Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάμε στο σχολιασμό 2 κριτικών που μόλις διάβασα...

1.Ευχάριστη έκπληξη ένας τέτοιος χώρος να αγγίζει η και να ξεπερνάει τα μαγαζιά του εξωτερικού της αμερικής ή της ευρώπης. Το μέγεθος λοιπόν δεν παίζει ρόλο όπως ξέρετε άλλωστε. Τώρα για τα υπόλοιπα μετράει η διάθεση και τι ψάχνει για να διασκεδάσει κάποιος. Τεχνολογικά ανεβασμένο από άλλα clubs, άψογη οργάνωση, νοιώθεις ότι βρίσκεσαι σε καλά χέρια. Τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των κοριτσιών. Η επιλογή τους όμως βρίσκεται στα χέρια σας και μην ξεχάσετε ποτέ ότι αυτές είναι επαγγελματίες!!!

1.Μάλλον δεν έχεις περάσει ούτε έξω απο στριπτιζάδικο σε Ευρώπη & Αμερική...(καλό,πολύ καλό το μαγαζί...αλλά μην λέμε κ μαλακίες)!
Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο λένε αυτοί που τα έχουν μικρά (οποιαδήποτε,απο πουλιά μέχρι μαγαζιά.)!Για τη διάθεση κ τη διασκέδαση...θα συμφωνήσω...τα έχω πει καιρό τώρα...Σίγουρα τεχνολογικά είναι μπροστά...σωστή κ όχι πρόχειρη οργάνωση...για τα καλά χέρια,δεν θα πω τίποτα...Ευχαριστούμε για τη συμβουλή...εγώ νόμιζα οτι ξεβρακώνονται απο χόμπι.... :headbang: :headbang:

2.Έπειτα από αρκετές επισκέψεις νομίζω ότι το συγκεκριμένο μαγαζί παίρνει άνετα μια θέση στην τριάδα με τα καλύτερα αθηναικά στριπτιτζάδικα. Τα πλεονεκτήματα του:
- οι απίστευτα πολλές κοπέλες (νομίζω τις περισσότερες, σε μια βραδιά μέτρησα 52!! που τις βρίσκουν?)
- τα show (διαφορετικά κάθε φορά, σε αντίθεση με άλλο της Συγγρού που τα έχω μάθει απέξω, σαν θέατρο)
- εάν κάνεις bachelor σε προσέχουν ιδιαιτέρως ;)
- το μόνο που έχει group στο facebook!
Τα μειονεκτήματά του:
- όπως αναφέρουν και οι προλλαλήσαντες, σαν χώρος είναι λίγο μικρό
- εάν και αυγουστιάτικα δεν συνάντησα πρόβλημα, το χειμώνα δυσκολευόμουν στο parking
- λίγο τσιμπημένες τιμές στα ποτά των κοριτσιών

2.Μάλλον δεν έχεις κάνει αρκετές επισκέψεις στα υπόλοιπα αθηναϊκά στριπτιζάδικα...
Έχει πολλές κοπέλες...αλλά σίγουρα όχι παραπάνω απο 25-30...εκτός κ αν ήμουν άτυχος κ στις 2 επισκέψεις μου...(Σάββατο κ οι 2)!
Τα σόου είναι ίδια...σίγουρα έκανες πάνω απο 1-2 επισκέψεις ?
Εάν κάνεις μπάτσελορ,σχεδόν παντού περνάς καλά...αλλά στο γκόλντ περνάς ΠΑΝΤΑ καλύτερα...
Στα παπάρια μας για το facebook...
O χώρος είναι πολύ μικρός...κ δυστυχώς δεν διαμορφώνεται....
Παντού δύσκολα είναι στο παρκάρισμα...δεν είναι θέμα μαγαζιού πάντως...
Για τις τσιμπιμένες τιμές δεν θα συμφωνήσω..αφού κάθονται περισσότερο χρόνο απ'οτι στα υπόλοιπα μαγαζιά...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χθεσινή βόλτα από άλκα..
πολλές και όμορφες παρουσίες
ο κόσμος σε κανονικά
επίπεδα
dj ίσως ο καλύτερος
που υπάρχει, με ωραία
μουσική και ατάκες
που ξεφεύγουν λίγο από τα καθιερωμένα!.. 
το σόου αρκετά καλό
η εξυπηρέτηση επίσης..  :rockon: 

Επισκέπτης
Κάποιος μας χρωστάει ένα review μετά από επίσκεψη του...(μεσοβδόμαδα) σε παραλιακό club...

Ένα τυχαίο τραγουδάκι...μπας κ μας πει 2 κουβέντες...

[youtube=425,350]uxLoouRfb-U[/youtube]

Αφου ψοφήσω στον ύπνο...(για να επανέλθω)....θα σας βάλω κι ένα "quiz" με μεγάλο έπαθλο...
Να δούμε αν ξέρετε κ απο "πουστράκια & κότες"...εκτός από στριπτιζούδες....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθεσινή βόλτα από άλκα..
πολλές και όμορφες παρουσίες
ο κόσμος σε κανονικά
επίπεδα
dj ίσως ο καλύτερος
που υπάρχει, με ωραία
μουσική και ατάκες
που ξεφεύγουν λίγο από τα καθιερωμένα!.. 
το σόου αρκετά καλό
η εξυπηρέτηση επίσης..  :rockon: 

που ειναι ρε η λιστα?που ειναι το σεντονι?πλακα μας κανεις?πας σε ιδρυμα και δεν καταγραφεις με την κορη του ματιου σου τα λικνισθεντα κορασιδια του ερωτος?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Παρακαλώ....ποιος θα μας ενημερώσει για το όνομα, διαμονή (ίδρυμα) και αρετές της κυρίας?

Επισκέπτης
Παρακαλώ....ποιος θα μας ενημερώσει για το όνομα, διαμονή (ίδρυμα) και αρετές της κυρίας?

Aπο σένα δεν το περίμενα.....:(

Τόσα γ@μημέν@ μπάνερ...τόση διαφήμιση...κ δεν την πρόσεξες ούτε μια φορά ????? :P :P :P

Με το μπαρδόν για την κακιά λεξούλα....xexexe

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τυχαία το είδα το μπάννερ του GR. Μήπως δουλεύει εκεί η κορασίδα του Γιώργου;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Aπο σένα δεν το περίμενα.....:(

Τόσα γ@μημέν@ μπάνερ...τόση διαφήμιση...κ δεν την πρόσεξες ούτε μια φορά ????? :P :P :P

Με το μπαρδόν για την κακιά λεξούλα....xexexe

Δεν έχεις άδικο, τώρα το πρόσεξα....αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι θύμα διαφήμισης, δες πως βλέπω εγώ το Site....

Τελικά, είναι χρήσιμη η διαφήμιση!

Για πείτε και άλλα όμως...τι ξέρουμε για αυτήν? Το καλλιτεχνικό της?

Μην μου πείτε μόνο ότι είναι Ρουμάνα Plz!

Συνημμένα

• BOU01.png
    BOU01.png
    255,3 KB · Εμφανίσεις: 42

Επισκέπτης
Δεν έχεις άδικο, τώρα το πρόσεξα....αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι θύμα διαφήμισης, δες πως βλέπω εγώ το Site....

Τελικά, είναι χρήσιμη η διαφήμιση!

Για πείτε και άλλα όμως...τι ξέρουμε για αυτήν? Το καλλιτεχνικό της?

Μην μου πείτε μόνο ότι είναι Ρουμάνα Plz!

Just a joke !!!!

Ε βέβαια....πολύ χρήσιμη...μας έχει σπάσει τα παπάρια κυριολεκτικά....:) :)

Δεν την ξέρω την κυρία...personally...;)

Μοιάζει πάντως με Ρουμάνα....:P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μοιάζει πάντως με Ρουμάνα....:P

Λες ε? Δεν θα το έλεγα, και εάν όντως ειναι Ρουμάνα, τότε είναι από ΒΔ γωνιές της Ρουμανίας, πράγμα θετικό. Χμ...πάλι αναγνωριστικές θα κάνω μου φαίνεται.

Να σας πω, στο Ritorno δεν ηταν που κερνάγανε ποτό εάν ήσουν από το Site? Μην πάμε και μας πάρουν τα σώβρακα πάλι!

xa xa xa xa xa

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες ε? Δεν θα το έλεγα, και εάν όντως ειναι Ρουμάνα, τότε είναι από ΒΔ γωνιές της Ρουμανίας, πράγμα θετικό. Χμ...πάλι αναγνωριστικές θα κάνω μου φαίνεται.

Να σας πω, στο Ritorno δεν ηταν που κερνάγανε ποτό εάν ήσουν από το Site? Μην πάμε και μας πάρουν τα σώβρακα πάλι!

xa xa xa xa xa
τυχαία να ρωτήσεις...........για να μας ενημερώσεις και μας....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πείτε ρε όνομα όποιος ξέρει γμτ!

Να κάνω το homework μου και μετά να πάω!

Να με γδάρουν διαβασμένο τουλάχιστον!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πείτε ρε όνομα όποιος ξέρει γμτ!

Να κάνω το homework μου και μετά να πάω!

Να με γδάρουν διαβασμένο τουλάχιστον!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Aμα εινα Ρουμανα, τι το θες το ονομα ? Παρε μερικα πρασινα και μωβ χαρτια και θα σου πει το παραμυθι μονη της..καθησμενη ανασκελα φυσικα.

Επισκέπτης

xa xa xa xa xa

Εσύ τι εθνικότητας πιστεύεις πως είναι η "κυρία" ?  :2funny: :2funny:

Στις αναγνωριστικές....φρόντισε να περάσεις τυχαία....μην "πάθουμε" κανένα στραπάτσο...μου φαίνεται πως το προγραμματισμένο (αν κ γερμανόφιλος) δε σου πάει... :boobies: :boobies:

Δε ξέρω...για τσάμπα ποτό...εγώ πήγαινα τότε με τα τσάμπα κουπόνια για 1 table-dance... :grin: :grin:

Πάντως τώρα που τη βλέπω καλά...δε νομίζω πως η γκόμενα είναι μόνιμη εκεί...ποτέ μα ποτέ δεν την έχω δει....(δεν είμαι θαμώνας αλλα...)...ενδέχεται να είναι guest-star... :rolleyes: :rolleyes:....με λίγη τύχη...μπορεί να την πετύχεις πάραυτα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Aμα εινα Ρουμανα, τι το θες το ονομα ? Παρε μερικα πρασινα και μωβ χαρτια και θα σου πει το παραμυθι μονη της..καθησμενη ανασκελα φυσικα.
Απλά να ξέρω ποια να ζητήσω όταν θα πάω ρε παιδιά.

Στην ΤΥΧΗ θα τους αφήσω να μου στείλουν όποια θέλουν?

Ή θα περιμένω μέχρι να περάσουν όλες μπροστά μου?

Ή θα πω "στείλε μου αυτή με τους τάκους και τα στρινγκ"?

Μία βοήθεια ζήτησα ο καρμοίρης...έλεος πια.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Απλά να ξέρω ποια να ζητήσω όταν θα πάω ρε παιδιά.

Στην ΤΥΧΗ θα τους αφήσω να μου στείλουν όποια θέλουν?

Ή θα περιμένω μέχρι να περάσουν όλες μπροστά μου?

Ή θα πω "στείλε μου αυτή με τους τάκους και τα στρινγκ"?

Μία βοήθεια ζήτησα ο καρμοίρης...έλεος πια.

Σοβαρα τωρα..Στειλε πμ στον Vrikolaka.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εσύ τι εθνικότητας πιστεύεις πως είναι η "κυρία" ?  :2funny: :2funny:
Θα έλεγα Ουγγαρέζα maybe Τσέχα, εάν είναι Ρουμάνα, τότε δεν είναι Νότια.

Στις αναγνωριστικές....φρόντισε να περάσεις τυχαία....μην "πάθουμε" κανένα στραπάτσο...μου φαίνεται πως το προγραμματισμένο (αν κ γερμανόφιλος) δε σου πάει... :boobies: :boobies:
Προγραμματίζω την τύχη μου που λένε? Δεν πιστέυω στη μοίρα μου και θέλω να την επηρεάσω.

Πάντως τώρα που τη βλέπω καλά...δε νομίζω πως η γκόμενα είναι μόνιμη εκεί...ποτέ μα ποτέ δεν την έχω δει....(δεν είμαι θαμώνας αλλα...)...ενδέχεται να είναι guest-star... :rolleyes: :rolleyes:....με λίγη τύχη...μπορεί να την πετύχεις πάραυτα... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Σφάξε μας τώρα...πάνω που άρχισα να ετοιμάζομαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom