Επισκέπτης
μου τη σπαει που βλεπω ορθιους λες κ ειμαι στο γηπεδο.
μου τη σπαει που βλεπω ορθιους λες κ ειμαι στο γηπεδο.
Eγω συνηθως ειμαι κατοικος BBO Πειραιως,αλλα το γκολντ απο μουνια ειναι το μονο που εχει καποιο καλο επιπεδο(σε σχεση με παλια χαλια) τα μαγαζια ειναι κατεστραμενα πια σε σχεση με 5 χρονια πριν,αλλα οπου παω παντα τραπεζακι αλλιως την κανωα ναι εκει στο ορθιο παιζει μπαλα κ ολο υποδειξεις οι μαλακες οι γκαρσονιερηδες κ ειναι κ μισομεριδες
Eγω συνηθως ειμαι κατοικος BBO Πειραιως,αλλα το γκολντ απο μουνια ειναι το μονο που εχει καποιο καλο επιπεδο(σε σχεση με παλια χαλια) τα μαγαζια ειναι κατεστραμενα πια σε σχεση με 5 χρονια πριν,αλλα οπου παω παντα τραπεζακι αλλιως την κανω
An πας για παραπανω απο Σεικερ το Γκολντ μονο αξιζει!!!!!1
H γραμμικη β αποκτυπτογραφηθηκε ,τα δικα μου που ειναι γραμμικη Α μονο ο Βασος(και οι μαθητες του) καταλαβαινουν!!!!!!!Μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να γραφεις σε γραμμικη Β και να γραψεις νεα ελληνικα να καταλαβουμε και εμεις?
Ωραια ειναι κ συμφωνω να μην πλατιαζουμε, αλλα τουλαχιστον να καταλαβαινουμε κατι!
μην ψαρωνεις,εμεις αγαπαμε τον βοθρο οπως ειναι..keep on!!!!!H γραμμικη β αποκτυπτογραφηθηκε ,τα δικα μου που ειναι γραμμικη Α μονο ο Βασος(και οι μαθητες του) καταλαβαινουν!!!!!!!
Ελβις εσυ ξερεις οτι ειμαι αγραματος αλλα καταλαβες τι γραφω!!!!!!!μην ψαρωνεις,εμεις αγαπαμε τον βοθρο οπως ειναι..keep on!!!!!
Αν δε μάθεις Ρώσσικα μάγκα δεν πας πουθενά ;) elvis tso te gavaril; Ο μάστερ Βάσος δεν επιδέχεται μετάφρασης....Μπορεις σε παρακαλω να σταματησεις να γραφεις σε γραμμικη Β και να γραψεις νεα ελληνικα να καταλαβουμε και εμεις?
Ωραια ειναι κ συμφωνω να μην πλατιαζουμε, αλλα τουλαχιστον να καταλαβαινουμε κατι!
ρε φιλε στα παπαρια μου αμα εισαι αγραμματος ή γραμματιζουμενος.γιατι εγω τι ειμαι,του παν/μιου ?Ελβις εσυ ξερεις οτι ειμαι αγραματος αλλα καταλαβες τι γραφω!!!!!!!
σημερα σκαουτινγκ,αυριο παντοφλα. (εχουμε προβλημα βοθρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε)!!!!!Σημερα θα παω για σκαουτινγκ....
Μη τους μαθαινεις τα μυστικα ρεεεεεεεεεεεεεεε.Μην τους λες ποια ειναι τα πολεμοφοδια.Αν δε μάθεις Ρώσσικα μάγκα δεν πας πουθενά ;) elvis tso te gavaril; Ο μάστερ Βάσος δεν επιδέχεται μετάφρασης....
ποιο κομπλεξ γαμω την τρελα μου ? εδω μεσα ολοι ισοι ειμαστε.ΤΕΛΟΣ!!!!!Εχω κομπλεξ αναλφαβητοσυνης...
Οσον αφορα την παντοφλα ετουτη τη βδομαδα το παιζω σκληρος αντρας.....την αλλη Λουλης
Τα λεμε την κανω για σεικερ....
H γραμμικη β αποκτυπτογραφηθηκε ,τα δικα μου που ειναι γραμμικη Α μονο ο Βασος(και οι μαθητες του) καταλαβαινουν!!!!!!!
αν ελειπε απο μεσα η μαρίδα (μεσος ορος ηλικιας πελατων 21,5 ετη), καθως κι αυτος ο dj (??) που ξεφτιλιζει τα κοριτσια απ το μικροφωνο και μετα τα χαστουκιζει δημόσια, θα ηταν καλλιτερα..
1.που να πηγε ρε γαμωτο,πουυυυυυυυυυυυυυ ???????????????1.Εκατσα καμια ωριτσα γιατι η Αλια που με καυλωσε την εκανε ντυθηκε και εφυγε
2.Νωριτερα ειχα δει στην Συγγρου την Ειντζελ απο γκολντ ντυμενη να παιρνει ταξι,ασημαντη
2.στον vasos πες τα.οταν τα λεγαμε για τις φραπεδιαρες του gold,μας τα εχωνε κανονικα. ;) ;)
******στειλε μου ενα πμ γιατι δεν σε βρισκω.