Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
γνωστό περιοδικό στοιχήματος πάντως προσφέρει κουπόνι για 4 άτομα 75 ευρώ παρ-σαβ και 50!!!!!κυριακή με πέμπτη για το babygold!!!!!!!!!Αξίζει πάντως....

Το καλυπτουν τα ανωτερω ποσα των 75 και 50 ευρω ? :think:

Αυτα..

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Τελικα πρεπει να μπερδεψαμε τα μπουτια μας..

Ο πουρος αναφερεται στο κιντερ εκπληξη, που πιθανως να διαβασε στην τελευταια κριτικη του Λιντο..( by the way, απο τις ποιο καρα-ασχετες κριτικες που εχω διαβασει..Ακου εκει, να εχει πρωτο κριτιριο για ενα καλο στριπτηζαδικο το παρκιν.. :headbang:)

Τεσπα, εγω απλα ρωτω τα κουπονια των 50 και 75 ευρω του Γκολντ, ξερουμε τι καλυπτουν η' θα παιζουμε την Πυθια?

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τεσπα, εγω απλα ρωτω τα κουπονια των 50 και 75 ευρω του Γκολντ, ξερουμε τι καλυπτουν η' θα παιζουμε την Πυθια?

Πουτό  ( δικό  σου )
Και  μια  γκαζόζα  προσφορά  του  καταστήματος !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.... τελευταια κριτικη του Λιντο..( by the way, απο τις ποιο καρα-ασχετες κριτικες που εχω διαβασει..Ακου εκει, να εχει πρωτο κριτιριο για ενα καλο στριπτηζαδικο το παρκιν.. :headbang:)

Αυτα..
οχι απλα ασχετη. διαφημιστικο σποτ (δωρεαν) του μαγαζιου ειναι..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Αυτα..

γιατί μπερδεύεσαι?η απάντηση είναι απλή.Με τα κουπόνια αυτά εξαργυρώνεις είτε 25 φρέντους εσπρέσσο από τα μικρογεύματα γρηγόρης είτε 37,5 φρέντους εσπρέσσους(πώς λένε μάρκους αυρήλιους :grin:).Όλα τα παραπάνω ισχύουν εάν αντέξεις και δεν πιείς τον φραπέ σου μέσα στο ίδρυμα.Να ξέρεις ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον πιείς μέσα στο ίδρυμα και να μήν τα εξαργυρώσεις έξω από αυτό!

υ.γ.το πρακτορείο ρόιτερ πάντως πρίν λίγο ανέφερε ότι το 70% προτιμά τον φραπέ...άρα πρόσεχε :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατί μπερδεύεσαι?η απάντηση είναι απλή.Με τα κουπόνια αυτά εξαργυρώνεις είτε 25 φρέντους εσπρέσσο από τα μικρογεύματα γρηγόρης είτε 37,5 φρέντους εσπρέσσους(πώς λένε μάρκους αυρήλιους :grin:).Όλα τα παραπάνω ισχύουν εάν αντέξεις και δεν πιείς τον φραπέ σου μέσα στο ίδρυμα.Να ξέρεις ότι θα κάνουν τα πάντα για να τον πιείς μέσα στο ίδρυμα και να μήν τα εξαργυρώσεις έξω από αυτό!

υ.γ.το πρακτορείο ρόιτερ πάντως πρίν λίγο ανέφερε ότι το 70% προτιμά τον φραπέ...άρα πρόσεχε :2funny:
μη σπαμαρεις.

kazaul

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
η ντενιζ που δουλευε λολιτα και μετα μουσες ξερειο κανεις που ειναι τωρα;

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Τα κορίτσια φοβούνται ότι με την οικονομική κρίση μπορεί να χάσουν τις καταθέσεις!!! :tickedoff:

Πρέπει να τους εξηγήσουμε, μην έχουμε μαζική εξαγωγή πουτοσυναλλάγματος στο εξωτερικό.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μασούρι και βαζελίνη..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τα κορίτσια φοβούνται ότι με την οικονομική κρίση μπορεί να χάσουν τις καταθέσεις!!! :tickedoff:

Πρέπει να τους εξηγήσουμε, μην έχουμε μαζική εξαγωγή πουτοσυναλλάγματος στο εξωτερικό.

να τα δώσουν σε μένα να τους τα φυλάω.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Stories