γνωστό περιοδικό στοιχήματος πάντως προσφέρει κουπόνι για 4 άτομα 75 ευρώ παρ-σαβ και 50!!!!!κυριακή με πέμπτη για το babygold!!!!!!!!!Αξίζει πάντως....
Το καλυπτουν τα ανωτερω ποσα των 75 και 50 ευρω ?
Αυτα..
γνωστό περιοδικό στοιχήματος πάντως προσφέρει κουπόνι για 4 άτομα 75 ευρώ παρ-σαβ και 50!!!!!κυριακή με πέμπτη για το babygold!!!!!!!!!Αξίζει πάντως....
Το καλυπτουν τα ανωτερω ποσα των 75 και 50 ευρω ?
Αυτα..
κατι επαθες με το ερωτηματικο εσυ σημερα..Για το κίντερ μιλάς
Αυτά
κατι επαθες με το ερωτηματικο εσυ σημερα..
Για να μη σου κάτσει απέναντι το κίντερ έκπληξη μαλάκας πρέπει να είσαι όχι άτυχος .
Τυχερέ!!!
Τεσπα, εγω απλα ρωτω τα κουπονια των 50 και 75 ευρω του Γκολντ, ξερουμε τι καλυπτουν η' θα παιζουμε την Πυθια?
οχι απλα ασχετη. διαφημιστικο σποτ (δωρεαν) του μαγαζιου ειναι...... τελευταια κριτικη του Λιντο..( by the way, απο τις ποιο καρα-ασχετες κριτικες που εχω διαβασει..Ακου εκει, να εχει πρωτο κριτιριο για ενα καλο στριπτηζαδικο το παρκιν.. )
Αυτα..
Τεσπα, εγω απλα ρωτω τα κουπονια των 50 και 75 ευρω του Γκολντ, ξερουμε τι καλυπτουν η' θα παιζουμε την Πυθια?
Αυτα..
μη σπαμαρεις.γιατί μπερδεύεσαι?η απάντηση είναι απλή.Με τα κουπόνια αυτά εξαργυρώνεις είτε 25 φρέντους εσπρέσσο από τα μικρογεύματα γρηγόρης είτε 37,5 φρέντους εσπρέσσους(πώς λένε μάρκους αυρήλιους ).Όλα τα παραπάνω ισχύουν εάν αντέξεις και δεν πιείς τον φραπέ σου μέσα στο ίδρυμα.Να ξέρεις ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον πιείς μέσα στο ίδρυμα και να μήν τα εξαργυρώσεις έξω από αυτό!
υ.γ.το πρακτορείο ρόιτερ πάντως πρίν λίγο ανέφερε ότι το 70% προτιμά τον φραπέ...άρα πρόσεχε
μη σπαμαρεις.
Τα κορίτσια φοβούνται ότι με την οικονομική κρίση μπορεί να χάσουν τις καταθέσεις!!!
Πρέπει να τους εξηγήσουμε, μην έχουμε μαζική εξαγωγή πουτοσυναλλάγματος στο εξωτερικό.
η ντενιζ που δουλευε λολιτα και μετα μουσες ξερειο κανεις που ειναι τωρα;
μη σπαμαρειςνα τα δώσουν σε μένα να τους τα φυλάω.
να τα δώσουν σε μένα να τους τα φυλάω.