Αγαπητές συναγωνιστές.
χθες το βράδι αποφάσισα μετά από καιρό να μια κάνω μια επίσκεωη στα strips. Έχοντας μεγάλη γκάμα επιλογών και με βάση αυτά που έχουν επιπωθεί εδώ είπα να ξεκινήσω από το Boby Gold. Αλλά λίγο, λίγο η κίνηση, λίγο η απόσταση με έκανε να ψησίσω το Princess. Και από ότι φάνηκε η επιλογή μου ήταν σωστή.
Κατά τις μια που έφτασα δεν είχε κόσμο και κάθησα σε ένα τραπέζι κοντά στη πίστα. Μετά από λίγη αναμονής και αφού πήρα το ποτό μου κάθεται δίπλα μου η Εύα. Με το που μου είπε το όνομα, και γνωρίζοντας απο το forum ότι συγκαταλέγεται στις φραπεδιάριδες του μαγαζιού, πέταξα από τη χαρά. Εμφανισιακά δεν λέει και πολλά - μελαχρινή Μολβαδή, 27 χρονών, με πολλά πιασιματάκια- αλλά είναι ευγενική, κάνει καλό χορό.
Η έκπληξη για μένα ήρθε από την Ανίττα, μελαχρινή και αδύνατη που φατσικά δεν λέει τίποτα. Όμως με το που κάθησε δίπλα κόλλησε πάνω μου και με κάβλωσε που δεν μπορούσα να πάρω ένα χορό. Και δεν το μετάνιωσα. Από το πρωτό λεπτό έπαιζε με τη γλώσσα της και το στόμα της. Μιλάμε για φωτιά. Αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά της.
Η τρίτη έκπληξη ήρθε από τη Ταμάρα, μια λευκορωσίδα με ασιατικά χαρακτηριστικά οπου στο χορό της αρέσει να της ζουλάς τα βυζιά και να φιλάει με την γλώσσα στο πρόσωπο.
Όλη η φάση μου αρεσε πολύ και το Princess μπήκε πλέον στις πρώτες επιλογές μου