Τον Gasper που συστήνεται ως Νοτιοαμερικάνος..... Να ρίξω τίποτα φωτό από cavo το καλοκαίρι να ξεραθείτε.
Ρίξε, ρίξε
Τον Gasper που συστήνεται ως Νοτιοαμερικάνος..... Να ρίξω τίποτα φωτό από cavo το καλοκαίρι να ξεραθείτε.
Εστέρα Πάπ ήταν με 'πολιτικά' και τα λέγαμε λίγο ;) Δεν κάθησα και πάρα πολύ γιατί με το που βγήκε ο καου -μπόυ με το χορευτικό του την έκανα για απέναντι λίγο ;)
...,ναντια(νεο αιμα απο οτι μου ειπε),
Nεο αιμα ?...Vaso η κοπελια ειναι πανω απο μηνα προερχομενη απο lido και Βaby o Νικαιας...Εχουμε αναφερθει παλαιωτερα για αυτην στο thread...
Το καναμε και αυτο mclein..Φυσικα ψηφισα Erotic full show, οπως ολοι μας πιστευω..
ετσι μου ειπε!θα περασω και εγω μια βολτα σαββατο για να το διαπιστωσω ιδιοις ομμασι!
Aντε να δουμε....γιατι ολο υποσχεσεις παιρνουμε τελευταια.....
Ετσι δεν παιζει η νυκτα mclein ? Με "υποσχετικες "....
Κοίτα πμ Πάπ ;)
Επαιζε.....τωρα θα μαθει να παιζει οπως παλια....αλλιως ας πανε σπιτι τους....ή ας παιζουν μονοι τους.....
Ξερεις καλα για τι πραγμα μιλαω....κ εσυ κ οποιος κυκλοφορει τη νυχτα...ειδικα μετα τις 2....!!!!
Tελικα τα avatar σου mclein εχουν τι ιδιο ενδιαφερον με τα ποσταρισματα σου..
αν μιλας για την υπογραφη....ειναι ενα τραγουδι που εγραψα για μια φιλη/τραγουδιστρια παλιοτερα...το εχω κ μελοποιημενο...κ ειναι κλασεις ανωτερο....εδω γμτ επιτρεπεται μονο γραπτος λογος.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μην το αφησεις το ταλεντο ετσι...."Το 'χεις"...