You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
γνωρίζω θείε το καμπαρέ ως όνομαΟ μαύρος γατος ήτο κάποτε το καλύτερον καμπαρέ της Ευκλεούς Τρούμπας
και ότι βρισκόταν στην εν λόγω περιοχή αλλά
δεν είμαι δα και τόσο μάχιμος κωλομπαρίστας!....
το ξέρουμε ότι είμαστεεγο δε με θαμαζι καμια εσισ αποτελιτε το 8και 9 θαματα του κοσμου,δασκαλι ιστε η θεη μου.αλα μι κανετε ιποκριτικι για πολι καλα μαγαζα
αρχάριοι αλλά μην ξηγιέσαι έτσι!....
μι θαβετε τισ αξιεσ Ριτο Λιντο Αφρο Αμαζον κοριφεσ τον ιμαλακιοντο ξέρουμε ότι είμαστε
κάπως αρχάριοι ρε συ και ίσως
συνειδητά αλλά μην ξηγιέσαι έτσι!....
τα Ιμαλακια ανικουν στι ινδοκινονεπαλοθιβετα,οποτε που να τα φτασουμε μισ η εβροπειΤα Ιμαλάκια ίνε Όρη υψηλα και δισθεόρατα , δεν τα φθάνει η Ιμαλακία μας .
σιμιολογικον..τα Ιμαλακια ανικουν στι ινδοκινονεπαλοθιβετα,οποτε που να τα φτασουμε μισ η εβροπει
εγο εχο ιψοφοβια,τι να πο ψεματασιμιολογικον..
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Η χαλαρη χθεσινοβραδυνή επίσκεψη σε Grand Ritorno & το Erotica μου έφτιαξαν τη διάθεση
Όπως έχω ξαναπει αυτά τα 2 μαγαζιά διαθέτουν εξαιρετικούς χώρους και είναι καλαίσθητα (με περισσότερη προσωπική προτιμηση στο Erotica). Η ποιότητα των κορασίδων είναι πάνω από το μέσο επίπεδο
Keep Going
Όπως έχω ξαναπει αυτά τα 2 μαγαζιά διαθέτουν εξαιρετικούς χώρους και είναι καλαίσθητα (με περισσότερη προσωπική προτιμηση στο Erotica). Η ποιότητα των κορασίδων είναι πάνω από το μέσο επίπεδο
Keep Going
εξερετικο μαγαζι το εροτικα,πολι ορεα σκινι σα τιν επιδαβρο,φοβερι επιπλοκαταστασι ανεσι,ποτα καθαρα,σιγκινιτικο και πιοτικο μαγαζι,ινε η σκαλ του Μιλανου τισ ΑχανονΗ χαλαρη χθεσινοβραδυνή επίσκεψη σε Grand Ritorno & το Erotica μου έφτιαξαν τη διάθεση
Keep Going
αρα για μενα ινε ολα καλα που εχο παη γιαιτ παντα ιμε σε ολα καλαTo best strip club της Αθήνας δεν είναι ένα , είναι εκεί που ο καθένας περνάει καλά .
Επισκέπτης
η μαρινα απο το γκολντ εχει σταματησει γενικα ή εχει παρει μεταγραφη?
Rasputin (???)
Rasputin (???)
Rasputin !!!
Επισκέπτης
Πάλι καλά που ο φίλος Borg...έχει info...κ μας βγάζει ασπροπρόσωπους !!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις