Επισκέπτης
Ποιος μπορει να μου θυμησει την ηλεκ. διευθυνση εκεινου που εχει το blogpost για τα στριπτηζαδικα ? Thx..
Ποιος μπορει να μου θυμησει την ηλεκ. διευθυνση εκεινου που εχει το blogpost για τα στριπτηζαδικα ? Thx..
Τελικα μονο 3-4 πανε στα στριπτηζαδικα και ενημερωνουν ?
Αμαν πια...Ακομα και το "τραβελια με προσοντα" μας ξεπερασε σε ποσταρισματα...
Στο 4 χτές είδαμε και δύο νέες μεταγραφές Μαρία και ʼννα (κούκλες πραγματικές).Η ʼννα μου είπε ότι είναι Ρωσίδα και την άλλη έτσι την έκοψα. Μιλάμε για το πιο μεγάλο μαγαζί που όταν μπαίνεις μέσα δεν σε πνίγει το ντουμάνι του καπνού (όπως γίνεται στα άλλα μαγαζιά). Χώρια ότι έχει και τους περισσότερους καναπέδες για να κάτσει κάποιος άνετα.Το δε προσωπικό ευγενέστατο. Βελτιώνεται σιγά σιγά το μαγαζί και μάλλον θα τοποθετηθεί ψηλά στη λίστα μας (μην ξεχνάμε ιστορικά ήταν και απο τα πρώτα στρίπ στην Ελλάδα μαζί με million dollars και diamond & pearls).
νομιζω πως εφτασε η ωρα της επισκεψης και στο 4. αντε, να ξεκολλησουμε λιγο και απο τα τετριμμενα. δεν μου λες πανο, μηπως επιασε το ματι σου τιποτε ασσιατικο εκει μεσα? εστω και απο ανατολικη ρωσια ρε γαμωτο!
εχει ενα κοντουλικο ψιλο-καλο.......οχι ακριβως σχιστοματικο....
δν δοκιμασα....γιατι δν μου γεμιζε το ματι....
rokoss όπως είπε και ο μάκ υπάρχει μια με μογγολοειδή χαρακτηριστικά που πρέπει να είναι Καζακστανή. Δυστυχώς όνομα δεν θυμάμαι και την πήρε τυχαία το μάτι γιατί μίλαγε με την Μαρία και την Νικόλ. Πάντως στο πιο κάτω (Baby O ;) ) έχει δυνατό σχιστομάτικο με αέρα 'ʼπω Ανατολής'... ;)
Λοιπον στριπτηζοφιλοι τα λεμε στην πορεια..ciao.
παντως χτυπηθηκαν κατι "nescaffe classic" αν και το πρωτοκολλο του μαγαζιου ειναι decaf!