Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Ερχονται  και σήμερα  τα  καλύτερα ?

ΥΓ
Παπα George .
Μην  ενοχλείς  τον  ανηψιό  μου  διότι  θα  σε  ξουρίσω !
τα καλλιτερα παντα ερχονται. μισογεμάτο παντα..

υ.γ. δεν τον ενοχλω εγω θειε. αυτος ηρθε και μου πηρε το κουβαδάκι πρωτος..  :dunno:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
τα καλλιτερα παντα ερχονται. μισογεμάτο παντα..

υ.γ. δεν τον ενοχλω εγω θειε. αυτος ηρθε και μου πηρε το κουβαδάκι πρωτος..  :dunno:

Ο μικρός  είναι βύσμα μου  λέμε .
Τελεία  και παύλα .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έλα  καημένε  παραπονιάρη

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αγαπητέ παππούλη, η πλειοψηφία των συγκεκριμένων ποστ δεν συντάσσεται από μένα οπότε δεν αναφέρομαι άμεσα τουλάχιστον στον εαυτό μου. απλά χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό για λόγους ευγενείας και εν μέρει αυτογνωσίας. πικραμένος δεν είμαι αφενός γιατί δε μετανιώνω για τις επιλογές μου (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνω αυτοκριτική) και αφετέρου γιατί έτυχε να γνωρίσω και κάποια άτομα με τα οποία μάθαμε να περνάμε ευχάριστα και 'αποδοτικά' με μία σχετική εγκράτεια η οποία καλώς ή κακώς στα συγκεκριμένα μέρη περνά αρκετές φορές μέσα από τη σπατάλη και την υπερβολή (αυτό κυρίως εννοούσα λέγοντας μαλακισμένα λεφτά και λεπτά). αν εσύ βάζεις τις πουτανοσυναλλαγές σου σε μια ζυγαριά και δεις ότι γέρνει υπέρ σου οικονομικά ψυχικά κ.λπ. μαγκιά σου και δεν με αφορά, ούτε σχολίασα αυτό. με άλλους μπορεί να μην συμβαίνει όμως και δεν είναι απαραίτητα ο νικολάκης μέσα σ'αυτούς. στα θρεντ θα τους βρεις.. τώρα αν εσύ θέλεις να μη λες τα πράγματα όπως είναι στην πραγματικότητα και να βαφτίζεις τον κουραμπιέ τυρόπιτα, πάρε ξανά το κουβαδάκι υπό μάλης και συνέχισε.. εγώ δεν αναφέρθηκα επί του προσωπικού αλλά τελικά μόνο εσύ απάντησες.. :P  :P  :boobies:  :boobies:

υ.γ. υπογραμμίσεις βάζεις για να σε λέω τίτσερ ?   

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Θα το σκεφτώ γιατί δεν έχω και τις καλύτερες εμπειρίες από το εν λόγο. Αλλά ψήνομαι...

Ακολουθάει κανείς?????!!!!!

τελικά πήγες ή πάλι εμείς θα πληροφορήσουμε τους θαυμαστές μας? :grin:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τελικά πήγες ή πάλι εμείς θα πληροφορήσουμε τους θαυμαστές μας? :grin:

Πήγα πήγα.. αλλά έδρασα αποχωρόντας με πίσω αργά βήματα καθώς δεν με υποδέχτηκαν καν σερβιτόροι..! Έχασα και το χρόνο μου!

Υ.Γ καποιος σοφός αξύριστος παλιός μου είπε να μην γράφω αμέσως όταν πηγαίνω... κάτι θα ξέρει!!! :grin:

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Οι ανθρωποι δεν εχουν τον θεο τους βαλανε και δωρο πασχα 10%,δεν εχουν καταλαβει οτι με αυτην την τακτικη πανε βουρ για κλεισιμο,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Τουλαχιστον οι περισσοτερες κοπελες εχουν καταλαβει το συμφερον τους και βρηκαν και αλλη πηγη εισοδηματος  :grin: :grin: :grin:.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το μελος "Womannolic" εγραψε μια κριτικη για το.."Alcatraz"..δεν καταλαβαινω την ενεημερωση που κανει ομως....ουτε τιμες μας γραφει...αλλα λεει οτι ο "prive" χορος ειναι ικανοποιητικος(χωρις να το δοκιμασει).αφου γραφει, οτι αυτος δοκιμασε το απλο!!!!!!!!!!!!!!(ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΧΟΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΕΙ)..... Κατα τα αλλα αν η μαλακια ηταν αθλημα θα ειχαμε παρει το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Οι ανθρωποι δεν εχουν τον θεο τους βαλανε και δωρο πασχα 10%,δεν εχουν καταλαβει οτι με αυτην την τακτικη πανε βουρ για κλεισιμο,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Τουλαχιστον οι περισσοτερες κοπελες εχουν καταλαβει το συμφερον τους και βρηκαν και αλλη πηγη εισοδηματος  :grin: :grin: :grin:.

Που έγινε αυτό το κακό???  :dunno:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Αιντε παιδες της ομαδας κρουσης..Για πεστε και σε μας τα πτωχα τι εγινε εχθες..(Η παγια τακτικη μου..Ξυπναω κατα τις 6.30, πινω φραπεδακι  και αμεσως για ενημερωση στο bou.. :rockon:)

Aυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom