Επισκέπτης
θα τον αφήσεις ή θες να μιουτάρουν κ αυτόν τον λογαριασμό ?τώρα να το πω ή θα με παραξηγήσεις;
θα τον αφήσεις ή θες να μιουτάρουν κ αυτόν τον λογαριασμό ?τώρα να το πω ή θα με παραξηγήσεις;
πες το ελευθερατώρα να το πω ή θα με παραξηγήσεις;
οκ αποχωρώ γιατί με έπιασε ήδη νευρικό γέλιο.............θα τον αφήσεις ή θες να μιουτάρουν κ αυτόν τον λογαριασμό ?
ΝΟΚΙΑ
Εγώ θα είμαι LIDO
έτσι...κρατήσου....έχει ο καιρός γυρίσματα μωρό μου....οκ αποχωρώ γιατί με έπιασε ήδη νευρικό γέλιο.............
Mousses είπαμε....για άλλα κόλπα...Λέω να καλέσω τους εναπομείνατες της συντονιστικής για τσάρκα .
Leonoro , persona , nokia, nick , βεβαίως το μέγιστο vaso αν είναι παρών .
Οι κακοί σπίτι τους
τη γλαστρα περσονα να βρεις..........................οκ αποχωρώ γιατί με έπιασε ήδη νευρικό γέλιο.............
εγώ θα είμαι μούσσες....μην με ψάξετε στην παραλία πάντως...
Κοιτα εγω σεβομαι καταρχας το πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα ασχετα αν τα βλεπει διαφορετικα απο εμενα.....γιατί σοκάρεσαι φιλαράκι ???
περίεργο σου φαίνεται ???
τι θα γίνω,μαλάκας σπόνσορας ???
ρε δε γαμιούνται....οι καριόλες...
χτίζουν σπίτια στην πατρίδα...
πήραν αμάξι στην ελλαδίτσα..
κ εμείς μένουμε σε τρώγλες....
ασε που ξεπληρώνω πουτανο-δάνειο ακόμη...
50.000€...φέσι...για να πάρει μια ξεβράκωτη s2000....
γαμησέ με...θα βάλω τα κλάμματα πάλι...που τα θυμήθηκα....
Πιο νωρίς έλα....Πιθανως να περασω και απο εκει για σκαναρισμα κατα τις 5..
;) ;)
Να εισαι stand by..
Ρε περσόνα....νόκια...κ λεό πείτε του οτι δεν κάνω πλάκα....Κοιτα εγω σεβομαι καταρχας το πως βλεπει ο καθενας τα πραγματα ασχετα αν τα βλεπει διαφορετικα απο εμενα.....
Παντως πιστευω οτι με το νουμερο κανεις πλακα.....
Πες μου οτι ειναι ετσι γιατι θα αρρωστησω......
ΜΟΥΣΣΕΣ δεν πάω έχει κιτς διακόσμηση
Πιο νωρίς έλα....
Μουσσες=Ι Ρ Ι Ν Α !!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)Mousses είπαμε....για άλλα κόλπα...
Τι πλάκα ρε....Ρε περσόνα....νόκια...κ λεό πείτε του οτι δεν κάνω πλάκα....
Ο.Κ αλλα με αυτο το νουμερο τι κανεις εκει ?????μονο ματι????ερωτηση κανω δεν σου βαζω χερι....Ρε περσόνα....νόκια...κ λεό πείτε του οτι δεν κάνω πλάκα....