manosbeach
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και ναι Βασο γυρνα στο λαο σου μπας και εχεις κανα καλο νεο για να μας αναιβασεις
Λοιπόν, για τις καλλιτέχνιδες χρησιμοποιώ τον κωδικό "ξεβράκωτες".
Για το προσωπικό, από σήμερα θα χρησιμοποιώ τον κωδικό "πορτοφολάδες".
Το τι ληστεία πέφτει σε λογαριασμούς....δεν λέγεται. Μιλάμε για χοντράδες απίστευτες.
Νομίζουν ότι έτσι θα ρεφάρουν την πτώση της κίνησης/τζίρου? Μα καλά, πόσο ερασιτέχνες είναι?
Έχω αρχίσει και σταμπάρω μαγαζιά που λόγω "πορτοφολάδων" δεν θα ξαναπατήσω.
Τι να πουμε συναγωνιστη;;;;;;;;;;; οτι αδειασαμε το πορτοφολι παλι ;;;;;;;;;;;;;λοιπον η περασατε ολοι πολυ ομορφα χτες βραδι η απλα δεν πολυκυκλοφορησατε γιατι δεν βλεπω τιποτα νεοτερο απο το μετωπο
Κι όμως όλοι δηλώνουν άνετοι στη κρίση. Βγάζουν κι απ'αλλού λεφτά. Πολλά μαγαζιά είναι για ξεκάρφωμα
λοιπον η περασατε ολοι πολυ ομορφα χτες βραδι η απλα δεν πολυκυκλοφορησατε γιατι δεν βλεπω τιποτα νεοτερο απο το μετωπο
Τι να πουμε συναγωνιστη;;;;;;;;;;; οτι αδειασαμε το πορτοφολι παλι ;;;;;;;;;;;;;
λετε μαλακιες.....Φιλε δεν ανοιγεις κανα νεο φρεντ για το θεμα αυτο, ειμαι σιγουρος πως πολλοι εχουν αναλογες εμπειριες. και τους χρειαζεται να τους κανουμε ρομπα
Σε μια προσφατη συζητηση με γκομενα Ρωσσιδα μου γιατι εχει πεσει Ρουμανια πολυ μου απανταει : καλα δεν το ξερεις οτι πολλες Ρωσσιδες εχουν βγαλει πολλα λεφτα και ειναι στην πατριδα τους / παρτα μαλακα Ελληνα !!!!!
περσονα δεν τις συμμεριζομαι τις Ρωσσιδες για την αδεια παραμονη τους !!!!
κατι δικηγοροι καλογαμανε .....
οου γιές.......
Περισσότερο γαμάνε οι ρωσσοπόντιοι μεσάζοντες...