Λοιπόν μετά τα of topic λίγη ενημέρωση !
STAR LIVE
εντοπίσθηκε πολύ ωραίο ψηλό , λιγνούλι , φρέσκο και καταξανθογάλανο φρέσκο Ρωσσιδάκι ( ειναι ζεσταάααααααααααααααα λέμε , ζεστααααααααα ) ονόματι Βρόνικα . Μείον η παντελής άγνοια αγγλικής και ελληνικής , οι ρωσσομαθείς σπεύσατε .
Δύο ωραιότατα σοκολατάκια Μαίρυ και Άννα .
Άπαιχτο δίμετρο μελαχροινό μωρό με φέρσιμο μάγκικο ( κωλομπαρούς παλαιοτέρων ετών ) που ισχυρίζεται ότι είναι ... Ελεεινίδα !
Λίντο
Η Ιζαμπέλα η μαύρη καλλονή διέκοψε τη συνεργασία της με το κατάστημα ! (τα πριβέ θα είναι πολύ πτωχότερα )
ΒΑΒΥ Ο ΣΤΑΡ
Οικογενειακή ατμόσφαιρα λόγω ελλείψεως πελατών .
Δυνατά σημεία οι αργιλέδες ! Και η υποδειγματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό !
Ξεραΐλα ,βεβαίως , ένα καλούτσικο τσουπωτό σοκολατάκι και μία ξανθιά , κατά δήλωσή της Σέρβα με μακρύ μαλί . Μου θυμίζει κάποια φυσιογνωμία από το παλιό Ρασπούτιν . Στο βοηθητικό προσωπικό του μαγαζιού πρώην εργαζόμενοι του Grand Ritorno
Λολίτα
Νέες παραλαβές . Τις οποίες η στριγκοφόρος φίλη μου με απέτρεψε με επιστικότητα από το να τις να εξετάσω !
Γκολντ
Το ατελείωτο ταξίδι της Αλεξάνδρας στην Ουκρανία συνεχίζεται . 1 - 2 νέες αφίξεις . Στασιμότης .
ΒΑΒΥ Ο
Τα ίδια της συγχωρεμένης ! Πολύ τίμιο μαγαζί στο value for money , αλλά η μπαζοθύελλα μπαζοθύελλα .
Ξεχώρισα την Σάννυ , την Ίνα , τα μαυράκια ( Ναόμι , Ρίτσι και Αγάπη )
Έχει και άλλες καλές παρουσίες , αλλά γενικώς μπαζοθύελλα .
Να μην ξεχάσω ένα αναιδέστατο κοντοπούτανο ρωσσίδι που μου έβαλε πάγο διότι δεν την κέρασα πουτό .