Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πουλάκι μου. Alkatraz λοιπόν χθες για ήρεμο(spacoina) βράδυ. Κοντά μου κάθοταν ένα παιδάκι αδύνατο, 18 με το ζόρι ξυρισμένο πλάι(ποιος να ήταν). Το τι μπούληδες κυκλοφοράν σε αυτό το μαγαζί δε λέγεται. Ήθελα να πιάσω έναν και να του πω Το ξέρει η μαμά σου ότι είσαι εδώ και κάνεις και χορούς άτιμο παλιόπαιδο;:) Νέο addition Nina νομίζω Ανατολικής φιλοσοφίας. Τελικά η Asta δεν είναι τόσο μπαζάκι, ωραίο look. Ο χώρος τω χορών είναι σα να περιμένεις τραίνο στην Ομόνοια
Ήταν "εκκλησιαστικά"...ήρεμα.... :idiot: :idiot:
Δεν ήμουν εγώ πάντως...ο διπλανός σου....γιατί δεν είμαι ξυρισμένος στο πλάι... :grin: :grin: :grin:
Γουατ ντου γιου μιν γουεν γιου σε-ι "μπούληδες"...???? :2funny: :2funny: :2funny:
Νίνα μήπως είναι λιθουανία...ουκρανία ? δε συγκράτησα...οχι τρελής ομορφιάς...
Σιγά σιγά...θα σου αρέσει περισσότερο το μωράκι..που τα κάνει όλα κ συμφέρει.. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μπούληδες :) τους πηγαίνανε για χορό σαν να σέρνανε καροτσάκι με ψώνια :2funny: Που πας βρε;
κοντούλα,ψιλοασσιάτισα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπούληδες :) τους πηγαίνανε για χορό σαν να σέρνανε καροτσάκι με ψώνια :2funny: Που πας βρε;
κοντούλα,ψιλοασσιάτισα

ρε λεό ....
προχθές ήμουνα στο BG.....
μιλάμε κάποια στιγμή με έπιασε νευρικό.....
Πρώτο τραπέζι ήταν 4 ΕΜΟ.......
Η γκόμενα βγάζει τον σκατοκόφτη και αρχίσει και ανοίγει τα μουνόχειλα......
μιλάμε ο ένας είχε χύσει με το που έδωσε το εισιτήριο για ποτό.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
λες να ήμουν εγώ??  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
BG είναι καλύτερα τα πράγματα. Έχω δει και κάτι κάγκουρες που πάνε για να γαμήσουν :2funny: Παιδική αφέλεια, αλλά τουλάχιστον υπάρχει......θέληση :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
όχι εσένα θα σηκωνόμουνα και θα σου έριχνα καρπαζά.........

ασε που εσύ είσαι εκπαιδευμένος πλέον.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
και ξέχασες τα δύο σημαντικότερα..  ;)
δεν πάω ποτέ σε στριπ
με πάνω από 1-2 άτομα
και δεν είμαι emo...  ;)  :rockon:  :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ένα βράδυ πέτυχα το φίλο σου, το βασιλειά των φυτειών της Georgia. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, όπως ότι άνοιξε το φως ξαφνικά μετά από ένα show και έκοψε τη Marina εν ώρα κοινωφελούς έργου :huh: >:( και φόρτωσε :2funny:, ήταν και κάτι παππούδες.
Σχολίασε, που οι καράφλα- κοιλιά - πλαγιοδάνειο παίρναν τα κορίτσια για χορό...Καλύτερα που παίρνουν για χορό παρά να τους χορεύουν στο ταψί, όπως άλλα νιά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ολοκλήρωσε τη σκέψη σου μας τη έκοψες στη μέση...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ποιανού φίλος είναι ο φυτείας..... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι πολύπλοκη φιλία... :cheesy:..whatever..

Επισκέπτης
Ένα βράδυ πέτυχα το φίλο σου, το βασιλειά των φυτειών της Georgia. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, όπως ότι άνοιξε το φως ξαφνικά μετά από ένα show και έκοψε τη Marina εν ώρα κοινωφελούς έργου :huh: >:( και φόρτωσε :2funny:, ήταν και κάτι παππούδες.
Σχολίασε, που οι καράφλα- κοιλιά - πλαγιοδάνειο παίρναν τα κορίτσια για χορό...Καλύτερα που παίρνουν για χορό παρά να τους χορεύουν στο ταψί, όπως άλλα νιά.
R u talking to me ? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

If yes...send pm...:( :( :(

--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--

Μάπα το καρπούζι ή πεπόνι στο Princess...καλά...ψιλομάπα,όχι τελείως...

Οι παρουσίες,όσες θυμάμαι...γιατί τα μπέρδεψα λιγάκι...:P :P (εσύ που ήσουν εκεί μη γελάς)!

1.Σάντρα - all time classic...
2.Βαλέρια - όμορφη...αλλά άμα την πίνεις δεν την παλεύεις...κ στο χoρό μου γάμησες τη μέση με τη ζώνη που φορούσα...συν οτι δεν χρειάζεται να χοροπηδάς σαν κατσίκι...ούτε κ να φτιάχνεσαι συνέχεια στον καθρέπτη...(δε σε χάλασε στο τέλος...ήθελες κ πριβέ....2-3 χοροί για ζέσταμα είσαι κ ξου...)
3.Κορίνα - όμορφη...αλλά κ εσύ να μην την πίνεις...
4.Λάουρα - μπλα...μπλα...μπλα...κ άγιος ο ΘΕΟΣ...
5.Arabica - τα κάνει όλα στο πριβέ των 40€...είδαμε την Μύκονο λέμεεεεεε...(πάλι μη γελάς,ο σαγιονάρας είχε πλάκα πάντως...)!
6.Ε(γ)κιτα - ψηλό..άλογο...όση γλύκα κ να βάλει...άλογο καλοσυνάτο θα είναι...
7.Καναπεδάτες 2 σχετικά όμορφες...που ποτέ δεν σηκώθηκαν απ'τον αμίλητο φίλο τους...:P :P :P
8.Kαναπεδάτη 1 μέτρια κ κάτω...που ούτε κ αυτής το όνομα μάθαμε...:P :P (φούξια μαγιώ με μαύρες βούλες φορούσε πάντως)!
9.Petit γκομενάκι με 2 piercing...γλυκούλικο...δεν θυμάμαι όνομα...γιατί ήμουν σε ποτοθεραπεία...κ αφού έφυγε..ανέλαβε τους χαβανέζους στο μαγαζί...αλβανούς κατα τ'αλλα ή αγάμητους ελλέεινες κ δεν δοκίμασα για ευνόητους...(πούρο,σορτσάκι..κ χωρίς σαγιονάρα)!
10.Μια με κόκκινο κορδόνι που είχε πάρει αγκαλιά μια καρέκλα κ υποτίθεται δούλευε....κ ανέβαινε για σόου...αλλά το όνομα δεν το θυμάμαι...
11.Μέλα,κάθε φορά πιο όμορφη...σταθερή αξία...αλλά είχε δουλειά κ χάθηκε ξαφνικά...

Στα συν οτι δεν μας έκλεψαν....ρεεεε σας πήρε κανείς χαμπάρι,τσαμπουκαλεύτηκε κ βάλατε τον μπράβο να φέρνει λογαριασμό ???? Η_Μ_Α_Ρ_Τ_Ο_Ν...

Καλό το ΑΒSOLUT που πήραμε...σφραγισμένο....κ ήταν πόσιμο...

Αυτά....σε κανα-δυο χρόνια πάλι...ενημέρωση...όσο για επίσκεψη...εξαρτάται απ'τον κύριο της ΝΑSA..:P :P :P

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Cape Canaveral calling elvis...........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[youtube=425,350]oILT-J3Twt8[/youtube]

Βαλέρια: κρατάω το όμορφη.... γιατί έχει εκλείψει τελευταίως από την πιάτσα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η Μέλα έχει αποκτήσει γνωριμίες στο Silicon Valley γι αυτό ομορφαίνει συνέχεια..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Final countdown for mission launch: 08.15.2008 02:00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom