Φιλε pouranger...
1.Γιατι δεν μας ενημερωσες για το blog σου ??? (το οποιο ειναι αρκετα καλο)!
2.Γιατι τα βαζεις με τα παιδια του κ.Τολη σε άλλα site ? (λεγε με Αslove) ???
3.Το
το διαβαζουν εξυπνοτερα κ σιγουρα πιο ψαγμενα ατομα απ'οτι στο αλλο site...γραφε πρωτα εδω αν θελεις...;)
Κλεινω με κατι γενικο,για τους δηθεν πονηρους επιχειρηματιες κ τα μαλακισμενα τους!!!
Το οτι δεν μιλαω πολυ,σας εχω παρει στο ψιλο κ δεν σας ξεμπροστιαζω οσο θα επρεπε πλεον...δεν σημαινει οτι ειμαι μαλακας....απλα σας βαρεθηκα ρε κοροιδα...ειστε πολυ λιγοι (οχι σε αριθμο)...για να βρεθειτε ξαφνικα μπροστα μας...χτες,προχτες,αντιπροχθες κ παει λεγοντας....ειχατε τεζαρει ολες τις μυγες στα κωλομαγαζα σας....κ ψαχνατε να βρειτε τι θα χτυπησετε...σας λεω οτι ερχονται ακομη χειροτερες μερες...κοψτε τις μαλακιες...κ τα δηθεν...γιατι η μπαλα εχει μεγαλη φορα...κοψτε τον αερα στους παπαγαλους κ τις μαινες...αλλα κ στα γκαρσονια...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει τα ιδια ή καλυτερα σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...
τεσπα...βαριεμαι να σας γραψω αλλα....συνεχιστε ακαθεκτοι τις μαλακιες....στα παπαρια μου...εδω δεν εχουν θεση τα σαβουαρ βιβρ κ οι καλοι τροποι...πρεπει να τ'ακουτε οπως σας αρμοζει...αλλα ειστε τυχεροι που σας βαρεθηκα....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................(που λεει κι ενα φιλαρακι)!!!!
****Tην κυριακη "εχουμε" εγκαινια στο Λιντο στη Μυκονο....ελατε κ δεν θα χασουμε....