vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αφιερωμενο σε ολους τους στριπτηζοφιλους που δεν καταφεραν να πανε μια βολτα στα μαγαζια αυτη την εβδομαδα...
ρε θειο μας δουλευεις?
Αφιερωμενο σε ολους τους στριπτηζοφιλους που δεν καταφεραν να πανε μια βολτα στα μαγαζια αυτη την εβδομαδα...
ρε θειο μας δουλευεις?
Αι μπεγκ γιορ μπαρντον ?
Ένα είναι το πιο τοπ κατά τη γνώμη μου! Ανατολή στη Συγγρού!
Ένα είναι το πιο τοπ κατά τη γνώμη μου! Ανατολή στη Συγγρού!
Presvi το έχεις πάει το γράμμα στο Rasputin;(έστω στο σάκκο)
+++
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα?
αντικειμενικα ναι.....εχεις δικιο....Διαφωνώ mclein. Γυρίζω όλο το λεκανοπέδιο(...) - σαν τον κομμουνιστή με τον Τραμπάκουλα μου ακούστηκε - και περναώ καλά στα περισσότερα μαγαζιά. Το καλύτερο για μένα overall (τι μπορεί να προσφέρει σε όλους τους πελάτες) είναι το Rasputin
Διαφωνώ mclein. Γυρίζω όλο το λεκανοπέδιο(...) - σαν τον κομμουνιστή με τον Τραμπάκουλα μου ακούστηκε - και περναώ καλά στα περισσότερα μαγαζιά. Το καλύτερο για μένα overall (τι μπορεί να προσφέρει σε όλους τους πελάτες) είναι το Rasputin
Kαι για πουτο παρακαλαγαν.....Κόσμος λίγος, τραπέζια ψιλοάδεια και αρκετές εκ των κορασίδων να παρακαλάνε για χουρό.
Kαι για πουτο παρακαλαγαν.....
Μετα το εριξαν στον υπνο.....καλοι οι καναπες τελικα....πολυ-χρηστικοι!!!!
Αν τους πλένανε κιόλας... Φλοκο-ύπνος.
Να πάει στο άνω μαγαζί, πήγα να της πω και να πάρει το Gasper. Και να βγάλει και μια αναμνηστική foto για το μ..α τον άντρα της
Σήμερα στο Γκόλντ Βίκυ,Κατερίνα,Εύα,Τζόρνταν,Εσπέρα,Μάρτα,Μοντέστα. Η Μάρτα με μαύρο φόρεμα και scorpions κομμάτια για το σόου.
Παολα, Αλεξανδρα και Εμμα...ηταν εκει και (τους) δουλευανε..