Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρασπούτιν? Που είναι αυτό? Κάτι μου λέει ότι alcatraz θα πάω.

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ, ευχαριστώ όλους. Το ρασπούτιν θα βόλευε γιατί μένουμε βόρεια και από ότι έμαθα κάπου εκεί κοντά είναι.
Ευχαριστώ και πάλι. Μας βλέπω ρασπούτιν νωρίς και εάν δεν μας αρέσει θα κατηφορίσουμε.
Καλό σας βράδυ.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παρε Μισελ αν πας Ρασπουτιν

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ΟΚ, ευχαριστώ όλους. Το ρασπούτιν θα βόλευε γιατί μένουμε βόρεια και από ότι έμαθα κάπου εκεί κοντά είναι.
Ευχαριστώ και πάλι. Μας βλέπω ρασπούτιν νωρίς και εάν δεν μας αρέσει θα κατηφορίσουμε.
Καλό σας βράδυ.

στο ρασπουτιν οι γκομενες βρωμανε τραγιλα απο τα αλβανικα αιγοπροβατα που βοσκαν πριν γινουν στριπερ..

Polymixanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα πάλι σε όλους. Επισκεφτήκαμε όπως είπα νωρίτερα το raspoutin και το alcatraz. Το ότι γράφω τόσο νωρίς είναι νομίζω το καλύτερο δείγμα ότι δεν περάσαμε καλά και καταλήγουμε ότι έχει παρει τρελλό κατήφορο το θέμα Strip Clubs στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία σχέση με παλαιότερα θα έλεγα και με βασικότερο αρνητικό την απουσία ωραίων μουνιών αλλά και γενικά χορευτριών. Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως πίκρα και ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι η πρώτη εμπειρία θα αποτελούσε εξαίρεση, πολύ φοβάμαι ότι όλη η αγορά θα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα. Ευχαριστώ πάλι όσους ασχοληθήκανε μαζί μας νωρίτερα το απόγευμα και για κάποια δήθεν πονηρά και ξερόλικα σχόλια που διαβάζω απλά να πω ότι μου υπενθυμίζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν κρατάω κακίες όμως γιατί εκεί που πλέον βόσκω τα Strip Clubs γαμάνε!  :)

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
1) Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα.

2)Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα.

1) Πολυ καλα ειδατε..Πολλες φορες εχουμε γραψει μεσω του σαιτ ( ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ)
  περι αυτου, αλλα μας γραφουν κανονικα..Κατι πατσαβουρες Ρουμανες ερχονται μονο..

2) Νομιζεις οτι περνανε καλα..Η γνωμη σας δεν ειναι η εξαιρεση αλλα ο κανονας..

Υ.Γ - Το ονομα μιας πολης, χαρακτηριζει πληρως την χθεσινη κατασταση σε πολλα "κεντρικα" στριπτηζαδικα...Δ Ρ Α Μ Α..!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα πάλι σε όλους. Επισκεφτήκαμε όπως είπα νωρίτερα το raspoutin και το alcatraz. Το ότι γράφω τόσο νωρίς είναι νομίζω το καλύτερο δείγμα ότι δεν περάσαμε καλά και καταλήγουμε ότι έχει παρει τρελλό κατήφορο το θέμα Strip Clubs στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία σχέση με παλαιότερα θα έλεγα και με βασικότερο αρνητικό την απουσία ωραίων μουνιών αλλά και γενικά χορευτριών. Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως πίκρα και ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι η πρώτη εμπειρία θα αποτελούσε εξαίρεση, πολύ φοβάμαι ότι όλη η αγορά θα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα. Ευχαριστώ πάλι όσους ασχοληθήκανε μαζί μας νωρίτερα το απόγευμα και για κάποια δήθεν πονηρά και ξερόλικα σχόλια που διαβάζω απλά να πω ότι μου υπενθυμίζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν κρατάω κακίες όμως γιατί εκεί που πλέον βόσκω τα Strip Clubs γαμάνε!  :)
που ακριβως βοσκεις??

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κατι πατσαβουρες Ρουμανες ερχονται μονο..

Υ.Γ - Το ονομα μιας πολης, χαρακτηριζει πληρως την κατασταση σε πολλα "κεντρικα" στριπτηζαδικα...Δ Ρ Α Μ Α..!!!  :headbang: :headbang: :headbang:
Ε ναι ρε φίλε, αφού ακόμα και με τις κωλοβλαχούλες που στέλνουν στα ελληνικά μαγαζιά οι εταιρίες διαχείρισης του σχετικού ανθρωπίνου δυναμικού, πάλι τίγκα είναι.

The_Red_Ripper

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Μισελ του Ρασπουτιν που ανεφερε ο Υπουργος ειναι η Μισελ που δουλευε πριν μερικους μηνες στο Ριτορνο?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178

Ζητησες Αμερικανια, οχι ωραιες γκομενες!!!
Ωραιες για εμενα μονο BG.
Βγηκαν τα αποτελεσματα της εξεταστικης στην Παντειο? :2funny:

lore

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, αυριο βραδυ πρεμιερα για το diamonds and pearls στη συγγρου διπλα απο το φιξ. ξερει κανεις αν εχει σχεση με το παλιο??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδες, αυριο βραδυ πρεμιερα για το diamonds and pearls στη συγγρου διπλα απο το φιξ. ξερει κανεις αν εχει σχεση με το παλιο??
πολύς κόσμος θα μεταφερθεί από το Μπέιμπι Ο Συγγρού..... Για όποιν καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτό.....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
τα ιδια μουνια πηγαινοερχονται χρονια τωρα απο το ενα στριπ στο αλλο...γερασανε ολες τους και τις βαρεθηκαμε! οι παλιες τωρα προσπαθουν να βολευτουν για το υπολοιπο του βιου τους και οτι νεο ερχεται ειναι μπαζο. παιδες, οι παλιες καλες εποχες τελειωσαν, δυστυχως δεν ειμαστε ελκυστικος προορισμος για πουτανες και οι χωρες του τ.ανατολικου μπλοκ δεν πεινανε τοσο οσο την δεκαετια του 90. οποτε και ο θεσμος του στριπ αργοπεθαινει, κρουω τον κοδωνα του κινδυνου συντροφοι μπουρδελιαρηδες! θελουμε νεο αιμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα ιδια μουνια πηγαινοερχονται χρονια τωρα απο το ενα στριπ στο αλλο...γερασανε ολες τους και τις βαρεθηκαμε! οι παλιες τωρα προσπαθουν να βολευτουν για το υπολοιπο του βιου τους και οτι νεο ερχεται ειναι μπαζο. παιδες, οι παλιες καλες εποχες τελειωσαν, δυστυχως δεν ειμαστε ελκυστικος προορισμος για πουτανες και οι χωρες του τ.ανατολικου μπλοκ δεν πεινανε τοσο οσο την δεκαετια του 90. οποτε και ο θεσμος του στριπ αργοπεθαινει, κρουω τον κοδωνα του κινδυνου συντροφοι μπουρδελιαρηδες! θελουμε νεο αιμα.
Ετσι ακριβώς.....
Εχω ήδη πει.... Σε 4-5 χρόνια θα υπάρχουν 10 - 15 κωλόμπαρα και αυτά θα δουλεύουν μόνο ΠΣΚ.... Σαν τα μπουζουκτσίδικα ένα πράμα.....

Επισκέπτης
Καλησπερα...
Ειμαι καινουριος στα στριπ...κ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
Εχει περασει κανεις απ'το νεο στριπ-κλαμπ "ΚΟΥΚΛΕΣ"...που βρισκεται στον Πειραια ???
Θα ηθελα να μαθω αν λεει τιποτα απο γκομενακια κ αν σερβιρουν φραπε...
Ευχαριστω για καθε βοηθεια...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλησπερα...
Ειμαι καινουριος στα στριπ...κ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
Εχει περασει κανεις απ'το νεο στριπ-κλαμπ "ΚΟΥΚΛΕΣ"...που βρισκεται στον Πειραια ???
Θα ηθελα να μαθω αν λεει τιποτα απο γκομενακια κ αν σερβιρουν φραπε...
Ευχαριστω για καθε βοηθεια...
στειλε ενα πμ στο βασο. θα σε βοηθησει, ειναι καλο παιδακι..

αν δεν τον ξερεις, ρωτα τον μακλέιν..

Επισκέπτης
στειλε ενα πμ στο βασο. θα σε βοηθησει, ειναι καλο παιδακι..

αν δεν τον ξερεις, ρωτα τον μακλέιν..
ααα...ελπιζω να δει το μηνυμα ο βασος να μου απαντησει....γιατι θελω να κανω εξορμιση.
ο μακλειν ειμαι κ δεν παω πια σε στριπ τακτικα...τα εκοψα...γιατι φαληρισα....no money,no honey που λενε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom