You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μα οι τιμές αγαπητε Πουρ...
Είναι λες και τις έχει ευλογήσει ο χριστός και μόνο ανοδική πορεία ακολουθούν
Τώρα για τα υπόλοιπα ας μας πει ο καπετάνιος τι είχε κατα νου...
Είναι λες και τις έχει ευλογήσει ο χριστός και μόνο ανοδική πορεία ακολουθούν
Τώρα για τα υπόλοιπα ας μας πει ο καπετάνιος τι είχε κατα νου...
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χθές βράδυ επίσκεψή μου στο ALCATRAZ και ακόμα γελάω! Ένα ΤΈΛΕΙΟ show στην πίστα με γιατρίνες και δαλάι λάμα style στην έρημο.. Ήταν κανένας φίλος χθές εκεί? Αν όχι χάσατε παιδια.. Απερίγραπτο show.. Κάτια ξανθιά η super κάυλα επίσης... Την ώρα του show από ότι δείχνει το πρόσωπό της πρέπει να καυλώνει πραγματικά... Πριν απο ALCARTAZ ήμουν ΕΡΟΤΙCA αχαρνών.. Ούτε το ποτό μου δεν ήπια.. Κυριολεκτικά άδειο με έναν μάύρο στο πρώτο τραπέζι πίστα και κάτι αλβανούς στους πίσω καναπέδες..Υπάρχει μια ξανθιά εκει μέσα η οποιά ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ.. αλλά απουσίαζε.. Αυτα!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Για erotica φίλε ή την Σιμόνα τη Ρουμάνα θα λες ή την Τατιάνα τη Ρωσίδα... Ποιά?Χθές βράδυ επίσκεψή μου στο ALCATRAZ και ακόμα γελάω! Ένα ΤΈΛΕΙΟ show στην πίστα με γιατρίνες και δαλάι λάμα style στην έρημο.. Ήταν κανένας φίλος χθές εκεί? Αν όχι χάσατε παιδια.. Απερίγραπτο show.. Κάτια ξανθιά η super κάυλα επίσης... Την ώρα του show από ότι δείχνει το πρόσωπό της πρέπει να καυλώνει πραγματικά... Πριν απο ALCARTAZ ήμουν ΕΡΟΤΙCA αχαρνών.. Ούτε το ποτό μου δεν ήπια.. Κυριολεκτικά άδειο με έναν μάύρο στο πρώτο τραπέζι πίστα και κάτι αλβανούς στους πίσω καναπέδες..Υπάρχει μια ξανθιά εκει μέσα η οποιά ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ.. αλλά απουσίαζε.. Αυτα!
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Υπάρχει μια ξανθιά εκει μέσα η οποιά ειναι ΥΠΕΡΜΟΥΝΟ.. αλλά απουσίαζε.. Αυτα!
μάλλον τη Σιμόνα θα λες, ειναι το κορυφαίο μουρο
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Υπάρχει και η Τατιάνα... το ξαναεπισημαίνω φίλε κορυφή... Δασκάλα η κοπέλα... όχι αστεία...μάλλον τη Σιμόνα θα λες, ειναι το κορυφαίο μουρο
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Δασκάλα η κοπέλα...
ωραία γράμματα σου έμαθε
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ε? Ε? βλέπεις ορθογραφία...ωραία γράμματα σου έμαθε
Με έμαθε πολλά και ωραία πράματα...
kotipeltos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Που Γιορτάσατε Τον Ερχομό Του Νέου Μηνός Αγαπητοί Συναγωνιστές???
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Tι έγινα τα παιδιά του σώληνα.......
Είναι διασωληνωμένα
Επισκέπτης
Σε μια τελευταία έρευνα που έκανα, όλες ασχέτου εμφάνισης ψάχνουν τα 200 ευρώ της ξεπετας στο ξενοδοχείο .. Και όταν λέω όλες εννοώ ΟΛΕΣ..!!
Αυτά..
Όχι όλες...μερικές είναι πολύ πάνω απ'τα 200 (τιμή εκκίνησης,άσχετο που καταλήγουμε)...κ μερικές βολεύονται και με 100...;)
Όχι όλες...μερικές είναι πολύ πάνω απ'τα 200 (τιμή εκκίνησης,άσχετο που καταλήγουμε)...κ μερικές βολεύονται και με 100...;)
Σωστός.. Η κάθε στριπτήζ φαντάζεται ότι είναι η Τζούλια Ρομπερτς και ξεκινά από ψηλά., άσχετα άμα στο τέλος γαμηθεί με 250 ευρώ .. Όμως εμείς σαν πελάτες στο τέλος του μήνα, βγάζουμε ένα μέσο όρο περίπου στα 200 ευρώ ανά τεμάχιο.. ;) ;)
ΥΓ – Στριπτηζουδες μου.. Η πείνα των τελευταίων μηνών, σας ανάγκασε να αποκαλύψετε μόνες σας το πόσο κρυφό – πουτανες είστε ΟΛΕΣ ΣΑΣ !!! Και το κακό είναι, ότι σχεδόν όλες σας κάνετε πολύ άσχημο
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
που είναι ρε παιδια αυτές οι ευκαιρίες να πάω και εγώ??? στείλτε κανα pmΣωστός.. Η κάθε στριπτήζ φαντάζεται ότι είναι η Τζούλια Ρομπερτς και ξεκινά από ψηλά., άσχετα άμα στο τέλος γαμηθεί με 250 ευρώ .. Όμως εμείς σαν πελάτες στο τέλος του μήνα, βγάζουμε ένα μέσο όρο περίπου στα 200 ευρώ ανά τεμάχιο.. ;) ;)
ΥΓ – Στριπτηζουδες μου.. Η πείνα των τελευταίων μηνών, σας ανάγκασε να αποκαλύψετε μόνες σας το πόσο κρυφό – πουτανες είστε ΟΛΕΣ ΣΑΣ !!! Και το κακό είναι, ότι σχεδόν όλες σας κάνετε πολύ άσχημο
Επισκέπτης
που είναι ρε παιδια αυτές οι ευκαιρίες να πάω και εγώ??? στείλτε κανα pm
πλέον όπου και να πας...θα πάρεις αυτό που ψάχνεις...αρκεί να το ζητήσεις...;)
(για να μην παρεξηγηθούμε,πάντα ίσχυε αυτό..απλά τώρα είναι ακόμη πιο απλό κ η συμφωνία κλείνεται μέσα σε 30-60'..)!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις