Επισκέπτης
γκολντ ή [glow=red,2,300]ρασπουτιν[/glow] ή αλκατραζ!
σιγα τις ωραιες γκομενες...
γκολντ ή [glow=red,2,300]ρασπουτιν[/glow] ή αλκατραζ!
ΟΚ, ευχαριστώ όλους. Το ρασπούτιν θα βόλευε γιατί μένουμε βόρεια και από ότι έμαθα κάπου εκεί κοντά είναι.
Ευχαριστώ και πάλι. Μας βλέπω ρασπούτιν νωρίς και εάν δεν μας αρέσει θα κατηφορίσουμε.
Καλό σας βράδυ.
DIKY, εννοείς μήπως το Diamonds and Pearls? Είχα πάει το 1992 σε αυτο και φύσαγε. Ακόμη έχω το t-shirt!
Σενέκα 3 Κηφισιά.Δες και www.bourdela.com/content/view/539/222/]εδώ[/url].Ρασπούτιν? Που είναι αυτό?
1) Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα.
2)Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα.
που ακριβως βοσκεις??Καλημέρα πάλι σε όλους. Επισκεφτήκαμε όπως είπα νωρίτερα το raspoutin και το alcatraz. Το ότι γράφω τόσο νωρίς είναι νομίζω το καλύτερο δείγμα ότι δεν περάσαμε καλά και καταλήγουμε ότι έχει παρει τρελλό κατήφορο το θέμα Strip Clubs στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία σχέση με παλαιότερα θα έλεγα και με βασικότερο αρνητικό την απουσία ωραίων μουνιών αλλά και γενικά χορευτριών. Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως πίκρα και ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι η πρώτη εμπειρία θα αποτελούσε εξαίρεση, πολύ φοβάμαι ότι όλη η αγορά θα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα. Ευχαριστώ πάλι όσους ασχοληθήκανε μαζί μας νωρίτερα το απόγευμα και για κάποια δήθεν πονηρά και ξερόλικα σχόλια που διαβάζω απλά να πω ότι μου υπενθυμίζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν κρατάω κακίες όμως γιατί εκεί που πλέον βόσκω τα Strip Clubs γαμάνε!
Ε ναι ρε φίλε, αφού ακόμα και με τις κωλοβλαχούλες που στέλνουν στα ελληνικά μαγαζιά οι εταιρίες διαχείρισης του σχετικού ανθρωπίνου δυναμικού, πάλι τίγκα είναι.Κατι πατσαβουρες Ρουμανες ερχονται μονο..
Υ.Γ - Το ονομα μιας πολης, χαρακτηριζει πληρως την κατασταση σε πολλα "κεντρικα" στριπτηζαδικα...Δ Ρ Α Μ Α..!!!
Καλημέρα πάλι σε όλους. Επισκεφτήκαμε όπως είπα νωρίτερα το raspoutin και το alcatraz. Το ότι γράφω τόσο νωρίς είναι νομίζω το καλύτερο δείγμα ότι δεν περάσαμε καλά και καταλήγουμε ότι έχει παρει τρελλό κατήφορο το θέμα Strip Clubs στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καμία σχέση με παλαιότερα θα έλεγα και με βασικότερο αρνητικό την απουσία ωραίων μουνιών αλλά και γενικά χορευτριών. Με ένα φίλο έχουμε γυρίσει τρία clubs αυτές τις μέρες και δεν έχουμε δει ούτε μία πραγματική χορεύτρια αλλά δυστυχώς και καμία πραγματικά breath taking γκόμενα. Η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως πίκρα και ενώ αρχικά πιστεύαμε ότι η πρώτη εμπειρία θα αποτελούσε εξαίρεση, πολύ φοβάμαι ότι όλη η αγορά θα είναι λίγο πολύ το ίδιο. Δεν βαριέσαι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόταν να περνάει καλά σε αυτά τα μαγαζιά οπότε η γνώμη μας είναι μάλλον η εξαίρεση και δεν έχει καμία βαρύτητα. Ευχαριστώ πάλι όσους ασχοληθήκανε μαζί μας νωρίτερα το απόγευμα και για κάποια δήθεν πονηρά και ξερόλικα σχόλια που διαβάζω απλά να πω ότι μου υπενθυμίζουν γιατί έφυγα από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια. Δεν κρατάω κακίες όμως γιατί εκεί που πλέον βόσκω τα Strip Clubs γαμάνε!
πολύς κόσμος θα μεταφερθεί από το Μπέιμπι Ο Συγγρού..... Για όποιν καταλαβαίνει τι μπορεί να σημαίνει αυτό.....παιδες, αυριο βραδυ πρεμιερα για το diamonds and pearls στη συγγρου διπλα απο το φιξ. ξερει κανεις αν εχει σχεση με το παλιο??
Ετσι ακριβώς.....τα ιδια μουνια πηγαινοερχονται χρονια τωρα απο το ενα στριπ στο αλλο...γερασανε ολες τους και τις βαρεθηκαμε! οι παλιες τωρα προσπαθουν να βολευτουν για το υπολοιπο του βιου τους και οτι νεο ερχεται ειναι μπαζο. παιδες, οι παλιες καλες εποχες τελειωσαν, δυστυχως δεν ειμαστε ελκυστικος προορισμος για πουτανες και οι χωρες του τ.ανατολικου μπλοκ δεν πεινανε τοσο οσο την δεκαετια του 90. οποτε και ο θεσμος του στριπ αργοπεθαινει, κρουω τον κοδωνα του κινδυνου συντροφοι μπουρδελιαρηδες! θελουμε νεο αιμα.
στειλε ενα πμ στο βασο. θα σε βοηθησει, ειναι καλο παιδακι..Καλησπερα...
Ειμαι καινουριος στα στριπ...κ θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
Εχει περασει κανεις απ'το νεο στριπ-κλαμπ "ΚΟΥΚΛΕΣ"...που βρισκεται στον Πειραια ???
Θα ηθελα να μαθω αν λεει τιποτα απο γκομενακια κ αν σερβιρουν φραπε...
Ευχαριστω για καθε βοηθεια...
ααα...ελπιζω να δει το μηνυμα ο βασος να μου απαντησει....γιατι θελω να κανω εξορμιση.στειλε ενα πμ στο βασο. θα σε βοηθησει, ειναι καλο παιδακι..
αν δεν τον ξερεις, ρωτα τον μακλέιν..