Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το ωραιο ηταν που στο κλεισιμο αντικρυσαμε τις περισσοτερες στο φως του πρωινου, οποιος δεν εχει αυτη την εμπειρια νομιζω οτι πρεπει... :headbang: :headbang:
Που να δεις και θαμώνες την ίδια ώρα όταν βγαίνουν από κωλάδικο.

:2funny: :2funny:

στειλε πμ με καταστημα. εχω car-ο απλυτο απ το χωμα..
Γιατί σε pm? Εδώ είμαστε να λέμε που είναι το καλύτερο Value For Money!
Λίδο λοιπόν.  :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδία το λιδό καλό χρυσό αλλά δεν βολέυουν με τίποτα αυτοί οι καναπέδες οι περιφεριακοι!!! Πιάστηκα προχθές!!! Και δεν μου αρέσει και αυτό το γλύψιμο άπό το προσωπικό!!! Τώρα βέβαια αυτά δεν πολυενοχλούν την ορολογιά VFM αλλά όσο να ναι την επηρεάζουν λίγο!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ρε παιδία το λιδό καλό χρυσό αλλά δεν βολέυουν με τίποτα αυτοί οι καναπέδες οι περιφεριακοι!!! Πιάστηκα προχθές!!! Και δεν μου αρέσει και αυτό το γλύψιμο άπό το προσωπικό!!! Τώρα βέβαια αυτά δεν πολυενοχλούν την ορολογιά VFM αλλά όσο να ναι την επηρεάζουν λίγο!
σταμάτα, δεν ξερεις..  :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
φοβηθηκα μην εκθεσουμε τα παιδια..  :rolleyes:

Παπαγιώργη καλησπέρα!

Θα έλεγα και στα άλλα παιδιά, αλλά δεν τα βλέπω on line  :cool2:

οπότε,

περιορίζομαι, απλά στο να εκφράσω τον σεβασμό μου, και να ρωτήσω μόνο εσένα...

Αισθάνεσαι καλά, όταν αισθάνεσαι μόνος ?   :)

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Προτιμάς κλέψιμο?

:2funny:

Για να "παίξει" κλέψιμο πρέπει να είμαι τύφλα και στα ξεπορτίσματα.. Οπότε χαμπάρι δεν θα το πάρω..

Ενώ το γλύψιμο "παίζει" όταν μπαίνεις σε νηφάλια κατάσταση και γίνεται αισθητό!

Αλλά ντάξυ μωρε. Καλά είναι τα " " "παλικάρια" " ", εξυπηρετικά. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. :grin:

Υ.Γ  γερασμένα παλικάρια (γιαυτό και τοσα αποσιωπητικά) :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και τα δύο, όταν δεν τα καταλαβαίνεις/πιάνεις/διαπιστώνεις, το ίδιο επικίνδυνα είναι.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κανένα στρίπ κλούμπ δεν αξίζει πλέον!Μόνο ορισμένες εργάτριες κορασίδες του σωλήνα αξίζουν την ενασχόληση μαζί τους και θα τις αναφέρω γιατί πλέον όλες οι άλλες πρέπει να πάρουν τον κατήφορο και να αποσυρθούν σε στούντιο,βίζιτες,μασατζίδικα κλπ....λοιπόν οι μόνες που αξίζει να ασχοληθειτε ανάλογα με το πού φτάνει η κάθεμία είναι...

1)μαρία(gold)
2)alina(mousses)
3)ina(baby o)
4)veronica(anatoli)
5)σχεδόν όλες οι μαύρες(είναι μιά ξεχωριστή κατηγορία και αρέσει σε ορισμένο κοινό)

σχεδόν όλες οι άλλες πρέπει άμεσα ή να συμμορφωθούν με τους κανόνες του παιχνιδιού που ο πελάτης θέλει και ορίζει ή να απορροφηθούν σε μασατζίδικα-στούντιο κλπ...ή να επιστρέψουν στις μάνες-πατρίδες τους.Αν είναι κάποιες καπάτσες ας βρούν έναν χορηγό να του τα τρώνε και να μή σπάνε τα αρχίδια όλων των πελατών που τις επισκέπτονταν κάποτε(γιατί τώρα πιά βαράνε μυγες)

Δεν είναι τυχαίο που αναφέρω αυτά τα κορίτσια.Είναι τίμια,εργατικά,πολύ καλή συμπεριφορά και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.Αυτά...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

αλλάζω άρδην άποψη για τις γυναίκες του μαγαζιού.Την τελευταία φορά που πήγα έιχε πολυ πράμα και καλό...εγώ όταν βλέπω αλίνα χύνω με τρέλλα και όταν την είδα χθές έπαθα την πλάκα μου πάλι.Τί γυναικάρα είναι αυτή?πώ πώ καύλα είναι ατελείωτη!Έχει βέβαια και κάτι κάριες προς αποφυγή,αλλά εντάξει.Το πριβέ στα γνωστά του επίπεδα....οι κοπέλες όμως δεν είναι όλες τίμιες όπως άλλωστε συμβάινει παντού σε αυτή τη γαμωελλάδα.Τίγκα δεν ήταν πάντως το ίδρυμα.Πολλές ελλεινίδες βλέπω τελευταία και θα χαστουκίσω καμμία μπάς και πάει στη κουζίνα της....Ρόστερ?

Αργά την κατάλαβες

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

αλλάζω άρδην άποψη για τις γυναίκες του μαγαζιού.Την τελευταία φορά που πήγα έιχε πολυ πράμα και καλό...εγώ όταν βλέπω αλίνα χύνω με τρέλλα και όταν την είδα χθές έπαθα την πλάκα μου πάλι.Τί γυναικάρα είναι αυτή?πώ πώ καύλα είναι ατελείωτη!Έχει βέβαια και κάτι κάριες προς αποφυγή,αλλά εντάξει.Το πριβέ στα γνωστά του επίπεδα....οι κοπέλες όμως δεν είναι όλες τίμιες όπως άλλωστε συμβάινει παντού σε αυτή τη γαμωελλάδα.Τίγκα δεν ήταν πάντως το ίδρυμα.Πολλές ελλεινίδες βλέπω τελευταία και θα χαστουκίσω καμμία μπάς και πάει στη κουζίνα της....Ρόστερ?

Αργά την κατάλαβες

και που να την πετύχαινες στο Λολίτα, στις καλές της  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στις Musses ψιλοξενέρωτα. Οι υπόλοιποι συνχορευτές είχαν πάθει sok. Lolita υπήρχαν παρουσίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom