pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ασφαλής τοποθέτηση και σίγουρη...
Θα τα ξαναπάρουν πίσω σε πουτά και χορούς!!!
ακριβώς
Ασφαλής τοποθέτηση και σίγουρη...
Θα τα ξαναπάρουν πίσω σε πουτά και χορούς!!!
Απίστευτη η κριτική του πάθους για το χρυσό μωρό και τα έθεσε σωστά!
Να αρχίσουν να παίζου τα κλαρίνα!
αφου ειναι μαλακες..Ρε παρτάκηδες βγαίνετε και δε λέτε κουβέντα ?
εμ...πώς θα ξαναπάμε εκεί?αφού αλλού έχουν μουσική παιδεία.
Ρε παρτάκηδες βγαίνετε και δε λέτε κουβέντα ?
pathos....κάνα ρόστερ δεν έχουμε?
[size=14pt]''Πεταλούδας - Short Position.jpg''[/size]
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
ποιος ειναι αυτος βρε παιδια ??
τί το έχεις κόψει το άθλημα?....α sorry δε γνώριζα....αλλά αν μπορούσες πολύ θα το εκτιμούσα ;)πελάααααααααααααααααααααααατηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μου!για σένα θα ξανανοίξω τη σχολή...
τί το έχεις κόψει το άθλημα?....α sorry δε γνώριζα....αλλά αν μπορούσες πολύ θα το εκτιμούσα ;)
όχι ρε μάστορα ηρέμησε.....απλώς για κάνα δυο ιδρύματα(π.χ.λίντο,γκολντ,κάνα κλεοπάτρα) άμα έχεις ροστεράκι θα είτο πολύ ευχάριστο καθώς έχω πολύ καιρό να πάω(ένεκα των οικονομικών μου) και έχω χάσει λίγο επαφή.για πού το θές το ρόστερ και για τί ακριβώς αντικείμενο?έχω μεγάλη γκάμα.Μπορώ να σου πώ τα ονοματεπώνυμα των υπαλλήλων των καταστημάτων της benetton και του hondos center ανα την ελλάδα μαζί βέβαια με όλα τα στελέχη ανα κατηγορία κόστους.Επίσης μπορώ να σου πώ για κωλόμπαρα(δεν είναι η ειδικότητά μου,αλλά τα καταφέρνω),για μασατζίδικα,για κάβες στην περιοχή των καμινίων και του μοσχάτου,ρόστερ επίσης σε pet shop στην αγία παρασκευή και στον χολαργό,αριθμούς μητρώων μηχάνων ΟΠΑΠ από προποτζίδικα στην μηχανιώνα θεσσαλονικης και γενικά αρκετά άλλα.Για πές..για τί ενδιαφέρεσαι?
όχι ρε μάστορα ηρέμησε.....απλώς για κάνα δυο ιδρύματα(π.χ.λίντο,γκολντ,κάνα κλεοπάτρα) άμα έχεις ροστεράκι θα είτο πολύ ευχάριστο καθώς έχω πολύ καιρό να πάω(ένεκα των οικονομικών μου) και έχω χάσει λίγο επαφή.
Υ.Γ:Είσαι φαινόμενο αν όντως ξέρεις τόσα πολλά και δε με δουλέυεις
Υ.Γ:Είσαι φαινόμενο αν όντως ξέρεις τόσα πολλά και δε με δουλέυεις
είσαι από τους λίγους που παρέχουν όντως χρήσιμες πληροφορίες για κάποιον που γουστάρει έξοδο σε ίδρυμα γι'αυτό.αν λοιπόν έχεις τίποτε υπόψιν σου καλώς αλλιώς οκ κανένα πρόβλημα.και την επόμενη φορά υπόσχομαι και γω ροστεράκι(θα προσπαθήσω τουλάχιστον)το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σε δουλεύω
1)Ναι ρε συ αυτό βγάζει μάτι....ξέρει πολλά και είναι χρήσιμο αυτόΕπειδη τον γνωριζω μερικα χρονια, ειναι πραγματι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ..
Ξερει ολες τις λιστες απο στριπτηζαδικα, και στουντιο..Ακομα ξερει και την ιστορικη διαδρομη της καθε κοπελλας..Ειναι ο Ηροδοτος της πουτανιας..
Αυτα..
2)Από που τόσες πληροφορίες αν επιτρέπεται(τον ίδιο ρωτώ βασικά)?
χαχαχαχαχα.......ωραίος τύπε...τι να πω.....από το athens queens παίρναγες καμιά βόλτα παλαιότερα?πριν 4 χρονάκια περίπου?όταν από τις 4/1/1997 "κατοικείς" μέσα σε αυτά και έχεις κάνει τατού σωλήνα στην ράχη σου,δε χρειάζεται να σου πώ κάτι παραπάνω...
χαχαχαχαχα.......ωραίος τύπε...τι να πω.....από το athens queens παίρναγες καμιά βόλτα παλαιότερα?πριν 4 χρονάκια περίπου?