Χαιρετώ τα μέλη του site,καθώς είναι η πρώτη φορά που ποστάρω!
Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί...
Σε strip πηγαίνω τα τελευταία 7-8 χρόνια 1-4 φορές/μήνα. Δεν χαλάω λεφτά σε ποτά... Περνάω μόνο καλά με την παρέα μου, βλέποντας τις κοπέλες να χορεύουν και φυσικά με χορούς (απλούς ή πριβέ-με καφεΐνη ή χωρίς!).
Μια βραδιά, επισκέφθηκα ένα ίδρυμα μόνος, δίχως να έχω κάποιο ιδιαίτερο σκοπό. Σημειώνω ότι είμαι εμφανίσιμος (δεν ξέρω αν έχει την σημασία του) και φοιτητής στα τελειώματα (=> not too much money!). Μία στρίπερ, η οποία ήταν ασυνήθιστα καλή μαζί μου, μου έδωσε το τηλέφωνό της (μετά από 2 απλούς + 1 πριβέ χορό). Η στρίπερ εμφανισιακά είναι από τις καλές, αλλά θεά δεν την λες. Ακολούθησε συνάντηση εκτός ιδρύματος και έγινε μία ξεπέτα στο αμάξι μου. Από εδώ και πέρα μάλλον το πάμε για φιλική σχέση + sex (κάτι παραπάνω δεν θα το ήθελα εγώ). Έχω "συναναστραφεί" με πάααρα πολλές στρίπερ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ΠΟΤΕ κάτι εκτός επαγγέλματος. Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και είμαι μπερδεμένος. Σας παρακαλώ βοηθείστε με με την εμπειρία σας!
1. Συνεχίζω ή σταματάω την "σχέση"??? Για ποιούς λόγους?
2. Άλλο striper-άλλο εκδιδόμενη, έτσι? Σε σχέση με μία "normal" κοπέλα τι κινδύνους εγκυμονεί για παράσημα?
3. Πώς θα την κυκλοφορώ? Είμαι 1.80+, αλλά με τακούνια μου ρίχνει! Κάνει μπαμ για call-girl μήπως? Θα γίνω ρεζίλι? (πέρα από το sex, λέμε να πάμε για φαγητό-καφέ-club κλπ)
4. Σε καλά ξενοδοχεία (πχ Hilton,Caravel,5 αστέρων στην παραλιακή) μπαίνουμε ή θα έχω πρόβλημα?
5. Τι θέλει από εμένα (για λεφτά, μάλλον εγώ θα φάω τα δικά της παρά αυτή τα δικά μου!)?
6. Αυτές γενικά έχουν μπράβους/νταβάδες/άλλους γκόμενους/άλλους "πελάτες"? Πέρα από την δουλειά στα strip, κάνουν τίποτα άλλο?
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ. : Διαβάζω εδώ και 1,5 χρόνο το forum και αρκετοί έχετε πολύ πλάκα και μυαλό!
Υ.Γ. 2 : Έχω διαβάσει τα posts στα σχετικά topics που αναφέρονται σε σχέσεις με stripers, αλλά θα ήθελα απαντήσεις για την συγκεκριμένη κατάσταση!
Υ.Γ. 3 : Please μην με πάρετε στο ψιλό, καθώς είστε οι μόνοι που μπορείτε να με βοηθήσετε. Όλοι οι υπόλοιποι που γνωρίζω είτε δεν έχουν σχέση με τη νύχτα είτε είναι πιο άπειροι από εμένα...
Ένας άπειρος απελπισμένος στριπτιτζάκιας, που κανονικά θα έπρεπε να είναι ευτυχής! :-