οχι ακομη!ψαχνουν να βρουν τις στριππερ!χαχεχαχουχιχιχιχι
οχι ρε, για μαγο και φακιρη ψαχνουν
οχι ακομη!ψαχνουν να βρουν τις στριππερ!χαχεχαχουχιχιχιχι
Ένα sex theatre ή κάπως έτσι που ανοίγει λέει σύντομα στη Συγγρού ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
Ένα sex theatre ή κάπως έτσι που ανοίγει λέει σύντομα στη Συγγρού ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;
Στο star live έχεις πάει στις αρχές τατοιου?
χορός σε ντουζιέρα, σε κρεβάτι, λεσβιακά, ντυμένoι ναυτες και άλλα τέτοια. Θα έχει έναν μάγο και λοιπα...
Δεν έχω πάει κατα κει... ενδιαφέροντα ακούγονται αυτά... για να δούμε...
Δεν έχω πάει κατα κει... ενδιαφέροντα ακούγονται αυτά... για να δούμε...
Θα σου έλεγα αν έχεις σκοπό να πας για να απολαύσεις στριπ να το αποφύγεις. Αν θες να πας για να πιεις ένα ποτάκι, όπως θα έκανες σε ένα club πήγαινε. Είμαι λίγο αυστηρός οπότε για τα δικά μου standards πέρα από τη Μια το χάος. Αν σου πω για κάποια άλλη θα έχω συμβιβαστεί.Mπορείς να αναφέρεις τις πιο εμφανίσημες σε σύγκριση με κάποιες από BG, Lido, Rasputin;
+++Θα σου έλεγα αν έχεις σκοπό να πας για να απολαύσεις στριπ να το αποφύγεις. Αν θες να πας για να πιεις ένα ποτάκι, όπως θα έκανες σε ένα club πήγαινε. Είμαι λίγο αυστηρός οπότε για τα δικά μου standards πέρα από τη Μια το χάος. Αν σου πω για κάποια άλλη θα έχω συμβιβαστεί.
πέρα από τη Μια το χάος
Την Κατερίνα? Αν ναι, είναι άκωλη ρε φίλε κατ'εμέ.
Μου αρέσουν οι "εφηβικοί" σωματότυποι κατά κανόνα, οπότε υπάρχει σύγκρουση γούστων αλλά καθόλου συμφερόντων και αυτό έχει σημασία.
Όπου μπορούμε τον προσεγγίζουμε. Δυστυχώς σε λίγα και ακόμα και εκεί σε σημαντικά μικρότερο βαθμό, γι αυτό και αυτός είναι μια εικόνα στο avatar ενώ εγώ ένα nickname. Κρίμα για το site γιατί μπορεί να έγραφε λιγότερα αλλά θα ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα από τις δικές μου αμπελοφιλοσοφίες.Εεεε!!! Σαν τον μακαρίτη τον Charles και συ που έρεπε προς την παιδεραστία!!!
ετσι σουρας που ηταν....αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να ξεχωρισει τα γραμμαατα πανω στο πληκτρολογιο....με το συμπαθειο..αλλα..δυσκολο το βλεπω...Όπου μπορούμε τον προσεγγίζουμε. Δυστυχώς σε λίγα και ακόμα και εκεί σε σημαντικά μικρότερο βαθμό, γι αυτό και αυτός είναι μια εικόνα στο avatar ενώ εγώ ένα nickname. Κρίμα για το site γιατί μπορεί να έγραφε λιγότερα αλλά θα ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα από τις δικές μου αμπελοφιλοσοφίες.
Κρίμα για το site γιατί μπορεί να έγραφε λιγότερα αλλά θα ήταν σίγουρα πιο ενδιαφέροντα από τις δικές μου αμπελοφιλοσοφίες.