Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συμφωνώ
Η Ζάρα , και η Λουντμίλα είναι  από τα πολύ καλά κομμάτια , η τελευταία όταν  δεν  είναι λίγο psycho .
Επίσης , μην είσαι και τόσο απιτητικός σου βρήκα 2/3 , άρρωστος  , και χωρίς τη βοήθεια της συντονιστικής !

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
σε στηριζω pouranger να το ξερεις εισαι γνωστης. μαθε και που εχουν παει για δουλεια να κανουμε καμμια επισκεψη.πες μας και καμμια αλλη προταση

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Όντως  πάιχτηκε  λογαριασμός 9600 € σε  γνωστό καθίδρυμα τις αμέσως  προηγούμενες  ημέρες ;
Είναι το  ρεκόρ  που  ξέρετε , ή γνωρίζετε μεγαλύτερο ;
Που ναι το ΣΔΟΕ ΟΕΟ ?

Επισκέπτης
Όντως  πάιχτηκε  λογαριασμός 9600 € σε  γνωστό καθίδρυμα τις αμέσως  προηγούμενες  ημέρες ;
Είναι το  ρεκόρ  που  ξέρετε , ή γνωρίζετε μεγαλύτερο ;
Που ναι το ΣΔΟΕ ΟΕΟ ?
Εγω ξερω οτι ηταν τα μισα απ'αυτα που γραφεις φιλε Ρ.
Σημασια για μενα ομως εχουν αλλα ρεκορ...οχι το ποσο μαλακας θα φανεις τελικα...(τα'χεις δεν τα'χεις,πλεον λογαριασμος ανω των 1000-1500€ μεσα στο μαγαζι κ χωρις σιγουρο γαμησι με 2-3 γκομενες απο κει μεσα...ειναι μεγαλη απατη....ληστεια εκκλησιας θα 'λεγα)!!! Οι συνθηκες διασκεδασης αλλαξαν...με συνεπεια ν'αλλαξουμε σχεδον ολοι οι μυαλωμενοι καλοι πελατες...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αγαπητοί  φίλοι ,
κάτι  ο ΝΟΚΙΑ  που  ήταν  περίεργος ( λέμε τώρα ) κάτι εγώ  που  ξυνόμουν . Χτές  το  βράδυ , όταν  ένιωσα  λίγο  καλύτερα  από  τη  γρίπη . Είπα  να βγω  και  να  σας  ενημερώσω , διότι μου  φαίνεσθε  λίγο  κουρασμένοι  το  τελευταίο διάστημα .
Μετά  από συνεδρία σε  καλό  ξενοδοχείο , οργάνωσα συμπόσιο με φίλους και καλό  φαγητό  στην  Πλατεία ( μία  είναι η πλατεία ) . Με  συνοδεία  του πιστού μου ακολούθου ( διότι οι λοιποί υπασπισταί  μου  ήσαν γκόλ και ήταν αργά , άρα και οι συζυγοί τους  ετοίμαζαν παντόφλα )  μου  έκανα  το tour of duty  μου .
Πέρασα  πολύ  καλά  , αλλά  δυστυχώς , κατά  την  επιστροφή  μου  έπεσα  σε  απροσδόκητο  γεγονός . Η  οικία  μου  είχε  διαρρηχθεί , και  οι διάρρηξη  είχε  γίνει  αντιληπτή  από  υπέργηρη  θεία μου  η  οποία  διαμένει σε  γειτονική με  τη  δική  μαιζονέτα . Έτσι  πέρα  από  το  μεθύσι ,το  σπίτι  μου  που  είχε  γεμίσει στρουμφ , την  ανακατωσούρα  της  σήμανσης  κτλ , είχα  να  εξηγώ  με  σε  όλο μου  το  συγγενολόι , από τις 5.30 έως  αυτή  την  ώρα  γιατί  οι  Ελβετοί  φορούν φτηνά  αρώματα , τί  είδους  περιπτύξεις είχα  μαζί  τους και  εάν  είναι ομοφιλόφυλοι, τί  ώρα  κοιμούνται , αν  συνηθίζεται στην  Ελβετία  οι δουλειές  να  γίνονται  ξημερώματα κτλ.
Ευτυχώς  οι  αστυνομικοί  με  διέσωσαν  από  την  αδελφή  μου  και  το  σύζυγό  της , που  θεωρούν  ότι ό,τι έχω  κάνει  στη  ζωή , ανήκει δικαιωματικώς  στην  κόρη  τους .
By the  way φτηνά  τη  γλιτώσαμε , μέ  απώλεια  μόνο  ενός  ωρολογίου . Φευ  του  αγαπημένου  μου .
Γιατί  δεν  έμπαιναν μεσημέρι  οι  Χριστιανοί . Πρώτη φορά κατάφερα και έκανα γκολ στρίπερ . Πάλι καλά που ήταν τόσο γκόλ που δεν μπορούσα να φορτώσω .
Των  οικιών  ημών διαρρηγνυομένων ημείς  κωλοτριβόμεθα .
Ρ.
Υ.Γ.
Να  ηρεμήσω  και  θα  αναφέρω .

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αφου πέρασες καλά φίλε μου ηρέμησε και ξέχασε τα όλα τα άλλα.

"If you can't please your heart, you can't please your soul"

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
κάτι  ο ΝΟΚΙΑ  που  ήταν  περίεργος ( λέμε τώρα )

Eιπαμε αδελφε..εκανα χιουμορ..Μην μου τα χωνεις οτι ειμαι καπως..

Αλλα τωρα που το ξανασκεπτομαι, αμα ειναι να νιωσεις καλυτερα μετα απο οτι περασες, εεεε τοτε χωστα μου..

Επισκέπτης
Φιλε pouranger...

1.Γιατι δεν μας ενημερωσες για το blog σου ??? (το οποιο ειναι αρκετα καλο)! :) :) :)
2.Γιατι τα βαζεις με τα παιδια του κ.Τολη σε άλλα site ? (λεγε με Αslove) ??? :P :P :P
3.Το το διαβαζουν εξυπνοτερα κ σιγουρα πιο ψαγμενα ατομα απ'οτι στο αλλο site...γραφε πρωτα εδω αν θελεις...;)

Κλεινω με κατι γενικο,για τους δηθεν πονηρους επιχειρηματιες κ τα μαλακισμενα τους!!!
Το οτι δεν μιλαω πολυ,σας εχω παρει στο ψιλο κ δεν σας ξεμπροστιαζω οσο θα επρεπε πλεον...δεν σημαινει οτι ειμαι μαλακας....απλα σας βαρεθηκα ρε κοροιδα...ειστε πολυ λιγοι (οχι σε αριθμο)...για να βρεθειτε ξαφνικα μπροστα μας...χτες,προχτες,αντιπροχθες κ παει λεγοντας....ειχατε τεζαρει ολες τις μυγες στα κωλομαγαζα σας....κ ψαχνατε να βρειτε τι θα χτυπησετε...σας λεω οτι ερχονται ακομη χειροτερες μερες...κοψτε τις μαλακιες...κ τα δηθεν...γιατι η μπαλα εχει μεγαλη φορα...κοψτε τον αερα στους παπαγαλους κ τις μαινες...αλλα κ στα γκαρσονια...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει τα ιδια ή καλυτερα σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...
τεσπα...βαριεμαι να σας γραψω αλλα....συνεχιστε ακαθεκτοι τις μαλακιες....στα παπαρια μου...εδω δεν εχουν θεση τα σαβουαρ βιβρ κ οι καλοι τροποι...πρεπει να τ'ακουτε οπως σας αρμοζει...αλλα ειστε τυχεροι που σας βαρεθηκα....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................(που λεει κι ενα φιλαρακι)!!!!

****Tην κυριακη "εχουμε" εγκαινια στο Λιντο στη Μυκονο....ελατε κ δεν θα χασουμε.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Zeus67

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε pouranger...

1.Γιατι δεν μας ενημερωσες για το blog σου ??? (το οποιο ειναι αρκετα καλο)! :) :) :)
2.Γιατι τα βαζεις με τα παιδια του κ.Τολη σε άλλα site ? (λεγε με Αslove) ??? :P :P :P
3.Το το διαβαζουν εξυπνοτερα κ σιγουρα πιο ψαγμενα ατομα απ'οτι στο αλλο site...γραφε πρωτα εδω αν θελεις...;)

Κλεινω με κατι γενικο,για τους δηθεν πονηρους επιχειρηματιες κ τα μαλακισμενα τους!!!
Το οτι δεν μιλαω πολυ,σας εχω παρει στο ψιλο κ δεν σας ξεμπροστιαζω οσο θα επρεπε πλεον...δεν σημαινει οτι ειμαι μαλακας....απλα σας βαρεθηκα ρε κοροιδα...ειστε πολυ λιγοι (οχι σε αριθμο)...για να βρεθειτε ξαφνικα μπροστα μας...χτες,προχτες,αντιπροχθες κ παει λεγοντας....ειχατε τεζαρει ολες τις μυγες στα κωλομαγαζα σας....κ ψαχνατε να βρειτε τι θα χτυπησετε...σας λεω οτι ερχονται ακομη χειροτερες μερες...κοψτε τις μαλακιες...κ τα δηθεν...γιατι η μπαλα εχει μεγαλη φορα...κοψτε τον αερα στους παπαγαλους κ τις μαινες...αλλα κ στα γκαρσονια...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...
τεσπα...βαριεμαι να σας γραψω αλλα....συνεχιστε ακαθεκτοι τις μαλακιες....στα παπαρια μου...εδω δεν εχουν θεση τα σαβουαρ βιβρ κ οι καλοι τροποι...πρεπει να τ'ακουτε οπως σας αρμοζει...αλλα ειστε τυχεροι που σας βαρεθηκα....

****Tην κυριακη "εχουμε" εγκαινια στο Λιντο στη Μυκονο....ελατε κ δεν θα χασουμε.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:thumbsup: :thumbsup:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φιλε pouranger...

Το οτι δεν μιλαω πολυ,σας εχω παρει στο ψιλο κ δεν σας ξεμπροστιαζω οσο θα επρεπε πλεον...δεν σημαινει οτι ειμαι μαλακας....απλα σας βαρεθηκα ρε κοροιδα...ειστε πολυ λιγοι (οχι σε αριθμο)...για να βρεθειτε ξαφνικα μπροστα μας...χτες,προχτες,αντιπροχθες κ παει λεγοντας....ειχατε τεζαρει ολες τις μυγες στα κωλομαγαζα σας....κ ψαχνατε να βρειτε τι θα χτυπησετε...σας λεω οτι ερχονται ακομη χειροτερες μερες...κοψτε τις μαλακιες...κ τα δηθεν...γιατι η μπαλα εχει μεγαλη φορα...κοψτε τον αερα στους παπαγαλους κ τις μαινες...αλλα κ στα γκαρσονια...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...

Μακ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απολυτο δικιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΚΡΟΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Χωσεεεεεεεεεεεε....Παμεεεεεεεεεεεεεεεεεε...

**** Σιγα μην παμε στην Μυκονο να δουμε τα Ρουμανο-γυφτακια του 50ρικου.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει τα ιδια ή καλυτερα σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...

Βρε τι σου ειναι οι συμπτωσεις...Μολις ακουσα στον Galaxy το "Don't pay the ferryman"..

Για οσους δεν το θυμουνται παει καπως ετσι..
-Don't pay the ferryman
Don't let him fix his price
-Don't pay the ferryman
Until he gets you to the other side..

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε pouranger...

Το οτι δεν μιλαω πολυ,σας εχω παρει στο ψιλο κ δεν σας ξεμπροστιαζω οσο θα επρεπε πλεον...δεν σημαινει οτι ειμαι μαλακας....απλα σας βαρεθηκα ρε κοροιδα...ειστε πολυ λιγοι (οχι σε αριθμο)...για να βρεθειτε ξαφνικα μπροστα μας...χτες,προχτες,αντιπροχθες κ παει λεγοντας....ειχατε τεζαρει ολες τις μυγες στα κωλομαγαζα σας....κ ψαχνατε να βρειτε τι θα χτυπησετε...σας λεω οτι ερχονται ακομη χειροτερες μερες...κοψτε τις μαλακιες...κ τα δηθεν...γιατι η μπαλα εχει μεγαλη φορα...κοψτε τον αερα στους παπαγαλους κ τις μαινες...αλλα κ στα γκαρσονια...σοβαρευτειτε κ φερτε καμια γκομενα της προκοπης...κ οχι παρθενες παρακαλω....οι διαφημισεις σας...καθε ειδους...ειναι ανουσιες κ το πολυ να κοροιδεψουν κανα παιδακι ή κανεναν μπακουρη που δεν εχει τι να κανει ενα τυχαιο βραδυ του Ιουνιου προσεχως...αλλα ποσες ? μια,δυο..τρεις...του πουστη...θα καταλαβει οτι δεν αξιζει η φαση...κ η ταλαιπωρια οταν μπορει να βρει τα ιδια ή καλυτερα σε μιση τιμη,ολοκληρη τη μερα...χωρις κοπο απλα με τροπο...

συναγωνιστη θεε

ερχομαι με τη σειρα μου να επικροτησω αυτα που γραφεις .πραγματικα η κατασταση ειναι περισοτερο απο χαλια και στο λεει αυτος καποιος που εχει μεγαλωσει σε κωλομπαρα (δεν με εχουν παρει τα χρονια απλα μου αρεσε το σπορ απο μικρος).τον τελευταιο καιρο λογω σχεσης,δουλειας κτλ οι επισκεψεις μου στα αγαπημενα κατα τα αλλα ιδρυματα, εχουν αραιωσει κατα πολυ .παρολα αυτα το περασμενο σ/κ την εκανα σε μερικα και το μονο που ηθελα ηταν να δω κανενα καλο νιμου και να παρω κανενα χορο ,συντροφε πηγα σε πεντε μαγαζια και ξενερωσα ,ειχα σκοπο να γραψω κατι αλλα ουτε και αυτο δεν ηθελα να κανω.θα τολμησω αλλη μια γυρα οταν μπορεσω γιατι η ελπιδα πεθαινει τελευταια και θα ποσταρω σχετικα.μηπως να παμε κανενα βραδυ μελη του σαιτ και να τους κανουμε σεμιναριο με θεμα "πως ησασταν και πως γινατε" λεω μηπως .keep on rocking

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φιλε pouranger...

συμφωνω και εγω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι λές μωρή αδερφή σοβαρά; :2funny: για πες μας τι σόι κόλλημα τραβάς; Δε πας να γράψεις στην Ημερήσια Ενημέρωση για Πουλέν αντί να ποστάρεις άσχετα;

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σε ποιον το λες λεονορο?  :think:

leonoro