Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Βαλέρια: κρατάω το όμορφη.... γιατί έχει εκλείψει τελευταίως από την πιάτσα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η Μέλα έχει αποκτήσει γνωριμίες στο Silicon Valley γι αυτό ομορφαίνει συνέχεια..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Final countdown for mission launch: 08.15.2008 02:00

Ναι ρε φίλε....ωραία η γκόμενα,όμορφη...κ με στυλάκι "πλάκωσέ με στα χαστούκια κ στο γαμήσι"....αλλά είναι σα να βλέπεις 2 ίδιες γκόμενες στο ίδιο μαγαζί...(με ποιά είναι ολόιδια...θα το βρεις μόνος)!  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Η Μέλα έχει την τρέλα...το πίνει γενικώς...την πίνει εκείνο τελικώς....κ το silicon valley...έχει κάνει καλή δουλειά....πολλλλλλύυυυυυυυ καλή δουλειά..... :cheesy: :cheesy:

[youtube=425,350]6MPTbSJH0lE[/youtube]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πλακα πλακα, στο πρινσες, ποτο δικο μου και 6 ποτα της κοπελας 73 ευρω...
Το θυμαμαι που τη ρωτησα ποσο κανει το ποτο της και μου ειπε 22 ευρω!!
Εγω εδωσα 75 και αφησα και 2 ευρω στο σερβιτορο...

Αυτο εγινε πριν 2 βδομαδες ακριβως.

Επισκέπτης
Πλακα πλακα, στο πρινσες, ποτο δικο μου και 6 ποτα της κοπελας 73 ευρω...
Το θυμαμαι που τη ρωτησα ποσο κανει το ποτο της και μου ειπε 22 ευρω!!
Εγω εδωσα 75 και αφησα και 2 ευρω στο σερβιτορο...

Αυτο εγινε πριν 2 βδομαδες ακριβως.

Εσύ τους "έκλεψες" δηλαδή..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχταράαααααααααααααααααααααα μου...... :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ τους "έκλεψες" δηλαδή..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχταράαααααααααααααααααααααα μου...... :grin: :grin: :grin: :grin:
Ποτό απλό ή σφηνάκι;
όπως και να χει δεν βγαίνει.....
τους άρεσες και σε βόηθησαν......

Σε ποιά ρε κιαρατά κέρασες 6 και την κακομαθαίνεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λάθος παράθεση...καυλιάρη....:P :P :P

κ διάβασε καλύτερα το μήνυμά του....;)

βιάζομαι ρε.......
έχω προετοιμασίες για το λόντς.......
Τι σκατά...
θες να χουμε νέο κολούμπια.....;;;;;;;
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Τι να πω ρε παιδια, πρωτη φορα συμβαινει κατι τετοιο ? Σιγουρα ακουω για το αντιστροφο οτι συμβαινει.

Με τετοια βαρεμαρα που επικρατουσε εκεινη τη μερα μπορει να ξεχασαν.

Η μπορει να εφερναν σφηνακια και η κοπελα να νομιζε οτι φερνουν κανονικα ποτα και να μου ειπε
οτι κανουν 22 ευρω.

Αφησα στην επιλογη της το τι θα παραγγειλει και δεν μιλησα καθολου με κανεναν σερβιτορο παρα μονο οταν ζητησα το λογαριασμο

Παντως καθησε παρα παρα πολυ ωρα μαζι μου !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
R u talking to me ? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

If yes...send pm...:( :( :(

--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--//--

Μάπα το καρπούζι ή πεπόνι στο Princess...καλά...ψιλομάπα,όχι τελείως...

Οι παρουσίες,όσες θυμάμαι...γιατί τα μπέρδεψα λιγάκι...:P :P (εσύ που ήσουν εκεί μη γελάς)!

1.Σάντρα - all time classic...
2.Βαλέρια - όμορφη...αλλά άμα την πίνεις δεν την παλεύεις...κ στο χoρό μου γάμησες τη μέση με τη ζώνη που φορούσα...συν οτι δεν χρειάζεται να χοροπηδάς σαν κατσίκι...ούτε κ να φτιάχνεσαι συνέχεια στον καθρέπτη...(δε σε χάλασε στο τέλος...ήθελες κ πριβέ....2-3 χοροί για ζέσταμα είσαι κ ξου...)
3.Κορίνα - όμορφη...αλλά κ εσύ να μην την πίνεις...
4.Λάουρα - μπλα...μπλα...μπλα...κ άγιος ο ΘΕΟΣ...
5.Arabica - τα κάνει όλα στο πριβέ των 40€...είδαμε την Μύκονο λέμεεεεεε...(πάλι μη γελάς,ο σαγιονάρας είχε πλάκα πάντως...)!
6.Ε(γ)κιτα - ψηλό..άλογο...όση γλύκα κ να βάλει...άλογο καλοσυνάτο θα είναι...
7.Καναπεδάτες 2 σχετικά όμορφες...που ποτέ δεν σηκώθηκαν απ'τον αμίλητο φίλο τους...:P :P :P
8.Kαναπεδάτη 1 μέτρια κ κάτω...που ούτε κ αυτής το όνομα μάθαμε...:P :P (φούξια μαγιώ με μαύρες βούλες φορούσε πάντως)!
9.Petit γκομενάκι με 2 piercing...γλυκούλικο...δεν θυμάμαι όνομα...γιατί ήμουν σε ποτοθεραπεία...κ αφού έφυγε..ανέλαβε τους χαβανέζους στο μαγαζί...αλβανούς κατα τ'αλλα ή αγάμητους ελλέεινες κ δεν δοκίμασα για ευνόητους...(πούρο,σορτσάκι..κ χωρίς σαγιονάρα)!
10.Μια με κόκκινο κορδόνι που είχε πάρει αγκαλιά μια καρέκλα κ υποτίθεται δούλευε....κ ανέβαινε για σόου...αλλά το όνομα δεν το θυμάμαι...
11.Μέλα,κάθε φορά πιο όμορφη...σταθερή αξία...αλλά είχε δουλειά κ χάθηκε ξαφνικά...

Στα συν οτι δεν μας έκλεψαν....ρεεεε σας πήρε κανείς χαμπάρι,τσαμπουκαλεύτηκε κ βάλατε τον μπράβο να φέρνει λογαριασμό ???? Η_Μ_Α_Ρ_Τ_Ο_Ν...

Καλό το ΑΒSOLUT που πήραμε...σφραγισμένο....κ ήταν πόσιμο...

Αυτά....σε κανα-δυο χρόνια πάλι...ενημέρωση...όσο για επίσκεψη...εξαρτάται απ'τον κύριο της ΝΑSA..:P :P :P

Και λίστα...

Μέλα όντως καλό, αν και όχι Κοκολάκης, τη σώζει το στυλ τσαχπινογαργαλιάρα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Kokolakis is, if you don't remember() a very tall basketball player of National Τeam and Παναθηνάϊκος team

Επισκέπτης
Kokolakis is, if you don't remember() a very tall basketball player of National Τeam and Παναθηνάϊκος team
Βρε κωλόγερε...τι να θυμάμαι....ρε το πουρό...διαβάστε τι λέει....
Ούτε ο πατέρας μου δεν είχε γεννηθεί όταν έπαιζε μπάσκετ...ο τυπάς...
Όξω πούστη μεσημεριάτικα....
Που να στραμπουλίξεις τα δακτυλά σου όπως πληκτρολογείς...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ουστ απο δω ψευτο τρενντοοκάγκουρα,  κάνεις ότι δεν ξέρεις κιόλας, που είσαι της εποχής του Αμερικάνου. Εσύ άμα τα στραμπουλήξεις δεν έχεις πρόβλημα γιατί χρησιμοποιείς δονητή για το μεσήλικα πεσινό σου :2funny: :2funny:. Έμαθες και το Ιντερνετ..

Επισκέπτης
Ουστ απο δω ψευτο τρενντοοκάγκουρα,  κάνεις ότι δεν ξέρεις κιόλας, που είσαι της εποχής του Αμερικάνου. Εσύ άμα τα στραμπουλήξεις δεν έχεις πρόβλημα γιατί χρησιμοποιείς δονητή για το μεσήλικα πεσινό σου :2funny: :2funny:. Έμαθες και το Ιντερνετ..

Ρε μπαρμπα-μπεν...κάνε μας τη χάρη μεσημεριάτικα....θα μιλήσεις εσύ για ηλικίες...που ούτε να φανταστώ δεν μπορώ σε πόσους πολέμους έχεις πάρει μέρος.... :tickedoff: :tickedoff:
Οσο για τον πισινό μου να τον αφήσεις ήσυχο...τη δουλειά του την κάνει.. :shit:....αν εσύ είσαι της οπισθοπορείας...μην μας τσουβαλιάζεις όλους στα ίδια χου-για... :2funny: :2funny: :2funny:...

Μαστερ του φραπέ κ άλλων ροφημάτων.... :boobies: :boobies: :boobies:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή θέλεις σχόλια για τις λειτουργίες του πεσινού σου, γερο βάβω; :2funny:
Μάστερ Σαμπάνια και "να σας ακουμπήσω την χείρα;" :2funny: :2funny:

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, ενημέρωση για χθές το βράδυ 12/ 08/ 2008 :
Εγώ με άλλους 2 ( σημ. βρήκαμε και 2 φίλους ακόμα συμπτωματικά στο πρώτο μαγαζί , άρα συνολικά 5  ) κάναμε ένα ανδρικό  club C.T  :2funny: με την εξής σειρά:   Alkatraz, baby Gold, Lido , Lolita, μεταξύ των ωρών 01:00  - 06:30 π.μ ( περίπου 1 ώρα σε κάθε μαγαζί ).
Συμπεράσματα:
1) Alkatraz , πραγματικά ωραίο περιβάλλον, πολύ κόσμο για Τρίτη 12 Αυγούστου, λίγες κοπέλλες ( ωραίες όμως κατά βάση ), καθόλου ενοχλητικές, έως αδιάφορες !!
2) B.G, το γνωστό περιβάλλον, αρκετό κόσμο, λίγες κοπέλλες ( 1-2 ενδιαφέρουσες ), καθόλου ενοχλητικές,έως αδιάφορες.
3) Lido, το γνωστό περιβάλλον, λίγο κόσμο, καλή αναλογία κοριτσιών , θέλανε να δουλέψουν ( όχι ενοχλητικά ), αλλά δεν μας άρεσε κάποια ιδιατέρως, τέλος
4) Lolita , το ζημέρωμα πιά, άδειο. Οι κοπέλλες αραχτές έκαναν τσιγάρο, και απήλθαμε !!
Οι άδειες του Αυγούστου και τα  ημερήσια ρεπό έχουν αφήσει τα μαγαζιά αδύναμα, άν και οι περισσότεροι συναγνωνιστές  έχουν παραμείνει στο Κλεινόν Αστυ και ψάχνονται  :think:
Εντύπωση μου έκανε στο Alkatraz , ότι τα 2 διπλανά τραπέζια σχολιάζαν " τα σχόλια" του Bourdela !!!!
Φαίνεται όλοι πρίν εκδράμουν, κάνουν κλίκ  εδώ !!!
Τις επόμενες γιορτινές μέρες, προβλέπεται ( να 'μαστε καλά ), C.T στα
Anatoli, Mousses, Athnes nuber one, Ritorno και " ΚΟΥΚΛΕΣ" στον Πειραιά οπότε θα επανέλθω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
-Ένα φραπέ στο 4....

-Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

- Μιά Σαμπάνια για το τραπέζι και μία για τη πίστα...

-...(Καλός ο σπόνσωρ). Λυδία μολις τελιώσεις από το leonoro, πήγαινε...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν την παλεύω άλλο....ΤΕΛΟΣ....γιατί θα πεθάνω απ'τα γέλια....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    6,6 KB · Εμφανίσεις: 19

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πολύ γέλιο σήμερα :cheesy:, είχα αν γελάσω τόσο απ΄το φίλο μας το fethry

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
επισκεψη σημερα στις ΜΟΥΣΕΣ.
Αρκετος κοσμος στο μαγαζι (σχεδον γεματο),αρκετες νεες παρουσιες,μετριες και καλες,γενικα λιγο πιο ζωντανα απο την τελευταια μου επιδρομη....Θυμαμαι μερικες απο τις παλιες κυριως ...
1.Γιολαντα
2.Μονα
3.Μονα λιζα
4.Μαλενα
5.Σονια
6.Ειρηνη μιλφ
7.Βιρτζινια ex Βικτωρια μιλφ
8.Ιρινα
9.Ζενια
10.Σιμον
11.Ευγενια
12.Βενια η καπως ετσι....
Μια λεξη θα πω και τιποτα αλλο....

Ι Ρ Ι Ν Α ..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ελειπε η ελενα,η ολγα(μιλφ κολλητη λαουρας που τωρα ειναι νταιαμοντ ντολλς) ομως πρεπει να ηταν εκει.Οπως επισης και η πολωνεζα σαρα.Παντως θα συστηνα στους συναγωνιστες να αποφευγουν το πριβε του ιδρυματος γιατι χρεωνουν το καφεδακι πολλες φορες βαπορισιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom