Παρασκευη βραδυ περασα απο Σταρ Μεταμορφωσης. Δυστυχως για το προσεχες μελλον θα ειμαι υποχρεωμενος να περιοριζομαι στη θλιψη που λεγεται Π-Σ, λογω εργασιας . Το προηγουμενο Σαββατο γινοταν της πουτανος στο λαο, με ορδες ορθιων στο μπαρ κι ολα τα συναφη, οποτε για να μη ρισκαρω το παραδοσιακο μου καναπεδακι πηγα απο μεσανυχτα. Και ξενερωσα. Ειχε κυκλοφορησει βρωμα οτι τα καμαρια μας των Αλλοδαπων ειχαν βγει παγανια, και περα απο τους σκληραγωγημενους πελατες (παρων!) και τους τυχαιους απο το δρομο δεν υπηρχε ψυχη. Και δυστυχως οχι μονο απο πελατεια: αναμεσα 12 με 1 χαζευα τις κοπελλες που μεσα σε 5' η καθεμια εβαζε το βρακι της και την εκανε με μικρα βηματακια για να μη μπλεξει. Ξενερα λεμε. Μινιμουμ 8 την εκαναν, πραγμα που εξοντωσε και το προγραμμα στην πιστα αλλα κι εριξε το στοκ στο απαραδεκτο για Παρασκευη νουμερο 10-12. Το αποτελεσμα ηταν οτι οι τυχαιοι θαμωνες βαρεθηκαν και την εκαναν κι αυτοι. Στις 3 παρα που εφυγα κι εγω (ειχαν περισσεψει 2-3 γνωστες μου και ειπα να τους παρω κανα πουτακι) το μαγαζι ηταν ακομα μισοαδειο. Φρικη.
Παραγινε πια αυτη η κατασταση με τα παλληκαρια μας της ΕΛ.ΑΣ. Δε πα να κοψουν καμμια κληση σε κανα παρανομα παρκαρισμενο που εχει γινει κωλος η Αθηνα, και να μας παρατησουν εμας στα βιτσια μας?
Παραγινε πια αυτη η κατασταση με τα παλληκαρια μας της ΕΛ.ΑΣ. Δε πα να κοψουν καμμια κληση σε κανα παρανομα παρκαρισμενο που εχει γινει κωλος η Αθηνα, και να μας παρατησουν εμας στα βιτσια μας?