Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Απίστευτη η κριτική του πάθους για το χρυσό μωρό και τα έθεσε σωστά!
Να αρχίσουν να παίζου τα κλαρίνα!  :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Απίστευτη η κριτική του πάθους για το χρυσό μωρό και τα έθεσε σωστά!
Να αρχίσουν να παίζου τα κλαρίνα!  :2funny: :2funny:

εμ...πώς θα ξαναπάμε εκεί?αφού αλλού έχουν μουσική παιδεία. :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  παρτάκηδες  βγαίνετε  και δε  λέτε  κουβέντα ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε  παρτάκηδες  βγαίνετε  και δε  λέτε  κουβέντα ?

Και κέρασε και ο γνωστός σορτάκιας.

Βέβαια τώρα δεν μπορεί να κάνει μεγάλα ανοίγματα (όπως φαίνεται και από την ζημιά) γιατί ο Σαρκοζί τους έκοψε τον βήχα.

Είδες ρε που δεν με πιστεύεις, καθάρισε το μωρό για πάρτη μας και ο Γιώργος πήρε ότι ήθελε από τον Σαρκοζί.

(να πας και στο ανάλογο νήμα να δεις ότι το είχα πει 2 μέρες πριν, είδες τι κάνει η Ραμά - άμα περίμενα από σένα....... )

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
pathos....κάνα ρόστερ δεν έχουμε?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
[size=14pt]''Πεταλούδας - Short Position.jpg''[/size]

ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

ποιος ειναι αυτος βρε παιδια ??  :think:

πραγματικά δεν το κατάλαβα αυτό το short position!ίσως θα μπορούσε να μας το εξηγήσει κάποιος ειδικός πτηνολόγος

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί το έχεις κόψει το άθλημα?....α sorry δε γνώριζα....αλλά αν μπορούσες πολύ θα το εκτιμούσα ;)

για πού το θές το ρόστερ και για τί ακριβώς αντικείμενο?έχω μεγάλη γκάμα.Μπορώ να σου πώ τα ονοματεπώνυμα των υπαλλήλων των καταστημάτων της benetton και του hondos center ανα την ελλάδα μαζί βέβαια με όλα τα στελέχη ανα κατηγορία κόστους.Επίσης μπορώ να σου πώ για κωλόμπαρα(δεν είναι η ειδικότητά μου,αλλά τα καταφέρνω),για μασατζίδικα,για κάβες στην περιοχή των καμινίων και του μοσχάτου,ρόστερ επίσης σε pet shop στην αγία παρασκευή και στον χολαργό,αριθμούς μητρώων μηχάνων ΟΠΑΠ από προποτζίδικα στην μηχανιώνα θεσσαλονικης και γενικά αρκετά άλλα.Για πές..για τί ενδιαφέρεσαι?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
για πού το θές το ρόστερ και για τί ακριβώς αντικείμενο?έχω μεγάλη γκάμα.Μπορώ να σου πώ τα ονοματεπώνυμα των υπαλλήλων των καταστημάτων της benetton και του hondos center ανα την ελλάδα μαζί βέβαια με όλα τα στελέχη ανα κατηγορία κόστους.Επίσης μπορώ να σου πώ για κωλόμπαρα(δεν είναι η ειδικότητά μου,αλλά τα καταφέρνω),για μασατζίδικα,για κάβες στην περιοχή των καμινίων και του μοσχάτου,ρόστερ επίσης σε pet shop στην αγία παρασκευή και στον χολαργό,αριθμούς μητρώων μηχάνων ΟΠΑΠ από προποτζίδικα στην μηχανιώνα θεσσαλονικης και γενικά αρκετά άλλα.Για πές..για τί ενδιαφέρεσαι?
όχι ρε μάστορα ηρέμησε.....απλώς για κάνα δυο ιδρύματα(π.χ.λίντο,γκολντ,κάνα κλεοπάτρα) άμα έχεις ροστεράκι θα είτο πολύ ευχάριστο καθώς έχω πολύ καιρό να πάω(ένεκα των οικονομικών μου) και έχω χάσει λίγο επαφή.
Υ.Γ:Είσαι φαινόμενο αν όντως ξέρεις τόσα πολλά και δε με δουλέυεις

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όχι ρε μάστορα ηρέμησε.....απλώς για κάνα δυο ιδρύματα(π.χ.λίντο,γκολντ,κάνα κλεοπάτρα) άμα έχεις ροστεράκι θα είτο πολύ ευχάριστο καθώς έχω πολύ καιρό να πάω(ένεκα των οικονομικών μου) και έχω χάσει λίγο επαφή.

το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σε δουλεύω :rockon:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Επειδη τον γνωριζω μερικα χρονια, ειναι πραγματι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.. :rockon:

Ξερει ολες τις λιστες απο στριπτηζαδικα, και στουντιο..Ακομα ξερει και την ιστορικη διαδρομη της καθε κοπελλας..Ειναι ο Ηροδοτος της πουτανιας.. :rockon:

Αυτα..

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σε δουλεύω :rockon:
είσαι από τους λίγους που παρέχουν όντως χρήσιμες πληροφορίες για κάποιον που γουστάρει έξοδο σε ίδρυμα γι'αυτό.αν λοιπόν έχεις τίποτε υπόψιν σου καλώς αλλιώς οκ κανένα πρόβλημα.και την επόμενη φορά υπόσχομαι και γω ροστεράκι(θα προσπαθήσω τουλάχιστον) :dancing:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Επειδη τον γνωριζω μερικα χρονια, ειναι πραγματι ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.. :rockon:

Ξερει ολες τις λιστες απο στριπτηζαδικα, και στουντιο..Ακομα ξερει και την ιστορικη διαδρομη της καθε κοπελλας..Ειναι ο Ηροδοτος της πουτανιας.. :rockon:

Αυτα..
1)Ναι ρε συ αυτό βγάζει μάτι....ξέρει πολλά και είναι χρήσιμο αυτό
2)Από που τόσες πληροφορίες αν επιτρέπεται(τον ίδιο ρωτώ βασικά)?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
2)Από που τόσες πληροφορίες αν επιτρέπεται(τον ίδιο ρωτώ βασικά)?

όταν από τις 4/1/1997 "κατοικείς" μέσα σε αυτά και έχεις κάνει τατού σωλήνα στην ράχη σου,δε χρειάζεται να σου πώ κάτι παραπάνω...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
όταν από τις 4/1/1997 "κατοικείς" μέσα σε αυτά και έχεις κάνει τατού σωλήνα στην ράχη σου,δε χρειάζεται να σου πώ κάτι παραπάνω...
χαχαχαχαχα.......ωραίος τύπε...τι να πω.....από το athens queens παίρναγες καμιά βόλτα παλαιότερα?πριν 4 χρονάκια περίπου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom