Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ με τον νικ.
Προσωπικά εγώ πολλές φορές παρακολουθώ ένα θρεντ μόνο και μόνο για να μου φτιάξουν τη διάθεση ο Μινίστρος με τον Ντίκυ.
Τώρα εάν θέλω να ενημερωθώ για κάτι που με ενδιαφέρει δόξα τω θεώ και ματάκια έχω και μυαλουδάκι να κρίνω μόνος μου.
Αλλος θεωρεί κάτι σημαντικό (π.χ. φραπές) που για άλλον λ.χ. είναι αδιάφορο...
Αλλος θέλει να βλέπει μουνάρες να κάνουν σόου και άλλος πουτάνες να του κωλοτρίβονται συνέχεια.....
Εάν τώρα νομίζει κάποιος ότι θα περάσει καλά με μάνιουαλ, τότε καλύτερα να φτιάξει ένα πρόγραμμα να κάνει φιντ τις απόψεις, να βάλει την δική του βαρύτητα στις παραμέτρους και να μας πει ποιό μαγαζί γαμάει.
Ακόμα και έτσι, υπάρχουν μαγαζιά που άλλες μέρες τυγχάνει να πετάνε και άλλες να σέρνονται για διάφορους λόγους.
Στο Ντίαμοντς εντ περλσ λ.χ. ο εις έλεγε ότι πέρασε γαμάτα και ο έτερος έριχνε κατάρες....
Αρα, εάν κάποιος δεν έχει προσωπική άποψη όλα τα λοιπά είναι για να περνά η ώρα....
Το όλο θέμα μου θυμίζει τους νέοπες στο στρατό που ψάχνουν που είναι καλά, που να βάλουν βύσμα κτλ...
Τελικά καλύτερα περνάει αυτός που ασχολείται μόνος του με το αντικείμενο, κρίνει, κατηγοριοποιεί τις απαιτήσεις/αρχές του και πράττει αναλόγως.
Οι προσωπικές μας εμπειρίες είναι για να λέμε την ιστορία μας, να ευθυμούμε και γενικά να συμμετέχουμε κοινωνικά σε ένα ακοινώνητο πράμα όπως το ίντερνετ. Προσωπικά ιστορίες που μου έχουν τύχει σε μαγαζί άλλοι δεν τα πίστευαν και τούμπαλιν.
Η ζωή δεν είναι ποινολόγιο, ούτε νόμοι στεγανοί σε εξωγενείς παραμέτρους. Οι νόμοι λ.χ. του Νεύτωνα περιγράφουν τέλεια σχέσεις μεταξύ μαζών που δεν έχουν καμμιά εφαρμογή στην πραγματική ζωή.
Οποιος αρχίσει και αντιμετωπίζει τη ζωή του όχι μέσα από το μόνιτορ του υπολογιστή, αλλά βγει να μοιριστεί τι παίζει θα είναι ευτυχής ακόμα και εάν δεν περάσει καλά....

Οση μπάλλα και να δω στην τηλεόραση, όσα γκολ και να βάλει η μπάρτσα, η μυρωδιά του γκαζόν του γημπεδου που πήγαινα από μικρός με καβλώνει ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια περισσότερο.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συμφωνώ με τον νικ.
Προσωπικά εγώ πολλές φορές παρακολουθώ ένα θρεντ μόνο και μόνο για να μου φτιάξουν τη διάθεση ο Μινίστρος με τον Ντίκυ.
Τώρα εάν θέλω να ενημερωθώ για κάτι που με ενδιαφέρει δόξα τω θεώ και ματάκια έχω και μυαλουδάκι να κρίνω μόνος μου.
Αλλος θεωρεί κάτι σημαντικό (π.χ. φραπές) που για άλλον λ.χ. είναι αδιάφορο...
Αλλος θέλει να βλέπει μουνάρες να κάνουν σόου και άλλος πουτάνες να του κωλοτρίβονται συνέχεια.....
Εάν τώρα νομίζει κάποιος ότι θα περάσει καλά με μάνιουαλ, τότε καλύτερα να φτιάξει ένα πρόγραμμα να κάνει φιντ τις απόψεις, να βάλει την δική του βαρύτητα στις παραμέτρους και να μας πει ποιό μαγαζί γαμάει.
Ακόμα και έτσι, υπάρχουν μαγαζιά που άλλες μέρες τυγχάνει να πετάνε και άλλες να σέρνονται για διάφορους λόγους.
Στο Ντίαμοντς εντ περλσ λ.χ. ο εις έλεγε ότι πέρασε γαμάτα και ο έτερος έριχνε κατάρες....
Αρα, εάν κάποιος δεν έχει προσωπική άποψη όλα τα λοιπά είναι για να περνά η ώρα....
Το όλο θέμα μου θυμίζει τους νέοπες στο στρατό που ψάχνουν που είναι καλά, που να βάλουν βύσμα κτλ...
Τελικά καλύτερα περνάει αυτός που ασχολείται μόνος του με το αντικείμενο, κρίνει, κατηγοριοποιεί τις απαιτήσεις/αρχές του και πράττει αναλόγως.
Οι προσωπικές μας εμπειρίες είναι για να λέμε την ιστορία μας, να ευθυμούμε και γενικά να συμμετέχουμε κοινωνικά σε ένα ακοινώνητο πράμα όπως το ίντερνετ. Προσωπικά ιστορίες που μου έχουν τύχει σε μαγαζί άλλοι δεν τα πίστευαν και τούμπαλιν.
Η ζωή δεν είναι ποινολόγιο, ούτε νόμοι στεγανοί σε εξωγενείς παραμέτρους. Οι νόμοι λ.χ. του Νεύτωνα περιγράφουν τέλεια σχέσεις μεταξύ μαζών που δεν έχουν καμμιά εφαρμογή στην πραγματική ζωή.
Οποιος αρχίσει και αντιμετωπίζει τη ζωή του όχι μέσα από το μόνιτορ του υπολογιστή, αλλά βγει να μοιριστεί τι παίζει θα είναι ευτυχής ακόμα και εάν δεν περάσει καλά....

Οση μπάλλα και να δω στην τηλεόραση, όσα γκολ και να βάλει η μπάρτσα, η μυρωδιά του γκαζόν του γημπεδου που πήγαινα από μικρός με καβλώνει ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια περισσότερο.

συγγνωμη ρε συ,αλλα το εχουν ξεχειλωσει αυτο το θρεντ και σκεψου οτι το διαβαζουν και θελουν να ενημερωνονται αρκετοι φιλοι που δεν τους ενδιαφερει αν εσενα ή εμενα μας φτιαχνουν τα ποστακια πλακιτσας που κανουν,αλλα θελουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και εκτος απο κανα δυο ατομα δεν βλεπω να την δινει κανεις αλλος σε ποιοτητα και ποσοτητα....ταπεινη μου γνωμη!και μην μου πεις οτι ειναι 2 ατομα αυτοι που γνωριζουν..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραιά, αλλά και εγώ και άλλοι μας αρέσει το mix mode που γράφουμε τα τρομερά ντοκουμέντα και σχολιάζουμε ελευθερίως - οι κοκεταρίες diky-υπουργού δε συμπεριλαμβάνονται :cheesy:. Και όπως επίσης ξέρεις, ουσιαστική πληροφόρηση δεν είναι για τον καθένα που μπαίνει μια στο τόσο

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ρε συ βάσο
κι εγώ δε γνωρίζω
όσα εσύ [ή κάποιοι άλλοι
εδώ μέσα] από στριπ
όμως πηγαίνω, περνώ καλά ή όχι,
παρατηρώ, αξιολογώ, φραπεδιάζομαι, άλλες φορές μιζεριάζω  :grin:  :grin:
πάντως γράφω τα ποστ μου.... κάποιοι άλλοι
ίσως να το έχουν ρίξει στην πλάκα
δεν είναι και ό,τι καλύτερο ενδεχομένως,  
αλλά και ο χαβαλές που θα 'παιξει' στο θρεντ,
το μπινελίκι που θα ακουστεί, οι παραπάνω
κουβέντες, όλα αυτά μαζί θα χρωματίσουν
την κατάσταση και θα δώσουν το έναυσμα
στους φίλους που λες να πάνε -ή να μην πάνε- κάπου..  ;)
αν γράφαμε στεγνά και 'ενημερωτικά', όπως π.χ. στα θρεντ για
τα μπουρδελα, για τα στριπ θα ήταν
καμμένο από χέρι το θρεντ..  :rolleyes:  
σου είπα δε συμφωνώ με τη λογική
ορισμένων 'συναδέλφων'
αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί.....  :think:  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συγγνωμη ρε συ,αλλα το εχουν ξεχειλωσει αυτο το θρεντ και σκεψου οτι το διαβαζουν και θελουν να ενημερωνονται αρκετοι φιλοι που δεν τους ενδιαφερει αν εσενα ή εμενα μας φτιαχνουν τα ποστακια πλακιτσας που κανουν,αλλα θελουν ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και εκτος απο κανα δυο ατομα δεν βλεπω να την δινει κανεις αλλος σε ποιοτητα και ποσοτητα....ταπεινη μου γνωμη!και μην μου πεις οτι ειναι 2 ατομα αυτοι που γνωριζουν..
σωστό και αυτό.....
Παντού πρέπει να υπάρχει μέτρο.
Εγώ όταν θεωρώ ότι έχω να προσφέρω κάτι το κάνω όπωε λ.χ. με το Πρίνσες. Από κει και πέρα το:
πέρασα γαμάτα, οι γκόμενες τέλειες, τα γκαρσόνια αστέρια και οι τουαλέττες καθρέπτες δε μου λέει τίποτα...
Ο άνθρωπος μπορεί να ήταν χαρούμενος επειδή κέρδισε το προπό και να του φαινόταν η κυτταρίτιδα απλά νεγκλιζέ....
Αλλος μες στην πίκρα π.χ. ενός χωρισμού μπορεί να νομίζει ότι θα γαμήσει, να πάει, να μείνει με το πουλί στο χέρι και να θάψει το μαγαζί επειδή έτσι του κάβλωσε......
Ολα σχετικά είναι.
Ενα πράγμα είναι απόλυτο.

Οποιος νομίζει ότι μπορεί το google να του απαντήσει στην ερώτηση
"Που μπορώ να περάσω τέλεια, να γαμήσω την καλύτερη μουνάρα και να πληρώσω τα λιγότερα λεφτά ΤΩΡΑ" χρειάζεται επειγόντως FirmWare Upgrade.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σωστό και αυτό.....
Παντού πρέπει να υπάρχει μέτρο.
Εγώ όταν θεωρώ ότι έχω να προσφέρω κάτι το κάνω όπωε λ.χ. με το Πρίνσες. Από κει και πέρα το:
πέρασα γαμάτα, οι γκόμενες τέλειες, τα γκαρσόνια αστέρια και οι τουαλέττες καθρέπτες δε μου λέει τίποτα...
Ο άνθρωπος μπορεί να ήταν χαρούμενος επειδή κέρδισε το προπό και να του φαινόταν η κυτταρίτιδα απλά νεγκλιζέ....
Αλλος μες στην πίκρα π.χ. ενός χωρισμού μπορεί να νομίζει ότι θα γαμήσει, να πάει, να μείνει με το πουλί στο χέρι και να θάψει το μαγαζί επειδή έτσι του κάβλωσε......
Ολα σχετικά είναι.
Ενα πράγμα είναι απόλυτο.

Οποιος νομίζει ότι μπορεί το google να του απαντήσει στην ερώτηση
"Που μπορώ να περάσω τέλεια, να γαμήσω την καλύτερη μουνάρα και να πληρώσω τα λιγότερα λεφτά ΤΩΡΑ" χρειάζεται επειγόντως FirmWare Upgrade.
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:  :rockon:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Στο θέμα μας... το μεσημέρι κατέβαινα την Συγγρού και είδα το BABY O που βρίσκεται στο ύψος της Forthnet (πρώην BODYS νομίζω) με ανοιχτές πόρτες και κορασίδες ανατολικής προέλευσης με πολιτική περιβολή να συζυτάνε με κάτι κυρίους έξω απο το μαγαζί...οποιοσδήποτε έχει περαιτέρω πληροφορίες ας ενημερώσει....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στο θέμα μας... το μεσημέρι κατέβαινα την Συγγρού και είδα το BABY O που βρίσκεται στο ύψος της Forthnet (πρώην BODYS νομίζω) με ανοιχτές πόρτες και κορασίδες ανατολικής προέλευσης με πολιτική περιβολή να συζυτάνε με κάτι κυρίους έξω απο το μαγαζί...οποιοσδήποτε έχει περαιτέρω πληροφορίες ας ενημερώσει....

ανοιγει και αυτο ωσωνουπω οπως θα ελεγε και ο πιτσι! :2funny:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
μετά από αρκετό καιρό πήγα σε στριπ, στο Diamond Dolls!!
Καλές κοπέλες αλλά καμία βυζαρού... μόνο high heels.... :dancing: :rockon:

το σόου μέτριο προς το καλούτσικο, όπου υπήρξε και "ζωντανό γαμήσι"(ψιλομούφα το είδα) που έλεγε ο ντι τζέι, ο οποίος μας έπρηζε τ' αρχίδια κάθε φορά που τελείωνε κάποια κοπέλα το σόου της, να λέει... "καρφώστε την, ανεβάστε την ψηλά, κεράστε την ποτά, ανεβείτε στο πριβέ!! :tickedoff: Έλεος ρε φίλε, το ακούσαμε... :jerking:

ποτό 12 ευρώ, χορός 12 ευρώ, πριβέ 50 ευρώ!!

ρε παιδιά, τι γίνεται στον πριβέ χορό;; απορία το χω...  :cheesy:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
α... οκ...
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις ;);)

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες αφου ευχηθω την καλην εσπεραν να ζητησω την συνδρομη σας.επειδη το σ/κ ειμαι σολο λεω μετα απο μηνες να τιμησω μερικα απο τα ιδρυματα αρχιζοντας απο σημερα θελω τα φωτα σας για δυο τρεις καλες επιλογες , που παιζουν τωρα τα ωραιοτερα νιμου ευχαριστω a priori 

Επισκέπτης
Tα ωραιοτερα μονο ?

1.Alkatraz
2.Baby Gold
3.Xmmmmmm....δε νομιζω να υπαρχει κανενα αλλο με πανω απο 2 top girls!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
συναγωνιστες αφου ευχηθω την καλην εσπεραν να ζητησω την συνδρομη σας.επειδη το σ/κ ειμαι σολο λεω μετα απο μηνες να τιμησω μερικα απο τα ιδρυματα αρχιζοντας απο σημερα θελω τα φωτα σας για δυο τρεις καλες επιλογες , που παιζουν τωρα τα ωραιοτερα νιμου ευχαριστω a priori 
+Μουσσεs+Pασπουτιν

Επισκέπτης
+Μουσσεs+Pασπουτιν
Μουσσες ???? Γιατι,για να τον κλεψουν οι φτωχομπινεδες τα γκαρσονια ?????? Εισαι σοβαρος ?
Ρασπουτιν εχει ωραιες γκομενες επι του συνολου ???? Αντε στους μαφιοζους φιλαρακι...κ ελα να μας πεις εντυπωσεις...

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
συναγωνιστες ευχαριστω φευγω τωρα μαλλον θα την κανω για αλκατραζ baby gold .raspoutin μου πεφτει λογο μακρυα αν και γενικα διαβαζω καλα .μουσες θα αποφυγω θεε...thanks

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345
εγω θα ελεγα και βαβυ πειραιως που παω τακτικα και σηεμρα ειχε καλα μωρα

Επισκέπτης
λεπον...αλλιως τα ειχα προγραμματισει για σημερα κ αλλιως μου βγηκαν κ τι θελω να πω...κατεληξα σε κωλομπαρο κ μαλιστα σε ενα που μ αρεσει παρα πολυ  κ ναι ξερω οτι ειναι μαλακια αλλα ειναι γουστα το ΤΕΣΣΕΡΑ...
περιτω να πω οτι δεν υπηρχε ψυχη ζητημα να ειμασταν 15 ατομα κ παλι καλα γιατι οταν πηγα για καμια ωρα ειμασταν 3 ατομα...
λοιπον γενικα σε σχεση με περσι που πηγα παλι χειροτερα τα πραγματα κοπελες για εμενα αρκετα ομορφες αλλα λιγες,γενικα διαθεση για κουβεντολοι ειχαν αλλα μεχρι εκει...καφετερια δεν νομιζω να ειναι παντως...σερβιτοροι καλοι αλλα γενικα μετριες καταστασεις εαν κ πιστευω το μαγαζι εχει προοπτικες...

υσ--->να δωσω χαιρετισματα σε ολα τα κοριτσια ολων των κωλαδικων που διαβαζουν κ γουσταρουν
1)τα χαριεντισματα του ντικυ κ του υπουργου
2)τα μπινελικια μεχρι τελικης πτωσεως του θεου
3)τα ακαταλαβιστικα ποστ του vassos
υσ 1---->περσονα(σορρυ για την οικειοτητα) ΄΄εχεις γινει διασημη μωρη κουφαλα΄΄  :2funny:
αυτα τα ολιγα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom