Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Συγνώμη που επεμβένω στο όμορφο thread αλλά μήπως ξέρετε αν βγεις ραντεβού με κοπέλα από stripclub υπάρχει περίπτωση να κάνεις sex ή και πάλι παίζει μόνο φραπέ?

Υποθετω αστειευεσαι...
Καπου πρεπει να στοχευει αυτο το humour

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ε!ρε ΝΙΤΡΟ τί ακούς βραδυατικά! :2funny: :2funny: :2funny:

υ.γ. μουνιλα εχεις καταλαβει σε ποιον απευθυνθηκες? :rockon: :rockon:

Master Vaso,
θα συμβαλεις στην αναβαθμιση αυτου του θεματος?
Η θα μας φανε τα citytours???
Κρινεται αναγκαια η συμβολη σου!!!
Με αφορμη την ερωτηση του Nitro,
να σε ρωτησω γιατι δεν στοχευεισ κοπελες απο στριπ (δεδομενου οτι πολλες κανουν βιζιτες)
και προτιμας τα ct???

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Master Vaso,
θα συμβαλεις στην αναβαθμιση αυτου του θεματος?
Η θα μας φανε τα citytours???
Κρινεται αναγκαια η συμβολη σου!!!
Με αφορμη την ερωτηση του Nitro,
να σε ρωτησω γιατι δεν στοχευεισ κοπελες απο στριπ (δεδομενου οτι πολλες κανουν βιζιτες)
και προτιμας τα ct???

χμμ.δεν ξερω.Απλα μ'αρεσει το σαιτ! :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ομολογώ πως τα κορίτσια στα στριπ -αν και θεωρώ τον εαυτό μου καλό ψαρά- έχουν την τάση να ξεγλυστρούν σαν χέλια.
Σήμερα όμως έχω κλείσει τραπέζι και θα φάω μελανούρι καλοψημένο.
Αλήθεια ρε Vaso πότε θα σου κάνω το τραπέζι? Ολο καφέ, καφέ δεν μπορώ να κλείσω μάτι αδερφέ μου.
Εσύ κοιμάσαι κανονικά? μήπως να φωνάζαμε κανένα ΠΑΠΑ να μας ξεματιάξει?
Παιδιά μετά το φαγητό σήμερα (αν κάτσει) θα ακολουθήσει review αναλυτικό.

respect 

Υποθετω αστειευεσαι...
Καπου πρεπει να στοχευει αυτο το humour

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Συνάδελφοι μια και βρίσκομε στο ανατολικό μπλοκ έμαθα τα εξής για όσους ενδιαφέρονται ο ημερήσιος μισθός της stripper στην Ελλάδα άν έχει συμβόλαιο είναι 120 ευρώ την βραδιά. ΄Πέρα από τις 15 κάρτες τα υπόλοιπα είναι δικά της. Αν δεν έχει συμβόλαιο ο μισθός πάει ανάλογα πόσες κάρτες έχει μαζέψει. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. επίσης αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μου πεί που βρίσκεται αυτή η Νικόλ η Βυζαρού που το πάιζει Πορτογαλίδα και ήταν στο Lido πρίν 1 μήνα περίπου θα με υποχρέωνε. 

Δηλαδή το μαγαζί βγάζει μόνο 30€ γιατί αν στους πρώτους 15Χ10=150-120=30 ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συνάδελφοι μια και βρίσκομε στο ανατολικό μπλοκ έμαθα τα εξής για όσους ενδιαφέρονται ο ημερήσιος μισθός της stripper στην Ελλάδα άν έχει συμβόλαιο είναι 120 ευρώ την βραδιά. ΄Πέρα από τις 15 κάρτες τα υπόλοιπα είναι δικά της. Αν δεν έχει συμβόλαιο ο μισθός πάει ανάλογα πόσες κάρτες έχει μαζέψει. Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. επίσης αν κάποιος συνάδελφος μπορεί να μου πεί που βρίσκεται αυτή η Νικόλ η Βυζαρού που το πάιζει Πορτογαλίδα και ήταν στο Lido πρίν 1 μήνα περίπου θα με υποχρέωνε. 
Ναι έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζουν...... Μην ακούτε ότι μαλακία σας πετούν...... Παλιά οι γκόμενες είχαν μεροκάματο καμμιά κατοστή..... Τελευταία παίζουν τα περισσότερα μαγαζιά με ποσοστά στις μάρκες χωρίς μεροκάματο..... Δεν λέω άλλα γιατί εκθέτω τσ κορίτσια....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ομολογώ πως τα κορίτσια στα στριπ -αν και θεωρώ τον εαυτό μου καλό ψαρά- έχουν την τάση να ξεγλυστρούν σαν χέλια.
Σήμερα όμως έχω κλείσει τραπέζι και θα φάω μελανούρι καλοψημένο.
Αλήθεια ρε Vaso πότε θα σου κάνω το τραπέζι? Ολο καφέ, καφέ δεν μπορώ να κλείσω μάτι αδερφέ μου.
Εσύ κοιμάσαι κανονικά? μήπως να φωνάζαμε κανένα ΠΑΠΑ να μας ξεματιάξει?
Παιδιά μετά το φαγητό σήμερα (αν κάτσει) θα ακολουθήσει review αναλυτικό.

respect 

Περιμενουμε πως και πως ενημερωση.
Επειδη εχω και εγω κατι παρομοιω που ψηνεται...

Επισκέπτης
Ναι έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Για όσους δεν γνωρίζουν...... Μην ακούτε ότι μαλακία σας πετούν...... Παλιά οι γκόμενες είχαν μεροκάματο καμμιά κατοστή..... Τελευταία παίζουν τα περισσότερα μαγαζιά με ποσοστά στις μάρκες χωρίς μεροκάματο..... Δεν λέω άλλα γιατί εκθέτω τσ κορίτσια....  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ρε αστους να νομιζουν οτι οι "θεες" "τους" ειναι πλουσιες.μην τους το χαλας ρε λεμεεεεεεε.

****ΝΙΤΡΟ:Δεν καταλαβα τι το ιδιαιτερο κ ποια η χρησιμοτητα ενος αναλυτικου ριβιου οπως αναφερεις απο μια εξοδο με μια τυχαια κωλομπαρου.Ειναι μηπως κατι σπεσιαλ ?
Η το να γαμησει κανεις μια στριπερ ειναι δυσκολο/σπανιο φαινομενο ?
Ορισμενες φορες εξαιρετικα ατομα(χαρακτηρας/γνωση του θεματος πληρωμενος ερωτας) με εντυπωσιαζετε με αυτα που λετε.

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
μια εξοδο με μια τυχαια κωλομπαρου.Ειναι μηπως κατι σπεσιαλ ?
Η το να γαμησει κανεις μια στριπερ ειναι δυσκολο/σπανιο φαινομενο ?
Ορισμενες φορες εξαιρετικα ατομα(χαρακτηρας/γνωση του θεματος πληρωμενος ερωτας) με εντυπωσιαζετε με αυτα που λετε.

Αποτι ισχυριζεσαι λοιπον συναγωνιστη το να πας σε ενα στριπ και να κανονισεις να φορτωσεις μια μουναρα, να εξηγηθεις, να της τα σκασεις και να την πηδηξεις ειναι σχετικα απλο!
Κομματι δυσκολο μου φαινεται!

Και τι κανουμε τοσο καιρο?
Ειμαστε ολοι τρυφεροι και αγαπουληδες?

Επισκέπτης
Αποτι ισχυριζεσαι λοιπον συναγωνιστη το να πας σε ενα στριπ και να κανονισεις να φορτωσεις μια μουναρα, να εξηγηθεις, να της τα σκασεις και να την πηδηξεις ειναι σχετικα απλο!
Κομματι δυσκολο μου φαινεται!

Και τι κανουμε τοσο καιρο?
Ειμαστε ολοι τρυφεροι και αγαπουληδες?

για αρχη,εξαρταται τι οριζει κανεις ως μουναρα.για παραδειγμα,το γκολντ για μενα εχει 3 μουναρες,το αλκατραζ παλι 3 ή 4(αν δεν κανω λαθος για την τεταρτη) κ λιντο καμια ή μαλλον 1 που δεν δουλευει συνεχεια.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να στοχευω να γαμησω ολες αυτες τις μουναρες.Με μια κουβεντουλα αναμεσα στο χαβαλε κ την πλακιτσα αλλα κ σε κατι εναλλακτικο εχω καταλαβει αν αυτες οι μουναρες ειναι αξιες γαμησιου.Γιατι οταν γαμαω δεν σκεφτομαι μονο τον κωλο κ το μουνι της γκομενας,ζυγιζω κ το υποβαθρο.
(π.χ δεν γαμαω μεθυσμενες,δεν γαμαω με λεφτα χερι/χερι κ δεν γαμαω μπαζα με καμενα κυτταρα για διαφορους λογους οπως δεν γαμαω τελειωμενες για κοκα.)

Οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει δυσκολια στο να στοχευεις να γαμας συνεχεια μεσα απ'τα στριπ,γιατι οι γκομενες θα σε σταμπαρουν αφενως κ αφετερου θα εισαι γραφικος.Αυτο σε περιπτωση που καποιος στοχευει σε γαμησι με λιγα/πολλα € μεσα σε μαγαζι.Οχι ομως πληρωμη σε στυλ πουτανας!

Αν αναφερεσαι στις επι χρημασι σχεσεις,δλδ κανονιζεις,βγαινεις,γαμας,καληνυχτιζεις κ τελος απλα δεν ασχολουμαι!Ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ευκολο να κανονιστει αυτο.Ομως να σημειωσω πως οι μουναρες του μαγαζιου δεν ειναι ευκολα προσεγγισιμες απ'το "χαλαρο" κοινο αλλα κ δεν αξιζει τον κοπο για ενα τσουλι να δωσεις 250-500 κ σε καποιες περιπτωσεις 1000 για ενα γαμησι,εστω κ ολο το βραδυ.

Δεν ξερω τι αλλο να πω.Αν δεν σε καλυψα μεχρι εδω το συνεχιζουμε.

****Το να γαμησεις στριπερ ειναι το ευκολο,το να γαμησεις μουναρα στριπερ ειναι το δυσκολο κ αυτο γιατι σπανιζουν οι μουναρες!!!
****Τα μαγαζια που αναφερθηκαν ειναι τυχαια.Ο καθεις ας βαλει τις προτιμησεις του!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
για αρχη,εξαρταται τι οριζει κανεις ως μουναρα.για παραδειγμα,το γκολντ για μενα εχει 3 μουναρες,το αλκατραζ παλι 3 ή 4(αν δεν κανω λαθος για την τεταρτη) κ λιντο καμια ή μαλλον 1 που δεν δουλευει συνεχεια.Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να στοχευω να γαμησω ολες αυτες τις μουναρες.Με μια κουβεντουλα αναμεσα στο χαβαλε κ την πλακιτσα αλλα κ σε κατι εναλλακτικο εχω καταλαβει αν αυτες οι μουναρες ειναι αξιες γαμησιου.Γιατι οταν γαμαω δεν σκεφτομαι μονο τον κωλο κ το μουνι της γκομενας,ζυγιζω κ το υποβαθρο.
(π.χ δεν γαμαω μεθυσμενες,δεν γαμαω με λεφτα χερι/χερι κ δεν γαμαω μπαζα με καμενα κυτταρα για διαφορους λογους οπως δεν γαμαω τελειωμενες για κοκα.)

Οποτε καταλαβαινεις οτι υπαρχει δυσκολια στο να στοχευεις να γαμας συνεχεια μεσα απ'τα στριπ,γιατι οι γκομενες θα σε σταμπαρουν αφενως κ αφετερου θα εισαι γραφικος.Αυτο σε περιπτωση που καποιος στοχευει σε γαμησι με λιγα/πολλα € μεσα σε μαγαζι.Οχι ομως πληρωμη σε στυλ πουτανας!

Αν αναφερεσαι στις επι χρημασι σχεσεις,δλδ κανονιζεις,βγαινεις,γαμας,καληνυχτιζεις κ τελος απλα δεν ασχολουμαι!Ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ευκολο να κανονιστει αυτο.Ομως να σημειωσω πως οι μουναρες του μαγαζιου δεν ειναι ευκολα προσεγγισιμες απ'το "χαλαρο" κοινο αλλα κ δεν αξιζει τον κοπο για ενα τσουλι να δωσεις 250-500 κ σε καποιες περιπτωσεις 1000 για ενα γαμησι,εστω κ ολο το βραδυ.

Δεν ξερω τι αλλο να πω.Αν δεν σε καλυψα μεχρι εδω το συνεχιζουμε.

****Το να γαμησεις στριπερ ειναι το ευκολο,το να γαμησεις μουναρα στριπερ ειναι το δυσκολο κ αυτο γιατι σπανιζουν οι μουναρες!!!
****Τα μαγαζια που αναφερθηκαν ειναι τυχαια.Ο καθεις ας βαλει τις προτιμησεις του!

Καταρχην να σε ευχαριστησω για την αμμεση και ειλικρινη απαντηση.
Εχω ομως καποιες ερωτησεις και θα ηθελα καποιες διυκρινησεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταρχην να σε ευχαριστησω για την αμμεση και ειλικρινη απαντηση.
Εχω ομως καποιες ερωτησεις και θα ηθελα καποιες διυκρινησεις...
Δεν υπάρχουν κανόνες ρε μάγκα στο πήδημα.. Είτε αυτό λέγεται πήδημα με στριπτηζού, είτε πήδημα με μη στριπτηζού. Εάν συνδυάζονται ορισμένες προυποθέσιες ένθεν κακείθεν, όλα γίνονται. Ακόμα και μουνάρα στριπτηζού, θα γαμήσεις. Ενίοτε μάλιστα και χωρίς μια περιουσία......

Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν κανόνες ρε μάγκα στο πήδημα.. Είτε αυτό λέγεται πήδημα με στριπτηζού, είτε πήδημα με μη στριπτηζού. Εάν συνδυάζονται ορισμένες προυποθέσιες ένθεν κακείθεν, όλα γίνονται. Ακόμα και μουνάρα στριπτηζού, θα γαμήσεις. Ενίοτε μάλιστα και χωρίς μια περιουσία......
Σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.

Απλα να θεσω τις προυποθεσεις:
Το αυτονοητο,να γουσταρεις την στριπερ κ να την ξεχωρισεις μεσα απ'τον οχλο!
Το αντιθετο,να σε ξεχωρισει η στριπερ απ'το σωρο με τους μαλακες.Εδω υπαρχουν 2 τροποι,σε ξεχωριζει για το ομορφο πορτοφολι σου ή για το ομορφο "καβλι" σου.Συνδυασμος ειναι η μαγικη συνταγη για ενα ωραιο γαμησι!
Προσοχη χρειαζεται στις περιπτωσεις που η εκαστοτε στριπερ θελει να ριξει αγκυρα κ συμβιβαζεται ευκολοτερα κ με λιγοτερα.Σ'αυτη την περιπτωση γαμιεται ευκολα αλλα γινεται ενοχλητικο τσιμπουρι με αποτελεσμα να γινεις κακος κ να μην ξαναπατησεις στο μαγαζι για να μην την πλακωσεις στις φαπες ή στα καντηλια!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Σιγουρα το μουναρα ειναι υποκειμενικο. εγω πχ στο BG νομιζω υπαρχουν καμμια δεκαρια τουλαχιστον εμφανισιακα. Στο ras 3-4,και περιπου αλλες τοσες σε Lido, Lolita,Princess
Μιας και τα σκαω για ct και εχω απογοητευτει απο το photoshop, τουλαχιστον ξερω τι θα παρω.
Για μεθυσμενες, μπαζα, καμμενες κτλ δεν ασχολουμαινα κανω κατι!!!
!) λεφτα χερι-χερι τι εννοεις?
2)"Αυτο σε περιπτωση που καποιος στοχευει σε γαμησι με λιγα/πολλα € μεσα σε μαγαζι.Οχι ομως πληρωμη σε στυλ πουτανας!". Εδω τι εννοεις?
3)ΚΑι εδω θα ηθελα λιγο αναλυση

Αν θελεις στειλε pm.
thanks

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom