Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω κανω μια επισημη προταση στους μαγαζατορες που μας βλεπουν....αφου βαρατε που βαρατε μυγες πλην του BG δεν μας τις δινετε να τις μπιφτεκονουμε με κανα 50αρι ευρω γιατι αλλιως δεν σας βλεπω να βγαζετε μεροκαματο απο εδω κ περα κ στενοχωριεμαι πολυ  :birdman:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω κανω μια επισημη προταση στους μαγαζατορες που μας βλεπουν....αφου βαρατε που βαρατε μυγες πλην του BG δεν μας τις δινετε να τις μπιφτεκονουμε με κανα 50αρι ευρω γιατι αλλιως δεν σας βλεπω να βγαζετε μεροκαματο απο εδω κ περα κ στενοχωριεμαι πολυ  :birdman:
+1000000000000000000000μονο ετσι θα αξιζε

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν παμε στα στουντιο και στα μπουρδελα να τα τρωμε και να τους γραψουμε ολους αυτους τους γελοιους που τοσο καιρο μας ρουφαγανε το αιμα για βλακειες εεεεεεεεε??????
Καλο δεν θα ειναι??????????????
Μαθημα ζωης!!!

Επισκέπτης
τα ματια μου ετσι βλεπουν οτι τουλαχιστον σ-κ εκτος οτι ειναι γεματο πρεπει να κινειται πολυ χρημα εκει...τωρα μπορει κ να κανω λαθος...
καλα βλεπουν τα ματια σου....αλλα η εβδομαδα εχει 7 μερες κ φυσικα εξοδα για 7 μερες (προχωρησε λιγακι αυτο που λεω κ θα καταλαβεις γιατι μας κλεβουν εν ψυχρω)....κ μαλλον επρεπε να πεις Π-Σ...οχι,Σ-Κ...αφου για Κ μιλαμε για δουλεια με ολα τα τραπεζια μεχρι τις 2....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα βλεπουν τα ματια σου....αλλα η εβδομαδα εχει 7 μερες κ φυσικα εξοδα για 7 μερες (προχωρησε λιγακι αυτο που λεω κ θα καταλαβεις γιατι μας κλεβουν εν ψυχρω)....κ μαλλον επρεπε να πεις Π-Σ...οχι,Σ-Κ...αφου για Κ μιλαμε για δουλεια με ολα τα τραπεζια μεχρι τις 2....

Βγάλτε τον Πάσσαρη έξω ρε να πυροβολήσει τα κωλομάγαζα....

Επισκέπτης

το ξερω θεε δεν διαφωνισα μαζι σου..κ το παραπανω ποστ που εγραψες γραφει την αληθεια της ολης δουλειας...επισης κ για το π-σ παλι εχεις δικιο οσες φορες εχω παει ηταν παρασκευη κ σαββατο αλλα κ τεταρτη που εχω παει κανα 2 φορες ειχα δει κοσμο να πω την αληθεια οχι οσο σαββατο αλλα για καθημερινη ειχε...κατα τα αλλα σωστος εισαι κ σιγουρα ξερεις περισσοτερα απο εμενα σε αυτο το θεμα  ;)

onia70

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εκει που ειναι ο Πασσαρης δυσκολο ειναι....
Αν εμεις που ειμαστε εδω εστω για μια εβδομαδα δεν πατησουμε στα κωλομαγαζα να δεις ποσα λουκετα θα μπουν....
Αντε ας κανει καποιος την αρχη ευκολο ειναι!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λοιπόν μάγκες σήμερα λέω να πάω Πρίνσες και να πάρω όλο το βράδυ την Κορίνα
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Θεος δεν κανει ποτε λαθος,αλλα ωραιο το Αγγλικο,και σε ευχαριστω εσυ ενας γραμματιζουμενος που ασχοληται μαζι μου,ειναι τιμη μου σε θεωρω ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΜΠΑΡΙ,ΣΥΝΤΕΚΝΟ!!!!!!!!!!!
Ωραια κριτικη εκανες στα Αγγλεζικα ευγε!!!!!!!!
Σε σεβομαι!!!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ο Θεος δεν κανει ποτε λαθος,αλλα ωραιο το Αγγλικο,και σε ευχαριστω εσυ ενας γραμματιζουμενος που ασχοληται μαζι μου,ειναι τιμη μου σε θεωρω ΦΙΛΑΡΑΚΙ,ΜΠΑΡΙ,ΣΥΝΤΕΚΝΟ!!!!!!!!!!!
Ωραια κριτικη εκανες στα Αγγλεζικα ευγε!!!!!!!!
Σε σεβομαι!!!!!!!!!!!
Προς γραμματιζουμενους διορθωστε τα ορθογραφικα λαθη μου!!!!!!!!!
Και προσ τον Μπαρι(ΜονοκολοΜια) μου κανε μεταφραση δεν ξερω Αγγλεζικα,αλλιως θελω μαθημα,αλλα τετοιος τσιμεντολιθος που ειμαι.... :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Αν ισχύει το 5 τότε πας καλά. Αλλιώς "Από εδώ και πέρα μάλλον το πάμε για φιλική σχέση + sex"

[move]
Μεταφέρατε τα ποστ στη γνωστή περιοχή, μετά pg mods[/move]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χαιρετώ τα μέλη του site,καθώς είναι η πρώτη φορά που ποστάρω!  :)

Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί...

Σε strip πηγαίνω τα τελευταία 7-8 χρόνια 1-4 φορές/μήνα. Δεν χαλάω λεφτά σε ποτά... Περνάω μόνο καλά με την παρέα μου, βλέποντας τις κοπέλες να χορεύουν και φυσικά με χορούς (απλούς ή πριβέ-με καφεΐνη ή χωρίς!).

Μια βραδιά, επισκέφθηκα ένα ίδρυμα μόνος, δίχως να έχω κάποιο ιδιαίτερο σκοπό. Σημειώνω ότι είμαι εμφανίσιμος (δεν ξέρω αν έχει την σημασία του) και φοιτητής στα τελειώματα (=> not too much money!). Μία στρίπερ, η οποία ήταν ασυνήθιστα καλή μαζί μου, μου έδωσε το τηλέφωνό της (μετά από 2 απλούς + 1 πριβέ χορό). Η στρίπερ εμφανισιακά είναι από τις καλές, αλλά θεά δεν την λες. Ακολούθησε συνάντηση εκτός ιδρύματος και έγινε μία ξεπέτα στο αμάξι μου. Από εδώ και πέρα μάλλον το πάμε για φιλική σχέση + sex (κάτι παραπάνω δεν θα το ήθελα εγώ). Έχω "συναναστραφεί" με πάααρα πολλές στρίπερ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ΠΟΤΕ κάτι εκτός επαγγέλματος. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και είμαι μπερδεμένος. Σας παρακαλώ βοηθείστε με με την εμπειρία σας!

1. Συνεχίζω ή σταματάω την "σχέση"??? Για ποιούς λόγους?
2. Άλλο striper-άλλο εκδιδόμενη, έτσι? Σε σχέση με μία "normal" κοπέλα τι κινδύνους εγκυμονεί για παράσημα?
3. Πώς θα την κυκλοφορώ? Είμαι 1.80+, αλλά με τακούνια μου ρίχνει! Κάνει μπαμ για call-girl μήπως? Θα γίνω ρεζίλι? (πέρα από το sex, λέμε να πάμε για φαγητό-καφέ-club κλπ)
4. Σε καλά ξενοδοχεία (πχ Hilton,Caravel,5 αστέρων στην παραλιακή) μπαίνουμε ή θα έχω πρόβλημα?
5. Τι θέλει από εμένα (για λεφτά, μάλλον εγώ θα φάω τα δικά της παρά αυτή τα δικά μου!)?
6. Αυτές γενικά έχουν μπράβους/νταβάδες/άλλους γκόμενους/άλλους "πελάτες"? Πέρα από την δουλειά στα strip, κάνουν τίποτα άλλο?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Καλώς σας βρήκα!  :grin:

Υ.Γ. : Διαβάζω εδώ και 1,5 χρόνο το forum και αρκετοί έχετε πολύ πλάκα και μυαλό!
Υ.Γ. 2 : Έχω διαβάσει τα posts στα σχετικά topics που αναφέρονται σε σχέσεις με stripers, αλλά θα ήθελα απαντήσεις για την συγκεκριμένη κατάσταση!  :huh:
Υ.Γ. 3 : Please μην με πάρετε στο ψιλό, καθώς είστε οι μόνοι που μπορείτε να με βοηθήσετε. Όλοι οι υπόλοιποι που γνωρίζω είτε δεν έχουν σχέση με τη νύχτα είτε είναι πιο άπειροι από εμένα...

Ένας άπειρος απελπισμένος στριπτιτζάκιας, που κανονικά θα έπρεπε να είναι ευτυχής!  :-

Μεγάλε  αν  ισχύει  το 5  είσαι  ο  αρχηγός  και  έλανα  μπείς στη  συντονιστική .
Θα  εκπλαγείς  πόσο σεμνά  είναι  τα  κουριτσια  αυτά  όταν  θέλουν . Πρώτα όμως πήγαινε  μία  ταβέρνα  και  τσέκαρε  αν  ξέρει  να  χρησιμοποιεί  μαχαιροπήρουνο .
Στα  καλά  ξενοδοχεία  όπως  αυτά  που  ανέφερες  θα  εκπλαγείς  πόσο  ελαστικοί  μπορούν  να  είναι  άπαντες  όταν  μιλάει  το  χρήμα .
Αν  βέβαια  το  κορίτσι  είναι  μαύρο έχεις  κάποια  θέματα , αν θέλεις  σου  λέω  ένα  δύο tips .
κατά  τα  άλλα  βάρα  με  προσοχή .
Τέλος  σε  συγχαίρω  γιατί  με  μική επένδυση  έφερες  αξιοσημείωτα  αποτελέσματα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom