Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
+

:2funny: :2funny: Σήμερα είναι η μέρα του χιούμορ

Leo, o gangsta εχει ντοκτορα και ειναι αυθεντια σε αλλους τομεις.. ;)

Gangsta, εχουν γραψει αλλα μελη δεκαδες σελιδες περι φραπε και ποιες τον σερβιρουν..
Oποτε ριξε μια ματια στο σχετικο thread του BG..Αν βιαζεσαι συγκεντρωσου στα ποσταρισματα του λιστα-ρχου Vassos..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι, γνωρίζω, απλά ήταν λίγο απότομο :cheesy:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χθεσινη επισκεψη σε Κουκλες 12 κομματια  3 μαυρες φραπες ,3 ρωσιδες αξιολογες,η Τζουλια(ρουμανα) εκπληκτικο κορμι και συμπεριφορα,και σαβουρες αλλα ο καλυτερος σκοτεινος σεικεροροφος !!!!!!!!!!!!
Στις σαβουρες ανηκει και η γνωστη Κλαουντια που τα κανει ολα(βεβαια εγω δεν την παω καθολου!!!!!!
Και οπως παντα το μαγαζι παραπεμπει σε φραπεΤαβερνειο!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Καλα ρε τι ασχετος εισαι ρε Βοθρεμπορα,αβγαλτος εισαι,διπλα στο Παπαστρατειο,και δεν ειναι καφενειο ειναι sex show club.Μην κανεις δυσφημιση.
Εχω δει αλλα ποαταρισματα σου και φαινεται οτι εισαι πολυ αγγραματος ,χαμηλου πνευματικου επιπεδου,και ασχετος με το θεμα στριπ.
Αλλαξε δουλεια ρε λουκουμαδακο(ακου εκει 1,68 88 κιλα και μπυροβιος)..
Οντως ειμαι σαν Λουκουμας, μπυροβιος,κοντος χοντρος,αγγραματος και σκατατζης,οποτε ο ΜονοκολοΜια εχει δικιο και προς τι το πρασινισμα απο τους μοντερειτορ(ξεπρασινιστετον),η αληθεια δεν με πειραζει ποτε!!!!!!!
Δουλεια οντως θελω να αλλαξω να γινω ηθοποιος σε τσοντες  αλλα δεν εχω τα προσοντα βλεπεις ειμαι μικροτσουτσουνος(0,75 ιντσες)
Και επιπλεον δεν ειμαι γνωστης της νυχτας προσπαθω να μαθω γι αυτο ΜονοκολοΜια φωτισε με με τις γνωσεις σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δωσε μου τα φωτα σου για την Μια σε παρακαλω ειμαι καψουρης μαζι της!!!!!!!
Ειλικρινα παντα φιλος σου ΜονοκολοΜια!!!!!!!!!!!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Οντως ειμαι σαν Λουκουμας, μπυροβιος,κοντος χοντρος,αγγραματος και σκατατζης,οποτε ο ΜονοκολοΜια εχει δικιο και προς τι το πρασινισμα απο τους μοντερειτορ(ξεπρασινιστετον),η αληθεια δεν με πειραζει ποτε!!!!!!!
Δουλεια οντως θελω να αλλαξω να γινω ηθοποιος σε τσοντες  αλλα δεν εχω τα προσοντα βλεπεις ειμαι μικροτσουτσουνος(0,75 ιντσες)
Και επιπλεον δεν ειμαι γνωστης της νυχτας προσπαθω να μαθω γι αυτο ΜονοκολοΜια φωτισε με με τις γνωσεις σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δωσε μου τα φωτα σου για την Μια σε παρακαλω ειμαι καψουρης μαζι της!!!!!!!
Ειλικρινα παντα φιλος σου ΜονοκολοΜια!!!!!!!!!!!!

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα στην εκθεση Erotica το Σαββατο. Γινότανε πανικός απο κόσμο. Λίγοι σχετικά οι εκθέτες άλλα πολύ δυναμική ατμόσφαιρα.
Πολυ μεγάλο προβλημα με το parking. Και πιο μεγάλο προβλημα με τις τουαλλέτες.
Θα επρεπε να ντρεπονται οι διοργανωτες για την απαραδεκτη τριτοκοσμικη εικονα που ειχαν οι τουαλλέτες Ηθελα να ηξερα δεν υπάρχει σε αυτη τη χωρα υγειονομικη υπηρεσια?  :think:

Απίστευτη βαβούρα απο παντού αφου το καθε μαγαζι ειχε τη δική του μουσική και παράλληλα επαιζε και η κεντρική μουσική της εκθεσης. Παααααρα πολλά μα παρα πολλα μουνια μαζεμενα και απο επισκεπτες, και απο μαγαζια.
Στο χωρο του στριπ ελειπαν αρκετα δυνατα ονοματα οι οποιοι μάλλον θεωρησαν περιττο να ενημερωσουν το φιλοθεαμον κοινο, για τη παρουσια τους στο χωρο, και το τι εχουν να προσφερουν, άλλα αυτα που ητανε παρων ειχαν ΠΟΛΥ δυνατη παρουσια με λιγες εξαιρεσεις.
Την παρασταση εκλεψαν το ΑΛΚΑΤΡΑΖ και το GRAND RITORNO. Και τα δυο προσφεραν απλοχερα θεαμα στους θεατές ήτανε οτι καλυτερο συνολικα μεσα στην εκθεση, και μαζεψαν φυσικά απο οτι ειδα το περισσοτερο κόσμο.
Το ΑΛΚΑΤΡΑΖ προσφερε Hardcore θεαμα αφθονο με Live sex, Λεσβιακα, δονητες, τσιμπουκια Live και κατι αντιστοιχο εδωσε και το RITORNO σε πιο lite μορφη, άλλα μεσα σε πιο "ζεστη" ατμόσφαιρα, και με πολύ πιο πολλή ενταση απο τις κοπέλλες του.
Το Erotica επαιξε σε πολυ πιο ηρεμους ρυθμους και ειχε και χορους ή ποτάκι με τις λιγες άλλα καλές παρουσίες. Η αληθεια ειναι οτι εχοντας στο μυαλό μου το φανταστικο μαγαζι τους στην Αχαρνων, περιμενα πιο καλη σκηνικη παρουσια απο το συγκεκριμενο club.
Το Mouses ειχε μονο κατι αφισσες και το Lido εκανε τη μεγαλη παπαρια (κατα τη γνωμη μου) να προσπαθησει να βγαλει κερδος απο την εκθεση με αγαρμπο και ακομψο τροπο.
Εβαλε εισιτηριο  :jerking:  :jerking:  :jerking: για να μπεις στο περιπτερο του κατι απαραδεκτο για εμενα τουλαχιστον.
Ο σκοπος καθε εκθεσης ειναι να μπορεσεις να δειξεις σε ενα κοινο που θα περασει το τι μπορεις να του προσφερεις εαν ερθει στο μαγαζι σου. Ερχεται λοιπον ο κοσμακης πληρωνει ενα εισιτηριο στην εισοδο και υποτιθεται οτι με αυτο το εισιτηριο θα δει ολους τους εκθετες Με ποια λογικη οι κυριοι του Lido ζητανε αλλα 5 ευρω για να διαφημισουν το μαγαζι τους? Και σκεφτειτε να το κανανε ολα τα μαγαζια αυτο. θα επρεπε να πληρωσεις ενα σεβαστο ποσο για σου διαφημισει ο αλλος τις υπηρεσιες του.
Τελος παντων δεν εχω αποψη για την παρουσια του Lido γιατι πολυ απλα δεν μπηκα στο τρυπακι να πληρωσω το εισιτηριο που ζηταγανε.
Το τεσσερα ειχε μια απλη αφισα στην εισοδο
Δεν ειδα αλλα μαγαζια απο το χωρο.
Ειχε και μια ειδικη σκηνη για BDSM όπου και εκει πληρωνες εισοδο 5 ευρω Το θεαμα που σου υποσχονταν ομως δεν ειχε σχεση με αυτα που διαφημιζαν.
Ειχε καποιες δυνατες παρουσιες σε sex shop άλλα αυτο δεν ειναι θεμα του παροντος θρεντ
Γενικα σαν πρωτη εκθεση στο χωρο αυτο νομιζω οτι ητανε καλη.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μαυρο στο Λιδο εδω και καιρο !!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
To Lido έβαλε κάρτα 10€ σε όποιον ήθελε να κάνει απλό χορό με τις δύο Γερμανίδες πορνοστάρ που έφερε.Ο χώρος του Lido ήταν free (όπως και σε όλα τα άλλα περίπτερα των στρίπ) με την Βανέσα να κλέβει την παράσταση.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δηλαδη Πανο στην Εκθεση μπορουσες να κανεις χορο με γλυψιματα ρωγας,γλυφοκωλια και ... ελα μουναρα μου δωσμου το τηλεφωνο σου !!!!!!

Η Βανεσσα οντως ειναι καραμουναρος περιοπης αλλα στο Λιδο ειναι πολυ μαλακισμενη !!!!!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Η Βανέσσα είναι η ξανθιά βυζαρού που έκανε το λεσβιακό στην οροφή της mercedes???

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Η Βανέσσα είναι η ξανθιά βυζαρού που έκανε το λεσβιακό στην οροφή της mercedes???

Ωχ τωρα μπερδευτηκα !!! / εγω αναφερομαι σε μιαν αλλη την Χριστινα !!!! / αυτη μαλλον δεν ηταν εκθεση ....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εαν λες την Ρουμανα του Λιντο, ειναι στην χωρα της..

Δεν θυμαμαι χωρα αλλα αυτη που λεω εγω ειναι μια ξανθια,καρε μαλλι,σωματαρα - πολυ μαλακω / μαλλον ο Πανος μιλωντας για Βανεσσα εννοουσε αλλη !!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν θυμαμαι χωρα αλλα αυτη που λεω εγω ειναι μια ξανθια,καρε μαλλι,σωματαρα - πολυ μαλακω..

Ναι αυτη ειναι..η Χριστινα..( Ρουμανα,εχει ξανθο καρε μαλι, σωματαρα και φυσικα ως Ρουμανα, ειναι μαλακω  :2funny: :2funny:..)

grmanager

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
0
Πηγα κι εγω στην εκθεση. Λιγα περιπτερα πολυς κοσμος και ωραιο θεαμα  :boobies:  :boobies:
sex shop με οτι ηθελες μεσα, pip show, BDSM, που ομως δεν αξιζε μια, και στριπ σοου καργα.
Απο επισκεπτες παρα πολλες γυναικες μονες ή με παρεες. Στα στριπ οντως αλκατραζ και γκραντ ριτορνο εκλεψαν τη παρασταση και προσφεραν πλουσιο θεαμα Πιο εκδηλωτικες ομως οι γκομενες στο ριτορνο το ζουσαν αυτο που εκαναν
Μεσα σε ολα τα αλλα στην εκθεση ειχε και κατι απιθανες πολυθρονες για μασαζ αλλα με τιμη να καιει 4.500 περιπου δεν λεει
Μεγαλο προβλημα το παρκινγ ελπιζω την αλλη φορα να γινει καπου αλλου πιο ανετα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
Ωραια η εκθεση παιδια πραγματι οι γκομενες του
ritorno σκετη καυλα η εκθεση ωραια ψωνησαμε και κατι ωραια
κοκκινα στριγκακια που τρωγονται (το ενα φαγωθηκε μεσα στο αυτοκινητο)
αλλα το θεμα του παρκιν αισχος μαλον το επομενο
για αεροδρομιο το βλεπω πολυσ κοσμος. :boobies: :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Περασα απο Αθενς Κουην(λεοφορος Αθηνων) 20+ εργατριες απο Ελλαδα,τσεχια,Ουγγαρια,Βουλγαρια
12,5 εισοδο,12 χορος,24 το κονσοποτο,
Ωραιος χωρος οπως παντα ανετος,ανετο παρκινγκ,ειχε και καμια 25αρι πελατες,καποιες κοπελες ομορφες αλλα και αρκετες σαβουρες,οι περισσοτερες ασχετες με το αντικειμενο.Γκαρσονια ασχετα με το αντικειμενο ουτε τα ποτα δεν ξερουν!!!!!!!
Στα ουσιωδη χοροι της πλακας,οι κοπελες βαριουνται το ριχνουν στην παρλα μεταξυ τους,αφραπο μαγαζι,σκεφτειτε οτι ακομα και η γνωστη μου απο Αμαζων Ναομι(βουλγαρα) στον χορο και στο ποτο μας την ειπε κιολας οτι την χουφτωνουμε πολυ!!!!!!!(αν ειναι δυνατον οταν στο Αμαζων εκανε τα οσα) και μας συνεστησε να παμε καθημερινη για περαιτερω :jerking:...καλα κρασια
Εγω παντως του χρονου θα το σκεφτω πολυ αν ξαναπατησω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περασα απο Αθενς Κουην(λεοφορος Αθηνων) 20+ εργατριες απο Ελλαδα,τσεχια,Ουγγαρια,Βουλγαρια
12,5 εισοδο,12 χορος,24 το κονσοποτο,
Ωραιος χωρος οπως παντα ανετος,ανετο παρκινγκ,ειχε και καμια 25αρι πελατες,καποιες κοπελες ομορφες αλλα και αρκετες σαβουρες,οι περισσοτερες ασχετες με το αντικειμενο.Γκαρσονια ασχετα με το αντικειμενο ουτε τα ποτα δεν ξερουν!!!!!!!
Στα ουσιωδη χοροι της πλακας,οι κοπελες βαριουνται το ριχνουν στην παρλα μεταξυ τους,αφραπο μαγαζι,σκεφτειτε οτι ακομα και η γνωστη μου απο Αμαζων Ναομι(βουλγαρα) στον χορο και στο ποτο μας την ειπε κιολας οτι την χουφτωνουμε πολυ!!!!!!!(αν ειναι δυνατον οταν στο Αμαζων εκανε τα οσα) και μας συνεστησε να παμε καθημερινη για περαιτερω :jerking:...καλα κρασια
Εγω παντως του χρονου θα το σκεφτω πολυ αν ξαναπατησω
το μαγαζί συγχωνεύεται εν ευθέτω χρόνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom