Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φρ φρ....ένα δύο ένα δύο φρ..φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....(αλά jules jordan από την ταινία μικρού μήκους.."φραντζή 4 ΦΙΞ-4ος όροφος")

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!Από μεθαύριο 25/3 η είσοδος και το πρώτο σας πουτό στα 5,5 ευρώ!Δώρο 1)dvd blue ray όλα τα γκόλ του champions league γυναικών στο badminton από το 1993 έως σήμερα , 2)μία σαλάτα του νέρωνα(πάλαι ποτέ καίσαρ :grin:) με αντζούγιες , 3) τούρτα μιλφέιγ βάρσου και τέλος 4)pedigree pan για τα αγαπημένα σας μικρά κατοικίδια από τη στιγμή που τα αλλοδαπά κατοικίδια σταμάτησαν να σας είναι αρεστά!Επίσης δωρεάν πάρκινγκ της ψωλής σας στο πριβέ του καταστήματος,έκδοση απόδειξης σε κάθε ρόφημα(η απόδειξη θα είναι η μετά του παταρίου επίσκεψη στο w.c.),αέρας από λιβανέζους προύχοντες της αγίας βαρβάρας με φύλλα λεύκας και τέλος τα αγαπημένα σας ferrero roche πλέον και σε συσκευασία δίδυμων πύργων(για σάς βρε το κάνουμε τους γλυκατζούδες μας!)

Αυτά,θείε? :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Λέω να πάω platinum θησαίως και ποσειδώνος (τζιτζιφιές) μιας και ξαφνικά θυμήθηκα πως έχω να πάω σε αυτό το μαγαζί κάτι χρόνια.. Έχει αλλάξει κάτι εκεί? Έχει πάει κανείος πρόσφατα? να την κάνω τη θυσία? :)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Λέω να πάω platinum θησαίως και ποσειδώνος (τζιτζιφιές) μιας και ξαφνικά θυμήθηκα πως έχω να πάω σε αυτό το μαγαζί κάτι χρόνια.. Έχει αλλάξει κάτι εκεί? Έχει πάει κανείος πρόσφατα? να την κάνω τη θυσία? :)

Καντην να μαθουμε και εμεις τα ερμα ..Εξαλλου το Μουσσες ειναι διπλα..Οποτε πινεις ενα ποτακι, και εαν δεν λεει η κατασταση την κανεις για απεναντι..

Αυτα..

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καντην να μαθουμε και εμεις τα ερμα ..Εξαλλου το Μουσσες ειναι διπλα..Οποτε πινεις ενα ποτακι, και εαν δεν λεει η κατασταση την κανεις για απεναντι..

Αυτα..

Θα το σκεφτώ γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες από το εν λόγο. Αλλά ψήνομαι...

Ακολουθάει κανείς?????!!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Θα το σκεφτώ γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες από το εν λόγο. Αλλά ψήνομαι...

Ακολουθάει κανείς?????!!!!!
προφανως δεν σε προλαβα, αλλα το γραφω για να μεινει..

με το που μπαίνουμε στο καταστημα περπατάμε στα ενδότερα με αργά (πολύ αργά) βηματα και ας μας ''σπρωχνει'' νοητά ο σερβιτορος που μας εχει παραλαβει απο την πορτα με τις κινησεις του σώματός του..
ο λογος που ακολουθουμε αυτον τον αργό ρυθμο βημάτων, ειναι για να σκαναρουμε το χωρο ΠΡΙΝ καθησουμε στο τραπεζι.
ο λογος παλι που το κανουμε αυτο, ειναι διοτι το μαγαζι, κατα 95% εχει 3-6 τεμαχια τα οποία μολις και μετα βίας αντεχουμε να κοιτάξουμε..

ο σερβιτορος το γνωριζει αυτο και προσπαθει να παρει την παραγγελία του ποτού μας πριν καν καθησουμε στο τραπεζι (κυριολεκτικα πριν καν καθησουμε, στο όρθιο μιλαμε..), ετσι ωστε να ειμαστε υποχρεωμενοι να κατσουμε τον ελαχιστο χρονο στο μαγαζι, ούτως ωστε το καταστημα να τζιράρει τουλαχιστον 1-2-3 (αναλογα το ποσα ατομα ειναι η παρεα) αντρικα ποτα και να ελπιζει (η ελπιδα ως γνωστον πεθαινει τελευταια, καπου το εχω διαβασει αυτο  :tooth:) και σε καποια γυναικωτά (πουτά) ή και σε καποιους χορους, ελπιζοντας παλι πως εχουμε σκασει στο καταστημα εχοντας προτέρως καταναλωσει καμια μπόμπα και δε βλεπουμε μπροστα μας..

ευλό..

enoxlitikostipos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιό κατάστημα του είδους λέτε να βαρέσει πρώτο "κανόνι";;;  κανονικά έπρεπε να μας  :kissass:  και αυτοί κάνουν ακριβώς το αντίθετο.. μειώνουν τα τεμάχια στην ποσότητα, την ποιότητα και κρατάνε σταθερες τις τιμές.... και οι υπηρεσίες πλέον ανύπαρκτες....

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προφανως δεν σε προλαβα, αλλα το γραφω για να μεινει..

με το που μπαίνουμε στο καταστημα περπατάμε στα ενδότερα με αργά (πολύ αργά) βηματα και ας μας ''σπρωχνει'' νοητά ο σερβιτορος που μας εχει παραλαβει απο την πορτα με τις κινησεις του σώματός του..
ο λογος που ακολουθουμε αυτον τον αργό ρυθμο βημάτων, ειναι για να σκαναρουμε το χωρο ΠΡΙΝ καθησουμε στο τραπεζι.
ο λογος παλι που το κανουμε αυτο, ειναι διοτι το μαγαζι, κατα 95% εχει 3-6 τεμαχια τα οποία μολις και μετα βίας αντεχουμε να κοιτάξουμε..

ο σερβιτορος το γνωριζει αυτο και προσπαθει να παρει την παραγγελία του ποτού μας πριν καν καθησουμε στο τραπεζι (κυριολεκτικα πριν καν καθησουμε, στο όρθιο μιλαμε..), ετσι ωστε να ειμαστε υποχρεωμενοι να κατσουμε τον ελαχιστο χρονο στο μαγαζι, ούτως ωστε το καταστημα να τζιράρει τουλαχιστον 1-2-3 (αναλογα το ποσα ατομα ειναι η παρεα) αντρικα ποτα και να ελπιζει (η ελπιδα ως γνωστον πεθαινει τελευταια, καπου το εχω διαβασει αυτο  :tooth:) και σε καποια γυναικωτά (πουτά) ή και σε καποιους χορους, ελπιζοντας παλι πως εχουμε σκασει στο καταστημα εχοντας προτέρως καταναλωσει καμια μπόμπα και δε βλεπουμε μπροστα μας..

ευλό..

Ένα πράγμα θα σε ρωτήσω! Ειλικρινά!!!  Με παρακολούθεις τόσο στενά από κοντά??????? Δεν είναι δυνατόν να είσαι μέσα στο μυαλό μου και στις κινήσεις μου ακριβώς!!!!!!

Είναι ακριβώς ο τρόπος δράσης μου όταν είμαι μόνος ή ώρα είναι περασμένη και θέλω να κάνω scouting σε ξεχασμένο μαγαζί!

Respect!!! 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ένα πράγμα θα σε ρωτήσω! Ειλικρινά!!!  Με παρακολούθεις τόσο στενά από κοντά??????? Δεν είναι δυνατόν να είσαι μέσα στο μυαλό μου και στις κινήσεις μου ακριβώς!!!!!!

Είναι ακριβώς ο τρόπος δράσης μου όταν είμαι μόνος ή ώρα είναι περασμένη και θέλω να κάνω scouting σε ξεχασμένο μαγαζί!

Respect!!! 
να μην κοιταζεις τοσο συχνα πισω σου,

καρφώνεσαι..  :P

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
φρ φρ....ένα δύο ένα δύο φρ..φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....(αλά jules jordan από την ταινία μικρού μήκους.."φραντζή 4 ΦΙΞ-4ος όροφος")

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!Από μεθαύριο 25/3 η είσοδος και το πρώτο σας πουτό στα 5,5 ευρώ!Δώρο 1)dvd blue ray όλα τα γκόλ του champions league γυναικών στο badminton από το 1993 έως σήμερα , 2)μία σαλάτα του νέρωνα(πάλαι ποτέ καίσαρ :grin:) με αντζούγιες , 3) τούρτα μιλφέιγ βάρσου και τέλος 4)pedigree pan για τα αγαπημένα σας μικρά κατοικίδια από τη στιγμή που τα αλλοδαπά κατοικίδια σταμάτησαν να σας είναι αρεστά!Επίσης δωρεάν πάρκινγκ της ψωλής σας στο πριβέ του καταστήματος,έκδοση απόδειξης σε κάθε ρόφημα(η απόδειξη θα είναι η μετά του παταρίου επίσκεψη στο w.c.),αέρας από λιβανέζους προύχοντες της αγίας βαρβάρας με φύλλα λεύκας και τέλος τα αγαπημένα σας ferrero roche πλέον και σε συσκευασία δίδυμων πύργων(για σάς βρε το κάνουμε τους γλυκατζούδες μας!)

Αυτά,θείε? :grin:
:grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
νικολακη ξαναγράψτο, εκανε παρεμβολές..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
άστο καλύτερα είχε κάποιο νόημα πιστεύω,αλλά θα βγεις εσύ και ορισμένοι συνήθεις ύποπτοι να τα χώνετε πάλι..και βαριέμαι..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
άστο καλύτερα είχε κάποιο νόημα πιστεύω,αλλά θα βγεις εσύ και ορισμένοι συνήθεις ύποπτοι να τα χώνετε πάλι..και βαριέμαι..
θες να στο γραψω εγω αμα βαριεσαι ??  :rolleyes:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
θες να στο γραψω εγω αμα βαριεσαι ??  :rolleyes:

παρακολουθώ τα ποστ και κάνω πολύ γέλιο. αφού τους έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια στα στριπ τώρα πουλάμε πνεύμα. άτοπο. εκείνοι 'έκαναν τη μπάζα τους' (και καλά έκαναν δλδ πλασάροντας ένα φύκι για μεταξωτή κορδέλα που οι περισσότεροι όπως αποδείχτηκε την είχαμε κάποια στιγμή ανάγκη). τώρα βέβαια η φαρσοκωμωδία δε συνεχίζεται για τους περισσότερους και λογικά..
όλοι στο παρελθον πληρώσαμε αρκετά μαλακισμένα λεφτά και λεπτά οπότε καλύτερα σιωπηλά να το δεχτούμε και να πάμε στα παρακάτω δεδομένα της ζωής-ψυχαγωγίας παρά να καθόμαστε να ξορκίσουμε τις αναμνήσεις-πίκρες ή οτιδήποτε άλλο μέσα από τα θρεντς!.. και όποιος πει ότι όλη αυτή η λογοδιάρροια γίνεται ΜΟΝΟ για το χαβαλέ....

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χωρίς περικοπές..

υ.γ. ρίξε σχόλιο τώρα.. :grin:  :grin: (ωωωωωωχχχχχχ)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
παρακολουθώ τα ποστ και κάνω πολύ γέλιο. αφού τους έχουμε χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια στα στριπ τώρα πουλάμε πνεύμα. άτοπο. εκείνοι 'έκαναν τη μπάζα τους' (και καλά έκαναν δλδ πλασάροντας ένα φύκι για μεταξωτή κορδέλα που οι περισσότεροι όπως αποδείχτηκε την είχαμε κάποια στιγμή ανάγκη). τώρα βέβαια η φαρσοκωμωδία δε συνεχίζεται για τους περισσότερους και λογικά..
όλοι στο παρελθον πληρώσαμε αρκετά μαλακισμένα λεφτά και λεπτά οπότε καλύτερα σιωπηλά να το δεχτούμε και να πάμε στα παρακάτω δεδομένα της ζωής-ψυχαγωγίας παρά να καθόμαστε να ξορκίσουμε τις αναμνήσεις-πίκρες ή οτιδήποτε άλλο μέσα από τα θρεντς!.. και όποιος πει ότι όλη αυτή η λογοδιάρροια γίνεται ΜΟΝΟ για το χαβαλέ.. :2on1:
παρακολουθεις τα ποστ και δεν κανεις πολυ γελιο νικο. αντιθετως σε παιρνει απο κατω. κακως..

αυτα που λες ειναι λογια πικραμενου και πιασοκωλιασμένου επι μακρόν, οταν εκ των υστερων μιλαει για φυκια και κορδελες, για μαλακισμενα λεφτα και λεπτα, για ξορκια και πίκρες..
αμα θες να εισαι μαγκας, δε μιλάς, πράτεις ! και οχι εκ των υστερων, εκ των προτέρων..

οταν μπουν δυο πελατες στο ιδιο καταστημα και χαλασουν ακριβως το ιδιο ποσό και κανουν ακριβως τα ιδια γουστα, αλλα ο ενας στο τελος της βραδυας νοιωθει οπως αναφέρεις και ο αλλος οτι εκανε μια συναλλαγη, ο πρωτος χαρακτηριζεται μαλακας και ο δευτερος συνειδητοποιημένος διασκεδαζόμενος. σημαντικη διαφορά..

οταν η σημερινη κατασταση στα καταστηματα, κανει καποιους να μιλανε εκτος των υστερων για φυκια, κορδελες, ξόρκια, πίκρες κλπ και αλλους να λενε ''οκ, παμε παρακατω'', παλι τους χαρακτηριζει αναλόγως..

και, τελος παντων, δεν ηρθε και το τελος του κοσμου. (αν ειχε ερθει θα καναμε χρυσες δουλειες οι παπαδες  :priest:) βλεπεις να κανουμε χρυσες δουλειες ???? :dunno:

χαλαρωστε βρε παληκαρια. τα καλλιτερα ερχονται..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ερχονται  και σήμερα  τα  καλύτερα ?

ΥΓ
Παπα George .
Μην  ενοχλείς  τον  ανηψιό  μου  διότι  θα  σε  ξουρίσω !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom