Study, μπραβο στον Λαπαθιωτη αμα μας εβαζε κατω...Τωρα τι κανουμε που ειμαι εκτος Αθηνων και ψαχνω να παρω την πρεζα μου μεσω internet ?
Παλια μπαιναμε και γραφαμε...."..πηγα στο ταδε μαγαζι...δουλευανε οι ταδε...προσεξα αυτο...ειδα εκεινο..".
Τωρα σχεδον τιποτα...Οτι μαθαινω ειναι απο τα ποσταρισματα του Vasou, αποσμασματικα απο μερικους αλλους και καποιες "προσωπικες" επαφες..
Φιλε μου εχεις εν μερη δικιο.....αφου ο χωρος ειναι αφιερωμενος επι του στριπ κ της ενημερωσης του θεματος...
Αλλα απ'την αλλη εχεις αδικο....κ οπως το αναφερεις μου δινεις το ερεθισμα να το πω.....
Η ζωη δν ειναι μονο στριπ....πουτανες.....μπουρδελα...γαμησια...μπουζουκια...κλπ κλπ....(ο καθενας βαζει αυτο που γουσταρει να κανει...).....ειναι πολλα τα θεματα που αφορουν τη ζωη μας....κ δινουν ενα διαφορετικο τονο....
Δλδ...εσυ περιμενεις....τι ??? Να μπαινουμε κ να γραφουμε τη Δευτερα....η Μαρινα στραμπουλιξε τον καρπο της στον 102ο φραπεδολαγνο???
Την τριτη....η γκρεις τελικα παχυνε....κλπ κλπ.....
Ενταξει....μεχρι ενος σημειου....καλα ειναι τα στριπ....αλλα μη γινομαστε ψυχωτικοι με το θε(α)μα.....κατανταμε γραφικοι...(δν ειναι προσωπικο....γενικα μιλαω...)....
Οι ζωη ειναι ποικιλομορφη....νομιζω οτι καλο ειναι να απολαμβανουμε ολες τις πτυχες της....κ οχι μονο τις ξεπετες της....
Σορρυ για το εντονο υφος...!!!