Επισκέπτης
Πλάκα δεν έκανες...??? εγώ αυτό κατάλαβα τουλάχιστον...
Περίπου...δε τρέχει τίποτα..μαλακία διατύπωσή μου... ;)
Δεν είπα πως είναι τίποτα το ιδιαίτερο σε ομορφιά... αλλά για τον χουρό της που είναι ικανοποιητικός...
Δεν αναφέρθηκα σε κάποιον..απλά επειδή σχολιάσες τον χορό,έγραψα την άποψη για την γκόμενα..
Στο θέμα λεφτά φίλε klein δεν θα πώ τίποτα γιατί απ'όσο έχω καταλάβει δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ εμείς οι δύο....
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις...
Είτε υπερεκτιμάς τα μουνιά γενικά...είτε δεν ξέρεις τι μπορείς να "νοικιάσεις" με τα λεφτά σου..
Για στρίπερ μιλάμε...όχι για τίποτα τρομερό...η αλήθεια είναι οτι υπάρχει καλή διάθεση κ προσπάθεια...αλλά άμα δεν το κατέχεις...γάμησέ τα...κυριολεκτικά... ;) ;)
Μια βόλτα στο Αμέρικα (αν δεν έχεις πάει) κ στο εξωτερικό (βόρεια,κυρίως)...θα μπορούσε να σε πείσει για το τι μπορείς να γαμήσεις...οπότε γιατί να βολεύεσαι με τα ημίμετρα της ελλαδίτσας ? (ημίμετρα = φτωχοπουτάνες ρωσσίδες,ρουμάνες,μολδαβές κλπ)...(υπάρχουν κ εξαιρέσεις..μην πεταχτεί κανένας πονηρίδης)!!!!
Υ.Γ. Δεν μας είπε όμως ο φίλος στο πως του φάνηκε το Ελενάκι για να δούμε δηλαδή οι strippers το αξίζουν έστω και αυτό το 50-250άρι ή... τζάμπα καίει η λάμπα?????? ;)
Πιστεύω πως πέρασε καλά ο φίλος...άλλωστε η γκόμενα φαίνεται εγκάρδια...δεν δείχνει για "επαγγελματίας"...