Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Και στο Μούσσες δεν έσει " άλλα κόλπα " !
Σίγουρα ? Γιατί συστημένος πηγαίνω σήμερα...

Ο.Κ  αλλα με αυτο το νουμερο τι κανεις εκει ?????μονο ματι????ερωτηση κανω δεν σου βαζω χερι....
οτι και να κανεις μαγκια σου.....απλα απορια.....
Μια χαρά...όλα τα κάνω...
Ξεκινάω τα παζάρια κ το ψηστήρι...
Ότι κάνεις εσύ...κάνω κ εγώ...απλά πιο γρήγορα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σίγουρα ? Γιατί συστημένος πηγαίνω σήμερα...
Μια χαρά...όλα τα κάνω...
Ξεκινάω τα παζάρια κ το ψηστήρι...
Ότι κάνεις εσύ...κάνω κ εγώ...απλά πιο γρήγορα...
Είναι του περάστε σκουπίστε τελειώσατε ο μικρός.....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον Κυριοι..

Παω να ετοιμασω την κορμαρα μου για μια κολασμενη νυχτα.

Ξεκιναω με παρεα απο Γκολντ...Περναω απο Λιντο για σκαναρισμα και θα καταληξω στο Μουσες μπας και πετυχω τον Φιλτατο Ελβις..

Θα έχουμε φύγει σίγουρα στις 5...εγώ κ η παρέα μου απο εκεί :(...το μόνο που παίζει είναι το αν θα φύγουμε παρέα ή όχι...;) ;)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ευχαριστώ για την κατανόηση αδερφέ...είσαι απ'τους λίγους που με νιώθουν...
Εξακολουθωντας να πιστευω οτι δεν κανεις πλακα(που και να κανεις δεν τρεχει τιποτα...)θα σου πω οτι δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το να δεχτεις οτι ολοι οι αλλοι γυρω σου δεν ειναι κλωνοι σου που σκεφτονται και κινουνται οπως εσυ....
υ.γ.αν κανεις πλακιτσα σου δινω ευχη και καταρα να ξοδεψεις τοσα οσα για  ενα 2ωρακι με μια τουριστρια!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Nα εισαι θετικος..

Μπορει και να σε προλαβω και να φυγουμε ολοι μαζι, διοτι στο Λιντο παω για σκαναρισμα..

ΥΓ - Εχει σκασει μυτη στο Λιντο ενα Βραζιλιανικο μωρακι που ΤΟ ΘΕΛΩ..

Όχι το χοντρούλικο ελπίζω

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Οχι αγαπητε μου..Ενα που δουλευε και περυσι και ειναι σκετη γλυκα..

Για  να  δούμε  κάλλιστε  τι ψάρια πιάνεις .
Φεύγω ,
Λοιπόν , το  καθήκον  με  καλεί  και  με  πολύ  πόνο σας  αποχωρίζομαι γι΄απόψε .
Καλό  βόλι αδέρφια , μαχητές  της κάβλας , ταλιμπάν του φραπέ  και εξερευνητές  της  μπριζόλας

Επισκέπτης
Οχι αγαπητε μου..Ενα που δουλευε και περυσι και ειναι σκετη γλυκα..
το κοντικούλικο ? το μελαχρινό ?  :grin: :grin: :grin: :grin:

Εξακολουθωντας να πιστευω οτι δεν κανεις πλακα(που και να κανεις δεν τρεχει τιποτα...)θα σου πω οτι δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το να δεχτεις οτι ολοι οι αλλοι γυρω σου δεν ειναι κλωνοι σου που σκεφτονται και κινουνται οπως εσυ....
υ.γ.αν κανεις πλακιτσα σου δινω ευχη και καταρα να ξοδεψεις τοσα οσα για  ενα 2ωρακι με μια τουριστρια!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν κάνω πλάκα...η ιστορία που έγραψα δεν είναι μούφα...έτσι έχουν τα πράγματα....ξανοίχτηκα στη θάλασσα...κ τελικά εκεί που νόμιζα οτι ξέρω κολύμπι...ήρθε ένα κύμα κ μ'επνιξε....
Πάντως σε γουστάρω γιατί με νιώθεις...κ καταλαβαίνεις οτι είμαστε διαφορετικοί ΟΛΟΙ....
Οι τουρίστριες δεν μ'αρεσουν...γιατί είναι πολύ στενές... :booty: :booty: :booty: :booty:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα σας..

Απο Λιντο και Γκολντ τιποτε το σπουδαιο..Μα απολυτως τιποτα.

Προς Ελβις 7 - Αδελφε, τελικα ηπια παραπανω απο οτι σχεδιαζα και δεν περασα απο Μουσσες..Εχασα τιποτα ?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
μιας και χθες
έκατσα μέσα για πιο
χαλαρές καταστάσεις
σήμερα θα πάω να πιω τον καφέ μου!..  :cheesy:  :grin:  :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τo LIDO χθές  ήταν χάλια .
Πολύ  ήσυχο , ο ΝΟΚΙΑ ήταν  με  το βραζιλιάνικο κοντοπουτανάκι πρώτο τραπέζι πίστα ?
Το σόου της Φιλιπινέζας με τις φωτιές  παραήταν χάλια .
Το μαγαζί ήταν γεμάτο Αλβανούς , οι οποίοι τελικά στα στριπ κάνουν μεγαλύτερες μαλακίες από ότι στα μπουζούκια .
Έπρεπε  να  ξαναπάω GOLD  αλλά  ας  μη  κακομαθαίνουμε  τον κόσμο !
Τέλος  πάντων .
Καλό καλοκαίρι σύντροφοι . Αναχωρώ  για  εξοχή .
Ραντεβού  το Σεπτέμβρη  με  μία ανανεωμένη στριποσεζόν .

Δικός Σας
Ρ.

Υ.Γ.
Χαιρετώ  και όλες  μου  τις  φίλες  που  με  έκαναν να  περάσω  πολύ  καλά  στα  δύσκολα .
Κορίτσια  μου  σας  αγαπώ  όλες .

Επισκέπτης
Νομιζα οτι θα πηγαινες Μουσσες.. :think:
Άλλαξα γνώμη γιατί πιστεύω πολύ στη γρουσουζιά κ δεν ήθελα να επιβεβαιωθεί ο κανόνας....;) ;)
Όσοι μας διαβάζουν δεν έχουν καλές προθέσεις.. >:( >:(

Καλό καλοκαίρι σύντροφοι . Αναχωρώ  για  εξοχή .
Ραντεβού  το Σεπτέμβρη  με  μία ανανεωμένη στριποσεζόν .

Δικός Σας
Ρ.

Καλά να περάσεις...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Aπο Αλκατράζ...δεν έχασες τίποτα...τουλάχιστον για μένα ήταν πολύυυυυυ μέτρια.... :dunno: :dunno:

Πουλάκι μου. Alkatraz λοιπόν χθες για ήρεμο(spacoina) βράδυ. Κοντά μου κάθοταν ένα παιδάκι αδύνατο, 18 με το ζόρι ξυρισμένο πλάι(ποιος να ήταν). Το τι μπούληδες κυκλοφοράν σε αυτό το μαγαζί δε λέγεται. Ήθελα να πιάσω έναν και να του πω Το ξέρει η μαμά σου ότι είσαι εδώ και κάνεις και χορούς άτιμο παλιόπαιδο;:) Νέο addition Nina νομίζω Ανατολικής φιλοσοφίας. Τελικά η Asta δεν είναι τόσο μπαζάκι, ωραίο look. Ο χώρος τω χορών είναι σα να περιμένεις τραίνο στην Ομόνοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom