Σύντροφοι καλησπέρα.
Μετά απο άκυρη απόπειρα εξέυρεσης swinger club το ρίξα στα "πνευματικά" κέντρα της Συγγρού και συγκεκριμένα σε 2: Lido & Aphrodite.
Στο Lido ήμουν με μια που το ονομά της αρχίζει απο D.. και το 2ρο ονομά της λέγεται Petronella. Οπως σωστά καταλάβατε Ρουμάνα, 25 χρονών, 1,70 χωρίς τακούνι (τα έβγαλε στο prive, οχι ομως και το κιλοτάκι), ισιο καστανό μαλί και 3αρι φυσικό μπαλκόνι. Μου μάσησε καμια 150αρα γιούρια και ουτε φραππε ούτε τίποτα (σε αντίθεση με τις συντρόφισσες τις που παρείχαν απλόχερα "φραπεδάκι").
Απογοητευμένος γαρ αλλά φουλ ξαναμμένος είπα να γυρίσω για νανάκια αλλά δεν ξέρω πως ο δρόμος με έφερε στην Αφροδίτη. Οπως ακριβώς το έχετε περιγράψει. Σκισμένοι καναπέδες, οχι prive, γκόμενες αστα να πάνε αλλά ελα ομως που εκει ήταν το ελενάκι το ρωσιδάκι. 30 αρα κοντά, γύρω στο 1,60-1,65, 4αρι στητό φυσικό βυζί, με καλό χωρό. Μετα τα τυπικά και τους πρώτους χωρούς, έτσι όπως είμασταν και στο κέφι απο τα ποτάκια μας, καταλήξαμε σε φραπεδοκατάσταση. Κόστος:100 Γιούρια. Ελά όμως που θέλαμε και άλλα. Ραντεβού έξω απο το ίδρυμα μολίς σχολάσε, φαγητό στο ciao (αν πάτε 7 η ωρα το πρωί Σαββάτου ή Κυριακής, πασαρέλα)και συνέχεια στον Πρίαμο hotel για goals μιας ώρας. Κόστος: 40 Ευρώ ο Πριάμος και άλλα 30 ο ciao.