εγο ιμε παντα σκουροσ ,αμα θεσ να σε δανισο λιγο ασβεστι να σπρισισΠάλι καλά που ο φίλος Borg...έχει info...κ μας βγάζει ασπροπρόσωπους !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
εγο ιμε παντα σκουροσ ,αμα θεσ να σε δανισο λιγο ασβεστι να σπρισισ
κι εγώ αραπάκος είμαι...αλλά ασπρίζω όταν βάφομαι με το γυναικάκι....εκείνη δλδ με βάφει...εγώ ακόμη δε μπορώ μόνος...
να βανισ ανθοσ οριζιςκι εγώ αραπάκος είμαι...αλλά ασπρίζω όταν βάφομαι με το γυναικάκι....εκείνη δλδ με βάφει...εγώ ακόμη δε μπορώ μόνος...
Επισκέπτης
να βανισ ανθοσ οριζις
γιώτης ?
οχι ρε δε ινε γιο τισ κορι τισ ινε,δε εχι λιλακι ινε σα και μεναγιώτης ?
Επισκέπτης
οχι ρε δε ινε γιο τισ κορι τισ ινε,δε εχι λιλακι ινε σα και μενα
κ σαν κι εμένα....
τι χρομα κιλοτακι φουρασ εγο προτιμο σιμπεζακικ σαν κι εμένα....
Επισκέπτης
τι χρομα κιλοτακι φουρασ εγο προτιμο σιμπεζακι
εγώ ροζάκι...
εγο εχο και ροζ χιλια ,αφτα που τροο ινε γκαφετιαεγώ ροζάκι...
Επισκέπτης
εγο εχο και ροζ χιλια ,αφτα που τροο ινε γκαφετια
εγώ έχω μώβ δύο χιλιάδες....αυτά που τρώω είναι πράσινα...
εγώ έχω μώβ δύο χιλιάδες....αυτά που τρώω είναι πράσινα...
εμαν ινε τα ροζ χιλια μεγαλα και μικρα και πολι ερβερεθιστρα
mastokratoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Ρε μαγκες αυτη η Θεα η Μονα Λιζα ή σκετο Λιζα απο τις Μουσσες απο που κραταει τελικα? Σε αλλον ειπε οτι ειναι Ισπανιδα σε μενα εχει πει οτι ειναι Ρωσιδα απο Αγια Πετρουπολη...Εχει κανεις αλλος αποψη για να το διασταυρωσουμε?
Ρε μαγκες αυτη η Θεα η Μονα Λιζα ή σκετο Λιζα απο τις Μουσσες απο που κραταει τελικα? Σε αλλον ειπε οτι ειναι Ισπανιδα σε μενα εχει πει οτι ειναι Ρωσιδα απο Αγια Πετρουπολη...Εχει κανεις αλλος αποψη για να το διασταυρωσουμε?
Σε εμενα ειπε οτι ειναι μιση Ρωσιδα και μιση Πολωνεζα!!!
maximospapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
παιδες μου φαινεται το κοκτειλ που βρισκονταν στις αχαρνες μετονομαστικε καποιος αλλιως τωρα μου διαφευγει
και εχει βγαλει αφισσες με καποιο τεμαχιο χωρις να γνωριζω μαλλον καμια στριπτιτζου εξ εξωτερικας????
και εχει βγαλει αφισσες με καποιο τεμαχιο χωρις να γνωριζω μαλλον καμια στριπτιτζου εξ εξωτερικας????
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Γεια σου δασκαλε !!!!!
Εγω απο Μουσες μονο την Καρλα γουσταρα και θα γουσταρω και μονο αυτη !!!!!
Γεια σου δασκαλε !!!!!
Εγω απο Μουσες μονο την Καρλα γουσταρα και θα γουσταρω και μονο αυτη !!!!!
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Λοιπόν Gold εν όψει Χριστουγέννων σε καλή ημέρα ολίγον άδειο , στα γνωστά του επίπεδα . Το 15αρι δικαιολογήθηκε λόγω δώρου . Το δεύτερο ποτό ήτο μπόμπα , αλλά το άλλαξαν με χαμόγελα και χωρίς πολλά πολλά .
Φραπενείον Πειραιώς καλό για την κλάση του . Τίμιο μαγαζάκι , για ότι προσφέρει χωρίς φρου φρου και αρώματα μεν , αλλά χωρίς να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Για μένα έχει και ενδιαφέροντα τεμάχια .
Αν πω ότι η σχεση value for money είναι από τις καλύτερες στην αγορά θα βαρέσετε ?
Είναι φτηνό και αξιοπρεπές , ολίγον λαϊκό και με κιτς διακόσμηση , βεβαίως , αλλά όπως λέει και ο μπαριδάκος μου : Σε ταβερνείο σε πάμε ρε θείο , όχι στο μέγαρο !
Αλλά και τα κεμπαπτσίδικα χρειάζονται στη ζωή , νομίζω ?
Φραπενείον Πειραιώς καλό για την κλάση του . Τίμιο μαγαζάκι , για ότι προσφέρει χωρίς φρου φρου και αρώματα μεν , αλλά χωρίς να πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες . Για μένα έχει και ενδιαφέροντα τεμάχια .
Αν πω ότι η σχεση value for money είναι από τις καλύτερες στην αγορά θα βαρέσετε ?
Είναι φτηνό και αξιοπρεπές , ολίγον λαϊκό και με κιτς διακόσμηση , βεβαίως , αλλά όπως λέει και ο μπαριδάκος μου : Σε ταβερνείο σε πάμε ρε θείο , όχι στο μέγαρο !
Αλλά και τα κεμπαπτσίδικα χρειάζονται στη ζωή , νομίζω ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις