Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Περισσότερο γαμάνε οι ρωσσοπόντιοι μεσάζοντες... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Επειδη λογω δουλειας εχω γνωρισει πολλους απο δαυτους...
Εχω να πω πως ειναι η χειροτερη φαρα...
Εδω και χρονια εκμεταλευονται το γεγονος οτι γνωριζουν τη γλωσσα και εχοντας "συστησει" το παρακλαδι της ρωσικης μαφιας στην Ελλαδα...γαμανε και δερνουν..(κυριολεκτικα)..
Δεν τους κακολογω βεβαια...Πολυ θα γουσταρα να ειμαι ενας απο αυτους..!!
Θα ειχα "λιωσει" απο το πολυ πηδημα!! :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εδω και χρονια εκμεταλευονται το γεγονος οτι γνωριζουν τη γλωσσα και εχοντας "συστησει" το παρακλαδι της ρωσικης μαφιας στην Ελλαδα...γαμανε και δερνουν..(κυριολεκτικα)..

Τι λες ρε φίλε? Τέτοια πρόοδο οι "κοσμοναύτες" ?

Έχουν και fan club?

Τελικά, εδώ στον Βορά είναι άλλος κόσμος.

Επισκέπτης

Kαλά...χαλάρωσε λιγάκι...είπαμε,πηδούν μερικές γκόμενες...μερικές προτιμούν την παρανομία ή τις φάπες...δεν τρέχει τίποτα....

Πάντως τα αφεντικά είναι λίγα...κ ελληνάρες...γιατί ως γνωστόν...οι έλληνες είναι νομοταγείς πολίτες....xa xa xa!!!!!!!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  αξιοσέβαστοι  επιχειρηματίες βεβαίως , βεβαίως  που  δεν φαίνονται πουθενά .
Όταν  ανατινάζονται μαζί  με  το  αυτοκίνητο , λέει ο δημοσιογράφος  το στόρι , σύμφωνα  πάντα  με  ανεξακρίβωτες  πληροφορίες .

imp44791

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
1
Τρελλη στρουμφοπαρεα χτες το βραδυ στο Τουτι Φρουτι κατα τις 2μιση. Μας χαλασαν τη διαθεση οταν ημασταν κυριολεκτικα με το βυζι στο στομα. 22 (!) ηρωες με τα μπλε για περιπου 10-12 πελατες και καμμια 15αρια κοπελλες/γκρασονια/παρατρεχαμενους. Πιστολια και συναφη λες και κρυβαμε κανα πολυβολο στα σουτιεν και τις μπυρες. Ζωα. Τουλαχιστον ηταν (συγκριτικα με αλλες φορες) ευγενικοι.

Προφανως δε βρηκανε τιποτα πραγματικα στραβο, πηρανε ομως 2 κοπελλες (τις πιο καινουριες φυσικα) στο λημερι για "περαιτερω εξακριβωση". Μη παει χαμενος ο κοπος. Και χασαμε 1 ωρα με τις παπαριες και ξενερωσαμε τοσο που χρειαστηκαν αλλες τοσες καρτες μετα για να ξαναμπουμε στο κλιμα.

Ειλικρινα, δε πανε να βρουν καπου αλλου να μας προστατεψουνε τους πολιτες; Τωρα τους πειραξανε τα στριπτηζαδικα; Αφου θα κλεισουν ολα σε πεντεξι μηνες απο την κριση...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
pipinomaniac στο Diamonds ηταν και η Βαλερια ή Ελβιρα δεν ενθυμουμαι καλα το ονομα ????
Πραγματικά φοβερό μουνί.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεροχύσεις. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Αν και ο χορός που προσφέρει είναι μετριότατος!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Lolita. Κράταει κάποιο επίπεδο και καθημερινά κάποιους θαμώνες. Alina, Alice, Adriana απούσα, Vanessa, μια κοκκινομάλλα. full nude, προς αποσβόλωση των τυχαίων barchelor :) :) :)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ενα ποστ του νόκια ανεβοκατεβαίνει
ή μου φαίνεται?..  :think:  :think:  :think: 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Λοιπόν  πως  περάσαμε  στις  διακοπές ?
Άντε  να ξαναπέρνουμε  μπρος .
Προσωπικά  , όπως  μπορείτε  να  καταλάβετε  από το blog  μου .  Περνάω  μία  φάση  αποιοτικότητος .
Αυτό  έχει  επίπτωση  στο  προσωπικό μου στυλ, όπως  όλως  προσφυώς  ένας  καλός  φίλος  μου  επεσήμανε .
Πάντως  μπορεί  το site  να είχε  καθεραιθεί , διότι οι δοκούντες  άρχειν  δέχονται  την  ανταλλαγή  απόψεων  για  θέματα  όπως  ποίος  πήρε  τα  πιο πολλά  , από  ιδρύματα  ενδιαφέροντος  του  παπαγιώργη , ή  να  ανέχονται συμπεριφορές  καταστροφής  και  μηδενισμού  , αλλά  δεν  ανέχονται  απόψεις  με  χιούμορ  για  την  κλαρινόσουπα  , ή  για φραπεδόζουμο ( σήμα κατατεθέν του Νικ ) αλλά  ανέχονται το τοματόζουμ  στος δρόμους .
Πλην δεν  μείναμε  άπραγοι , όπως  θα  εξηγήσω  κατωτέρω

Ειρήσθω  εν παρόδω  ότι  θα  ανέβαζα  νένον thread με  τίτλον πως περάστατε τας  διακοπάς , φοβούμαι όμως  μήπως  το μεταφέρει αλλαχού  ο αγαθός  λευίτης  που  διαθέτει και ιστότοπον εις  το facebook .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συνεχίζω , διότι  τα  μεγάλα  topics  εις  τον άθλιον server τον  οποίον οι εξηνταβελώνηδες  ιδιοκτήται του site  κατέφυγον δεν  αναδιβάζονται  μεγάλης  εκτάσεως  κείμενα , με  τας  ιδικάς  μου  εντυπώσεις .
Πρώτον  επεσκέφθην  το  φάντασμα  του  πάλαι ποτέ  ενδόξου lido palace  . Τα  περήφανα  γηρατειά  παραμένουν  οι πιστοί θεράποντες  του  καταστήματος , αλλά  η  εντύπωσις  αύτη  είναι  η μόνη που  μας  συνδέει  με  το  ένδοξον  παρελθον . Αντιθέτως  το  κατάστημα  είναι  εις  μίαν  κατά΄στασιν  επιεικώς  λόχου  απολυομένων του ΣΕΜ . Κακομοιριά . Προτείνω  δε  εις  την  διεύθυνσιν να  ενσκήψει σοβαρώς  εις  το  επιδημικόν πρόβλημα  παχυσαρκίας  και  κυτταρίδος  το οποίον  ταλαιπωρεί  τας  εργαζομένας  εκεί κυρίας . Τόσον  τας  νέας  μεταγραφάς , όπου  παρουσιάζεται  το φαινόμενον  του  ευμόροφου  προσώπου , το  οποίον  όμως  κατέχει  ένα  οπίσθιον σύστημα  το οποίον χρήζει  γενικής  επισκευής και απορρίψεως . Επίσης  ένιοι κυρίες  , πάλαι  ποτέ  καλλίπυγοι , έχουν  αποκτήσει μπάκαν , λόγω της  εκκινήσεως  της  βραδυάς  τυος  εις  το γνωστόν  μακαρονοφαγείον  και  λήξεως  εις  μπιφτεκάδικα . Κλείνω  με  την  Ευχήν  η  πάλαι ποτέ  ατμομηχανή  της  ελληνικής  στριποβιομηχανίας  να  ανακάμψει .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το Λιντο ινε το κοριφεο μαγαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ψεφτι βαλτε απο τουσ ανταγονιστε ραμολιμεντα τριντεντ χορισ δισαχαριτι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεύτερον  επεσκέφθην τρις  το  καθίδρυμα  παραπλέυρως  της  Πανείου . Είναι φέτος  το  βαρύ  χαρτί του  στριποχρηματιστηρίου , βοηθούσης  και  της  κρίσεως  η  οποία  έπληξεν  αδοκήτως  την γνωστήν φρατζολομπριζολοχορευτριακήν αλυσσίδαν . Είμαι  εντυπωσιασμένος , διότι παρ΄όλο που  το  προσωπικόν παραμένει το ίδιο , εμφανίζον και στριπογραφειοκρατικάς  στρεβλώσεις  ενίοτε , παραμένει έμπειρον εις  υψηλόν  επίπεδον  και εξυπηρετικώτατον . Θα  το προσέξω  ιδιαιτέρως  την τρέχουσαν σαιζόν .
Είναι ολίγον όπως  η  Εθνική Τράπεζα , όλοι παραπονούμεθα δι΄αυτήν αλλά  όλοι εκεί επιστρέφομεν αργά ή γρήγορα  .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγνοώ τας  παρεμβολάς  του  λίαν  γαπητού , φευ αθεραπεύτως  ανορθογράφου  φίλου  μου  και  συνεχίζω  μετ΄ όλίγον

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αγνοώ τας  παρεμβολάς  του  λίαν  γαπητού , φευ αθεραπεύτως  ανορθογράφου  φίλου  μου  και  συνεχίζω  μετ΄ όλίγον
εγο δε ιμε γιοσ του γιαπι του,ιμε τιμιο και φτοχο πεδι με πρασινι σινιδισι

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ουκ εμοι το κρίνειν σε  πεφιλημένε  σύντροφε , αλλά  αγνοώ  τας  χειμαρρώδεις  προσρρήσεις  σου  και  συνεχίζω
Θα  με  ρωτήσετε  , από  το  γνωστόν σας στέκι δεν  πραγματοποιήστε  την μεγάλην  επιστροφήν ?
Δυστυχώς  αγαπητά  μου  παιδιά , λόγοι  ανεξάρτητοι της  βουλήσεώς  μου  με  ηνάγκασαν  να  αναστείλω  επ΄ολίγον  τας  δραστηριότητάς  μου  εις   το συμπαθές  ισόγειον  εντευκτήριον των Ιλισσίων . Το καθίδρυμα  τούτο το επεσκέφθην άπαξ μόλις  περί  τα  μέσα  του  παρελθόντος  μηνός  νοεμβρίου  μετ΄ απουσίαν  πέντε και πλέον εβδομάδων .Δεν  σας  αποτρέπω  από της  μεταβάσεως . Το ίδρυμα  παραμένει  εις  τα  προ μηνός  επίπεδά  του , ίσως  και ελαφρώς  βελτιωμένον .   Καινουργή σόου  , το εν  με  ενδυμασίας  εποχής ! Δια  τους  εραστάς  του  είδους .
Επί  του  πιεστηρίου πληροφορίαι αναφέρουν ότι η  συμπαθεστάτη milf κα Λουντμίλα . Επέστρεψεν εις  τα  παλάιά  της  στέκια τα οποία αρκούντως  εδόξασεν . Της  ευχόμεθα  καλήν επιτυχίαν , δια  την  οποίαν  ουδόλως  αμφιβάλλομεν .

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ουκ εμοι το κρίνειν σε  πεφιλημένε  σύντροφε , αλλά  αγνοώ  τας  χειμαρρώδεις  προσρρήσεις  σου  και  συνεχίζω
Θα  με  ρωτήσετε  , από  το  γνωστόν σας στέκι δεν  πραγματοποιήστε  την μεγάλην  επιστροφήν ?
Δυστυχώς  αγαπητά  μου  παιδιά , λόγοι  ανεξάρτητοι της  βουλήσεώς  μου  με  ηνάγκασαν  να  αναστείλω  επ΄ολίγον  τας  δραστηριότητάς  μου  εις   το συμπαθές  ισόγειον  εντευκτήριον των Ιλισσίων . Το καθίδρυμα  τούτο το επεσκέφθην άπαξ μόλις  περί  τα  μέσα  του  παρελθόντος  μηνός  νοεμβρίου  μετ΄ απουσίαν  πέντε και πλέον εβδομάδων .Δεν  σας  αποτρέπω  από της  μεταβάσεως . Το ίδρυμα  παραμένει  εις  τα  προ μηνός  επίπεδά  του , ίσως  και ελαφρώς  βελτιωμένον .   Καινουργή σόου  , το εν  με  ενδυμασίας  εποχής ! Δια  τους  εραστάς  του  είδους .
Επί  του  πιεστηρίου πληροφορίαι αναφέρουν ότι η  συμπαθεστάτη milf κα Λουντμίλα . Επέστρεψεν εις  τα  παλάιά  της  στέκια τα οποία αρκούντως  εδόξασεν . Της  ευχόμεθα  καλήν επιτυχίαν , δια  την  οποίαν  ουδόλως  αμφιβάλλομεν .
το ριτο ινε κοριφι του εβερτ στα στριπ,αντε ολο κακια βγανισ

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν  βγάζω  ουδεμίαν  κακίαν .Αντιθέτως δημοσιοποιώ  και μεταγραφάς .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τέλος  οφείλω  να  ομολογήσω  ότι  επεσκέφθην  και άλλα  ευαγή  ιδρύματα  του  χώρου , πεί  των  οποίων συγωρέσατέ  με , αλλά  δεν ημπορώ  να  γίνω  πλέον  λεπτομερής .

Πάντως  η  τελευταία  αντίδρασις  του  πεφιλημένου  και λίαν αγαπητού  μου  θρούλη  γέμει με  αρνητικών συναιασθημάτων . Ο θρουλ με  στενοχωρεί  αναιτίως  . Ελπίζω  τούτο  να  μη  οφείλεται εις  το ότι ο αριθμός  θαυμαστριών μου  επαγγελματιών του χώρου  έχει προ πολλού  υπερκεράσει τας  ιδικάς  του  κατακτήσεις

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επίσης  οφείλω  να  μοιρασθώ  μεθ΄υμών  των  πιστών αναγνωστών  μου  και  την  εμπειρίαν  μου δια  τας  θήλεας  θαμώνας του  GOLD . Εντυπωσιάσθην τοώντι από γυναικοπαρένα  τινά , η  οποία παρακάθεται εις πρωτον τραπέζι πίστα , τας  τελευταίας  παρασκευάς , νωρίς  και αποχωρεί μετά  την  προσφοράν  εις την τέχνην γνωστού χορευτού - εκπροσώπου του ξανθού  γένους , με  εντυπωσιακόν  παράστημα  , ουδόλως  υπολοιπόμενον  του  προ τριακονταπενταετίας  ιδικού  μου . Εύγε  εις  τας  ευγενείς  κορασίδας . Μίαν  απορίαν έχω , ποίος  πληρώνει  το πριβέ  εις  αναλόγους  περιπτώσεις , διότι αρκεταί εξ αυτών αποδυκνείονται ικαναί χορεύτριαι μετά  του  εργαζομένου . Αν  το  πληρώνουν οι α κορασίδες , είναι αργά  να  αναζητήσω  εργασίαν εκεί . Νομίζω η έμπειρος  πνευματικότης  θα  τας  συναρπάσει .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ο μαύρος  γατος  ήτο κάποτε  το καλύτερον  καμπαρέ  της  Ευκλεούς Τρούμπας

Stories