Επισκέπτης
Να μην μαλακίζεσαι με τους σ-κ-ιστες...χυστες κ μυστες...στο σαιτ...για να μη κλείνει το ματάκι σου....Ηπια φραπέ μετά γάλακτος εκτός του ιδρύματος και μάλιστα ενώ με είχε πάρει ο ορφέας
(όχι στον καναπέ)
Να μην μαλακίζεσαι με τους σ-κ-ιστες...χυστες κ μυστες...στο σαιτ...για να μη κλείνει το ματάκι σου....Ηπια φραπέ μετά γάλακτος εκτός του ιδρύματος και μάλιστα ενώ με είχε πάρει ο ορφέας
(όχι στον καναπέ)
Ρε περσόνα τι μαθαίνουμε ρε ???
Πήγες σ'αυτές που τους αρέσει η κόκα ??? (κόλα εννοώ ρεεεε)...
Να μας πεις κ τι καφέ ήπιες...βαρύ-γλυκο...μερακλήδικο...φραπέ...εσπρέσσο ????
Τότε...πήγαινε γκολντ για καφέ υψηλής περιεκτικότητας...λιντο για μετριο-παθείς καταστασεις κ ολιγον απο καφέ ίσως κ έξτρα αν δεν έχει κόσμο...κ άμα θες να νιώσεις για 1-2 ώρες ρουμάνος αυτοκράτορας τράβα στο αλκατράζ...αλλα άμα δεν έχεις ενα 250αρι...δεν πιστεύω να περάσεις καλά...εγώ με 50€ κ δεν την πάλεψα...που συνηθίζω να βγαίνω με 20-30€...μια χαρά διάθεση έχω
έχω πάρει μέτρα πλέον και παίρνω και το σέικερ μαζί μου......Να μην μαλακίζεσαι με τους σ-κ-ιστες...χυστες κ μυστες...στο σαιτ...για να μη κλείνει το ματάκι σου....
Κρίμα...Εσείς είσθε πολύ κακός και τζαναμπέτης και δεν σας ομιλώ dear !
εγώ με 50€ κ δεν την πάλεψα...που συνηθίζω να βγαίνω με 20-30€...
εγώ με 50€ κ δεν την πάλεψα...που συνηθίζω να βγαίνω με 20-30€...
τη βλέπω τη δουλειά.....
δεν τον γλιτώνω το γύρο του θανάτου.......
καλώς τηνα την πέρδικα......
γιατί σοκάρεσαι φιλαράκι ???
το ξεκίνησες λάθος......ρε εφοπλιστές είστε όλοι εδώ μέσα??? εγώ πριν 2 μήνες ξεκίνησα το άθλημα και μου έχουν φύγει 2 χιλιάρικα και προβληματίζομαι να το συνεχίσω
Λοιπον ας παιξουμε ενα παιχνιδι..
Ας ξαμολυθουμε το βραδυ εξω, και μεταξυ ποτου, τυριου και αχλαδιου, ας προσπαθησουμε να βρουμε ποιος ειναι ο καθενας μας..
Αυριο ο καθενας ας γραψει ποιον καταλαβε..
είναι αδικία γιατί εμένα θα με καταλάβετε αμέσως κουβαλάω πάντα μαζί μου το δικό μου σέικερ....Λοιπον ας παιξουμε ενα παιχνιδι..
Ας ξαμολυθουμε το βραδυ εξω, και μεταξυ ποτου, τυριου και αχλαδιου, ας προσπαθησουμε να βρουμε ποιος ειναι ο καθενας μας..
έχει βρει εδώ κ ώρα....το ξεκίνησες λάθος......
πάρτο αλλιώς θα βρείς......
τι ξεκίνησα λάθος ??? εδώ ακούω σαμπανιες και άλλα καθημερινα μάλλον είμαι ο πιο φτωχόςτο ξεκίνησες λάθος......
πάρτο αλλιώς θα βρείς......
καλά εσένα θα σε καταλάβω από χιλιόμετρα και στην τουαλέττα να κρυφτείς.......εγώ θα είμαι μούσσες....μην με ψάξετε στην παραλία πάντως...
Λοιπον ας παιξουμε ενα παιχνιδι..
τώρα να το πω ή θα με παραξηγήσεις;τι ξεκίνησα λάθος ??? εδώ ακούω σαμπανιες και άλλα καθημερινα μάλλον είμαι ο πιο φτωχός