You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Πως την παλεψες ρε savala και πηγες studio δεν μπορω να καταλαβω / εμενα ακομα το κεφαλι μου γυριζει ......
vaso = μετα απο αυτο που επαθα ηθελα να φυγω / ντροπη, μηδεν respect απο τις στριπερ στον Υπουργο .....
Παναη = ο λογαρισμος ποσο ηρθε ???? / το εκοψες μετα με τα ποδια χεχεχεχεχε
vaso = μετα απο αυτο που επαθα ηθελα να φυγω / ντροπη, μηδεν respect απο τις στριπερ στον Υπουργο .....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πως την παλεψες ρε savala και πηγες studio δεν μπορω να καταλαβω / εμενα ακομα το κεφαλι μου γυριζει ......
υπουργε απο χθες σε μετονομαζω "υπουργο κωλομπαρων οχι μονο της συγγρου"
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Κατάθεση των πρακτικών στην 'ημερήσια ενημέρωση για στρίπ' τέλος. Ο πολεμιστής panosmpos αφήνει την πανοπλία του στην άκρη και πάει πάλι για ξεκούραση και ύπνο
Τον λογαριασμό Υπουργέ μου τον χρεώσαμε στα ξωτικά και στις νεράϊδες του δάσους (της Κηφισιάς) ;)
ναι....και αυτες τον χρεωσανε στις πυγολαμπιδες της κατω κηφισιας ή νεας(νομιζω νεα κηφισια ειναι εκει) και παει λεγοντας.....στο τελος θα την πληρωσε κανα σκιουρακι που ετυχε να περναει απο την περιοχη...
Σταμάτα, σταμάτα μη μου μιλάς πάλι για την 'Σουζάνα' γιατί θα βγούμε μετά για επαιτεία στην Ομόνοια
Μιλάμε για τη γνωστή βυζαροσουζάνα;
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Μιλάμε για τη γνωστή βυζαροσουζάνα;
ναι...ναι...ω!ναι.....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Στο τσακ είναι για να παραφερθεί. H άλλη που ήταν Afroditi Pallas, ψηλή ξανθιά με ωραίο σώμα αλλά μύτη και κάνει παρέα με τη Λίνα ποια είναι; Είχα τύχει σε πολύ αστείο σκηνικό στο Pallas
even the stones know her!please pick up a stone and her name will be in front of your eyes..
Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάρω αυτό επειδή θίγω ονόματα κα οικογένειες, άμα είναι del.
Λοιπόν, στο Pallas ήταν ένας τυπάκος δίπλα με χαρά και υγεία και του σκάνε η ʼννα και Όλγα που πρέπει να τις ήξερε. Ξεκινάνε τα ποτά. Εξαπλά και του την πεφτανε οι γκόμενες together και εναλλάξ. Όποτε ο τύπος δεν έβλεπε πέρναν το κανατοποτό και το αδειάζαν στη γλάστρα. Πρέπει να περάσαν κανα δυο ώρες έτσι και undefined ποτά
Λοιπόν, στο Pallas ήταν ένας τυπάκος δίπλα με χαρά και υγεία και του σκάνε η ʼννα και Όλγα που πρέπει να τις ήξερε. Ξεκινάνε τα ποτά. Εξαπλά και του την πεφτανε οι γκόμενες together και εναλλάξ. Όποτε ο τύπος δεν έβλεπε πέρναν το κανατοποτό και το αδειάζαν στη γλάστρα. Πρέπει να περάσαν κανα δυο ώρες έτσι και undefined ποτά
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν ξέρω αν πρέπει να το ποστάρω αυτό επειδή θίγω ονόματα κα οικογένειες, άμα είναι del.
Δλδ δεν αντέχουν να πιουν ούτε το νερό/πορτοκαλάδα που τους σερβίρουν?
Και αυτό πρέπει να το "χύνουν" σε γλάστρες?
Τόόόόόσο γρήγορα πρέπει να γίνονται δλδ όλα εκεί μέσα?
Ωραία....
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
μπορει να ημουν και εγω...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ο τύπος φαινόταν άπειρος. Με τη δεύτερη αγκαλιά έχασε τον κόσμο. Αστέρια θα έβλεπε. Ούτε κολώνες Afrodite Pallas, ούτε μαύρες ούτε άσπρες... και έγινε πέρυσι,
άρα
αστο μην το λες...γιατι δεν το εχεις ζησεςι στο πετσι σου να το καταλαβεις.........δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραματα..
Επισκέπτης
για εξηγησε...τι εννοεις οταν λες δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα....αστο μην το λες...γιατι δεν το εχεις ζησεςι στο πετσι σου να το καταλαβεις.........δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραματα..
Εγω οπως το αναφερει ο φιλος βγαζω το συμπερασμα οτι ο τυπας ηταν η πρωταρης στα στριπ κ λιγουρης...ή μονο λιγουρης....
Γιατι για να παθαινεις πολιτισμικο σοκ οταν μια στριπερ σου κανει οτιδηποτε....μαλλον πρεπει να σαι ολιγον λιγουρακος....
Αποψη μου ετσι....μπορει εγω να ειμαι αναισθητος...
Πώς δε τόχω ζήσει ρε vasos; Μερικές φορές το νοσταλγώ κιόλας. Αλλά είναι πολλά ? μακριά ;) .
Και δεν είναι θέμα λιγουρίασης, μάλλον απειρίας. Μετά από κάποια ηλικία ( επειδή από ότι έχει ειπωθεί είσαι λίγο μικρότερος ) αλλιώς παίζει το θέμα.
για εξηγησε...τι εννοεις οταν λες δν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα....
Εγω οπως το αναφερει ο φιλος βγαζω το συμπερασμα οτι ο τυπας ηταν η πρωταρης στα στριπ κ λιγουρης...ή μονο λιγουρης....
Γιατι για να παθαινεις πολιτισμικο σοκ οταν μια στριπερ σου κανει οτιδηποτε....μαλλον πρεπει να σαι ολιγον λιγουρακος....
Αποψη μου ετσι....μπορει εγω να ειμαι αναισθητος...
Και δεν είναι θέμα λιγουρίασης, μάλλον απειρίας. Μετά από κάποια ηλικία ( επειδή από ότι έχει ειπωθεί είσαι λίγο μικρότερος ) αλλιώς παίζει το θέμα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις