Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ζητώ  συγγνώμη  από  τους  έυκλεείς  συντρόφους  στριποφίλς . Το  ενοχλητικότατο ανοιξιάτικο συνάχι που με  ταλαιπωρεί δεν  μου  επέτρεψε να  κάνω ρεπορτάζ  αυτή  την  εβδομάδα. Ελπίχω  να  επανέλθω  δριμύτερος  την  ΄προσεχή  εβδομάδα .

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Rich and Famous.
Η απάτη.
Ούτε κορίτσια της προκοπής έχει, ούτε χορούς κάνουν.
Απορώ ποιοι πηγαίνουν σε αυτό το μαγαζί.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτες βράδυ αναρωτιόμουν σε ποιό ίδρυμα να εφορμήσω... και διάλεξα να σπάσω τον αποκλεισμό του Princess. Αναλυτικά στο σχετικό thread.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
την παρασκευή πήγαμε μούσσες με εκλεκτό
φίλο, εδώ από το site.. 
ο κόσμος όχι πολύς για παρασκευή, μία γενικότερη ατονία,
κοπέλες όμορφες οι περισσότερες κατά τη γνώμη μου
με μαλένα-μιλένα [?], μόνικα, σιμόν και λοιπά
ψηλά τεμάχια να ξεχωρίζουν [εμφανισιακά]!!  :rockon:  :rockon: 
οι χοροί ξεπέτες με ελάχιστες εξαιρέσεις [όλγα]
και ο dj να λέει ότι το πριβέ
κοστίζει μόνο 70 ευρω!!...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 
σημειωτέον ότι η διάρκεια του πριβέ χορού 
κατόπιν χρονομέτρησης δεν ξεπέρασε τα 7-8 λεπτά.  :o  :o
ειλικρινά για 1η φορά σκέφτηκα να μην ξαναπάω στο ίδρυμα
τουλάχιστον όχι σύντομα.........
οι συναγωνιστές τα έλεγαν εδώ στο θρεαντ και
δεν τους άκουγα..  :grin: 
..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν
δεν έχει πολύ δουλειά-κόσμο αντί να είναι
πιο χαλαρές οι κοπέλες και να σε προσέχουν περισσότερο
έχουν χειρότερη ή τουλάχιστον την ίδια
αδιάφορη συμπεριφορά....  :think:
αυτοί μας έχουν ανάγκη σύντροφοι καταναλωτές
και αν και το εν λόγω μαγαζί [και άλλα]
δεν αλλάξουν πλεύση, τουλάχιστον
από ορισμένους, θα ακούσουν
'μαύρο στο μαυρογυαλούρο'!.. 

Επισκέπτης
την παρασκευή πήγαμε μούσσες με εκλεκτό
φίλο, εδώ από το site.. 
ο κόσμος όχι πολύς για παρασκευή, μία γενικότερη ατονία,
κοπέλες όμορφες οι περισσότερες κατά τη γνώμη μου
με μαλένα-μιλένα [?], μόνικα, σιμόν και λοιπά
ψηλά τεμάχια να ξεχωρίζουν [εμφανισιακά]!!  :rockon:  :rockon: 
οι χοροί ξεπέτες με ελάχιστες εξαιρέσεις [όλγα]
και ο dj να λέει ότι το πριβέ
κοστίζει μόνο 70 ευρω!!...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: 
σημειωτέον ότι η διάρκεια του πριβέ χορού 
κατόπιν χρονομέτρησης δεν ξεπέρασε τα 7-8 λεπτά.  :o  :o
ειλικρινά για 1η φορά σκέφτηκα να μην ξαναπάω στο ίδρυμα
τουλάχιστον όχι σύντομα.........
οι συναγωνιστές τα έλεγαν εδώ στο θρεαντ και
δεν τους άκουγα..  :grin: 
..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν
δεν έχει πολύ δουλειά-κόσμο αντί να είναι
πιο χαλαρές οι κοπέλες και να σε προσέχουν περισσότερο
έχουν χειρότερη ή τουλάχιστον την ίδια
αδιάφορη συμπεριφορά....  :think:
αυτοί μας έχουν ανάγκη σύντροφοι καταναλωτές
και αν και το εν λόγω μαγαζί [και άλλα]
δεν αλλάξουν πλεύση, τουλάχιστον
από ορισμένους, θα ακούσουν
'μαύρο στο μαυρογυαλούρο'!.. 

1.Τα ελεγα για το μουσσες...κ μου το βαζατε ορισμενοι στα καλυτερα.... >:( >:( >:(

2.Μιλενα....(οχι μαλενα)!!! *Σε συγχωρω ομως γιατι ειναι καλουτσικο γκομενακι κ πολυ καλο παιδι...ευγε στο ματι σου λοιπον!

3.Μονικα ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Τι το ωραιο εχει αυτη η γκομενα ????  :S :S :S

4.Ο dj τη δουλεια του κανει...δλδ μας λεει μαλακιες απ'το μικροφωνο...

5.Το μαυρο στο μαυρογιαλουρο...το εχουν ηδη ακουσει απο αρκετα "δυνατους" πελατες...σε λιγο θα δουλευουν οπως στην Πειραιως...με αλβανους κ μπανιστηρτζηδες...

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
έλα ρε 'θεέ'!
δε σε άκουγα γμτ!..  :headbang:
:2funny:  :rockon: 

Επισκέπτης
παιδες μηπως ξερει κανεις λαουρα απο μουσες που εχει παει?
αυτοκτονησε...γιατι κοιταχτηκε στον καθρεπτη...κ μαλλον δεν πιστευε πως πραγματικα υπηρχαν αντρες που να γουσταρουν φραπεδια απ'την παρτη της!!! (αααα κ μην μου σβηνετε καθε ασχετο ποστ ρε μαγκες....των υπολοιπων τα ακυρα γιατι δε σβηνονται,μονο τα δικα μου ενοχλουν ??? αλλωστε 1-2 μηνυματα πεταω πλεον στο ακυρο)!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
παιδες μηπως ξερει κανεις λαουρα απο μουσες που εχει παει? και λουντμιλα απο ανατολη? και ζαρα απο babes?

Η Λάουρα  αγνοώ , η Λουντμίλα  ( milf με τρομερή πατούρα )ήταν προσφάτως  πριν EROTICA 2008 στο ALKATRAZ .
Η ΖΑΡΑ  αν  μιλάμε  για  μία  ασιατορωσίδα  μουσουλμάνα , λίγο σπασμένο πρόσωπο , μαύρο μακρύ  μαλί , φανταστικό σώμα  και ευχάριστο χαρακτήρα , έπαιζε προπολεμικά στο GR . Μετά , ασφαλείς  πληροφορίες  αναφέρουν  ότι  εργάζεται στην επαρχία . Προσφάτως  εθεάθη  α) σε  εστιατόριο της  οδού  Μηθύμνης  για  τα  γεννέθλιά  της  και β) σε μαγαζί των Αθηνών , με  πολιτική  περιβολή  και boyfriend , όπου δήλωνε ότι αναζητεί εργασία  εντός  των Αθηνών .

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
αυτοκτονησε...γιατι κοιταχτηκε στον καθρεπτη...κ μαλλον δεν πιστευε πως πραγματικα υπηρχαν αντρες που να γουσταρουν φραπεδια απ'την παρτη της!!! (αααα κ μην μου σβηνετε καθε ασχετο ποστ ρε μαγκες....των υπολοιπων τα ακυρα γιατι δε σβηνονται,μονο τα δικα μου ενοχλουν ??? αλλωστε 1-2 μηνυματα πεταω πλεον στο ακυρο)!!!

Κακιουλες γραφεις...Ενας Θεος ειναι παντα πολυευσπλαχνος και πολυελεος..!

ΥΓ - 1) Υπαρχει καμμια εξελιξη στο θεμα σου ?? ;) ;)
    2) ..Kαι για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος, ακουω οτι η Ιζαμπελα απο BG,
        αποφασισε πως και το σερβιρισμα καφε ειναι τελικα πιο κερδοφορο.. ;)

Επισκέπτης
Κακιουλες γραφεις...Ενας Θεος ειναι παντα πολυευσπλαχνος και πολυελεος..!

ΥΓ - 1) Υπαρχει καμμια εξελιξη στο θεμα σου ?? ;) ;)
    2) ..Kαι για να ειμαστε και λιγο εντος θεματος, ακουω οτι η Ιζαμπελα απο BG,
        αποφασισε πως και το σερβιρισμα καφε ειναι τελικα πιο κερδοφορο.. ;)

πλακα με κανεις που λενε οι φιλοι μου οι θεσ/νικεις ??? η λαουρα ή αλλιως καυλαουρα ηταν τερατογεννεση κ υπηρχαν ακομη κ μαλακες που την φωναζαν...οχι να τους παρακαλαει....την καλουσαν στο τραπεζι τους.....Η_Μ_Α_Ρ_Τ_Ο_Ν.....

1.Οχι,βαρεθηκα...δεν πινει κ δεν μιλαει πολυ κ ειναι κουραστικο...
2.Στροφη στην ποιοτητα φιλε μου...€ρχονται δυσκολοι καιροι κ €ιπε να φτιαξει κομποδεμα οσο προλαβαινει...

μη γελας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...................το εχω κοψει το multiposting.... :rolleyes: :rolleyes:

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
φιλε pouranger σε βλεπω πολυ ενημερωμενο. σε λιγο θα μας πεις και σε ποιο τραπεζι καθοτανε η ζαρα. το κοριτσι ομως απο οτι λες ερωτευτηκε παλι. για λουντμιλα πιστευω οτι ειναι απο τα πολυ καλα που κυκλοφορουν αλλα πρεπει να αλλαξει μαγαζι. το αλκατραζ δεν μου αρεσει καθολου.κριμας για το λαουρακι που το χασαμε

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
φιλε pourager σε βλεπω πολυ ενημερωμενο σε ολα.ξερεις πολλα.εισαι σωστος.δωσε μας πληροφοριες για τα τρια αυτα κοριτσακια.μιλαω για λαουρα ζαρα και λουντμιλα

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά, χτες πήγα στο ALCATRAZ. Παρόλο που ήταν καθημερινή, είχε αρκετό κόσμο. Οι εντυπώσεις μου ήταν πάρα πολυ καλές. Πολύ ωραίος χώρος που ξέφευγε από το στυλ στριπτηζάδικου της δεκαετίας του '90 που όλα σχεδόν έχουν. Με οθόνες στην πίστα, ωραία φώτα. Μοναδική βλαχοπαρένθεση ήταν οι ατάκες του εκφωνητή που έλεγε όλο βλακείες. Οι κοπέλες ήταν γενικά πολύ όμορφες και έκαναν συχνά show με δονητές και πάνω στην πίστα και κάτω, περιφερόμενες από τραπέζι σε τραπέζι μπροστά στους πελάτες. Απο χορούς, τώρα, στην αρχή πήρα την ΥΒΕΤ, Ουγγαρέζα, καλλονή. Αλλά στο χρό μου τα χάλασε, δεν ήθελε καν να την αγγίζεις! Μετά πήρα την Μόνικα από Αυστρία, η οποία μπορεί να μην σου κάνει τρομερή εντύπωση σαν ομορφιά αλλά στον χορό ήταν απίστευτη! ίσως ήταν ο καλύτερος χορός που έχω πάρει ποτέ! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Η είσοδος 15 Ε, κάθε χορός 10, και το πριβε 50 (10 λεπτά). Το πριβέ δεν πρέπει να πολυλέει.Αυτά...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
φιλε pourager σε βλεπω πολυ ενημερωμενο σε ολα.ξερεις πολλα.εισαι σωστος.δωσε μας πληροφοριες για τα τρια αυτα κοριτσακια.μιλαω για λαουρα ζαρα και λουντμιλα

Φίλτατε  τραχανοπλαγιά
Περισσότερες  λεπτομέρειες  παρακαλώ  μη  ζητείς  διότι  αδυνατό  να  δώσω . Αν  και  δεν  μπορώ  να  καταλάβω  τι επί  πλέον  θα  σε  μπορούσα  να  σε  πληροφορήσω .
Η  συλλογή  πληροφοριών  από το  χώρο  μου  επιβάλλει  ανωνυμία η  οποία  δεν  θα  εξασφαλίζεται πλέον , αν  διαδίδω πληροφορίες  που  έχουν  το  χαρακτήρα  εμπιστευτικότητος , αρά  καίνε την  πηγή  μου και με  καθιστούν  αναγνωρίσιμο .

με  συντροφικούς  χαιρετισμούς
P.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
ΣυνΦραπεδιαρηδες κοιταξτε ποσταρισμα στις κριτικες για Μπαμπυ Ο Πειραιως ,ο αλλος δεν καταφερε να βρει φραπε εκει μεσα ,τωρα πως να λαβεις υποψη σου σοβαρα την αυτη κριτικη.
Στην Πειραιως εχει σαβουρες αλλα οχι οτι δεν εχει φραπε,τι να πω ρε γαμωτο...
πως τα καταφερε και δεν του εγινε εστω μια φραπεπροταση

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
file pouranger εχεις απολυτο δικιο.εισαι σωστοτατος. απλα που δουλευουνε κτλ.ρωτησαμε.τα χασαμε τα κοριτσια γι αυτο.ειναι απο τισ αγαπημενες μου και οι τρεις οπωσ και το μαρακι απο ανατολη αλλα αυτη την βρηκα. επεστρεψε.

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
παντως φιλε pouranger θα συμφωνησεις μαζι μου οτι ειναι απο τα καλα κομματια που κυκλοφορουν εκτος κι αν εχεις να προτεινεις και κατι αλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom