νομίζω ότι ίσως μετά από την τελευταία μου αυτή επισκεψη δεν θα ξαναπατήσω σε στριπτιζάδικο παρά μόνο σε μπάτσελορ κανενός φίλου....
εγω πηγα το προηγουμενο σαββατο, δεν πηγα με πηγανε βασικα.
πηγαμε Κινκυ κατα της 2 και βαβυ γολδ κατα τις 4-κλεισιμο (βλεπεις παιρναγανε καλα
κ εγω βαριομουνα κ δεν ειχα αμαξι). πηρα 2 χορους την Κατεριναρα μια που ηταν εκει κ αλλον ενα μια ξανθουλα με κωλαρα που δεν ειχα ξαναδει, πολυ ομορφη κοπελα, μικρο βυζακι δοου. Η Κατεριναρα εχει χασει μαζα σε ποδια, κωλο, πλατη, ειπε οτι εχει σταματησει να γυμναζεται, μαλακια. κατα αλλα τα ειχα να παω εξη μηνες, πηγα πριν 2 εβδομαδες κ την προηγουμενη και δε νομιζω να ξαναπαω τουλαχιστον για κανα χρονο, παραμονο αν αρχισουν να μοιραζουν πιπες που ειπε κ ο Παθος
το ωραιο ηταν που στο κλεισιμο αντικρυσαμε τις περισσοτερες στο φως του πρωινου, οποιος δεν εχει αυτη την εμπειρια νομιζω οτι πρεπει...
απομυθοποιηση τωρα redux!
Υ.Γ επειδη στο τραπεζι που μας εβαλαν καποιος επρεπε να κατσει με καπως γυρισμενη πλατη στην πιστα, εκατσα εγω. Ωστοσο ειχα θεα στους αριστερους οπως μπαινουμε καναπεδες, το Μαρακι μοιραζε "νες καφε φραπε ατελειωτη ευχαριστηση" με σε τρελους ρυθμους. Μαντεψτε σε 1.5 ωρα ποσους? Καπου εκει εχασα το μετρημα...
Υ.Υ.Γ Απαντηση¨ 20-8+12-14, πότε τους εψυνε ποτε τους σερβιριζε!! Αρε ΜAΡΙΑ WAR DOG