοβαφές..  :)

χθες ξεκιναω απο αλκα ηαπολυτη ξενερα συνεχιζω βαβυ γκολντ καπως καλυτερα περναω διπλα κινκυ τα ιδια με αλκα [size=10pt]και καταλυγω λιντο οπου ηταν σαφως το καλυτερο απο ολα[/size]
να πειτε οτι δεν σας τα ειπα μαλακες, να πω οκ..

αλλα ο αγαπουλης ηθελε πολωνια και πηρε αυτοφραπέ για homework..  :tooth: :tooth:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
κανένα νέο παίδες,τπτ? τί γίνεται..όλοι τα έχετε κόψει τα στριπ? το λόλα τελικά έκλεισε? γιατί ένα βράδυ που περνουσα είδα φως εντός και δύο άτομα στην πόρτα.. με το άφρο επίσης τί γίνεται? θα ανοίξει?.. :helpplea:  :helpplea: 

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Είναι ανοικτό το Venus στο Ρέθυμνο.  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
κανένα νέο παίδες,τπτ? τί γίνεται..όλοι τα έχετε κόψει τα στριπ? το λόλα τελικά έκλεισε? γιατί ένα βράδυ που περνουσα είδα φως εντός και δύο άτομα στην πόρτα.. με το άφρο επίσης τί γίνεται? θα ανοίξει?.. :helpplea:  :helpplea: 
ολο ερωτησεις..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ακρως αξιοπιστο ατομο, μολις με ενημερωσε οτι η πεινα που περνανε τα μαγαζια και οι γυναικες τους δεν εχει προηγουμενο..!

Αυτα..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Κανένα άλλο νέο? :grin:  :grin:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κανένα άλλο νέο? :grin:  :grin:

Bεβαιως υπαρχει..Υπαρχουν ακομα κατι μαλακοπιτουρες (ευτυχως ελαχιστοι)που ακομα πληρωνουν 50 ευρω τον φραπε.. :headbang:
(Η παραπανω πληροφορια, προερχεται απο το ιδιο αξιοπιστο ατομο..)

Αυτα..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Bεβαιως υπαρχει..Υπαρχουν ακομα κατι μαλακοπιτουρες (ευτυχως ελαχιστοι)που ακομα πληρωνουν 50 ευρω τον φραπε.. :headbang:
(Η παραπανω πληροφορια, προερχεται απο το ιδιο αξιοπιστο ατομο..)

Αυτα..
όταν δεν υπάρχει γνώση της αγοράς,τακτικές δλδ έξοδοι ή πληροφόρηση εκ των έσω,συμβαίνουν αυτά τα λάθη.. 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ακρως αξιοπιστο ατομο, μολις με ενημερωσε οτι η πεινα που περνανε τα μαγαζια και οι γυναικες τους δεν εχει προηγουμενο..!

Αυτα..
αν κανεις θειε μια βολτα οποιαδηποτε μερα και ωρα, σε οποιοδηποτε καταστημα, παιζει και να στενοχωρηθεις..  :(

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Αν και από καιρό μέλος στο σάιτ σπάνια γράφω, αλλά αυτό που έζησα την περασμένη Τέτάρτη στο ΒΑΒΥ Ο Πειραιώς δε περιγράφεται... Πήγα μόνος κατά τις 2 , είχε μερικές αλβανοπαρέες και καμιά δωδεκαριά απίστευτα μπάζα. Με το που έκατσα και πρίν καλά - καλά πιώ την πρώτη μου γουλιά, άρχισε ένα συστηματικό αλλά και απίστευτα έντονο πρέσινγκ από τα περισσότερα μπάζα που κατέφθαναν το ένα μετά το άλλο με κάθετες εφορμήσεις όπως τα στούκας ! Το χειρότερο όμως ήταν ότι όσο και να τους έλεγες ανοιχτά και χωρίς περιστροφές ότι δεν πρόκειται να τις κεράσεις αυτές δεν ξεκόλλαγαν με τίποτε... μία μάλιστα πιάστηκε σφικτά από τον λαιμό μου και σχεδόν έβαλε τα κλάματα ! αυτό κράτησε με αμείωτους ρυθμούς έως τις τέσσερις, όπου δεν άντεξα άλλο και έφυγα στην κυριολεξία τρέχοντας ! Αν και από το ΄97 συστηματικός θαμώνας του χώρου, νομίζω ότι ίσως μετά από την τελευταία μου αυτή επισκεψη δεν θα ξαναπατήσω σε στριπτιζάδικο παρά μόνο σε μπάτσελορ κανενός φίλου....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αν κανεις θειε μια βολτα οποιαδηποτε μερα και ωρα, σε οποιοδηποτε καταστημα, παιζει και να στενοχωρηθεις..  :(

Γιαυτό προχθές που πήγαμε μας ρώτησαν εάν θέλουμε να μας πλύνουν τα τζάμια στο αυτοκίνητο?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.397
Πόντοι
6.315
Μεγάλη πείνα έχει πέσει. Περνάνε μέρες που σε κάποιο μαγαζί μπάινουν 5-6 πελάτες. Εκει να δείς πρέσινγκ που πέφτει. Βαζουν και τα αφεντικά τα πλαφόν στα κορίτσια και εκεί να δείς κλάματα. Και θα πάνε και χειρότερα.
Καποιες μου έλεγαν ότι περιμένουν το καλοκαίρι μπάς και γίνει τίποτα στα νησιά που θα πάνε.
Προσοχή στους αγαπούληδες ... με τέτοια πείνα θα σας ξεκοκαλήσουν

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
νομίζω ότι ίσως μετά από την τελευταία μου αυτή επισκεψη δεν θα ξαναπατήσω σε στριπτιζάδικο παρά μόνο σε μπάτσελορ κανενός φίλου....

εγω πηγα το προηγουμενο σαββατο, δεν πηγα με πηγανε βασικα.

πηγαμε Κινκυ κατα της 2 και βαβυ γολδ κατα τις 4-κλεισιμο (βλεπεις παιρναγανε καλα  :rolleyes:  :jerking: κ εγω βαριομουνα κ δεν ειχα αμαξι). πηρα 2 χορους την Κατεριναρα μια που ηταν εκει κ αλλον ενα μια ξανθουλα με κωλαρα που δεν ειχα ξαναδει, πολυ ομορφη κοπελα, μικρο βυζακι δοου. Η Κατεριναρα εχει χασει μαζα σε ποδια, κωλο, πλατη, ειπε οτι εχει σταματησει να γυμναζεται, μαλακια. κατα αλλα τα ειχα να παω εξη μηνες, πηγα πριν 2 εβδομαδες κ την προηγουμενη και δε νομιζω να ξαναπαω τουλαχιστον για κανα χρονο, παραμονο αν αρχισουν να μοιραζουν πιπες που ειπε κ ο Παθος  :grin:
το ωραιο ηταν που στο κλεισιμο αντικρυσαμε τις περισσοτερες στο φως του πρωινου, οποιος δεν εχει αυτη την εμπειρια νομιζω οτι πρεπει... :headbang: :headbang:

απομυθοποιηση τωρα redux!

Υ.Γ επειδη στο τραπεζι που μας εβαλαν καποιος επρεπε να κατσει με καπως γυρισμενη πλατη στην πιστα, εκατσα εγω. Ωστοσο ειχα θεα στους αριστερους οπως μπαινουμε καναπεδες, το Μαρακι μοιραζε "νες καφε φραπε ατελειωτη ευχαριστηση" με σε τρελους ρυθμους. Μαντεψτε σε 1.5 ωρα ποσους? Καπου εκει εχασα το μετρημα...

Υ.Υ.Γ Απαντηση¨ 20-8+12-14, πότε τους εψυνε ποτε τους σερβιριζε!! Αρε ΜAΡΙΑ WAR DOG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom