Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Μετά τα κολακευτικά σχόλια για το Princess οποφάσισα να ξαναπάω αν και την πρώτη φορά πριν 2 μήνες ήπια το ποτό και έφυγα. 1:00 ατμάσφαιρα βαρετή. Γκομενες με μια ματιά κάτω του μετρίου. Σάντρα πολυ καλός χορός, Αλέξια σε άλλα μαγαζιά ουτε καν μέτρια. Ρίτα ώραία κοπέλα και ένα άλλο ωραίο κοκκινομάλλικο μικρό που δεν πρόλαβα το όνομα του. Top του μαγαζιού παραμένει Η μπαργούμαν.
2:30 Athens Number One. Απότα αγαπημένα, ωραίες γυναίκες και χώρος (πίνεις και το ποτό σου άμα τύχει) Μαρία, Δύδιμες, Όλγα (τα πόδια - κώλος) και striper από αλλα μαγαζιά.
Καταλήγουμε 6:00 Raspoutin. Φίσκα το μαγαζί, οι κοπέλες ακόμα στο τρέξιμο. Σουζανα σε κατάσταση για βιασμό, Τζούλη ή μόνη αξιόλογη black εν Αθήναις και όλα τα ώριμα κα μη μαγικά χέρια του μαγαζιού με ασταμάτητη ενεργητικοτητα.  Χορός επίσης με τη πιο ωραία του χώρου και finito κατα τις 8:00. Αυτά από μια παραγωγική νύχτα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
που να παω ???? που να παω ????

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στην Αλέξια, στην Αλέξια!!!!! (να σου φύγει το μαράζι)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
δεν παω πουθενα πουθενα πουθενα εδω θα μεινω .......... / εχτες που πηγα Αλεξια δεν ηταν / σημερα ομως .....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Από χθες το γυροφέρνεις το θύμα να το κατασπαράξεις (ή να σε κατασπαράξει) πονηρούλη!!!

Σήμερα Παρασκευή, σίγουρα θα είναι!!

Επισκέπτης
Από χθες το γυροφέρνεις το θύμα να το κατασπαράξεις (ή να σε κατασπαράξει) πονηρούλη!!!

Σήμερα Παρασκευή, σίγουρα θα είναι!!
Οπωσδηποτε....Παρασκευη κ Σαββατο ειναι οι δυνατες μερες....
Μαλλον θα τον φαει....ζωντανο μη σου πω....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ενω ξεκινησα ετσι εχτες  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: στο τελος της βραδιας  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: γιατι ειμαι ακομα  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: / εχω ακομα πολλα να μαθω  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Πέρασες καλά πάντως...Αυτό μετράει  ;)

οχι δεν περασα καλα / θελω ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ........

Πες τα όλα ρε Υπουργέ. Μην μας κρατάς σε αγωνία.

Δεν μπορω το ΕΣΡ θα μου επιβαλει προστιμο αν βγαλω τα πρακτικα μου ......

εχει τις αναστολες του σαν υπουργος που ειναι.......δεν τον καταλαβαινεις?τί ειναι?κανας τυχαιος?

και ομως vaso ειμαι ενας τυχαιος περιπατητης των στριπ / εχτες καταλαβα οτι : "εν οιδα οτι ουδεν οιδα" αλλα "γηρασκω αει διδασκομενος" ........ 

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όσο συνεχίζεις, τόσο μας ιντριγκάρεις. Πέστα politically correct.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπόν να ρωτήσω εγώ!

Που πήγες;
Ποιές πήρες για χορό;
Ποιές κέρασες ποτά;
Ποιά σου πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλλες.

Μοιράσου την πληροφόρηση με τους συντρόφους σου!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
ναι κ.μπουρδελιαρη - savalas εχουμε πολλα να μαθουμε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σαβάλα βλέπω τώρα συνήλθες θηρίο  :-* Ο δε Υπουργός είναι σταθερός και ο Βάσος σιωπηλός... Με τόσο ουϊσκυ και 'άλλα' που ρίξαμε χθες (σε πολιτιστικό κέντρο των βορείων προαστείων) πάλι καλά που γράφουμε σήμερα. ;)

αστα πανο...απορω πως εφυγε ο σαβαλας απο εκει μεσα....τί ηταν αυτο ρε συ?θανατος....αμ ο αλλος ο κολλητος μου...τον ειχε αρπαξει η ρουσλανα απο τον λαιμο και του επινε το αιμα..κανονικος μπρυκολακας των καρπαθιων της λευκορωσιας...χαχαχ...ο δε υπουργος κοιτουσε σαν να εβλεπε πρωτη του φορα υπουργικο συμβουλιο να εκτυλισσεται σε νυχτερινο χωρο....αλλα αυτη η σουζανα ολα τα λεφτα ρε πουστη... :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom